1682
Itt lehet beszélni ezekről
-
#1240 nem térdelhetsz túl sokat :) -
Hajnalcat #1239 Nyugi, én is csak 164 cm vagyok :), úgy értettem, hogy látszik rajtad, hogy még nagyon kisgyerek vagy. Nem is értem, miért kell neked pasi ilyen fiatalon még? :S -
#1238 lol -
#1237 nagyon drukkolok
küldök jókapcsolat manókat -
#1236 nahát!
miért? -
#1235 mi is örűlnénk neki:) -
#1234 a magas helyes lányokat is sokan szeretik ;) -
#1233 hát jah...:D mosst is beigazolódott...:DD
hát én egy órával ezelőtt még tök kész voltam mert azt hittem hogy hétvégi bulin csak kihasználtak (ism.) de úgylátszik most végre nem kell csalódjak....tök örülnék végre találnék vki olyan aki ha mit tom én nem is olyan, de legalább meg lehet benne bízni és nem basz át és nem használ ki....:) -
#1232 hát jah...:D mosst is beigazolódott...:DD
hát én egy órával ezelőtt még tök kész voltam mert azt hittem hogy hétvégi bulin csak kihasználtak (ism.) de úgylátszik most végre nem kell csalódjak....tök örülnék végre találnék vki olyan aki ha mit tom én nem is olyan, de legalább meg lehet benne bízni és nem basz át és nem használ ki....:) -
#1231 hát jah...:D mosst is beigazolódott...:DD
#1230 de te lány vagy, sokan szeretik az alacsony, kis helyes csajokat xDDDD -
#1229 tudom...:D pici vok a 164-5 centimmel...:DD sokszor érzem is magam rosszul, tod ilyen kisebbségi érzés mikor volt oszttársam is megáll melettem és nézek fel rá hogy szia Zsolti, meg még öcsém is milyen magas már egy fejel nagyobb mint én pedig majd 2 évvel fiatalabb...:DD -
Hajnalcat #1228 Oké, köszönöm. :) -
#1227 ménem szóltál?? én küldtem volna simán, de sajna már lejárt, kérek 1et, és ha megjön akkor adok:D -
Hajnalcat #1226 De picike vagy! :) -
Hajnalcat #1225 Nem, mert még senki se volt képes egy darab meghívót se küldeni nekem. Pedig Shad megígérte... -
#1224 cicu te fennvagy wiwen?:D -
#1223 ott a galériámba..:D -
#1222 hujjuj mi folyik itt?!!:D -
#1221 mind1!:) -
Hajnalcat #1220 Igen, de ha nem írom meg őszintén, hogy milyen a hajad, akkor sosem csinálsz vele semmit sem, hanem így hagyod...és nem bántásból írtam, hanem segíteni akarok. -
#1219 amúgy olvastad a másik topikban amit írtam? -
#1218 :) -
Hajnalcat #1217 Királylányra én is kíváncsi vagyok... -
Hajnalcat #1216 Nézd meg a galériáját, és meglátod, egyébként az iwiw-en több kép is van róla. -
#1215 mért?
énis rakok!:D -
#1214 nem!!! xD -
#1213 rakhatnátok be magatokról képet... -
#1212 hm... :| -
Prof William #1211 Ez szerencsésre nem olyan...
Nincs is teljesen tisztában ezzel a hiányzás dologgal, a minap is megkérdezte hogy mit kel ilyenkor csinálni... (Még 3 év után is döbben micsoda tanárok vannak az egyetemen...)
Most így belegondolva eddig 1 órára jártam az egyetemen amin keményen nézték a hiányzást. Arra jártam mindnig a de a végére a fél csoport kiszóródott. -
#1210 a féltékenység önbizalomhiányból alakul ki
ha valaki biztos magában, elhiszi, hogy szeretik, akkor általában nem féltékeny
természetesen van olyan, hogy már félreizélt az ember párja, de az szerintem inkább bizalomhiány, mint féltékenység -
#1209 igaz...:) Szombaton megyek Mexicanaba..:) -
#1208 elvileg csak 3at lehet hiányozni egy félévben
ha többet hiányoztál, a tanár eldöntheti, hogy ad-e jegyet és esetleg plusz munkát ad
talán kérdezz rá -
Prof William #1207 Ezt már láttam máshol is. Avagy hoygan legyen öngyilkos a nickünk?
Ma nekem kelet volna előadást tartanom az eygetemen a csoprotomba de az egész anyagom elveszett egy vidám wincsikatasztófában. Így nemes egyszerűséggel nem mentem el (már legalább 5 órát hiányoztam) Most utólagrájöttem, hogy mégis inkább egyenesen meg kelett volna mondani a dolgot. Monjuk az eygetemi tanárok (legalábbis akik engem tanítanak) nem gecók szóval nem histzem hoyg vagy ebből vagy a hiányzásból bajom lessz de azért emésztem magam. Mondták is hogy túl komolyan veszem az egyetemet, mint a gimitm ahol uygebár pár hiányzás = intő meg kitiltás stb...
Személyes problémámat halották...
-
#1206 jaja!! -
#1205 gyorsan jött gyorsan ment nick, bye -
fiftivagyok #1204 ti rohat szarok -
fiftivagyok #1203 ti rohat szarok -
fiftivagyok #1202 ti rohat szarok -
fiftivagyok #1201 ti rohat szarok