Fizetõssé válik az Office 2007 bétája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nagyon precízek akarunk lenni, a két videón sem 100 MB volt a különbség, hanem csak kb 80. Az 20-al kevesebb, mint a száz...
Nem baj, õt úgyis csak az érdekli amibe bele tud kötni, amibe nem tudott, azt meg úgy néz ki megint elfelejtette<#hehe>#hehe>
De aki egyben olvassa a topicot az megjegyzi.
Nem lesz ez ám olyan jó reklám...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Annyi mindenrõl tudnék neked mesélni kiscsillag, ami neked újdonságként hat. Nem ismertem ezeket a több hónapja ismert videókat, tudod, nem a számítógép elõtt kockulok egész nap (csak néha :D), kérlek bocsáss meg nekem ezért.
"jaj, ezer bocs, az ott mso. hiba volt némi inteligenciát feltételezni, hogy igy is értelmezhetõ a mondat..."
Nem, az ott nem mso, hanem oo. De biztos csak én látok rosszul. De az is lehet, hogy agyadra ment a fröcsögés, és elírtad? (Amúgy értettem mire gondoltál, kis barátom, nem kell feltételezésekbe bocsátkoznod).
jah, csecsemõnek minden vicc új, több hónapja ismertek...
word memóriahasználat
oo memóriahasználat
ugyanaz a dokumentum, mindkét program nativ formátumában...
"Most akkor mit vegyünk, kiscsillagom"
jaj, ezer bocs, az ott mso. hiba volt némi inteligenciát feltételezni, hogy igy is értelmezhetõ a mondat... <#vigyor2>#vigyor2>
már megint hazudozol? Ez a sokadik lesz ma már. Idézd gyorsan hol mondtam, hogy attól lesz valaki lámer, mert játszik... <#taps>#taps>
Nagyon nem megy ez ma neked <#vigyor2>#vigyor2>
mint mondtam crossoverrel futtatható linuxon is, de valójában ez a kutyát nem érdekli a pár %-os desktop piaci részesedése mellett... Valójában az is csoda, hogy mac-re is kiadta a ms. De, hogy multiplatformos az nem kérdéses.
"írjál cross-browser CSS-t és JavaScriptet"
most, hogy beégtetek office kapcsán, terelnél broserre? Gyenge kisérlet... Az egy másik történet, majd máskor. Ha nem tûnt volna fel, ez egy office téma.
Nem fájnak kis butus, de ha megírod milyen videókra gondolsz kiscsillagom, akkor megnézem õket :)
"Ja, hogy megint csak fröcsögsz értelmetlenül?"
Jó duma, de hol olvastál tõlem fröcsögést? Equ, ne fröcsögjél már feleslegesen...
"Akinek meg nincs az vegyen oo-t."
Most akkor mit vegyünk, kiscsillagom?<#vigyor2>#vigyor2>
"Leirjam mégegyszer, vagy másodjára már fel tudod fogni?"
És te sokadjára fel tudod fogni, mirõl beszélek, vagy írjam le mégegyszer? Áhhh.. reménytelen. Inkább elmagyarázom egy báránysültnek, hamarabb megérti...
"Hú, ekkora szakmai érvtõl most megint összeroppantam... Ezért jó az sg forumon ilyen "szakértõkkel" vitázni "
Nem szakmai érvek kérdése, hogy hülyét csinálsz-e magadból... <#vigyor2>#vigyor2> <#nyes>#nyes>
Csak most még tesztelgettem a PDA-n hogy mûxik-e rendesen az X11 forwarding, utána visszanéztem még ide, úgy tûnik kifogyott a szuflából :)
Nem baj, úgysem az a lényeg, hogy õ mit gondol igaz? <#eplus2>#eplus2>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A MS-rõl és a formátumok támogatásáról annyit, hogy írjál cross-browser CSS-t és JavaScriptet, és csak azután fröcsögj ide arról, hogy mi kényszerit kit és mire.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehûti a lábamat.
