Automatikusan települ XP-re az Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát sajnos, inkább WUP, mint 100 védelmi eszköz.
opera 9-es majdnem annyit tud mint IE vagy az összes többi (nálam csak az activex tartalmakkal nem mindig bírkózik meg), és sokkal barátibb a kezelõfelülete, kényelmes, ráadásul ingyenes is.
egyébként semmi szükség xp frissítésekre, sp2-m van, egy jó tûzfal meg vírusírtó, egy-két ad-ware és spy-ware progi és semmi probléma. mondjuk lehet hogy csak én nem használok olyan cuccokat amik igényelnék ezeket az update-eket. egy cégnél elõfordulhat hogy más a helyzet.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Szóval, aki azt állítja, hogy FF jobb, mint az IE 7, az egyszerûen hazudik, és a kisebbségi komplexus beszél belõle, hogy nem õ alkothatta meg azt a terméket.
(Ez olyan, hogy egy új Audi A8-ast vagy BMW-7est tök mindegy stb. szarozni, és azt mondani: ez a "trabant-kispolszki" hibrid jobb, mert nem BMW/Audi stb... ezt a két kezemmel csináltam (gyk opensource))
<#banplz>#banplz>
de egy biztos. nálad szarabb biztos hogy nem vagyok, de a gépem se a tiédnél.
BANBUSZ JÓZSEF VAGYOK :-@@@@@@@@
Persze amikor meg le akartam tölteni egy filet ki is fagyott.😄 Mármint az egész OS. Szal, mire veritek ti itt magatokat?
Viszont a 7esben ezek nagy részét kijavították, és többnyire úgy renderel, mint a gecko alapúak... emellett amiért a legtöbben utálták, kijavították. úgyhogy rókának és operának lesz mitõl félnie.
és mondom megint, nem a fícsör listáról van itt szó, vagy a sebességrõl (ff köztudottan memory leakes), hanem hogy a legváratlanabb helyen a legidiótább hibák jönnek ki explórer alatt, ha szabvány szerint igyekszel elkészíteni egy lapot. Simán lehet h ie5,6 és 7 alatt teljesen máshogy néz ki ugyanaz a lap...(és most szándékosan nem kevertem ide a többi böngészõt!) :-/
mindegy a 7est még nem láttam (bétát sem) nem fejlesztettem rá, úgyhogy nem ítélkezek. de ha az eddigi lapjaimba is bele kell írnom egy olyan sort, hogy "if ie7 then" mert a júzerek panaszkodnak h a qrva jó és új böngészõjükön "szétcsúszik" a lap akkor tökön szúrom magam. És hiába mondom nekik, h ez nem az én hibám, hanem a mikrofos hülyesége, használjanak _szabványokat támogató_ böngészõt (ízlés szerint, nem csak ff létezik!) azzal fognak jönni, hogy win-fóbiás vagyok 😊
mindegy én még bízom benne, h valamennyire legalább igyekeztek szabványosra csinálni, bár már hivatalosan is nyilatkoztak róla, hogy szartak a szabványra sok helyütt. De én még hiszek a csodákban.
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
viszont(tényleg kiváncsiságból)mondhatnátok pár olyan oldalt ami más ie alatt mint ff alatt,tényleg érdekelne...
Bétában. <#mf2>#mf2>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Komolyra fordítva a szót, FF az elmúlt több mint 1 év alatt semmivel sem tudott meggyõzni.
Gyorsabb? NEM. Ami IE-vel tetû oldal, az FF-szal még úgyse...
Kényelmesebb? NEM (Tabbed browsing sux, IE7-ben sem használom, logout sux, ki sem bírjelentkezni az oldalakrol ez a FSUX, hoki)
Biztonságosabb? NEM (legalábbis semmivel sem kevesebb rosszindulató kódott szoptam be vele mint 6+ év IEzés közben. GyK. nulla)
A FireFox már csak divatböngészõ marad, mert hát ugye milyen jó elmondani, hogy "Én is FireFoxot használok", meg hát MS-t fikázni is milyen menõ dolog, ettõl leszek majd IT Experter Pro hiper szuper giga mega tera....
Miért kéne így elbonyolítani? Simán letöltödhet az IE nélkül is. Egyébként meg akinek tört win-je van, az ne sírjon (nekem is az van).
Nyílvánvaló, hiszen pont azért adják ki a IE7-et, mert nagyon elavult már a 6-os.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Macc: nem, még a 6-ossal. 7-est egyelõre NEM MERTEM tesztelni.
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
Nekem meg pont forditva. Semmi ujat nem tud nyujtani a roka ami miatt le kelle huznom es fel kellene instalalnom...
Starcraft + Diablo III - esemve
Amúgy pedig: Opera powa 7-es óta.
Starcraft + Diablo III - esemve
Fantasztikus, hogy meg mindig nem kepesek a szabvanyokat rendesen kezelni (es ez gondolom csak a jeghegy csucsa)...
Viszont ezt a "kis" kulombseget hiaba szemlelteted, az IE hasznalok 95%-a nem is latja a kulombseget😊
Sziasztok,
Fejlesztõ vagyok és naponta szidom az IE-t, mert képtelenek voltak követni a W3 standardokat. Aki kérdezi, hogy mi a baj az exlporerrel, nézze meg a fenti képet.
Rengeteg idõ megy el az ilyen idegesítõ "apróságok" fixálásával ahelyett, hogy értelmes dolgokat fejelesztenék. Amúgy épp munka közben olvastam a cikket, azért postoltam be, hogy Ti is lássátok...
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva
A statgép szerint a böngészõk megoszlása a következõ :
ie - 55.34%
FF - 38.83%
Op - 3.4%
Moz - 2.43%
És napról napra jön fel a foksz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én ezt használom és felõlem jöhet ie tizennyóc akkor is maradok ennél.
Levelezõben meg tánderbörd a nyerõ.Többek között... 😉
Aki meg már áttért egy másik böngészõre, az szvsz. nem fog visszatérni az ie-re (bár lehet, hogy tévedek<#vigyor2>#vigyor2>)
\"...lámák kíméljenek.\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ezt a win-fóbiát már nem nõvitek ki...sajnos.
Elnézést a Sorokért:)
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Na meg mert magyarok is dogloztak rajta!!!!
Csá
szerintem a biztonság része inkább kamu
tudják, hogy a fox is nagyon reklámozza magát a tabokkal és ebbõl õk sem akarnak kimaradni
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.