54
-
Szvsz az 1280*1024 az minimum a 17"-oson is, 19"-oson 1600*1200-zal kő nyomulni. Az a szomorú h ilyen xar (optimalizálatlan) játékok vannak.. -
"szcenáriók között"
Szép magyar szó....
Ha már nem tudunk magyarul, akkor maradtál volna az eredeti angolnál...... -
Szevasztok tudom ez nem ide tartozik de valaki nem tudja azt hogy mit kell kikapcsolnaaz AGE 3 ban hogy a menű ne szaggason amugy nem olyan brutális a gépigénye a jateknak jaa és mégvalami a gépem elbirja az AGE!!:D -
Egy jó éve nekem is nagy szerelmem volt a Civ4. Sajnos a vele eltöltött idő nagy részét a bugjavítások neten történő böngészése vitte el.
Nagyon jó játékot csináltak, ami rendkívül jól moddolható. Ezért én egy kicsit soványnak érzem, hogy alapvetően új funkciókat nem raktak bele.
Amúgy fizetős kiegészítőről van szó?
-
donatus13 #10 j ó ez a jták mi jászuk neten is marha jó ugy leht duálni meg cuccozni nem csak köcsögép követelözéseit halgatni -
Age of III hoz is kell ez. Főleg ha az embernek 19"os monitorja van, mint nekem, és 1280*1024ban akar szép grafikát látni. -
Morden23 #8 Na végre! Ez már nagyon aktuális volt. Futni is kell érte:)))
Az eredeti CIV óta gyakorlatilag a 4 az, amivel érdemes is játszani, úgyhogy szórják csak a kiegészítőket, nagyon jól jön. -
asdasd22 #7 várj meg mig lesz egy barbár csapat, akkor van egy prima program amivel nemzetiséget tudsz váltani. voilá.. elfoglalsz egy várost és máris van egy barbár városod is meg minden, aztán termelj egységet is,stbstb :) -
Mice #6 oda ahol türelmes emberek vannak
nf2 2600xp 768ddr333 9550ati-val szaggatot
k@rvára memigényes az már tuti -
imádjuk a haverommal ezt a játékot (civ4), ha találkozunk, mindig sort kerítünk egy másfél napos kockulásra, sörözésre, borozásra.
Nincs is jobb, mint belekortyolni a borba, miközben haver a városán a gép hülye elosztásai miatt dühöng. :) -
Marlosh #4 "Ajánlott: 2 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2200+, 1024 MB RAM, 128 Mbyte-os videókártya"
Az isten szerelmere,ez egy strategia,meg csak nem is rts...hova ajanlott ez a konfig?:S -
Én azért a vazallus államokat megemlítettem volna... -
benczurzs #2 Mégis hogy ? -
asdasd22 #1 civ1.. lassan 15 éve, és csakis civ1 :). És ott is lehetsz barbárokkal.. :)