Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azt hittem, hogy már senki se szól rá, komolyan, Snake, téged nem ilyennek ismertelek meg, azt hittem rendesebb fickó vagy...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de kiakadtál!!!
amúgy elküldtük a picsába,haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstõl!mondtuk neki hogy huzzál haza azt kész,asszed foglalkozunk ilyennel?lol!<#idiota>#idiota>
xD
akko tartsál xD
akkor is adjad vazze:D
a Loálitás tetõfoka,de mondom látnád mekkora egy n00b-a csaj,pfff...lol!xDDD
én mostanában kúrva jól érzem magam!:<#vigyor3>#vigyor3>
tegnap is olyat állatkodtunk haverékkal az egyik csajnál,vettünk piát persze és feldobtuk a hangulatot.áááá az kész volt szétbasztunk mindent már majdmeg fulladtam a röhögéstõl.a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk,és amúgy reggel jöttem haza.nameg az a poén hogy még a csaj kért tõlünk bocsánatot...
<#idiota>#idiota>
Ez nem jön össze... lehet hogy egy év mulva találkozok valakivel aki iránt ugyanígy érzek majd, ha összejön õ lesz az igazi, ha nem...:)
akkor várok még egy kicsit:)
xD
csak ezt nem lehetne szavakba önteni:D
a klasszikus: amíg meg nem találom az igazit, miért ne érezhetném jól magam a lehetségesekkel? :D (fújjj, ezt mindenki ismerte, tudom...:D)
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
úgyhogy tényleg lehet benne valami...:)
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Ez tetszik és tényleg lehet benne valami!:)
õ indult rám!én meg egy ideig hagytam kicsit megnéztem magamnak és utána hagytam a picsába,mert nem tetszett.nem én vagyok a hibás szvsz... :)
Gondolkozzatok el azon hogy minden okkal történik, vmi miatt, lehet hogy történik vmi rossz, de ehhez szükség lesz az elkövetkezendõkben vmi jóhoz aminek talán sokkal jobban örülsz...:)
xD
óóó hát így akkor nehéz lesz ha látod minden nap..:SS
xD
Még mielõtt félre értenéd nem azt mondom hogy használd ki a helyzetet ha olyan adódik mert nem szép, csak.............
na mind1 már tök másra tértem rá..:DDDD
xD
Kipróbáltad, nemteszik, szevasz...:DD Bravo...:D
Lenne nekem is ehhez kapcsolódóan egy-két sztorim, de õõõ én inkább nem írom le....:D
xD
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
de elérhetetlen..., persze azért nem biztos hogy feladom, próbát talán megér, ha kicsit jobban belemélyedek a dologba...
ez kellemetlen nagyon,de nincs mit tenni meg kell tõle kérdezni esetlegh érez-e irántad valamit õ is.ha nem akkor felejtõs.
egyébként barátok vagytok-e és mindent megbeszéltek-e esetleg és kb mennyit vagytok együtt?
ugyanígy vagyok én is egy lánnyal...(ugyanúgy látom én is mindennap,de barátságnál több nem jöhet össze soha...)és kb. fél éve nem tudok másra gondolni csak rá...
nem tudom nem szeretni...hiába...soha nem fogom elfelejteni...
Volt idõm kiismerni, nem vaktában szerettem bele, de biztos vagyok benne hogy õ nem szeret engem, mert van barátja és abszolút nem vonzódik hozzám.
És hát... elég szarul érzem magam mindig, mert minden nap látom és tom hogy nem lesz az enyém soha:/
Tudom szeressek ki belõle, de az nem ugy megy, hogy na akkor 3-ra és hopp meg is van...
wáwáwáwááá
eléggé sokminden volt,mondjuk szex az nem de nem is szerettem volna.
egyébként kicsit piásak voltunk és hát kicsit bátrabb volt.mondta neki haverom hogy smárjon leé,és úgyrámcuppant,én meg kábultan ültem,ránéztem mondom jóvan essünk neki,és hát õõõ nem volt valami jó.nameg taperoltam eléégé és nem szólt semmit.mondjuk õ is rákattant a seggemre és markolászta. :)
aztán meg volt olyan is hogy feküdt a fûben és félre húztam a melltartóját hogy megcsodáljam a kebleit.és õõõ izé nem nyerte meg a tetszésem és hagytam a picsába.
meghát amúgysem tetszik a csaj csak egy haver és hát eléggé zûrös is.
ja és ha nem piás is rámmozdul néha,de nekem nem jön be. :D