Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
sztem meg alap dolog h nem ütjük meg a GYENGÉBBIK nemet:DDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
szerintem ez álszent duma szvsz :)

Végre!<#eljen>

Azt hittem, hogy már senki se szól rá, komolyan, Snake, téged nem ilyennek ismertelek meg, azt hittem rendesebb fickó vagy...

kulabácsi
nah azért egy nõt, akármilyen is nem ütünk meg, nem döntünk fel, legalábbis ez nálam alap!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SNAKE01
:DDDDDD
de kiakadtál!!!
amúgy elküldtük a picsába,haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstõl!mondtuk neki hogy huzzál haza azt kész,asszed foglalkozunk ilyennel?lol!<#idiota>

Brigicsaj
De gusztusos bazeg....rókázik és utána egybõl cum-cum....milyen már?! <#vomit><#wilting><#help><#bdead>

xD

kulabácsi
:D
akko tartsál xD

SNAKE01
hát ja!pff...gondolod hogy képet tartok egy ilyenrõl a gépemen?
lál!<#idiota>

kulabácsi
mert olyan ronda???:D
akkor is adjad vazze:D

SNAKE01
neeem,bár lehet hogyha haggyuk de mi nem igazán szerettük volna szóval nem!fõleg hogy ott okádott és utána...<#wow3><#vomit>

SNAKE01
nem járnál jól ha adnék képet!xDDDD

kulabácsi
engem nem:DDDDDD

sz4bolcs
mindenkit leszopott?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
képet please:)

SNAKE01
nagyon nagy poén volt!:D
a Loálitás tetõfoka,de mondom látnád mekkora egy n00b-a csaj,pfff...lol!xDDD

kulabácsi
lál!! hát örülök h jól vagy:))

SNAKE01
sziasztok!
én mostanában kúrva jól érzem magam!:<#vigyor3>
tegnap is olyat állatkodtunk haverékkal az egyik csajnál,vettünk piát persze és feldobtuk a hangulatot.áááá az kész volt szétbasztunk mindent már majdmeg fulladtam a röhögéstõl.a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk,és amúgy reggel jöttem haza.nameg az a poén hogy még a csaj kért tõlünk bocsánatot...
<#idiota>

Csak tudjátok mi a baj ezzel a sok közhellyel... kimondani könnyû:)
Az az igazi amelyik beválik.
Ez nem jön össze... lehet hogy egy év mulva találkozok valakivel aki iránt ugyanígy érzek majd, ha összejön õ lesz az igazi, ha nem...:)
akkor várok még egy kicsit:)
Brigicsaj
dettó nekem is....hosszú bonyorult dolog, és leírva nem lehet átlátni a dolgot..:SSS nálam legalább is...

xD

kulabácsi
igazából semmi komoly nincs, csak most vhogy semmi nem jön össze, sokat dolgozom, nem jön össze semmi, meg volt nemrég egy kicsit fájó szerelmi cucc, ami nem jöhetett sajna össze, mert távolság lett közöttünk, azt most így minden kijött, hideg is van, szar az idõ is, de ez elmúlik hamar szerencsére...

Királylány
azért megpróbálod?

kulabácsi
áhh korántsem az:(
csak ezt nem lehetne szavakba önteni:D

Királylány
Hetek óta mindenki boldog?
Remek!

hát igen...legfeljebb akkor ezt emberünk nem úgy érzi...

a klasszikus: amíg meg nem találom az igazit, miért ne érezhetném jól magam a lehetségesekkel? :D (fújjj, ezt mindenki ismerte, tudom...:D)

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

SNAKE01
egyépként sem vagyok ilyen hogy kihasználjak valakit aztán dobom,csak ez a csaj nagyon sokat képzel magáról meg dúrva dolgokat mûvel és valaki legyen má vele is kicsit gecie!:DDDD

Fido4life
akkor ebbõl azt lehet megtanulni, hogyha az ember azt hiszi megtalálta az igazit, aki viszont nem úgy érez viszont, akkor nem kell feladni, jöhet egy másik is ?

SNAKE01
:)
szerencsés vagy akkor!

nekem is annak idején nem jött össze egy hölggyel, aztán bánatomban elindultam bulizni, és megismertem a kedvesemet, akivel másfél éve járok...
úgyhogy tényleg lehet benne valami...:)

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

SNAKE01
"Gondolkozzatok el azon hogy minden okkal történik, vmi miatt, lehet hogy történik vmi rossz, de ehhez szükség lesz az elkövetkezendõkben vmi jóhoz aminek talán sokkal jobban örülsz...:)"

Ez tetszik és tényleg lehet benne valami!:)

SNAKE01
mit próbáltam ki?:D
õ indult rám!én meg egy ideig hagytam kicsit megnéztem magamnak és utána hagytam a picsába,mert nem tetszett.nem én vagyok a hibás szvsz... :)

