Civilization IV: Warlords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az titok.
Az emberek azt mondják rám túl naív vagyok... És én hiszek nekik!
A Call to Power nem kiegészítõ, hanem egy másik cég (Apolytion)
különálló játéka.
A vadi új muzsikákra tényleg szükség lenne én már lenémítva játszom
a Civ4-et, mivel meguntam a zenéjét.
Valóban a vazallus lehetõséget illet volna megemlíteni ahogy azt GergoD
is írta.
Ahhoz, hogy valaki könyvek (és itt az Interenetes dokukat is alatta értem)
nélkül dolgozhasson, az kell hogy valami nagyon egyszerû és egyáltalán
nem kreatív (ez magyar szó? <#vigyor2>#vigyor2>) munkát végezzen. Sõt nemhogy használok könyveket,
hanem jómagam is készítek ilyet mások számára. Leírásokat,
specifikációkat(ez magyar szó? <#vigyor2>#vigyor2>). Szép is lenne ha kiadnék egy fejlesztést
a kezeim közül dokumentáció nélkül.
Tamás
donatus13: maradj meg ilyennek kérlek... 20 év múlva is és akkor meglátjuk...
Én inkábba szkenárió szót használnám mint a szcenáriót... valahogy jobban esik kimondani, még ha ritkán is mondom.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Indigo: Az eredeti idegen szó eredeti szövegkörnyezete nem a PC-s játékok kategóriájában van. Ez ugyan külföldön már megváltozott, de a magyar kifejezés nem.
Például nem mondod magyarul "kék doboz"-nak, vagy "doboz"-nak a tévét, annak ellenére, hogy ez a kifejezés amcsiban tökéletesen fedi a televízió fogalmát.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Egyébként is nagyon nem szeretem amikor ilyen szavakat használnak, fõleg ha van rá magyar kifejezés.
Az idegen eredetû magyar szavak meg nem ûgy néznek ki hogy leírom fonetikusan az angol szót... mert akkor a magyar a leggazdagabb nyelv hiszena többi nyelv az részhalmaza a magyar nyelvnek 😊
Baromi ronda ez az új dizájn!
és egyiknek sem kell soha aki lediblomázik rendesen az ne felejtu el és az idegesit hogy magadfajta ökrök nyomnak itt minden hogy ilyen köny meg olyan könyv közbe asse tudja miröl beszél és amugy ciki ha valaki diplomázott azt elfelejti a dolgokat
Megjegyzem, a játék amúgy fantasztikusan jó.
A probléma az, teccik figyelni, hogy:
"sztaki:
Searching the extension dictionary:
One matching expression found:
scenario forgatókönyv, szcenárió, szövegkönyv
"
Magyarán Õ MAGA IS megnézte a SZTAKIban, hogy a scenario-t hogyan fordítják, nem az ujjából szopta ki a közmagyarban évente kb. 2x használt "szcenárió"-kifejezést.
És ha már neki meg kell néznie, akkor utána nem kéne azzal érvelni, hogy ez milyen egyértelmû dolog.
Úristen!! Ez már fájdalmas volt... <#vigyor>#vigyor>
Abszolúte nem értek egyet Dannyboy-jal. Akinek újságíráshoz a SZTAKI-t kell használnia, az ne szárnyaljon a félidegen magyar szavak magasröptû világában.
Magyarul legyen egyszerû, mint a szálka.
Ha már errõl van szó. A lézer magyarOSÍTOTT idegen eredetû szó, laser -> lézer. Ahogyan a szcenárió is. És a szcenáriót senki nem használja a köznyelvben a film- és színházi rendezõk tiszteletreméltó kivételével.
Baromi ronda ez az új dizájn!
sztaki:
Searching the extension dictionary:
One matching expression found:
scenario forgatókönyv, szcenárió, szövegkönyv
ez igenis egy magyar szó, mégha nemis szép. A forgatókönyv és az eshetõség szavak ugyanis ide nagyon nem illettek volna. Angol szavakat meg ugye nem illik használni magyar szövegben, ha a nyelv kibírja a magyarítást.
Ha nem tudsz angolul/magyarul, akkor inkább hallgass legközelebb.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
-tRs-Landor
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szép magyar szó....
Ha már nem tudunk magyarul, akkor maradtál volna az eredeti angolnál......
Csá
Nagyon jó játékot csináltak, ami rendkívül jól moddolható. Ezért én egy kicsit soványnak érzem, hogy alapvetõen új funkciókat nem raktak bele.
Amúgy fizetõs kiegészítõrõl van szó?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az eredeti CIV óta gyakorlatilag a 4 az, amivel érdemes is játszani, úgyhogy szórják csak a kiegészítõket, nagyon jól jön.
nf2 2600xp 768ddr333 9550ati-val szaggatot
k@rvára memigényes az már tuti
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.