4
  • teddybear
    #4
    Két éve bukott le egy román banda, akik egyenest a bankautomatákra utaztak. Ők vitték el az M5-ös melletti Elekrtoword előteréből is az automatát, és ők próbálták elvinni egy kis GAZ-zal a fóti CORA előteréből is, csak az nem sikerült.
  • irkab1rka
    #3
    ha gondom akad, mert lopnak a kártyaszámlámról, akkor majd privizek, te meg küld át a köcsög fotóját, megkeresem, és megbeszélem vele, hogy miért nem helyes igy viselkedni.
    Szerintem első szóra visszaadja. Na persze először kicsit verni fogjuk, az igaz...

    oké? :)
  • csimmasz
    #2
    Lehet paranoiás vagyok de én mindíg eltakarom az egyik kezemmel a bill-t amikor a másikkal beütöm a pint az automatánál,majd ha végeztem a kezemet végig húzom a gombokon.
    Interneten sose adom meg a számát,és mindíg figyelem a kártyát amikor kiadom a kezemből.

    Lehet azért mert az utcánkban lakott egy srác aki bankártyák adatait gyülytötte klonozás céljából(üzletek,benzinkutak,stb)
    Volt egy kis kütyülye ami a kezében elfért azon áthúzták amikor nemfigyel a vevő és már kész is.
    Asszem már ül.:)
  • PíszLávJuniti
    #1
    De hogy férhetnek hozzá az automatához, hogy azt manipulálják ? Mert ha a kártya olvasó részt módosítják, nem igaz hogy más bűncselekményt nem követnek el vele. Ha utcáról tudják megcsinálni akkor gratulálok, mert a legtöbb automata be van kamerázva. Ha belülről férnek hozzá akkor meg a befogadó intézmény/bank/bolt a hibás.