Személyes és szerelmi probléma

Oldal 1 / 34Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mert 24 óra a regelés, és az elsõ beírás közötti idõ, aminek lekell telni! legalábbis amikor én regeltem, akkor így volt még! :D mikor hugom regelt, akkor neki is lett egybõl logója! :D [vajon ki csinálta -.- <#idiota>]

Zillo
akadjatok mar le atemarol vagy egyenkent fejbelovok mindenkit kulonbenmeg tanuljatok meg h a neten ti teljesen szemeltyelen es ismeretlen valakikkel beszeltek amig nem ismered szemelyesen (még ahhoz is sok idö kell,h jol kiismerd) addig az illetöröl semmit nem allithatsz biztosan,es egyaltalan miert is vontok kerdöre mast mikor magatok sem tudjatok bebizonyitani h ti valojaban nem hibrid õssejt maradványok vagytok,mig a masik fel meg nem tapasztalja ezt két szemével ugyhogy javaslom mind iratkozzatok be egy tömeges csoportterápiára vagy szervezzetek egy KANdevút ahol jol betörhetitek egymas orrát hajrá

Alah Alik Ya Sidi!

PíszLávJuniti
már tényleg több mint szánalom :)
én még mindig hiszen sznéknek <#hehe>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
hülyegyerek topig.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SNAKE01
áz

Frosty01
szánalmas :/

practitioner of the forbidden arts of death

SNAKE01
valszeg -.-

Frosty01
tehát cmdr-nek igaza volt? <#merges2>

sz4bolcs
naívak és többiek:
Megnéztem, hogy hogyan lett a "barátnõnek" ilyen gyorsan logoja, benéztem hát logomûhelybe - Mit látok???
Logomûhely

Innentõl no comment...

Utóirat:
Snake: Akkor is be tudsz jelentkezni másik gépen, ha egy másikon már be vagy.

Sajnálom, hogy ilyen sok embert meg lehet vezetni, és téveszteni ilyen pitiánerûl. Pá. <#puszis>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
jah igaz ezt elfelejtettem;)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
1 napig nem lehet írni reg után, vagy az csak régen volt?:D
a logó témát meg biztosan elõre elkészítette Snake :)

sapkafej
ne! NE! DESZAR! :DDD

György

kulabácsi
hmmm de ha tegnap regelt mé csak ma ír??? és egybõl van logója is?? komoly a csaj:)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJ Skyline
gondolom arra céloz, hogy beregeltél egy másik nicket!

Frosty01
szerintem MOSTANTÓL ebben a témában inkább ne írjon senki, mert sírás lesz a vége :D

SNAKE01
ezt most nagyon nemétem :|

sz4bolcs
na ez most már igazán durva volt... :D:D:D hogy lehet szarból várat építeni?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SNAKE01
kicsim,mondtam hogy haggyad õket,de azért köszi hogy próbálsz védeni!<#puszi>

cijjasztok,puszi mindenkinek!<#puszis>
mondta barátom hogy betette megmutatatni a képem,és mondta hogy összejöttünk és erre mindenki elkezdte csesztetni,és azt mondjátok neki hazudik,szépek vagytok!
én nem haragszom hogy betette a képem,de nagyon nem is örültem neki,de ezt már vele megbeszéltem.és most ittvagyok,regisztráltam magam a kedvéért, hogy végre tisztázhassam hogy nem hazudik.képzeljétek igenis találkoztunk de amúgy sem tartozik rátok,és annak a gyereknek üzenem aki nekem írt msn clubbon hogy a barátnõm is használja a regimet,szóval õ írt neki és nem én,õ amúgy csak ismerkedésre használja,és nem az én képemmel de mind1.csak annyit szeretnék hogy békén haggyátok.
puca!<#puszis>

kulabácsi
amúgy semmi semmi különös nincsen, no csaj, no pénz, no meló, szal faxa:)

SNAKE01
de tényleg elmondhatnád mibánt hátha segíthetünk...

kulabácsi
áhh iszom én eleget:)

Mert? Igyál és vidám leszel! :))

SNAKE01
hm

SNAKE01
az a jó!:)

kulabácsi
a faszt én boldogtalan vagyok:(

Frosty01
mindenki happy

Nincs :D

SNAKE01
valakinek valami problémája?

