75
  • Sanyix
    #75
    Még ezek
    "Hagyd szegényt, akinek GC-je van, örül, ha 4 havonta van valami játék, amit érdemes megvenni rá." ""Én is inkább vennék psp-t és nyomnám rajta a ps1 emut, de valamiért veszik a ds-t mint nyugdíjas a csirkenyakat."
    Egyik hozzászólás se olyan mintha nagyon szeretnéd a nintendo cuccokat...
    Amúgy az x360-nak nincs köze a pc-hez, azt miért útálod?
  • Sanyix
    #74
    "Nintendo fakocka" "Mint az Eyetoy hülyeségeket (ezt nyúlta le a Wiiiccccel a nintendo - lopáááááás" most ezeket találtam.
  • csomi
    #73
    Pedig igy van. Termeszetesen normal PAL felbontasban.
  • Zsoltika 007
    #72
    De ezzel nincs is semmi baj. Egy bejáratott sikeres brand-et hülyék lennének eldobni.
  • carville
    #71
    5 év múlva is iPodnak fogják hívni az Apple mp3 lejátszóit. És nem, nem csak azokat amik most a piacon vannak, hanem azokat is amik ez alatt az öt évben megfognak jelenni. Szóval erről ennyit.
  • Zsoltika 007
    #70
    "Az a durva, hogy szerintem meg grafikaban is hozza, sot nehol meg szebbnek is hat mint az uj xbox360-as MotoGP. El voltam hulve, hatalmas jatek."

    Azért hogy hozná az pöppet erős de valóban meseszép a graf.
  • csomi
    #69
    Remelhetoleg a feknyomot sem felejtik mar vegre el. :)
  • Super DANTE
    #68
    Igen, közelebb van a szimulátorhoz, de még mindig van rajta mit fejleszteni, ezt még Kazunori is mondta, hogy az új GT játékokban még jobb fizikát szeretne látni.
  • Morden23
    #67
    Dzson, azt nem úgy kell értelmezni, hogy 5 év alatt jól megmutatják az Apple-nak, hogy le tudják nyomni az 5 éves termékeiket. Ezt te sem gondolod komolyan...
  • Dzson
    #66
    Miért is utállom a nintendo konzolokat? Nektek az is kritika meg gyűlölködés lenne, ha leírnám, hogy nem tetszik a színe az adott konzolnak.
  • Dzson
    #65
    Mi van???? A microfos nyilatkozott szó szerint, hogy 5 év alatt lenyomható az ipod. Menj hozzájuk reklamálni. Kösz!
  • csomi
    #64
    Hat pedig a statisztika azt mutatja, hogy abbol fogyott magasan a legtobb, tehat felhasznaloi oldalrol biztos az a legjobb, meg sok helyen ahol autos-szimulatoros versenyt rendeznek szinten GT valamelyik resze fut. Az biztos, hogy vannak nala szimulatorabb jatekok, de hogy a szimulatorhoz joval kozelebb all mint az arkadhoz az is biztos. Es ott van meg a nem regen megjelent Tourist Trophy motoros jatek ami GT4 enginere epul es nagy megrokonyodesemre akkora motorszimulator lett, hogy siman alazza a konkurens MotoGP szeriat. Az a durva, hogy szerintem meg grafikaban is hozza, sot nehol meg szebbnek is hat mint az uj xbox360-as MotoGP. El voltam hulve, hatalmas jatek.
  • Sanyix
    #63
    "egy olyan konzolt ne akarjon lenyomni a torkomon bill gates, amit kizárólag a sony és a playstation ellen terveztek (haha), nem pedig a játékosoknak játszani. x-el is ez volt a fő bajom, összedobnak egy pc-s integrált alaplapot azt' kiadják konzolnak."

    Aha akkor miért is útálod az összes nintendo konzolt wii-stül? Nem a ps ellen tervezték(wii-t biztos nem) játékra tervezték, nem pc alapúak, mégis ezeket is szarozod, stb. Kis ellentmondást érzek.
  • Sanyix
    #62
    "de gran turismo-nál nincs jobb autószimulátor sehol" hát persze hogy van, mivel az GT nem is szimulátor, ha nem így gondolod, próbálj ki egy szimulátort, pc-n van ezekből (nem nem NFS...).
    A GT arcade-szimulátor, a kettő között, ennyi.
  • carville
    #61
    Hát te ilyen későn is dolgozol?
    Amúgy inkább az nevetséges, hogy úgy állítod be a dolgot mintha az MS 5 év múlva is csupán a most is piacon levő iPod mütyűrük ellen akar harcolni, mikor mind a ketten tökéletesen tudjuk ezek szerint hogy baromira nem erről van szó, azonban ezzel a béna nézőponttal esélyed lett arra, hogy ismét szapuld az MS-t.
  • dez
    #60
    Az egyik korábbi alaplap-verzió sok lemez olvasófejet purcantott ki, de ezeket gariban cserélik. (Kivéve persze ha chippelt volt.)
  • Dzson
    #59
    Láttál már 2,5-ös HD-t? 1cm az egész magassága.
  • Dzson
    #58
    Ps2-re nem volt chip vagy 1-1,5 évig, mégis vették. Ez csak kelet-európában számít, mármint a varez. Látszik is, magasról leszarnak minket a kiadók, majdnem minden technikát utoljára kapunk meg drágábban, stb.
  • Dzson
    #57
    Én is így értettem, hogy ipod nem lesz, vagyis amit ma le akar nyomni a microsoft, az már eleve egy idejétmúlt technika.

