103
  • Caro
    Javaslom mindenkinek az #57-es hozzászólást, és megnézni, hogy hogyan vonult ki Equ a topicból.
    Mindig ugyanazt a hülyeséget nyomatja, de néha szerencsére sikerül elkapni, persze akkor eltűnik valamiért...
  • Equ
    köszi, hogy magadtól hirdeted, hogy a mso lesz az egyetlen olyan office csomag, amely mindkét nagy xml formátumot támogatni fogja és nem kényszerit rá egyikre sem, mint az oo...
    legalábbis eddig a ms nem kapott license vásárlási kérelmet az oo-tól
  • droland
    Ez csak marketing, mert aki eddig nem töltötte le, az gyorsan le fogja tölteni, alig lesz pár ember aki fizet majd. CSAK MARKETING NE LEGYETEK VAKOK! Azt suggalja, hogy van olyan jó a béta is, hogy pénzt ér, hát majd még a végleges.

EZ CSAK DUMA! És vitáztok róla, szánalmas...............
  • Hierogli
    "Az OpenDocument Szövetség eközben tovább növelte támogatóinak számát."

Hehe kicsit sem izzadsag szagu ez a megjegyzes. :)
  • Caro
    http://www.sg.hu/cikkek/45771/openoffice_tamogatas_a_microsofttol
  • Equ
    "de nem jössz rá, hogy az openoffice!= MS office."

LOL, én már jópárszor bebizonyitottam itt sok lámernek, hogy majd 10 éves lemaradásban van tudásban és erőforráspazarlásban az oo a ms office mögött, igy hidd el, tudok róla, hogy oo!=mso

"Egyáltalán nem szívás vele dolgozni"

ez teljesen relativ. akinek nem gond, hogy egy sima save művelet fél percig tart egy nagyobb, de nativ formátumú doksin, az használja egészséggel az oo-t. (ugyanennek a doksinak a mentése msoffice alatt nincs 1 mp) És akkor még csak a legegyszerűbb dolgot emlitettük, nemhogy a komolyabb funkciókat.
  • Equ
    "A zilyen akkor sem tőtti le a zopenyofxixtot ha szétüti a Wördt meg az Ez-kellt, meg a Pájörpólytot"

újabb melléfogás, én letöltöttem az oo-t, több hónapig használtam, összehasonlitó videókat is csináltam róla, pont emiatt nem használom és csak röhögök rajta...

"hanem ti azok vagytok akikből ők élnek"

ez bizony igaz. A vicc csak inkább ott van, hogy pl az office ára 1 év alatt 10x-esen térült meg 2 automation projekt alatt, ami oo-val megoldhatatlan lett volna. A ms belőlem él, én meg a termékei használatából és programozásából és nincsenek pénzügyi gondjaim...

amúgy, én nem örülök, hogy fizetni kell a betáért, csak röhögök az oo-n, hogy a ms office-nak még a bétája is többet ér...

egyébként már rég letöltöttem de amúgy is ingyen jutok az összes bétához és ms termékhez msdn előfiztessel...

• Caro
    Nagyon okosnak hiszed magad, de fel sem merül benned az, hogy nem mindenkinek szánják az openoffice-t.
    Eszedbe sem jut, hogy különböző szoftverek mást tudhatnak, ha egy kis eltérés van abba már egyből belekötsz, de nem jössz rá, hogy az openoffice!= MS office.
    Nem ugyanazoknak és nem is ugyanazt!
    Egyáltalán nem szívás vele dolgozni, és ezután hiába fogsz bármit is írni, nem fogok neked válaszolni rá, úgyhogy felesleges is.
  • Caro
    "még egy bétáért is fizetnek az emberek, minthogy openoffice-al szivjanak..."
  • NEXUS6
    Minek örültök annak hogy fizethettek? Igaz csak jelképes összeget, de már nedvesek vagytok hogy nemsokára(?) leszurkolhatjátok akár a teljes több tízezer forintos vételárat is.

Ezt nevezem fogyasztói öntudatnak!!!!

A zilyen akkor sem tőtti le a zopenyofxixtot ha szétüti a Wördt meg az Ez-kellt, meg a Pájörpólytot, vagy hogy köll azt mondanyi.

Hát barátocskáim nem ti vagytok azok akikből a M$ vezetői lesznek, hanem ti azok vagytok akikből ők élnek, és még örültök is neki.
  • Marlosh
    Mindig el az emberekben a remeny,hogy vegre talan epkezlab program jon ki a M$-tol......azert erdeklodnek,hatha ez lesz az
  • kbupdate
    :D:D
  • kbupdate
  • Equ
    "Equ már most tudja hogy mennyien töltik le EZUTÁN is"

már megint képzelődsz? idézd be gyorsan hol irtam, hogy mennyien töltik le a jövőben...

De hogy sokan lesznek az biztos.
    De ez inkább csak egy újabb maflás az oo-nak, hagyján, hogy a méregdrága végleges ms office-t veszik mint a cukrot, de még a bétáját is

A szoftverek ára nem minden, tudás is kell mögé, hogy használják az emberek.
  • Caro
    Hát nem vicces, MS most jelenti be hogy fizetős lesz a béta, de Equ már most tudja hogy mennyien töltik le EZUTÁN is.
  • ttt ttt
    Vagy mondhajtjuk úgy, hogy vannak emberek, akik minden sz@rt letöltenek és még fizetnek is érte...

Ha bekorlátozzák a hozzáférést, v. a sávszélességet, mindjárt meg lenne oldva a "probléma".
  • Indigo
    Nem "az emberek", hanem az emberek egy része...
  • Equ
    "úgyn éz ki a dolog, hogy a sok tesztelő/éredklődő azért fizet, hogy szivességet tehessen ah m$-nek?"

hát nem vicces, még egy bétáért is fizetnek az emberek, minthogy openoffice-al szivjanak...
  • Mike
    szerintem nevekere és számlaszámokra kiváncsiak
  • maniakuss
    arról nem is beszélve, hogy ff-el véletlenül sem lehet még nekiállni sem.
  • cooldoc
    Micsoda parasztság. Amúgysem merném letölteni az Office 2007-et. Operációs rendszerből és irodai programokól nem szeretem a Bétát. Jól működik az Office 11. És ezért a lámák még fizetni is fognak? Elképesztő...
  • maniakuss
    az még nem is lenne akkora gond, hogy fizetni kell érte ennyi pénzt, inkább az, hogy mire máshonnan letöltöm - ingyen - addig itt eltart csak a regisztráció és a 'next'-ek folyamatos nyomogatása.
  • strogg
    "Ez valóban jelképes összeg, Redmond szerint azonban kitűnően fedezi a letöltések miatt keletkező, egyébként korántsem jelentéktelen költségeket"

1. Egy betáért pénz elkérni szerintem pofátlanság. Egyenlőre az tesz nekik szivességet, aki veszi a fáradtságot letölteni, ne adj isten ha hibát talál azt posztolni.
    2. Pont az m$ ne lenne pénze ezt fenntartani...?

Magyarán: úgyn éz ki a dolog, hogy a sok tesztelő/éredklődő azért fizet, hogy szivességet tehessen ah m$-nek?
    Gratulálok...