1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
Hajnalcat #1280 Nem nézlek le. -
Hajnalcat #1279 Ámen. -
#1278 láttam...nem is vitattam...sosem.
végszónak szántam...ok? -
#1277 személyes probléma megoldva
A béke legyen mindenkivel :) -
#1276 megbocsájtva.....:)
de légyszi ne nézz már le a korom miatt mert nagyon bántó....:((( -
#1275 így van sztem is...
és tényleg akkor mostmár béke!
(sry, de egyszerűen le kellett írjam a többit is) -
#1274 "Pontosan, ezért nem is értem, hogy Brigi, miért kezdett el velem olyan hangnemben beszélni, mint a kutyával, pedig én normálisan beszéltem vele addig... "
Na hát erről nekem azért más a véleményem de hagyjuk....
sztem tök úgy jött le mintha vmi dedósnak néznél.....de mind1
(ezt se vitaként mondom, csak vélemény.....nem tom én ilyen ember vagyon, nehezem tűröm a sértéseket...) -
Mirk #1273 oks:) peace:)
brigi vs hajnalcat túltárgyalva:) -
#1272 Semmi gond! csak érted.......mások az emberek....nem kell senkit se leszólni ha előbb vagy később akarja azt mint más.....
engem ez bánt egyedül hogy lenézel, mert 10 évvel idősebb vagy.....
nem tom sztem azért neked is szarul esne ha lenéznének, mondjuk fordított esetben....:( -
#1271 na az szép....25 éves vagy....hm, anyámék korába is már ilyenidősen nagyba mentek a pasizások.....de ez már ember függő, nekem is van 1-2 olyan bnőm akiket abszolút nem érdekelnek az ilyenek..... -
#1270 te hallod, nagyon félreértettél engem, nekem elsősorban nem szexre kell...
a szüzességem még meg van és nem is adom oda akárkinek....szal, meg amúgy is nem arról vok híres hogy minden jöt-menttel kikezdek....szal abszolút nem tarthatnak kurvának....BOCCCS -
#1269 szomorú, de én nem azt mondtam hogy én is azt csinálom, szó sincs róla....
de azért hagy döntsem már el én hogy mit szeretnék meg hogy mit érzek az is én tudom....
leht hogy mit tom én vki ennyi idősen nem vágyik párra, de az már egyéni szoc problem akár csak az enyém is és nem kéne bele szólogatni hogy ehhez meg ahhoz fiatal vok , azt majd én tudom, főleg ilyenekbe...nem vok egy felelőtlen erkölcstelen lány hogy ne tudjam hogy koromhoz képest mit engedhetek meg magamnak szal....
(sry, uóbbi része már Hajnalcatnak szólt)
Ja és amúgy igen is büszke vagyok magamra.....mert én úgy gondolom hogy mindenki érzi maga hogy mire vagy kire van szüksége,....és abszolút nem lehet szinte semmi ilyet korhoz kötni már nem azért....
(sry, de utálom hogyha lenéznek, meg kis hülyének tartanak....saját anyám nem mondd nekem ilyeneket hogy minek neked pasi...) -
Hajnalcat #1268
"na, mindegy jobb a békesség..jányok! :D:D"
Én bocsánatot kértem Brigitől. ----> #1254 -
#1267 ez nekem már sok xD -
#1266 -
#1265 viszont:) -
#1264 -
#1263 lol
legalább ebben egyetértünk xDD
[nem gondolja komolyan] -
#1262 az hát! én sosem nem mondtam, hogy normális vagyok! :D:D:D:D:D
igen.. -
#1261 "és nem kell vitázni...szép az élet! :D:D:D:D"
hát te hülye vagy:DDDDDDD -
#1260 hát van ilyen, de sztem semmi nincs abban h vki 15 évesen pasizik, ill megfogja vmi a srácban....amíg nem kúratja szét magát addig ez teljesen normális.... -
#1259 akkó jóvan! :D
de te kisgyerekezted le...#1239
és egy 15 évest sem ismerek, aki erre nem pöccenne be..
(én is 15 évesen be is pöccennék..de jó lenne annyi lenni!! )
na, mindegy jobb a békesség..jányok! :D:D
ok??