    A többi reagálásod nevetséges, bocs. :)
  • adam first
    #56
    Fogadhatunk.
  • Dzson
    #55
    Szia!

    Bocs, de olvasd el amit írtam, és majd azután szólj hozzá, témaorinentáltan. Kösz.

    "A ps2ből meg azért adnak el még most is sokat me sorozatban baszódnak el és vesznek újjat az emberek..."

    Ez nagy baromság. Tele volna a net és a szaksajtó azzal, ha ilyen mértékű lenne a hibahatár. Amúgy pedig (ha igaz is lenne), akkor sem igzbogzot vagy nintendo fakockát vettek helyette, hanem másik PS2-t, vagyis az X3,6 így is úgy is halálra van itélve, még jobban, mint az elődje. Én nem örülök a monopol helyzeteknek, stb., de egy olyan konzolt ne akarjon lenyomni a torkomon bill gates, amit kizárólag a sony és a playstation ellen terveztek (haha), nem pedig a játékosoknak játszani. x-el is ez volt a fő bajom, összedobnak egy pc-s integrált alaplapot azt' kiadják konzolnak.
  • carville
    #54
    Fogadunk?
  • dez
    #53
    Mert a kínai meg a malajziai összerakású cuccok csak jobbak lehetnek... :)
  • adam first
    #52
    Huha de viccesek vagyunk,akkor vedd csak a magyarországon összeszerelt szarokat.Aztán viheted szervizeltetni,ja és carville alapvetően azért vettem külföldön x-et mert elég sok negatív kritikát hallottam az m.o-n összeszerelt x-ekről.Én azért összehasonlitanám a tieddel az én x-emet szerintem az enyém 5 év múlva is x lesz a tied viszont...
  • arty
    #51
    mert rövidlátó vagy, aki alapvető gondolkodásra sem képes :(

    szted ez itt magyar fejlesztésű xbox készült, magyar processzorral, magyar gyártósoron? jajj ... pláne teccik a hozzáállásod, miután leirtad, h a te nem honi gyártású boxod állandoan fagyott :D

    Wolvarine: szaggató xbox360at egyszerű látni: tedd be a fifa06wc-t, vagy mégjobb, ha az nba06ot! konzoltól ez SZÁNALMAS!
  • Alwares
    #50
    Szerintem a microsoft-nak azt kellene tennie hogy ki kéne adnia egy All-star edition-t. Amiben lenne Blu-ray meg HD-DVD meghajtó, meg egy wii szerü irányitó is!!
  • onimusha
    #49
    mind 3 konzol jó, ha high def séma szép játékokban akarsz úszni és van HDtv-d akkor x360/ps3, engem egyenlőre jobban érdekel a Wii és a nem sablon játékai :D, konzol egy idő után elég uncsi tud lenni ezért WoW-zok megin :D, jelenleg van Gamecube/xbox ps2től nemrég váltam meg, de gran turismo-nál nincs jobb autószimulátor sehol, forza az aranyos, de...... NFS-k meg szép ARKÁD játékok szal a konklúzió ,hogy most a sima Xemen zúzom a kocsikat burnout revange-be mert nincs is jobb mint beleugratni egy kereszteződsébe több millió $ kárt okozva :D
  • Delac
    #48
    AZért mert nem volt rendes online támogatás. Kerek-perec megmondták, hogy emiatt nem jelentetik meg B3-t, és B4-t detto.
  • adam first
    #47
    Én valahogy nem bízok a made in hungary termékekben(ha konzolról van szó).
  • adam first
    #46
    Ez igaz.Pl:Burnout széria, az első kétrész még megjelent GC-re a 3. már nem vajon miért...
  • Super DANTE
    #45
    Nah igen, de sok olyan multi játék van, amit a kiadók csak azért mellőztek a GC-ről, mert nem lett volna értelme portolni az eltérő lemezformátum miatt.
  • carville
    #44
    Ezt a "pedig az enyém nem made in hungary"-t kikérem magamnak, mivel magyar vagyok, és kicsit szarul esik hogy egyesek jobban bíznak a világ másik végéből repülőgépekre dobált kínai vackokban mint abban amit magyarok csináltak.
    Nekem magyar gyártmányú van az európai premier óta, és az ég világon semmi baja nem volt eddig, életében egyszer fagyott le egy Live-os update során, 2x meg egy és ugyanazon játék fagyott ki mert bugos szar volt, arról meg az MS igazán nem tehet... (Az X-nek nem is volt baja, kidobta a lemezt ha kértem és ment tovább.)
    Azonban ismerek olyat aki Németországban dolgozott és mondott pár dolgot arról hogy a kever etnikumú csapatokban kik dolgoztak (küldöldiek) és kik nem (németek) úgy hogy ennyit a made in germany címkéről.

