1682
Itt lehet beszélni ezekről
  • BEAST #359
    lol... nah énis megyek , jót röhögtem , htx
  • Kontrakcio
    senki...
  • Kontrakcio
    sztem ez természetes... a zöld isten ajándéka
  • Mirázs
    Csók, én is lépek!
  • Mirázs
    Nem mondod komolyan, hogy a thc jobb mint a cigi....anyám....Ezt ki etette meg veled már ne haragudj?

• SRobert
    na, pápá mindenki, kész élvezet volt!

• SRobert
    mindezt a jó neveltetésed ellenére. :)
  • Kontrakcio
    mert egy nehéz vizsga után haza megyek és csévelek 1 cigit majd elszívom...inni is szoktam nem tagadom de épp ez az h fiatalon kibulizom magam és akkor idősebb koromban nem vonz az alkohol,gyapot és hasonló élvezetek... ugy szoktam le a dohányzásról h azt a mennyiséget thc-val pótolom és sokkal jobb a kondíciom, nem halok bele a futásba 1-2km után!
  • Mirázs
    Az, hogy 4 éve együtt voltam azzal az emberrel akit a világon a legjobban szeretek (még most is) és össze akartam kötni vele az életem <--ez a lényeg
    Másrészt elkezdtünk építkezni, és még a beköltözés előtt meg akartuk tartani az esüvőt, mert utána úgyis elmaradt volna. Még mindig érthetetlen? Mondd már meg pontosan hány éves vagy.
  • SRobert
    mi idézte elő...

ezt a megfogalmazást, apám. :)))
  • Mirázs
    :D
    De igen, de nem hiszem, hogy kitűnök a sorból ezzel a számmal. A 41 csak csók volt. De elég is volt.
  • Kontrakcio
    az nem sok... sőőt! elhamarkodottan itéltem meg amit irtam! de akkor sem értelek meg... mi idézte benne elő azt h házasodj?
  • SRobert
    miért, nem? :D
    vagy a clintoni orál után már a lefekvés sem számít szexnek? :)))
  • Mirázs
    Akkor minek szívtok? Engem ez sose izgatott. Inkább berugtam, az legalább pár óra múlva elmúlik.
  • Mirázs
    Kissé félreérthető voltam: 6 pasival feküdtem le! Nem a 41-gyel! Ekkor is beszexeltem?
  • Kontrakcio
    a barátaim meg normálisak... 1ütt kipróbáltuk a keménydrogokat és le is raktuk... mindenki tanul normálisan de közben szívunk is... ebben nincsen semmi rossz... és nem napi 1g-ok szállnak el... mértéktartás a barátunk...
  • Mirázs
    Szerintem akkor is nevelés kérdése, hogy ki próbálja ki és ki nem. Jó, benne van a környezet is, de ahhoz talaj is kell, hogy akármilyen környezeti dudva megkapaszkodjon benned. (Remélem érthető voltam)
  • SRobert
    "szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok"

Őt is mégis beszexelt.
  • Mirázs
    :DDDDDD
  • SRobert
    a maghívandó vandégek...
  • Kontrakcio
    és különben is... szüleim jól neveltek és még is kibróbáltam a drogokat és még most is szívok... a keménydrokok meg nem fogják kikerülni a gyerekeinket főleg mire én oda kerülök sokkal vészesebb lesz a fiatalok körüli éjjszakai élet... persze ezt a baráti társoság is válogatja meg a hely ahol élsz... de legalább tudni fogom h a gyetrekem milyen állapotban jön haza... full be van állva vagy szétesve...
  • Mirázs
    Kíváncsi vagyok, neked mi lesz a listádon az esküvőd napján.
  • Kontrakcio
    de sráccal nem voltam még mielött hiénaként ráugranárok a témára!
  • Kontrakcio
    Én ugy vagyok h mindent ki kell próbálni mig fiatal az ember és ugy házasodjon meg h nincs már semmi ami új kihívást nyujtana neki...
  • Mirázs
    Ez nagy volt!
  • SRobert
    Ő sose nyúlna droghoz...
    Nőhöz meg nem jó, csak 25 után. :D
  • SRobert
    drogok, csajok, pasik, minden... :)))
  • Mirázs
    Csajhoz sosem, droghoz meg annyi, hogy 2x elszívtam egy szál füvest. Te?
  • Mirázs
    Engem se. Reggelig meg pláne nem. Szar volt tudomásul venni, de még 15 évesen is csak 2-ig maradhatta. Viszont addig is sokminden belefért...
  • Kontrakcio
    te mikor kezdtél el ugy igazábol bulizni? drogokhoz,csajhoz hozzá nyultál?
  • Mirázs
    Szerintem is, de mindegy. Ő biztos jobbat kapott.
  • Mirázs
    ja, és volt leányavatóm, köszi.
  • Királylány
    nem szeretnélek bántani
    csak számomra meggondolatlanságnak tűnik, hogy olyasmiket mondasz, hogy:
    "nem kaptál jó nevelést szüleidtől!"
  • Mirázs
    Hagyd rá, birom....
  • Mirázs
    De igen, jó neveleést kaptam. Miért, szerinted hány pasival kellett volna lennem, hogy "tisztességes" maradjak? Lesz*rom, hogy ki mit szól hozzá, nekem jó volt, és nem fogok 5 év múlva elválni, mert nem életem ki magam.
  • Kontrakcio
    bántsál csak nyugottan...
  • Kontrakcio
    hmm?
  • Királylány
    mindent tud...
  • SRobert
    tehát mégiscsak lek*rvázod...
  • BEAST #319
    hmm...