Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Kicsit más, én ismertem élõben is. De gyakorlatilag hasonló szitu. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kulabácsi
mármint neked is volt legjobb barátod a neten???:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Pedig megértem, én is megjártam ezt. :)

mindenkinek megvan a véleménye
nem számít
Brigicsaj
na jah...:)

xD

kulabácsi
csak szegény mirkel nem ért egyet senki:DDDDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Brigicsaj
<#kacsint>

xD

kulabácsi
hja:D
fontos az

Brigicsaj
Milyen jó hogy ilyen nagy az egyetértés...:))

xD

kulabácsi
lehet xDDD
de a lényeg az h egyetértünk:D

sz4bolcs
biztos megmozgattad a fantáziám. :D

kulabácsi
gondoltam:D
te részletesebben is írtad le mint én:)))))

sz4bolcs
Nagyon helyes. Haragudnék is, ha más lenne a véleményed, mint az enyém. :D
viccet félretéve nem akartalak copyzni.

kulabácsi
igen, énis ezt mondtam kb:)

Brigicsaj
hát jah, ha ez így nekik jó akkor legyen...:)

xD

sz4bolcs
Érdemes elgondolkodni azon, hogy a felületesség még ugyanúgy jelen van, hogy a legintimebb témát hosszan, apró darabokra szedve elemzi valaki.

sz4bolcs
Tévedés. Vigyázz ezzel, mert az ilyen netes barátság nagyon csalóka.
Neten, vagy levelezve nem megismerhetõ a másik olyan szinten, amit barátságnak hívunk. Nem jönnek ki az értékei, sem a hátrányos tulajdonságok, sem ami az életben barátnak valóvá teszi.

Nem kell elviselni, elnézõnek lenni, megbocsátani sem.
Virtuális kapcsolatban még csak azt sem látják az emberek hol tudnának egymásnak segíteni, bár nem is kell, mert mindkét fél a saját dolgait intézi a saját életében.
Nincsenek közösen megélt dolgok, közös élmények, kötõdések, amik egy kapcsolatot barátsággá tesznek.
Ezért is lehet nyitottan megbeszélni chaten a legintimebb problémákat. Következmény nélkül.

"...- Nem - mondta a kis herceg. - Barátokat keresek. Mit jelent az, hogy "megszelídíteni"?
- Olyasmi, amit nagyon is elfelejtettek - mondta a róka. - Azt jelenti: kapcsolatokat teremteni.
- Kapcsolatokat teremteni?
- Úgy bizony - mondta a róka. - Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra...
...-Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az idõ, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.
- Az idõ, amit a rózsámra vesztegettem... - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.
- Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél. Felelõs vagy a rózsádért...
- Felelõs vagyok a rózsámért - ismételte a kis herceg, hogy jól az emlékezetébe vésse.

kulabácsi
van ilyen, nemtom nekem aki a legjobb barátom, azt ismerem vagy 4 éve, ezért is õ az, mert nagyon sok mindent megéltünk együtt, és nem csak elmondta pár dologról a véleményét....:D

hát, én igen:)
kulabácsi
nem is kinézetre gondoltam énsem!!! hanem h azért nem neveznék legjobb barátomnak egy olyan vkit, akivel 3 hónapja eten beszélgetek, ennyi

nem a kinézetük alapján ítélem meg az embereket:)
eleget beszéltem vele ahhoz hogy tudjam, milyen ember is valójában
kulabácsi
:D na ezaz!!
hogy lehettek a legjobb barátok, ha mégcsak nem is taltatok??

nem
kulabácsi
találkoztatok is???

ez meg grat<#eljen>jó hozzáállás
a Föld legjobb legkedvesebb emberével(lány) a neten ismerkedtem meg egy játékban 3 hónappal ezelõtt. Már legjobb barátok vagyunk
jól kell választani:P
kulabácsi
helyes, jó ezt hallani, mert a mai 14-15 éves csajok, hááát izé, eléggé szétvannak már sajna....:S dehát ezt õk tudják!!!

Brigicsaj
hát jah, pont ezért vok még az...:D tartogatom magam egy rá alkalmas srácnak..:) nem állok én le fûvel-fával..:)

xD

kulabácsi
nem is baj az, ráérsz még bõven.....

Brigicsaj
jah...hm...õszíntén? nem...:DDDD
meg amúgy is még szûz vok..:P
bááááár, nagyon kicsin múlt a dolog mindig már nem lennék az, ha .....:D na jó nem folytatom..:D
szal nem..:D

xD

kulabácsi
hja ez is igaz!!! de 1 kérdése,mre nem válaszoltál:D
mégpedig h voltál e már 2 pasival:DDDDDDDD

Brigicsaj
dede....esély mindenre van, csak nem mind1 mennyi....:)

xD

kulabácsi
de van rá esély, és ez a lényeg nem???:D

Brigicsaj
ja csak, az ilyen nagyon ritka....:S az a baj, kicsi az esély hogy kifogsz te is egy olyat akivel sokáig boldog vagy....:S

xD

Brigicsaj
jah izé nagyon, sztem is, de hát ki tudja..:D
van nekem is képem, igaz már kicsit régi, esetleg gólyaportyásat tok mutatni de azon meg jó hülyén nézek ki mivel ovisnak kellett beöltözni..:D de sztem dumáljunk msn-en..:)

xD

kulabácsi
azért láttam én már olyan kapcsolatot is ahol minden zsír, imádják egymást a mai napig, veszekedés mindenhol van, dehát mindenben nem lehet egyetérteni, meg így izgalmasabb legalább:D

kulabácsi
próbáltad már?? ha nem akkor honnan tudod h milyen?:D

kulabácsi
bp-n lakom, képem van, de nagyon hülye fejem van xDDDD
de rólad nem látok képet drága:DDD
kérek énis:DDD
egyébként nemtom sztem neten ismerkedni elég izé lenne, vhogy nekem nagyon személytelen a dolog...

Brigicsaj
hát jah ötletnek nem...:DD
de én spec nem szeretem 3-asban..:D:P még akkor sem ha 2 pasival lennék..:P:D

xD

Brigicsaj
jaja, pont ezt tárgyaltuk ma 2 bnõmmel, hogy nem szeretünk szerelmesek lenni, mert vagy azért szenvedünk mert nem viszonozzák, vagy közbe vagy egy idõ után átbasznak.....és ez szar...:S

xD

Brigicsaj
jaja ez így van! :))
Felõlem találkozhatunk..:DDD:P
Hol lax? kép? :P:D

xD

gercse
hát, ötletnek, gondolatnak, :)

kulabácsi
most miért?? ötletnek sztem nem rossz:DDDDDDDD

gercse
erre csak ennyit tudok reagálni: :DDD

kulabácsi
sztem mindenki utál, ha már túl van rajta

Két és fél hónap nagyoncsunya szenvedésen vagyok tul, és van egy olyan érzésem h még mindig nincs vége.

Utálok szerelmes lenni.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kulabácsi
döntsd meg a hugit, aki majd elmondja h miket tudsz a nõvérkének, és tiszta a pálya!! esetleg 3asban is csinálhatjátok majd:DDDDDDDDDDDDDDD

kulabácsi
találkozunk??
igen nálam is így volt, amit írtam is ügye, és sztem ez nagyon jó h tényleg mindent meg tudunk beszélni, sõt voltunk 2esben nyaralni is, és egyikünknek sem jutott eszébe h bármi is történjen!! viszont nemtom egy másik nemû emberrel sokkal jobban meg lehet beszélni a nõügyeket is, meg úgy mindent, és ezért imádom a csajt!!!