Brigicsaj
jaja, még nem régen én is magam alatt voltam mert egy srác nem viszonozta az érzéseimet, és talán így kellett lennie, ez kellett ahhoz hogy megismerhessem a Norbit...
Gondolkozzatok el azon hogy minden okkal történik, vmi miatt, lehet hogy történik vmi rossz, de ehhez szükség lesz az elkövetkezendõkben vmi jóhoz aminek talán sokkal jobban örülsz...:)

xD

Brigicsaj
wupsz félreolvastam asszem, ..:D
óóó hát így akkor nehéz lesz ha látod minden nap..:SS

xD

Brigicsaj
ismerõs érzés, tovább kell keresgélni nyitott szemmel járni és mivel úgy sem látod minden nap könnyebb lesz elfelejtened....hidd el nekem, szr, de túl leszel rajta elõbb utóbb és ez a "soha" se biztos még egyáltalán kitudja melyik nap áll elõ azzal hogy szakított a barátjával valami miatt és akkor jöhetsz te a képbe (lelkitámasz meg hasonlók) aztán még akár lehet is vmi...
Még mielõtt félre értenéd nem azt mondom hogy használd ki a helyzetet ha olyan adódik mert nem szép, csak.............
na mind1 már tök másra tértem rá..:DDDD

xD

Brigicsaj
na szép..:DDD
Kipróbáltad, nemteszik, szevasz...:DD Bravo...:D
Lenne nekem is ehhez kapcsolódóan egy-két sztorim, de õõõ én inkább nem írom le....:D

xD

Kontrakcio
vagy keressetek magatoknak más csajt, hidd el feledteti a mostanit és majd rájöttök h "bazze de hamar elfeljtettem" sok szerencsét Srácok!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

gercse
enyém sem jobb...szoktunk dumálgatni, hangulat függõ, hogy épp mirõl...
de elérhetetlen..., persze azért nem biztos hogy feladom, próbát talán megér, ha kicsit jobban belemélyedek a dologba...

SNAKE01
de sajna eléggé halott ügynek látszik!:|

SNAKE01
akkor ezért is lehet,hogy nem foglalkszik veled!

nem mindent megbeszélõs... csak suliban találkozunk
SNAKE01
hát neked is ugyanez!

SNAKE01
hát figyu!
ez kellemetlen nagyon,de nincs mit tenni meg kell tõle kérdezni esetlegh érez-e irántad valamit õ is.ha nem akkor felejtõs.
egyébként barátok vagytok-e és mindent megbeszéltek-e esetleg és kb mennyit vagytok együtt?

gercse
üdv a klubban..:/
ugyanígy vagyok én is egy lánnyal...(ugyanúgy látom én is mindennap,de barátságnál több nem jöhet össze soha...)és kb. fél éve nem tudok másra gondolni csak rá...
nem tudom nem szeretni...hiába...soha nem fogom elfelejteni...

Van egy osztálytársnõm, kb 3 éve kezdtünk el haverkodni, barátok lettünk és most meg már szeretem is...
Volt idõm kiismerni, nem vaktában szerettem bele, de biztos vagyok benne hogy õ nem szeret engem, mert van barátja és abszolút nem vonzódik hozzám.
És hát... elég szarul érzem magam mindig, mert minden nap látom és tom hogy nem lesz az enyém soha:/
Tudom szeressek ki belõle, de az nem ugy megy, hogy na akkor 3-ra és hopp meg is van...
wáwáwáwááá
SNAKE01
tegnap este és éjszaka volt ez az egész,amúgy!

SNAKE01
egyébként képzeld mitörtént velem,kavartam kicsit lány haverommal! (õ kezdte) :)
eléggé sokminden volt,mondjuk szex az nem de nem is szerettem volna.
egyébként kicsit piásak voltunk és hát kicsit bátrabb volt.mondta neki haverom hogy smárjon leé,és úgyrámcuppant,én meg kábultan ültem,ránéztem mondom jóvan essünk neki,és hát õõõ nem volt valami jó.nameg taperoltam eléégé és nem szólt semmit.mondjuk õ is rákattant a seggemre és markolászta. :)
aztán meg volt olyan is hogy feküdt a fûben és félre húztam a melltartóját hogy megcsodáljam a kebleit.és õõõ izé nem nyerte meg a tetszésem és hagytam a picsába.
meghát amúgysem tetszik a csaj csak egy haver és hát eléggé zûrös is.
ja és ha nem piás is rámmozdul néha,de nekem nem jön be. :D

SNAKE01
örülök hogy végre boldog vagy Brigi!:)

Fido4life
:)

Brigicsaj
ha nem viszonozná nem lennék boldog...:D

xD

Fido4life
fõleg ha vissza is érez az illetõ...<#miaz>