SNAKE01
már nem

sapkafej
az a baj, hogy azt mondod, hogy nem foglalkozol vele, és mégis azt teszed :P

György

SNAKE01
már nem foglalkozom vele,és igen mostmár arra kellene használni a topikot amiért nyitottam

Na hadd mondjam el a véleményem...
Az igaz hogy ha nekem lenne barátnõm nem tenném ki a képét ide ahol mindenki megnézheti, ez picit bunkóság így kitenni h õ az új bnõm stb. De azért ebbõl nem kell mindjárt arra következtetni hogy kamu az egész.
Snake: én elhiszem hogy felbaszta az agyad picit...de ha õ télleg a bnõd akkor legyél vele boldog és ne foglalkozz ilyenekkel, ha továbbra is foglalkozol vele akkor az arra ad nahd igazat hogy Cmdr-nek van igaza :) szal szarjá bele és légy boldog a bnõddel.
Cmdr: ha te tényleg 30-35 év között vagy, és interneten keresztül osztasz egy tizenéves gyereket, és aki megpróbálja megvédeni azt máris leosztod, akkor veled tényleg nagy baj van. Lehet hogy tényleg te vagy ilyen aki 35 évesen még szûz csávóka aki senkinek se kell és ezt akarod ráerõltetni arra aki meg esetleg boldog egy csajjal? Bár azt sem értem hogy téged mit érdekel hogyha Snake esetleg játssza az agyát...
Többiek: Nem értem miért nekem kellett ezt beírnom...mindegy. Csak az a gáz hogy elõtte valami másról volt szó ami mindenkit érdekelt és voltak érdemi hozzászólások is nem csak a flame...és így lehet hogy valakinek tényleg kéne segítség de elveszik a hozzászólása a sok flame között....

<#szomoru1>

kulabácsi
kicsit sok a flame nem?

tenyleg Snake a közös kép mégjobb ötlet csak okosan legyetek rajta nehogy azt mondjak hogy össze photoshopoltad :D

Vagy csak ne is foglalkozz veluk...
áááá most akartam enni... vazze :-)))
Zillo
most komolyan vannak emberek akiknek az a legnagyobb elvezet h masok utan nyomozgat es kerdore vonja öket a maganeletükkel kapcsolatban?:) tul sok a szabadidö,tan okosabb lenne vm hasznos dolgot csinalni ahelyett h egy ismeretlen ember dolgaival foglalatoskodsz.

Alah Alik Ya Sidi!

Sné Zsuzsa
huh....ez kész :D

Canon 450 D

gercse
akkor keressétek meg azt a macskát és hozzátok vissza, mert rossz nézni, ami itt megy...(bár engem nem zavar, ha titeket sem...)

<#wilting>

én a Commander vagyok én

SNAKE01
"Köszönöm meglepõ kérésed, de én tisztelem annyira a barátomat,hogy nem teszem ki a képet, sem ide, sem máshová"

én ezzel beis fejeztem,megkérlek rá hogy többet nekem neírj,htx... -.-

Elvitte a cica!

én a Commander vagyok én

gercse
a színvonal hová tûnt emberek?...

Snake01 új barátnõje bal oldalt!

én a Commander vagyok én

Sir, yes sir!

én a Commander vagyok én

Frosty01
fejezzétek már be, snake úgyse fogja kirakni a képet, ami valószínüleg nem is létezik. Csak bontjátok a topikot, ha vmi probléma van kettõtök között rendezzétek le férfiasan, vagy ahogy akarjátok csak ne nyilvánosan, mert idegesítõ ez azok számára akik olvassák ezt a topikot. Inkább csak magatokat ássátok el ezzel a viselkedéssel...

Köszönöm meglepõ kérésed, de én tisztelem annyira a barátnõmet, hogy nem teszem ki a képet, sem ide, sem máshová. Az ilyen idijóta dolgokat meghagyom az olyan hülyegyerekeknek mint te!

én a Commander vagyok én

SNAKE01
húú akkor nagyon kemény vagy

SNAKE01
amin egy csajjal vagy esetleg

Oldal 1 / 34Következő →