1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
Cmdr #1642 -
#1641 "Köszönöm meglepő kérésed, de én tisztelem annyira a barátomat,hogy nem teszem ki a képet, sem ide, sem máshová"
én ezzel beis fejeztem,megkérlek rá hogy többet nekem neírj,htx... -.- -
Cmdr #1640 Elvitte a cica! -
#1639 a színvonal hová tűnt emberek?... -
Cmdr #1638 Snake01 új barátnője bal oldalt!
-
Cmdr #1637 Sir, yes sir! -
#1636 fejezzétek már be, snake úgyse fogja kirakni a képet, ami valószínüleg nem is létezik. Csak bontjátok a topikot, ha vmi probléma van kettőtök között rendezzétek le férfiasan, vagy ahogy akarjátok csak ne nyilvánosan, mert idegesítő ez azok számára akik olvassák ezt a topikot. Inkább csak magatokat ássátok el ezzel a viselkedéssel... -
Cmdr #1635 Köszönöm meglepő kérésed, de én tisztelem annyira a barátnőmet, hogy nem teszem ki a képet, sem ide, sem máshová. Az ilyen idijóta dolgokat meghagyom az olyan hülyegyerekeknek mint te! -
#1634 húú akkor nagyon kemény vagy -
#1633 amin egy csajjal vagy esetleg -
Cmdr #1632 Direkt megbántotam szegényt, hogy te tudjad vigasztalni! :D Te MSN álompasi! :D -
Cmdr #1631 Milyen képet szeretnél? Amin egy csajszi van, mondjuk a msnklub.hu-ról? -
#1630 amúgy eléggé nagy köcsög vagy egy lányt így lehordani,főleg hogy nem is szólt semmi rosszat -
#1629 képet vagy bárminemű bizonyítékot ide te balfasz!
és talán elhisszuk.
bár megfordult a fejembe hogy lehet hogy nem is a lányokat szereted... -
#1628 nem kell elmondanod, és ne is szólj hozzám -
Cmdr #1627 Ez így igaz... azért is jövök ide, hogy töled tanácsot kérjek, hogy kell MSN-en csajozni! -
Cmdr #1626 Te egy hülye picsa vagy, mert azt sem látod, hogy miről is van itt szó... bár nem te vagy az első csaj, akit ez a kis nyomi átvért. Nem vagyok sikeres? Hmm... Nem volt komoly kapcsolatom? Hmm... Ha te mondod kistacskó! :D -
#1625 "vagy még nem volt komoly kapcsolatod, ezért szálltál rá Snake-re..."
ezen elgondolkoztam kicsit,lehet hogy éppen ő az akire szarnak a nők és semmiféle csaj nem környékezte meg még,és ezért köt bele másokba?hm...meglehet....
-
#1624 beszéljünk inkább rólad:)
30-35 év között - biztos volt már komoly kapcsolatod, de nem lett sikeres, vagy még nem volt komoly kapcsolatod, ezért szálltál rá Snake-re...
nem kell elmondanod, és ne is szólj hozzám, de biztos vmi nyomja a lelkedet! -
#1623 de te olyan hülye vagy bazmeg,skizofrén meg hazug mellett elmebetegvagyok,drogozom és mindenfélét képzelődök is,asszem lebuktam... -.- -
#1622 a lényeget nem veszed észre
neked hiába pofázok csak a saját hülyeségedet nyomod
azhittem 30 felett már értelmesek az emberek,de erre rácáfoltál az ovodás szintű kötözködéssel.
nyelvet nem ölteszrám és nevezel hazugnak? -
Cmdr #1621 Mellesleg bárcsak koppanék egy hatalmasat, legalább kiderülne, hogy nem hazudozol összevissza, és skizofrén módon történeteket találsz ki, és véded magad már napok óta... ami már kicsit ijesztő azért. -
#1620 én nem röhögök senkin-.- -
Cmdr #1619 Várjuk sok szeretettel a képet, de addig is rajtad röhög mindenki, jó lenne észrevenni! Te "ÁLOMPASI"! -
#1618 ez aztán a szerelmi probléma.
ebből nagy dilemma lesz... -
#1617 kajak szánalmas vagy ahogy itt mindenembe beleszólsz,de csak nevetek rajtad,és akkor fogsz nagyot koppanni ha majd berakom a képet!:DDDD -
Cmdr #1616 -
#1615 saját véleményed tiszteledben tartjuk,a továbbiakban meg csak értelmes és témába vágó hozzászolást kérnénk,amennyiben nem akkor az összes hozzászolásod törölve lesz... -
#1614 azt kellene de látod nem bírnak leállni -
#1613 nyomj egy közös képet, aztán véget vethetsz ennek a históriának :/ -
Cmdr #1612 Kurvajó ötlet lenne, Snake01 még perverzkedhetne egy kicsit, hogy saját magának üzengetne itt... :D Amúgy, szerintem nem normális a srác. :( -
#1611 mi van ha az egész témáról leszállnának? -
#1610 gondoltam rá énis -
ozz #1609 Hello Skacok kezdodik elolrol?! :D
Snake a lanyka nyomjon egy reget es beszelgessen velunk, egybol tisztazhatna a dolgot és rolad is leszallnanak?!
-
#1608 ja, hogy még nincs vége. :D -
#1607 -.- -
#1606 ez most ám nagyon hihetően hangzott -
#1605 -.- -
#1604 aham, persze. -
Cmdr #1603 Muhahahahahaha!