Személyes és szerelmi probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
de legalább visszaolvasol, ez tiszteletre méltó😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mike
jaja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

kulabácsi
BP

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
úgy értettem h régen nem lehettél már itt, met vagy 10 Hsz-re válaszolsz 1szerre😄

Mike
ti merre laktok?

Mike
részvétem, te meg alapból hülye vagy, már bocs

Mike
melyik hsz-szel?

Mike
pedig a szex jó
kellenek az érzelmek is, de nem mindig
arról nem beszélve, hogy azért mert szexeltünk, ne jeletse már azt, hogy akkor nekiáll beosztani az idõmet, meg hova megyek, meg kivel
szal 😊

kulabácsi
há mindenki mindenkit😄

Mike
ki mindenkit? 😊

kulabácsi
na mike most jól kiosztottál mindenkit😄DDDDD

Mike
hát pedig felemelõ érzés ismeretlen mellett ébredni reggel 😊))))
fõleg, hogyha másnapos fejjel: "hû ez milyen ronda" 😊)))
na jó nem vagyok hímsoviniszta 😊

Mike
mizu? vidéki vagy?

Mike
miért, nem rossz ötlet, szerintem emgoldható, ha csaj nem 14

kulabácsi
😄DDDDDDD

Mike
de azért kiverte, vagy azt se? 😞

Mike
szóval akkor birkával lehet 😄

Mike
legyél féltékeny, hiszen így léphetsz rá legjobban az elsárkányosodás útjára
soha ne hagyd sehová elmenni, mindig rendezz jelenetet, soxor sírj, hogy vigasztalhasson

ha szereted, miért nem bízol benne? vagy ha nem bízol benne, akkor miért nem hagyod el?

PíszLávJuniti
jah, jókis meglepetés reggel hogyha elmondja hogy aides<#ijedt>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

FrezeR
nagyon helyes, egy nõnek legyen tartása 😊 a meglepetések pedig csak édesítik a történéseket 😊 persze ha pozitív meglepik 😛

SNAKE01
kabbe!<#gonosz1>

kulabácsi
persze persze!!
énis ezt mondanám xD

SNAKE01
hö,lol!😄
a logója miatt nem vágtam!😛

kulabácsi
az lehet😄 de én nem felejtettem el h ki õ xDDDD

SNAKE01
régebb óta ismerem mind te!<#bee1>

kulabácsi
lenyúlod a nõmet??😄DDDDDDDD

SNAKE01
hö,hirtelen nemvágtam kivagy brigi!<#idiota>
de mostmá tudom,mivan veled drága?😊
olyan rég dumáltunk hiányzol ám és pusszantalak nagyon!<#wink>

kulabácsi
géppityu a zsebben azt csuma😊

végy magad mellé egykét ndk-s úszónõt, tuti nem kötnek belétek
PíszLávJuniti
aki teheti ne járjon egyedül.
sõt.. néha az se elég ha 5 en vagytok, és nem is miniatûrök.,.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

kulabácsi
megvok, no meló, szal nekiálltam tanúlni kicsit😄
az meg természetes h fütyûlnek utánad a pasik😛😄
és este 10kor még 20 éves csajok se nagyon császkáljanak egyedûl...

Brigicsaj
hát én kivétel vok..😄😛 sokáig kell fûzni..😄 vagyis na mind1 bonyorult ember vok, ...és mindig tartogatok meglepetéseket..😄😛

xD

Brigicsaj
szia drága! semmi különös..😊
Munkások most is fütyültek utánam..😄D
Meg azt akarják hogy szallagavatón is énekeljek most pénteken, de anyámék azt mondták ha késõn lesz akkor nem fogok, mert hogy nekik én éjszaka 10kor ne császkáljak egyedül..😄
És veled? 😊

xD

Brigicsaj
na ja...😄D az is elképzelhetõ, végül is nem olyan hú de jó csaj..😄D
De mondjuk azért létezik hogy bebasz aztán filmszakadás..😄

xD

sz4bolcs
mendemonda..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SNAKE01
láááááál!<#idiota>

kulabácsi
loááááááááál😄DD

pontosan...mesélik...19.szülinapomon volt az h megittam alapozásként 3 pezsgöt 1üveg bacardi black rumot meg fél üveg ouzot...ekkor este 10lehetett...nah onnantol 3ig nem emlékszem semmire...arra ,,keltem" h 2haver cipel a vállán😄 azt leültettek egy padra és 2orán keresztül mesélték h micsináltam...én végighallgattam és utána csak annyit tudtam mondani h ilyen nincs...😄 kiderült h széthánytam 2 haveromék lakását is egy szál boxerba mentem le a nonstopba(😄) menekültünk a kisebbség elöl,aztán találkoztunk 2csajjal akik amint megláttak majd megpusztultak a röhögéstöl...stb😄 nagyon sok minden történt abban az 5órában...

kulabácsi
haver elment bulizni, rohatt sokat ivott, de vagy 15 sört, reggel arra ébredt h egy csaj mellett fekszik és a csajnál van, de foggalma nem volt h hol van, a vicc még benne h kocsival is volt, de ez már no komment, szal van ilyen, mondjuk õk azóta is együtt vannak...

kulabácsi
mesélik😄DD

sz4bolcs
jó, de honnan tudod, ha nem emlékszel rá???

kulabácsi
jah vhogy énis ennek a híve vok....dehát túl sok a kúrva manapság.....
tisztelet a kívételnek

FrezeR
Lehet, hogy régimódi vagyok de én azt szeretem ha egy lány nem hagyja magát azonnal megdönteni. Bár az udvarlás, a randik, majd egy megfelelõ pillanatban megtörtént elsõ csók kiment a divatból 😞 Manapság a fiatalok között ez a "trendi", hogy egy buli fél óra és megtörtént szinte minden. Tisztelet a kivételnek persze 😛

de még mennyire hogy van😛
velem már elöfordult egyetlenegyszer😛 se elötte se utána de van ilyen

kulabácsi
szia cica mizu veled?😛

kulabácsi
dehogynem van ilyen😄DD
nem saját tapasztalat, de találkoztam már ilyennel😄 csak ahhoz nagyon sokat kell inii, meg mást is😊

SNAKE01
na azt se hiszem el hogy nem emléxik rája,max nem akar!😊

Brigicsaj
hát jah....osztálytársam is megjelent ma kiszívott nyakkal..😄
és õ is úgy volt hogy buliba és kb félóra után smárolt a csávóval aztán történt ami történt nem tok sokmindent, csak azt hogy még a csávó bevolt baszva és nem emlékszik oszttársamra..😄 na az milyen már?! 😄D

xD

Brigicsaj
jó, én nem úgy gondoltam hogy mindenképp mizu, csak hogy a tertalma legyen érdeklõdõ a hogyan léte felõl! Vágod? 😄

xD

sz4bolcs
😄😄😄 az már gondoz okoz, hiszen nagy mentális megterhelés.