Amíg hülyének nézhezti az embereket miért ne tegye meg?
tizensokadik szakmai melléfogásod ma, mac-en pl. telesen nativan fut, ja és a mobil hardvereket ki is felejtettem... <#vigyor2>#vigyor2>
hajrá csinálj még párszor nyilvánosan hülyét magadból <#nyes>#nyes>
Host CPU Status
x86 OK
x86_64 OK
PowerPC OK
Alpha Testing
Sparc32 Testing
ARM Testing
S390 Testing
Sparc64 Dev only
ia64 Dev only
m68k Dev only
na, még hány hazugságot irsz le? Idézd gyorsan hol neveztem primitivnek bármelyik embert! Ja, hogy megint hülyét csináltál magadból? <#vigyor2>#vigyor2>
De a >95%-ra is dobj be gyorsan egy linket, hol is lehet ezt a felmérést olvasni, csaknem a saját agymenéseddel dobálozol megint... <#lama>#lama><#taps>#taps>
Ennyi erõvel minden crossplatform, hiszen elég feldobni a qemu-t, az 4 procin stablian emulál szinte bármilyet, további 4-en testing, a maradék 4-en meg dev only...
Végülis csak az emberek >95%-át tekinti primitívnek, innen tiszta sor ;)
na mégegy "felkészült" okoska...
Lássuk csak. Ugyebár winen fut. Mac-en fut. Crossoverrel linuxon fut. Ennyi elég lesz?
Bár visszatérhetnénk még az "átlag" userhez, hogy vajon õt mennyire is érdekli, hogy hány platformon fut, mikor csak a munkáját szeretné egy gépen elvégezni, de ezt inkább hagyjuk, igy is eleget égtetek ma már <#mf2>#mf2>
A többi project meg mellette fejlõdik, és egyszer eljutnak majd az OO szintjére, és majd még tovább is.
Ilyenek: Abiword, Gnumeric.
Lehet hogy most sokkal hátrébb vannak, de gyorsan jönnek fel, és jól megkonstruált programok.
Én PDA-n tudok Gnumeric-et futtatni! Teljesen egyenértékû az asztali verzióval!
A MS a win mobile 2005-ben jutott el oda, hogy a pocket excel képes lett diagrammokat kezelni, ehhez képest...
Pedig a gép se egy bika, a proci jó: 312 MHz Arm, de a ram picit kevés, csak 32 MB, a swap az kell neki, de úgy jól fut. A gép: Palm TX.
fájnak a tények butuskám? <#vigyor2>#vigyor2>
nézd meg a korábbi videókat errõl...
"hogy nem éri meg mindenkinek az MSO-t megvenni 60e-ért"
na idézd gyorsan hol irtam olyat, hogy mindenkinek megéri? Ja, hogy megint csak fröcsögsz értelmetlenül? Többször leirtam már. Akinek nagyon primitiv feladatra kell vagy van pazarolni való memóriája procija, az használja nyugodtan. Akinek meg nincs az vegyen oo-t.
Leirjam mégegyszer, vagy másodjára már fel tudod fogni? <#vigyor2>#vigyor2>
"Kollégáim csak röhögnek rajtad"
Hú, ekkora szakmai érvtõl most megint összeroppantam... Ezért jó az sg forumon ilyen "szakértõkkel" vitázni <#vigyor2>#vigyor2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Szivar hozzászólása nagyon tetszett:
"Nincs igazad, mert minek is vennél ramot 10E pénzért, amikor az ms 70E kredites megoldása feleannyi memóriából is kijön?"
Azt hiszem van min röhögni, ha megint a memóriahasználattal jön.<#mf1>#mf1>
Szegény Equ, de legalább örömteli perceket okoz nekünk.<#nyes>#nyes>
Kiscsillag, azt értsd már meg, hogy nem éri meg mindenkinek az MSO-t megvenni 60e-ért, még akkor sem ha esetleg 100 MB-al több memóriát fogyaszt... Ezt nem lehet olyan nehéz felfogni, szemellenzõs barátocskám...
Kollégáim csak röhögnek rajtad... :))))))))
Elég megnézni az utánad következõ hozzászólását.
De nem adom meg neki azt az örömet, hogy válaszolok neki... fröcsögjön csak magában.
Ha válaszolsz neki azzal csak eteted. Mindegy mit mondasz neki, ha másnap nem mész a boltba MS terméket venni akkor hülye vagy.
Most linkekkel fenyegetõzik, kár hogy egyet sem tud találni :D
szemellenzõs barátom... szerinted egy save gomb megnyomása vagy 100 mb rammal több kidobása az ablakon ugyanarra a doksira, az "automation projekt" vagy nagyon komoly és egyedi ms office funkció, amire az átlag usernek nincs szüksége? <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Na irjál még pár butaságot, hagy röhögjünk <#integet2>#integet2>
Sajnos nincs minden nap idõm a sok butaságot megcáfolni, fõleg, ha semmilyen szakmai tényt nem irtok. A lényeg le volt már irva abban a topicban is korábban, nincs mit ragozni rajta. Akinek nagyon primitiv feladatra kell és van pazarolni való erõforrás az használjon oo-t, akinek meg nincs az vegyen mso-t.
