1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1160 kabbe! -
#1159 persze persze!!
énis ezt mondanám xD -
#1158 hö,lol!:D
a logója miatt nem vágtam!:P
-
#1157 az lehet:D de én nem felejtettem el h ki ő xDDDD -
#1156 régebb óta ismerem mind te! -
#1155 lenyúlod a nőmet??:DDDDDDDDD -
#1154 hö,hirtelen nemvágtam kivagy brigi!
de mostmá tudom,mivan veled drága?:)
olyan rég dumáltunk hiányzol ám és pusszantalak nagyon! -
#1153 géppityu a zsebben azt csuma:) -
Mirk #1152 végy magad mellé egykét ndk-s úszónőt, tuti nem kötnek belétek -
#1151 aki teheti ne járjon egyedül.
sőt.. néha az se elég ha 5 en vagytok, és nem is miniatűrök.,. -
#1150 megvok, no meló, szal nekiálltam tanúlni kicsit:D
az meg természetes h fütyűlnek utánad a pasik:P:D
és este 10kor még 20 éves csajok se nagyon császkáljanak egyedűl... -
#1149 hát én kivétel vok..:D:P sokáig kell fűzni..:D vagyis na mind1 bonyorult ember vok, ...és mindig tartogatok meglepetéseket..:D:P -
#1148 szia drága! semmi különös..:)
Munkások most is fütyültek utánam..:DD
Meg azt akarják hogy szallagavatón is énekeljek most pénteken, de anyámék azt mondták ha későn lesz akkor nem fogok, mert hogy nekik én éjszaka 10kor ne császkáljak egyedül..:D
És veled? :) -
#1147 na ja...:DD az is elképzelhető, végül is nem olyan hú de jó csaj..:DD
De mondjuk azért létezik hogy bebasz aztán filmszakadás..:D -
#1146 mendemonda.. -
#1145 láááááál! -
#1144 loááááááááál:DDD -
Ricco87 #1143 pontosan...mesélik...19.szülinapomon volt az h megittam alapozásként 3 pezsgöt 1üveg bacardi black rumot meg fél üveg ouzot...ekkor este 10lehetett...nah onnantol 3ig nem emlékszem semmire...arra ,,keltem" h 2haver cipel a vállán:D azt leültettek egy padra és 2orán keresztül mesélték h micsináltam...én végighallgattam és utána csak annyit tudtam mondani h ilyen nincs...:D kiderült h széthánytam 2 haveromék lakását is egy szál boxerba mentem le a nonstopba(:D) menekültünk a kisebbség elöl,aztán találkoztunk 2csajjal akik amint megláttak majd megpusztultak a röhögéstöl...stb:D nagyon sok minden történt abban az 5órában... -
#1142 haver elment bulizni, rohatt sokat ivott, de vagy 15 sört, reggel arra ébredt h egy csaj mellett fekszik és a csajnál van, de foggalma nem volt h hol van, a vicc még benne h kocsival is volt, de ez már no komment, szal van ilyen, mondjuk ők azóta is együtt vannak... -
#1141 mesélik:DDD -
#1140 jó, de honnan tudod, ha nem emlékszel rá??? -
#1139 jah vhogy énis ennek a híve vok....dehát túl sok a kúrva manapság.....
tisztelet a kívételnek -
#1138 Lehet, hogy régimódi vagyok de én azt szeretem ha egy lány nem hagyja magát azonnal megdönteni. Bár az udvarlás, a randik, majd egy megfelelő pillanatban megtörtént első csók kiment a divatból :( Manapság a fiatalok között ez a "trendi", hogy egy buli fél óra és megtörtént szinte minden. Tisztelet a kivételnek persze :P -
Ricco87 #1137 de még mennyire hogy van:P
velem már elöfordult egyetlenegyszer:P se elötte se utána de van ilyen -
#1136 szia cica mizu veled?:P -
#1135 dehogynem van ilyen:DDD
nem saját tapasztalat, de találkoztam már ilyennel:D csak ahhoz nagyon sokat kell inii, meg mást is:) -
#1134 na azt se hiszem el hogy nem emléxik rája,max nem akar!:) -
#1133 hát jah....osztálytársam is megjelent ma kiszívott nyakkal..:D
és ő is úgy volt hogy buliba és kb félóra után smárolt a csávóval aztán történt ami történt nem tok sokmindent, csak azt hogy még a csávó bevolt baszva és nem emlékszik oszttársamra..:D na az milyen már?! :DD
-
#1132 jó, én nem úgy gondoltam hogy mindenképp mizu, csak hogy a tertalma legyen érdeklődő a hogyan léte felől! Vágod? :D -
#1131 :D:D:D az már gondoz okoz, hiszen nagy mentális megterhelés. -
#1130 most nem azért..de ha manapság elég ~45 perc 2 vadidegen embernek a csókolózáshoz, akkor utána egy sms-nek nem kellene gondot okoznia :) -
#1129 hát ja:DD -
#1128 Pedig aki 'mizu'-val kezd, az ne várja a sült galambot. :D -
#1127 Így van..:) ez a legegyszerűbb kiindulópont egy beszélgetéshez..:)
persze csak ha nem röviden válaszolnak, mondjuk hogy semmi kül. ....:D na hát az ilyen választól ideg bajt kapok, olyan nincs hogy ne legyen semmi.....nekem is van olyan hogy nem történik semmi érdemleges, de akkor meg ha már valaki érdeklően megkérdezi hogy miújság akkor elmondom neki, hát nincsen semmi, járogatok suliba ezen, meg ezen az órán ez meg ez volt, vagy ez meg ez neem volt, és ez jó vagy rossz...bla-bla, a semmiről is lehet beszélni keveset, utána meg jön úgy is magától a dolog..:) -
#1126 hát figyelj ez nagyon egyszerű, elég ha csak írod neki hogy " szió! mizujs veled?" hidd el értékelni fogja hogy érdekel téged hogy mi van vele...:) aztán ha vissza ír akkor meg majd talira is rákérdezhetsz simán..:) -
#1125 amúgy én barátnő mellett tanultam meg, hogy simán lehet bármi bárgyúsággal kezdeni a beszélgetést, pl: "Szia" vagy "Szia, hogy vagy?" ...:D Én is mindig úgy érzem, hogy semmi mondanivalóm, aztán ha sikerült rávennem magam, csak csicsergek.. -
#1124 szerintem nem is akarsz neki írni. -
#1123 jah hát erre nem tudok énse mit mondani, írd meg neki h nagyon szeretnéd megrakni xD -
#1122 lol,ez má nagyon nagy lámaság!
pfff...jóhogy nem kérsz meg valakit hogy mennyen el helyetted a legközelebbi randin mert nem tudsz mit mondani neki.hát bazze még ilyet sem hallottam... -.- -
mikike16 #1121 Nekem olyan gondom van h voltam egy szórakozó helyen bemutatak nekem egy csajt, jófej csajszi bemutatás után kb eltelt 3/4óra és már smároltunk.Hajnali 3fele haza is kisértem, szám csere meg volt meg dumáltunk sokat.Mondta h írjak majd neki SMSt, én szivesen írnák csak nem tudom h mitnem vagyok én béna csak semmi nem jut eszembe sajna tudna valaki valami jót írni?