Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alah Alik Ya Sidi!
én még mindig hiszen sznéknek <#hehe>#hehe>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
practitioner of the forbidden arts of death
Megnéztem, hogy hogyan lett a "barátnõnek" ilyen gyorsan logoja, benéztem hát logomûhelybe - Mit látok???
Logomûhely
Innentõl no comment...
Utóirat:
Snake: Akkor is be tudsz jelentkezni másik gépen, ha egy másikon már be vagy.
Sajnálom, hogy ilyen sok embert meg lehet vezetni, és téveszteni ilyen pitiánerûl. Pá. <#puszis>#puszis>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a logó témát meg biztosan elõre elkészítette Snake :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
mondta barátom hogy betette megmutatatni a képem,és mondta hogy összejöttünk és erre mindenki elkezdte csesztetni,és azt mondjátok neki hazudik,szépek vagytok!
én nem haragszom hogy betette a képem,de nagyon nem is örültem neki,de ezt már vele megbeszéltem.és most ittvagyok,regisztráltam magam a kedvéért, hogy végre tisztázhassam hogy nem hazudik.képzeljétek igenis találkoztunk de amúgy sem tartozik rátok,és annak a gyereknek üzenem aki nekem írt msn clubbon hogy a barátnõm is használja a regimet,szóval õ írt neki és nem én,õ amúgy csak ismerkedésre használja,és nem az én képemmel de mind1.csak annyit szeretnék hogy békén haggyátok.
puca!<#puszis>#puszis>
Az igaz hogy ha nekem lenne barátnõm nem tenném ki a képét ide ahol mindenki megnézheti, ez picit bunkóság így kitenni h õ az új bnõm stb. De azért ebbõl nem kell mindjárt arra következtetni hogy kamu az egész.
Snake: én elhiszem hogy felbaszta az agyad picit...de ha õ télleg a bnõd akkor legyél vele boldog és ne foglalkozz ilyenekkel, ha továbbra is foglalkozol vele akkor az arra ad nahd igazat hogy Cmdr-nek van igaza :) szal szarjá bele és légy boldog a bnõddel.
Cmdr: ha te tényleg 30-35 év között vagy, és interneten keresztül osztasz egy tizenéves gyereket, és aki megpróbálja megvédeni azt máris leosztod, akkor veled tényleg nagy baj van. Lehet hogy tényleg te vagy ilyen aki 35 évesen még szûz csávóka aki senkinek se kell és ezt akarod ráerõltetni arra aki meg esetleg boldog egy csajjal? Bár azt sem értem hogy téged mit érdekel hogyha Snake esetleg játssza az agyát...
Többiek: Nem értem miért nekem kellett ezt beírnom...mindegy. Csak az a gáz hogy elõtte valami másról volt szó ami mindenkit érdekelt és voltak érdemi hozzászólások is nem csak a flame...és így lehet hogy valakinek tényleg kéne segítség de elveszik a hozzászólása a sok flame között....
Vagy csak ne is foglalkozz veluk...
Alah Alik Ya Sidi!
én a Commander vagyok én
én ezzel beis fejeztem,megkérlek rá hogy többet nekem neírj,htx... -.-
én a Commander vagyok én

én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én