Személyes és szerelmi probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálkozz be hugicánál is hátha õ nem hajt el..:DD:P
xD
de viszont van olyan hogy akibe szerelmes voltam hosszú ideig de nem volt semmi, nagyon jó barátok lettünk és mindent megbeszélünk, õ is elmond nekem mindent meg én is neki, és tényleg csak barátság mert már én se akarok tõle semmit, meg neki is van bnõje...
Hm....már nekem is kéne pasi....már kezdek nagyon nem bírni magammal.....:D
xD
hajts a nõvérére, hátha összejön helyette a csaj xDDD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és valamit érzek belül, de nem tudom mit...lehet csak azért mert hasonlít a nõvérére, vagy nem tudom...totál nem tudom mi van velem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
azt hiszem Isten óriási türelemmel látott el...meglátjuk majd mekkora is ez pontosan...
hát kössz azért az együttérzést...
sajna elég reménytelen, eleve nem vagyok egy cassanova, meg nehezen nyílok meg bárkinek is, nem tudom elmondani sem igazán mit érzek, ez utóbbi mondjuk sikerült e hónapban, de hát eredménye nem lett, mind1
várok..., eddig bírtam, bírni fogom ezentúl is..., hátha egyszer fordul a kocka
tudom hogy ilyenkor más nemlétezik de ha nagyon reménytelen próbáld meg elfeledni...
kb. 5 hónapja nem tudok másra gonolni..., gondolom akkor felejthetném el, ha jönne valaki más, de eleve ezt elképzelhetetlennek tartom, mert senki sem olyan... mint õ
jelenleg nem úgy érzem, hogy sikerül valaha is elfelejteni...
ez változó,attól függ mondjuk hogy mennyi ideje tart már ez...
xD
de nem oknélkül tettük!
"a csajt szét szopattuk de olyan az a csaj hogy meg is érdemelte mert kavaros kis gecie szal jól beszopattuk"
"szétbasztunk mindent"
"amúgy elküldtük a picsába"
"haver ott ugatotott vele és fölborította a gecibe.én meg a másik haverom szakadtunk a röhögéstõl" <----Nevettetek rajta, ahelyett, hogy megmondtátok volna a haverotoknak, hogy ezt nem kéne tenni=bûnrészesség
én kajak úgy érzem magam legalább mint szakítás után ugyan annyira, de mégis másképp fáj a dolog.....
xD
xD
én szombaton-vasárnap úgy kész voltam de kajak egy éjszaka alatt másfélkg csak így le, tök behorpadt a hasam, meg össze szûkült a gyomrom, tegnap alig bírtam enni, meg ma is, bár ma azért már ettem normálisan..:D
de kajak haza értem tegnap furcsállottam is mondom mintha vékonyabb lennék, hát jah 53kg lettem..:DD ism...:D
nem értem én ezt a világot, de kajak, vagyis inkább a pasikat...
olyan nehéz olyan párt találni akinek te is bejössz meg neked is bejön....
nekem folyamatosan mondják hogy ilyan-olyan jó csaj vagyok ,aztán mi van??!, azzal sose jön össze akivel szeretném..:S
xD
különben nincs semmi rossz abban ha egy nõ kicsit husi, és van mit fogni rajta, persze ne legyen egy dagatt állat sem xD