"de néha szerencsére sikerül elkapni"
bruhaha <#vigyor2>#vigyor2>
szeretnél egy pár topic linket ahol csúnyán beégtél? De nem fröcsögéssel, hanem szakmailag? Biztos emlékszel még... <#nyes>#nyes>
Nem képes megérteni, hogy az átlag felhasználó leszarja az õ "automation projektjeit", és nincs szüksége az MSO tudásának nagy részére. Ezzel együtt továbbra sem állította senki, hogy jobb az OO, de õ tovább bizonygatja, hogy mennyivel nagyszerûbb az MSO...<#vigyor2>#vigyor2> Ez az ember kész röhej...
Mindig ugyanazt a hülyeséget nyomatja, de néha szerencsére sikerül elkapni, persze akkor eltûnik valamiért...
legalábbis eddig a ms nem kapott license vásárlási kérelmet az oo-tól <#vigyor2>#vigyor2>
EZ CSAK DUMA! És vitáztok róla, szánalmas...............
Hehe kicsit sem izzadsag szagu ez a megjegyzes. :)
LOL, én már jópárszor bebizonyitottam itt sok lámernek, hogy majd 10 éves lemaradásban van tudásban és erõforráspazarlásban az oo a ms office mögött, igy hidd el, tudok róla, hogy oo!=mso <#vigyor2>#vigyor2>
"Egyáltalán nem szívás vele dolgozni"
ez teljesen relativ. akinek nem gond, hogy egy sima save mûvelet fél percig tart egy nagyobb, de nativ formátumú doksin, az használja egészséggel az oo-t. (ugyanennek a doksinak a mentése msoffice alatt nincs 1 mp) És akkor még csak a legegyszerûbb dolgot emlitettük, nemhogy a komolyabb funkciókat.
újabb melléfogás, én letöltöttem az oo-t, több hónapig használtam, összehasonlitó videókat is csináltam róla, pont emiatt nem használom és csak röhögök rajta...
"hanem ti azok vagytok akikbõl õk élnek"
ez bizony igaz. A vicc csak inkább ott van, hogy pl az office ára 1 év alatt 10x-esen térült meg 2 automation projekt alatt, ami oo-val megoldhatatlan lett volna. A ms belõlem él, én meg a termékei használatából és programozásából és nincsenek pénzügyi gondjaim... <#nyes>#nyes>
amúgy, én nem örülök, hogy fizetni kell a betáért, csak röhögök az oo-n, hogy a ms office-nak még a bétája is többet ér...
egyébként már rég letöltöttem de amúgy is ingyen jutok az összes bétához és ms termékhez msdn elõfiztessel...
<#integet2>#integet2>
Eszedbe sem jut, hogy különbözõ szoftverek mást tudhatnak, ha egy kis eltérés van abba már egybõl belekötsz, de nem jössz rá, hogy az openoffice!= MS office.
Nem ugyanazoknak és nem is ugyanazt!
Egyáltalán nem szívás vele dolgozni, és ezután hiába fogsz bármit is írni, nem fogok neked válaszolni rá, úgyhogy felesleges is.
Ezt nevezem fogyasztói öntudatnak!!!!<#wilting>#wilting>
A zilyen akkor sem tõtti le a zopenyofxixtot ha szétüti a Wördt meg az Ez-kellt, meg a Pájörpólytot, vagy hogy köll azt mondanyi.
Hát barátocskáim nem ti vagytok azok akikbõl a M$ vezetõi lesznek, hanem ti azok vagytok akikbõl õk élnek, és még örültök is neki.<#action>#action><#duhos2>#duhos2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
már megint képzelõdsz? idézd be gyorsan hol irtam, hogy mennyien töltik le a jövõben... <#vigyor2>#vigyor2>
De hogy sokan lesznek az biztos.
De ez inkább csak egy újabb maflás az oo-nak, hagyján, hogy a méregdrága végleges ms office-t veszik mint a cukrot, de még a bétáját is <#nyes>#nyes>
A szoftverek ára nem minden, tudás is kell mögé, hogy használják az emberek.
Ha bekorlátozzák a hozzáférést, v. a sávszélességet, mindjárt meg lenne oldva a "probléma".
hát nem vicces, még egy bétáért is fizetnek az emberek, minthogy openoffice-al szivjanak... <#vigyor2>#vigyor2>