    Dante: Fifa, NFS, NBA, Cars van GC-re.
  • Sanyix
    #43
    Nem, a GTR az szimulátor, a GT az csak félig szimulátor, félig arcade, annak a megfelelője pl az evolution gt, legalábbis annak a fiziká, irányítása abban hasonlít a legjobban a GT-re, de pl az NFS5(Porsche unleashed, bár az kicsit jobban különbözött ezekben a GT-ktől) is hasonló volt.
  • Super DANTE
    #42
    De abban nem cserélhető :-)
  • Super DANTE
    #41
    Talán PC-n a GTR-re gondolsz, asszem ez a neve, nah az tényleg jó. A viszont GC ilyen téren azért maradt el a másik kettőtől, mert valahogy az N nem dobott ki olyan gamékat, amikkel meg lehetett volna fogni az egyszerű játékosokat, akik csak úgy pár órára leülnek pl. NFS-sel, vagy valami hasonlóval játszani. Kellenek az ilyen "középszerű" játékok, amik nagy vásárlói bázist mozgatnak meg, azok a játékok, amik pl. az angol eladási listák élén tanyáznak: Fifa, NFS, NBA, Cars meg a többi hasonló cucc.
  • NEXUS6
    #40
    Mér' az Ipodban hova rakják?
    ;)
  • Sanyix
    #39
    Nemtom konkrétat nemtudok, de pc-n is van jópár ilyen gt szerű arcade-szimulátor keverék, gondolom a többire is van egy rakás.
  • adam first
    #38
    Most nem azért gyerekek de valahogy más szemszögből nézem a dolgokat mióta mind a három jelenlegi generációs konzolal alkalmam volt játszani és kiprobálni és átvinni a nagyneveket,címeket.Először is van boxom de az egy bukott dolog 10db értelmes játékal találkoztam kb,a nagyrésze boxnak csak multiplatform kb.pc szintű,ja és fagy ha nagyon jó szívű akarok lenni az igazság az hogy 1 évben vagy 6* lefagyott,pedig az enyém nem made in hungary hanem made in germany mégis lefagyott.Gamecube nem rossz,egész jó csak cserben van hagyva szerencsétlen.A szokásos nintendo címek akiknek eddig is tetszettek, azok ezután sem fognak csalódni,kreativitás terén meg pláne nem.De akinek eddig se tetszett a gamecube az nevárja a Wii-től a forradalmat/generációváltást nem attól fogja megkapni.Ps2,a legjobb játékokon ezen a gépen vannak mondhatjátok hogy szar a garfikája stb. de a legjobb konzol a jelenlegi generációban a ps2.Természetesen ps2-ből is fagynak gépek rendesen de azok az új fajta hibrid gépek,a régebbi(SCPH-50004,30004)megbízhatóbbak.Én mindenkinek csak ajánlani tudom a ps2-t ezen a konzolon nagy a választék és ami a legfontosabb itt nem esik senki se pofára játékkínálat terén.
  • Super DANTE
    #37
    És egy slim verzióban hová rakod a vinyót?
  • NEXUS6
    #36
    "Az xbox360 nem bukott meg, a japók azért nem veszik mert nem hazai termék, főleg az amcsi és európai piacra készült valamint azért mert nincsenek rá japán szoftverek. EZ egyeseknek hátrány, másoknak előny, köztük nekem is mert a manga progik meg a többi japán bizbasz valahogy egyáltalán nem érdekel."

    Nézd az tök mind1 mér' nem veszik, ha nem veszik. De jobb is mert így is évi legalább 1 mrd $ mínuszt hoz a M$-nak.
    Más cég ebbe már belebukott volna.

    Amúgy dizájnra nekem is az X360 teccik a legjobban.;)
    Aztán a wii.

    A ps3 no comment, asszem megvárom a slim verziót.