Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
ja , érdekes, ezért nem tudom én sem, mit csináljak...

Brigicsaj
wupsz, hát az gáz helyzet....:S

xD

gercse
nem tudom...az a baj hogy tudja hogy a növérébe vagyok szerelmes, õ volt aki bíztatott hogy legalább mondjam el mit érzek

Brigicsaj
na...látom már benned is dolgoznak a hormonok..:DDD
Próbálkozz be hugicánál is hátha õ nem hajt el..:DD:P

xD

Brigicsaj
hm érdekes amit mondasz....nekem akikel srácokkal dolgom volt, egyikkel se maradt meg a barátság, vagyis egyel úgy ahogy az is inkább csak haverság mert elhülyülünk, de a többivel nem is beszélek......fõleg azért mert jól kibasztak velem és ilyen emberrel még csak nem is haverkodom...
de viszont van olyan hogy akibe szerelmes voltam hosszú ideig de nem volt semmi, nagyon jó barátok lettünk és mindent megbeszélünk, õ is elmond nekem mindent meg én is neki, és tényleg csak barátság mert már én se akarok tõle semmit, meg neki is van bnõje...
Hm....már nekem is kéne pasi....már kezdek nagyon nem bírni magammal.....:D

xD

Brigicsaj
hát nem tom figyelj, ebbõl talán csak egy másik csaj tudna kirángatni...:S

xD

kulabácsi
nah ez már kezd beteges lenni:D (ne vedd komolyan)
hajts a nõvérére, hátha összejön helyette a csaj xDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

gercse
bonyolódik a helyzet...van a lánynak egy húga :D(2 évvel fiatalabb nálam)
és valamit érzek belül, de nem tudom mit...lehet csak azért mert hasonlít a nõvérére, vagy nem tudom...totál nem tudom mi van velem...

kulabácsi
igen ez a legfõbb rpobléma, hogy ha még kicsit el is tudod felejteni, és nézelõdsz más lányok után, még akkor is sokszor olyan lányt keresen önkénytelenûl mint üõ volt, de olyat nem nagyon lehet találni, hisz minden ember más! sajna ez el fog tartani egy darabig, de pl nekem amikor sikerûlt "elfelejtenem" mert volt vki mássan is egy csalódásom (csalódással a csalódást, lál:D) azok után annyira jóban lettünk, h mostis az egyik legjobb barátom, és nem is gondolok már rá úgy....mondjuk ez ígyvan a másik csajjal is, szal van 2 nagyon jó lány barátom, de barátnõm 1se:S bár most elvok így, na a lényeg h kitartás, nem tart ez örökké......

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fido4life
én 2 éve

gercse
rendben, majd beszámolok ha bármi változás lesz :)
azt hiszem Isten óriási türelemmel látott el...meglátjuk majd mekkora is ez pontosan...

SNAKE01
hát akkor kitartás... :)

gercse
igen ezt hallottam már pár embertõl :)
hát kössz azért az együttérzést...
sajna elég reménytelen, eleve nem vagyok egy cassanova, meg nehezen nyílok meg bárkinek is, nem tudom elmondani sem igazán mit érzek, ez utóbbi mondjuk sikerült e hónapban, de hát eredménye nem lett, mind1

várok..., eddig bírtam, bírni fogom ezentúl is..., hátha egyszer fordul a kocka

SNAKE01
hát sajnállak,tényleg!
tudom hogy ilyenkor más nemlétezik de ha nagyon reménytelen próbáld meg elfeledni...

SNAKE01
nekem nemrég mondta meg egy csaj hogy valaki mással öszejött és hogy haggyuk ez nem fog menni.pedig még délután nagyon bejöttem neki meg minden.aranyosnak tartott ilyesmi.és õ is akart tõlem valamit.nekem azért könyebb mert csak ma ismertem ma és hát jólvan szarul esett de kezdem túltenni magam rajta...

gercse
hát...szerelmes vagyok a csajba már május óta, ebben a hónapban el is mondtam ezt neki(jó hamar, igaz?...:)), persze hiába...
kb. 5 hónapja nem tudok másra gonolni..., gondolom akkor felejthetném el, ha jönne valaki más, de eleve ezt elképzelhetetlennek tartom, mert senki sem olyan... mint õ

Fido4life
én 1 nyár alatt próbáltam az illetõt, de még mindig libabõrõs leszek, csak ha egy kis ideig is a közelében vagyok..:(

SNAKE01
ja és úgy a legkönyebb elfeledni hogy találsz valakit helyette,azt nem mondom hogy ne gondolj rá meg hogy kösd le magad valamivel,mert tudom hogy nem lehet.kitartás elmúlik nehéz de elmúlik...

gercse
sokan vannak így vele, gondolom...
jelenleg nem úgy érzem, hogy sikerül valaha is elfelejteni...

