Csökkenhet az Xbox 360 ára a PS3 és a Wii miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hagyd szegényt, akinek GC-je van, örül, ha 4 havonta van valami játék, amit érdemes megvenni rá." ""Én is inkább vennék psp-t és nyomnám rajta a ps1 emut, de valamiért veszik a ds-t mint nyugdíjas a csirkenyakat."
Egyik hozzászólás se olyan mintha nagyon szeretnéd a nintendo cuccokat...
Amúgy az x360-nak nincs köze a pc-hez, azt miért útálod?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Azért hogy hozná az pöppet erõs de valóban meseszép a graf.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Aha akkor miért is útálod az összes nintendo konzolt wii-stül? Nem a ps ellen tervezték(wii-t biztos nem) játékra tervezték, nem pc alapúak, mégis ezeket is szarozod, stb. Kis ellentmondást érzek.
A GT arcade-szimulátor, a kettõ között, ennyi.
Amúgy inkább az nevetséges, hogy úgy állítod be a dolgot mintha az MS 5 év múlva is csupán a most is piacon levõ iPod mütyûrük ellen akar harcolni, mikor mind a ketten tökéletesen tudjuk ezek szerint hogy baromira nem errõl van szó, azonban ezzel a béna nézõponttal esélyed lett arra, hogy ismét szapuld az MS-t.
A többi reagálásod nevetséges, bocs. :)
Bocs, de olvasd el amit írtam, és majd azután szólj hozzá, témaorinentáltan. Kösz.
"A ps2bõl meg azért adnak el még most is sokat me sorozatban baszódnak el és vesznek újjat az emberek..."
Ez nagy baromság. Tele volna a net és a szaksajtó azzal, ha ilyen mértékû lenne a hibahatár. Amúgy pedig (ha igaz is lenne), akkor sem igzbogzot vagy nintendo fakockát vettek helyette, hanem másik PS2-t, vagyis az X3,6 így is úgy is halálra van itélve, még jobban, mint az elõdje. Én nem örülök a monopol helyzeteknek, stb., de egy olyan konzolt ne akarjon lenyomni a torkomon bill gates, amit kizárólag a sony és a playstation ellen terveztek (haha), nem pedig a játékosoknak játszani. x-el is ez volt a fõ bajom, összedobnak egy pc-s integrált alaplapot azt' kiadják konzolnak.
szted ez itt magyar fejlesztésû xbox készült, magyar processzorral, magyar gyártósoron? jajj ... pláne teccik a hozzáállásod, miután leirtad, h a te nem honi gyártású boxod állandoan fagyott :D
Wolvarine: szaggató xbox360at egyszerû látni: tedd be a fifa06wc-t, vagy mégjobb, ha az nba06ot! konzoltól ez SZÁNALMAS!
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
xbox360+komputer
Nekem magyar gyártmányú van az európai premier óta, és az ég világon semmi baja nem volt eddig, életében egyszer fagyott le egy Live-os update során, 2x meg egy és ugyanazon játék fagyott ki mert bugos szar volt, arról meg az MS igazán nem tehet... (Az X-nek nem is volt baja, kidobta a lemezt ha kértem és ment tovább.)
Azonban ismerek olyat aki Németországban dolgozott és mondott pár dolgot arról hogy a kever etnikumú csapatokban kik dolgoztak (küldöldiek) és kik nem (németek) úgy hogy ennyit a made in germany címkérõl.
Dante: Fifa, NFS, NBA, Cars van GC-re.
;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nézd az tök mind1 mér' nem veszik, ha nem veszik. De jobb is mert így is évi legalább 1 mrd $ mínuszt hoz a M$-nak.
Más cég ebbe már belebukott volna.
Amúgy dizájnra nekem is az X360 teccik a legjobban.;)
Aztán a wii.
A ps3 no comment, asszem megvárom a slim verziót.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azthiszem az 100 milko fellet van böven mai napig veszik még.
És ugye ninek hardveren is van az elejétõl fogva nyeresége.
(csõdbe nemfogják vinni egy könyen :D
Gc volt lényegében sikertelenség ezekhez képest.
X-en a Forza.
GC-n?
Pl?
A nintendo nem csak ds sikerébõl finanszirozza a wii, hanem a több évnyi harácsolásból is!( ugye a nin többször majdnem elérte 100 milkos eladást pár konzoljával)
Emelett az össze konzolja veszteség mentes és nem öl bele annyit ,hogy adóságba vagy huzzos helyzetbe hozza a japán cégét.
Az ms-nél x 4 milliárd veszteég x360 is veszteséges. Ms-nek sok pénze van ,de szerintem össe fogja állandoan eltürni a szivást,még presztizsbõl sem.
Minek barmifele innovacio?
Adjak ki ugyan azt ugy ahogy eddig, csak jobb grafikaval.
Jatekbol se kell uj, jo lesz xyz jatek 10. resze.
Te vagy a managerek alma!
én még olyat nem láttam a gépen egy komolyabb játéknál legdurvább kihasználtség melletti helyzetekben is megakadjon.
Illetve történhet ilyen amit mondasz ha sima tv-n játszol és a gép optimalizálás miatt megszagattja a gémet egy két pillanatra.
Ez könnyen kivédhetõ:
Én spec 87cm HD-s LCD tvn játszom 1366x766 ( pontosan nem tudom kb ez a felbontás) és nem kell optimalizállnia a gépnek ezért minden fullusan megy.
Illetve vettem egy utángyártott VGA kábelt a géphez (6ezer FT) és rárkötöttem a TfT monitoromra és kész (akár lehet crt-re is).
De ha egyszer játszottál 87 cm LCD tv-n nem akar máson többet :D
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Azzal bizony még várni kell még legalább 1-1.5 évet hogy 20e Ft-os ár alá mennyen.
Igaz x360-om van de nem vagyok egy elvakult fajta. Ez a hogynézki mizéria egy kicsit fura számomra, ugyanis mind a 3 konzol a maganemében szép. Az x aranyos karcsú sci-fi alakja van, a PS3 egy kicsit sok kilógó része van de nagyon hitech-es :), a Wii pedig egy kis versenyautó neon lámpával az alján.
Nem vitatom hogy a PS3 hardvere erõsebb lesz mint az x-é de jelenleg olyan grafikákat látok xen hogy bexarás és ugye messze nem tudták még a konzol hardverét 100%-osan kihasználni. Nállam továbbá a játékok döntenek. Igaz a PS több játék jelenik meg sok benne a csillógós japán szemét amit kinem állhatok, de persze ott vannak a norm. játékok ami az az iagzság minden konzolra általában kiadnak. Nállam a HALO játék döntöt mert õ az a játék ami számomra jelenti a jáccás örömét. A 3at nagyon várom már.
Szóval emberek én azt mondom mindenki vegye meg azt amelyik neki legjobban megfelel! De ne feledjétek ez csak játékra való.
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu