1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1040 :DD -
#1039 óó... hogy én miért próbáltam terelni a fatális bölcsességekről... :D -
#1038 lol
ha nem látsz akkor meg vak vagy xD -
#1037 szóval a pár nappa lezelőtti témához találtam egy nagyon jó gongolatot:
Ha úgy látod a rossz dolgok elmúlását akkor optimista vagy.
Ha a jó dolgok elmúlását látod inkább, akkor pesszimista vagy.
Ha látod, hogy a jó dolgok, és a rossz dolgok ugyanúgy elmúlnak, akkor buddhista vagy.
:-) -
#1036 jah -
#1035 megtudja aztán megengedi:) vagy nem:) -
#1034 mit? :D
lehet most kicsit lassú a felfogásom mert korán keltem és álmos vagyok..:D -
#1033 legalább rövidre zárod:)))) -
#1032 nem köszöngetős topik...:D
halljátok milyen durva dolog történt tegnap..:D
felhívott az a srác akivel úgy július-augusztus körül találkoztam a buszmegállóba..:D
és most talizni szeretne...
és az a poén ha nem szólok apám felveszi a telómat..:D -
#1031 hi :) -
#1030 hello:D -
Momoka87 #1029 hello mondenkinek
-
#1028 áz:D
de majd megyek le hozzá vmikor xDD -
#1027 önző köcsög! :D -
#1026 hja nekem is jó lett volna az h csak hétvégén talizunk, de ő nem válalta be, erről már nem én tehetk....
és hozzá ne merj nyúlni:DDDDDDDDDDDDD -
#1025 Én pécsi vagyok. Átvegyem? :D
Barátom chaten talált párt. A csaj pesti. Már két éve vannak ilyen távkapcsolatban, egész jól megvannak. kb. 2-3 hetente látogatja a barátnőjét, ha van pénze, és ideje.
Legalább nem másznak egymás nyakára. :D -
#1024 lál akkor egy cipőben járunk, szal szia:DDD
nekem Pécsen tanul, mi össze is jöttünk, csakhát az messze van, nem akarta kivitelezni a dolgot, szal nem lett belőle utána semmi, geci szar, de ez van, sztem akkor sajna bukós a csaj, de azért persze vhogy lehet össze lehet hozni, én meg tudnám oldani, csak ő nem nagyon hiszi ezt el, de még azért próbálkozom:)))
bár már beletörődtem h ez van, ezt kell szeretni, nekem soha nem jön össze semmi:( -
Mirk #1023 én sose láthatom akit akarok mert az ország másik végében van:) -
#1022 igen akarok, de az a legnagyobb baj hogy kolis és csak hétvégén látnám és sztem ezért se akarna összejönni velem de ha nem lehet az enyém akkor én megőrülök -
#1021 hmm te akarsz tőle vmit?? ha igen, sztem várj kicsit, nézd meg a reakcióit h mit is akarhat, mert lehet h csak nagyon szeret, és emmi több.... -
#1020 Sziasztok!
Az a gondom hogy van egy csaj aki a legjobb barátőm de pár napja úgy közeledik hozzám, de nem tudom mit higgyek, mert lehet hogy nem is akar semmit de lehet hogy igen és ezért lépni se merek. Mit csináljak szerintetek?
Lécci válaszoljatok!
Thanks! -
#1019 helyes!! meg a logód is...... -
#1018 most spec tök boldog vok......:DD -
Mirk #1017 én segédeszköz nélkül is kinyitom
és még nem tört le a fogam -
#1016 ez jó poén volt kösz;) -
#1015 nem tudtok lufival sört nyitni? haahahaha:DDDD -
#1014 hát ezt csak úgy mondtam poénból mégsem nyomhat le egy lány, felborulna a természet alkotta kényes egyensúlyi állapot:)
amúgy sztem ha sitten lennék és lenen egy üveg söröm meg egy lufim tuti h rájönnék, pl elcserélném a lufit vmire maivel lehet sört nyitni:D
-
#1013 miért milyen lufival lehet??? -
#1012 az attól füg miylen lufi -
#1011 hát vannak olyan dolgok amikkel nem lehet, de a közeledben mindíg van vmi amivel ki lehet, és ez a lényeg:D -
#1010 lufival -
#1009 ezek mind segtenek az oylan embereken mint te, ugyan nem annyit mintha berúgnál ahaverokkal és bezsélgetnétek egy jó de érdemes elgodnolkozni egy két gondolaton, pl h mivel nem tudsz kinyitni egy sört:D -
#1008 ezaz ne nyavajogjál már itt, annak örűlj ami van:)
vagy ami nincs?:D -
#1007 Óbazz :D::D Pedig nem is vagyok törzstag. Átruházhatom valakire az ezredik hozzászólást? -
Mirk #1006 hééé milleniumi ték volt! -
#1005 én most is boldog vagyok....
csak még jobban az lennék ha....de már leírtam egy jó párszor, már uncsi még nekem is mit össze nem nyavajgok..:D -
#1004 kicsit sok lett az off nem??:)
de jólelvagytok az a lényeg:) -
Mirk #1003 "olyan még sosem volt hogy ne lett volna sehogyse" -
#1002 "Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó" :D -
haverom szövege: "mi bajunk lehet"