SNAKE01
hm...barátom ez nehéz ügy.
ez változó,attól függ mondjuk hogy mennyi ideje tart már ez...

Fido4life
már két ember várja a választ :(

gercse
mennyi ideig tud az ember szerelmes lenni valakibe, aki viszont nem szereti viszont? ergo mire számíthatok? meddig fogok még szenvedni? vagy ez változó? egyszerûen nem megy az, hogy egyik pillanatról a másikra ne gondoljak rá...

Királylány
és megint a kommunikáció csodája...

gercse
#894 :)

kulabácsi
és ez így igaz xD

Brigicsaj
épp az hogy nincs, csak max a te szemedben az mert annyira szereted....de attól még nem tökéletes..:)

xD

Brigicsaj
nem..:D nem vettem be semmi cucct, káros izét sem..:D

xD

Királylány
én ismerek egy tökéletes férfit <#vigyor2>

De van, tökéletes nõ és férfi is, mégpedig az akit szeretsz. Mert ha szereted könnyedén megfeledkezel a hibáiról, legyen akármennyi is neki.
SNAKE01
lol! -.-
de nem oknélkül tettük!
"a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk"

"a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk"

"szétbasztunk mindent"

"amúgy elküldtük a picsába"

"haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstõl" <----Nevettetek rajta, ahelyett, hogy megmondtátok volna a haverotoknak, hogy ezt nem kéne tenni=bûnrészesség

SNAKE01
mért most mi a baj?
én semmi rosszat nem csináltam!:|

kulabácsi
hát ja elég szar, dehát ez van!!! majd gyün 1szer vki:)

kulabácsi
hja nagyon nehéz olyat találni sajna!! de ügye nem ettél semmi rossz pirulát amitõl fogytál, meg nem kajáltál?:DDDDDDDDDDD

gercse
jaja, ez elég fura érzés...

Brigicsaj
hát jah, ez így van......óóóóóó faszom.....a viszonzatlan szerelem a legrosszabb a földön.....mindennél rosszabb kegyetlen érzés....
én kajak úgy érzem magam legalább mint szakítás után ugyan annyira, de mégis másképp fáj a dolog.....

xD

gercse
tudom, csak ha szerelmes vagy, akkor tökéletesnek látod...:)

Brigicsaj
nincs tökéletes nõ.......mindenkinek vannak hibái ettõl különleges mindenki....

xD

gercse
és a legrosszabb, hogy az osztálytársam...

gercse
pedig én egy tökéletes nõbe vagyok szerelmes...:)(sajnos, bár ne lennék)

Brigicsaj
jah sajna,.....pedig nekem nincs sok elvárásom, csak szeressen, tudjak vele beszélgetni és a külsejébe legyen vmi ami megfog.....nem kell nekem szõke herceg fehérlovon meg ilyesmi, mert olyan nincs,.....nincs tökéletes pasi, ugyanúgy ahogy tökéletes nõ sincs....:(

xD

gercse
ez már csak így szokott lenni...

Brigicsaj
:DD így van....amíg átéred addig jó, meg amíg meg tod különböztetni a testrészeit..:DDD
én szombaton-vasárnap úgy kész voltam de kajak egy éjszaka alatt másfélkg csak így le, tök behorpadt a hasam, meg össze szûkült a gyomrom, tegnap alig bírtam enni, meg ma is, bár ma azért már ettem normálisan..:D
de kajak haza értem tegnap furcsállottam is mondom mintha vékonyabb lennék, hát jah 53kg lettem..:DD ism...:D

nem értem én ezt a világot, de kajak, vagyis inkább a pasikat...
olyan nehéz olyan párt találni akinek te is bejössz meg neked is bejön....
nekem folyamatosan mondják hogy ilyan-olyan jó csaj vagyok ,aztán mi van??!, azzal sose jön össze akivel szeretném..:S

xD

kulabácsi
na látod ez egy jó kérdés:DD
különben nincs semmi rossz abban ha egy nõ kicsit husi, és van mit fogni rajta, persze ne legyen egy dagatt állat sem xD

Brigicsaj
ez hogy jön ide? :DDD

xD

Fido4life
csak azér van ennyi elhízott csaj mostanában, mert pl tesi órán lófarknyit se csinálnak..

Fido4life
nem, nem lenne hozzá gusztusom...

kulabácsi
lol

sz4bolcs
megdugnál egy fiút is, mi?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fido4life
jah lehet hogy alap, de én már alapból ellenzem ezt a megkülömböztetést xD