:D:D:D:D:D (+űűűú:D) -
#1258 ez az igazság!! -
Hajnalcat #1257 "mielőtt írnál valamit a koromra...nézd meg hogy mennyi..
ok?"
Tudoműűűű, hogyűűű, mennyiűűű idősűűű vagyűűűű.
"és nem kell vitázni...szép az élet! :D:D:D:D"
Pontosan, ezért nem is értem, hogy Brigi, miért kezdett el velem olyan hangnemben beszélni, mint a kutyával, pedig én normálisan beszéltem vele addig... -
#1256 elég rossz, ha 10 év korkülönbséggel így beszélsz, hisz nem is olyan rég te is voltál 15...
dupla annyi vagyok mint brigi, és én is nagyon szeretem rendes csaj..hadd pasizzon...
nem mindenki fogja a kilincs helyett a f*szt már ne haragudj, és ő sem írta, hogy miket csinál, csak azt hogy tud ilyenről.
Egyébként, sztem korábban kezdik a lányok mint akár 10 éve...
mielőtt írnál valamit a koromra...nézd meg hogy mennyi..
ok?
és nem kell vitázni...szép az élet! :D:D:D:D -
#1255 :D:D:D ez jó...:D -
Hajnalcat #1254 Ok, lehet, hogy túlreagáltam a dolgot.
Bocsánat, Brigi! A te életed... -
#1253 hm.
eléggé korán kezdik a lányok mostanában az igaz bár brigi már azért igencsak psizhat már szerintem nincs vele semmi baj.te máshogy gondolod ennyi.ja és azért volt veled olyan amilyen mert osztottad hogy mit akar már 15 évesen a pasiktól... -
Hajnalcat #1252 "nagyon aranyos lány"
Nem úgy tapasztalom...Én is próbáltam vele kultúráltan beszélgetni az elején, de úgy látszik, eléggé nagyra van magával sajnos...nem baj, majdcsak kinövi. ;)
"nem Brigi nem olyan! tudom hogy ő nem k..va...csak ő éppen a pasiktól egy kis szeretetet várna és megértést de valahogy mindig mellé fog szegénykém... :\"
Értem. Azért én még mindig furcsállom, hogy 15 évesen pasizik valaki...de váltzonak az idők, sajnos manapság már egyre fiatalabb korban kezdik az ilyesmit...én 17 évesen érdeklődtem előszőr férfiak után, addig le se szartam őket. -
#1251 nem Brigi nem olyan!
én tudom,ismerem eléggé és tudom hogy ő nem k..va sőt,nagyon aranyos lány én nagyon szeretem.csak ő éppen a pasiktól egy kis szeretetet várna és megértést de valahogy mindig mellé fog szegénykém... :\ -
Hajnalcat #1250 Erre akartam kilyukadni én is, de ha ő így látja szépnek a világot, akkor tegye csak, ami jól esik neki...Aztán ne csodálkozzon, hogy évek múlva lenézik a férfiak, nem fogják tisztelni, csak egy kis ...-nak nevezik majd. (Ha már most nem úgy látják...) -
#1249 hát eléggé szomorú hogy a mostani lányok nagytöbbsége 13-14 évesen is már több faszt fogott mint kilincset... :\ -
#1248 hm... :| -
Hajnalcat #1247 Ja, 25 éves vagyok, elfelejtettem leírni, bocs.
-
Hajnalcat #1246 Büszke lehetsz magadra, kisanyám. -
#1245 15 évesen?? kösssz.... elmondanám hogy már volt pasim szal nem értem hogy mit szólogatsz be....de meg amúgy is nem hiszem hogy tudnád hogy mit érzek és sztem én el tom dönteni hogy szükségem van-e rá vagy sem....szal erről ennyit.... nem tom hány éves vagy, de a mostani csajok már nem hogy pasiznak de 12-13 évesen már van aki nem is szűz és eléggé benne van a szakmába, szal befoghatod.... -
#1244 nekem nem jön be -
#1243 tökjófej, felnézhetsz rá -
Hajnalcat #1242 törölt hozzászólás -
Hajnalcat #1241 Mert kíváncsi vagyok rád, ennyi.