1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#359 lol... nah énis megyek , jót röhögtem , htx -
#357 senki... -
#356 sztem ez természetes... a zöld isten ajándéka -
Mirázs #355 Csók, én is lépek! -
Mirázs #354 Nem mondod komolyan, hogy a thc jobb mint a cigi....anyám....Ezt ki etette meg veled már ne haragudj?
-
#353 na, pápá mindenki, kész élvezet volt!
-
#352 mindezt a jó neveltetésed ellenére. :) -
#351 mert egy nehéz vizsga után haza megyek és csévelek 1 cigit majd elszívom...inni is szoktam nem tagadom de épp ez az h fiatalon kibulizom magam és akkor idősebb koromban nem vonz az alkohol,gyapot és hasonló élvezetek... ugy szoktam le a dohányzásról h azt a mennyiséget thc-val pótolom és sokkal jobb a kondíciom, nem halok bele a futásba 1-2km után! -
Mirázs #350 Az, hogy 4 éve együtt voltam azzal az emberrel akit a világon a legjobban szeretek (még most is) és össze akartam kötni vele az életem <--ez a lényeg
Másrészt elkezdtünk építkezni, és még a beköltözés előtt meg akartuk tartani az esüvőt, mert utána úgyis elmaradt volna. Még mindig érthetetlen? Mondd már meg pontosan hány éves vagy. -
#349 mi idézte elő...
ezt a megfogalmazást, apám. :))) -
Mirázs #348 :D
De igen, de nem hiszem, hogy kitűnök a sorból ezzel a számmal. A 41 csak csók volt. De elég is volt. -
#347 az nem sok... sőőt! elhamarkodottan itéltem meg amit irtam! de akkor sem értelek meg... mi idézte benne elő azt h házasodj? -
#346 miért, nem? :D
vagy a clintoni orál után már a lefekvés sem számít szexnek? :))) -
Mirázs #345 Akkor minek szívtok? Engem ez sose izgatott. Inkább berugtam, az legalább pár óra múlva elmúlik. -
Mirázs #344 Kissé félreérthető voltam: 6 pasival feküdtem le! Nem a 41-gyel! Ekkor is beszexeltem? -
#343 a barátaim meg normálisak... 1ütt kipróbáltuk a keménydrogokat és le is raktuk... mindenki tanul normálisan de közben szívunk is... ebben nincsen semmi rossz... és nem napi 1g-ok szállnak el... mértéktartás a barátunk... -
Mirázs #342 Szerintem akkor is nevelés kérdése, hogy ki próbálja ki és ki nem. Jó, benne van a környezet is, de ahhoz talaj is kell, hogy akármilyen környezeti dudva megkapaszkodjon benned. (Remélem érthető voltam) -
#341 "szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok"
Őt is mégis beszexelt. -
Mirázs #340 :DDDDDD -
#339 a maghívandó vandégek... -
#338 és különben is... szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok... a keménydrokok meg nem fogják kikerülni a gyerekeinket főleg mire én oda kerülök sokkal vészesebb lesz a fiatalok körüli éjjszakai élet... persze ezt a baráti társoság is válogatja meg a hely ahol élsz... de legalább tudni fogom h a gyetrekem milyen állapotban jön haza... full be van állva vagy szétesve... -
Mirázs #337 Kíváncsi vagyok, neked mi lesz a listádon az esküvőd napján. -
#336 de sráccal nem voltam még mielött hiénaként ráugranárok a témára! -
#335 Én ugy vagyok h mindent ki kell próbálni mig fiatal az ember és ugy házasodjon meg h nincs már semmi ami új kihívást nyujtana neki... -
Mirázs #334 Ez nagy volt! -
#333 Ő sose nyúlna droghoz...
Nőhöz meg nem jó, csak 25 után. :D -
#332 drogok, csajok, pasik, minden... :))) -
Mirázs #331 Csajhoz sosem, droghoz meg annyi, hogy 2x elszívtam egy szál füvest. Te? -
Mirázs #330 Engem se. Reggelig meg pláne nem. Szar volt tudomásul venni, de még 15 évesen is csak 2-ig maradhatta. Viszont addig is sokminden belefért... -
#329 te mikor kezdtél el ugy igazábol bulizni? drogokhoz,csajhoz hozzá nyultál? -
Mirázs #328 Szerintem is, de mindegy. Ő biztos jobbat kapott. -
Mirázs #327 ja, és volt leányavatóm, köszi. -
#326 nem szeretnélek bántani
csak számomra meggondolatlanságnak tűnik, hogy olyasmiket mondasz, hogy:
"nem kaptál jó nevelést szüleidtől!" -
Mirázs #325 Hagyd rá, birom.... -
Mirázs #324 De igen, jó neveleést kaptam. Miért, szerinted hány pasival kellett volna lennem, hogy "tisztességes" maradjak? Lesz*rom, hogy ki mit szól hozzá, nekem jó volt, és nem fogok 5 év múlva elválni, mert nem életem ki magam. -
#323 bántsál csak nyugottan... -
#322 hmm? -
#321 mindent tud... -
#320 tehát mégiscsak lek*rvázod... -
#319 hmm...