Automatikusan települ XP-re az Internet Explorer 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
net stop wuauserv
Akkor érdemes, amikor a reboot now szöveget kezdi el ötpercenként dobálni, megakadályozva mindennemû munkát. Természetesen reboot után a service-t újra kezdi, ezért akkor érdemes bevetni, ha sürgõsen be kéne már fejezni a melót, de a mocsok csak dobálja a reboot me üzeneteit...
Hát azért, hogy kipróbáljam, mert lehet, hogy jó.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ismered a viccet, amikor az autópályán a faszi azt hallja a rádióban, hogy egy õrült forgalommal szemben hajt, mire õ értetlenkedve azt feleli: egy? dehát mindenki!
Évek óta gyártok portálokat, és ha nem lenne ez a francos ie, sokkal egyszerûbb dolgom lenne. Undorító, hogy külön js (sõt php) rutinokat kell írnom, hogy úgy fusson egy oldal ie-n is mint ff-on vagy operán.
Ha úgy gondolod, hogy az ie van olyan biztonságos, mint bármely másik böngészõ, akkor sürgõsen telepítsd újra a géped, mert a rendszerednek már reszeltek.
Nincs olyan érv, hogy én hagyjam feltelepíteni az ie7-et.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Korábban azt csináltam, hogy mind2 bönglszõvel betöltöttem ugyanazokat az oldalakat, majd a tálcán nyitottam még egy új üres ie ablakot, ami a Google.hu-ra mutatot (az ie-ben nekem az az alapértelmezett), a FF ben meg a sima alaphonlapjára.
Nemgondoltam, hogy külön taskban indítja az ie-t.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Tökjó h minden fórumon van pár mókamester mint te <#eljen>#eljen>
Árkot röhögtem magam köré ,) Tényleg kellemes perceket okozol nekem.
A gond nem is avval kezdõdik h a bejelentkezve lenni fogalámt nem ismered amit próbáltam elmagyarázni, nem is ott h akkora hülyeséget írtál h ha ez kiskorodban kiderül lehajítanak a Tajgetoszról, hanem ott h komoly szövegértelmezési gondjaid vannak <#circling>#circling>
Egy szóval nem mondtam h nem teszi. Sõt, az lenne csk a lol ha IE még a cookie kezelést is elbaszná <#idiota>#idiota> 1ékként megnyugodhatsz,ha böngészõ alapból nem szabályozza a sütiket,akkor csk az adott oldalon múlik h mennyi ideig marad bejelentkezve (SG-n is van bejelentkezve marad opció..)
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
A Feladatkezelõben két iexplorer is van, ez miért van?
A legjobban amúgy az IE-ben azt utáltam hogy mindig amikor valamit nem bírt behozni adott idõn belül annak a helyén megjelent a lap nem megjeleníthetõ felirat, míg a Firefoxnál csak kaptam egy hibaüzenetet, és tovább dolgozott a betöltésen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
kbupdate: ha FF nem jelentkezik ki, nem õ a hülye...
Az IE 7 Beta 3 memóriakezelésénél mindenesetre sokkal jobb.
Kép
Én általában Tabokat szoktam használni, de most kívételesen nemtettem.
És amikor készûl a kép még egy érdekes dolgot is kaptam közben :)
Mindenki nézze meg maga.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
bakker
olyan szánalmas vagytok.
amugy FFrol beszélek BIZTONSÁ RLZekém, hogy annak hiába mondom ne jegyezze már meg, csak nem jelentkezik ki. szal FF DIVAT HOKISÁG!
Ha IEnek azt mondom, hogy kijelentkezz, akkor kijelentkezik, ha nem mondom, akkor bent marad még másnaopp is, ha egyszer azt mindtam neki maradjon. OMG
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pedig ami nálam van, annak újabb a Gecko-ja.
Lehet ideje lenne frissíteni az 1.5.0.3-at 1.5.0.5-re ;)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nem gondolhatod azt, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit használ.
Én szeretem a firefox-ot, és használom is, de ha az IE7 miatt lemegy a %-a mondjuk 5-re, akkor a webfejlesztõk megint csak IE alá fognak fejleszteni, és hiába szabványosabb a FF, mert én ugyanúgy nem leszek képes megnézni az oldalakat rendesen.
Minden kapcsolatban van mindennel, badarság lenne azt feltételezni, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit használ!
Ezt még nagyon sok dologról ugyanígy el lehetne mondani.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Opera leggyorsabb, de nem nyilt forrás kodu..
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Jó étvágyat neked is, és akkor megyek én is Quake4-ezni a szuper, tényleg felhasználóbarát BeOS-es gépemen.
Ja, most látom, csak evvel a szutjok XP-vel lehet jáccani.
Nos, hát akkor én is azt kívánom hogy neked se legyen igazi nõd, hanem csak a sajátod és azzal jácc, de ettõl csöppet se legyél frusztrált.
;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
hamár felhoztad..php alpú fórumokon ue az oldal meghívásakor mikor beírtad neve/jelszavad egy "jelszófasírt" :) keletkezik amit paraméterként megkap a phph program és az alapján dönti el h van e jogod hozzáférni adott oldalhoz..ha igen, legyártja a html kimenetet amit meg server küld neked =) De ue ergo attól még h azon te azt látod h bejelentkezve az csk annyit jelent h beengedett a rendszer eccer és odaadta a lapot.. ha nyomnál egy refresht akkor megint jelszóturmixot kéne küldened dehát nem :) megint bekõne jelentkezned.. ezért találták ki a sütiket, kis szövegfile amit az oldal létrehoz a gépeden h pl a jelszófasírtodat behûtve tárolja és minden beolvasásnál elõször megnézi h van e még le nem járt szavatosságú süti a frigóban.. ha van akkor azt használja =)persze ha ezek örökre tárolódnának az felvetne némi biztonsági aggályt még egy winfanatikusnak is..ezért találták ki a lejárati idõt..vagyis fórumoknál pl ha pár perci nem frissítjük az oldalt megromlik a süti és mehet a kukába,)
-
példa: belépsz egy fórumba, irogatsz, utána beázárod a böngészõt, és otthagyod a gépet..
ha valaki gyorsan odaül a géphez és ismét megnyitja a böngészõt még a lejárati idõ vége elõtt, és a legutoljára látogatott url-re ugrik ott találja magát a te neveden bejelentkezve=)
-
de (legalábbis ff-ben) spec be lehet állítani böngészõszinten is lejárati idõt a sütiknek, Nálam pl a böngészõ bezárásakor töröl mindent. Kicsit fárasztó utána mndenhova ujra bepötyögni magam de spec én iyen vok,) még a jelszavam is egy 90karakteres jelszóstrófa.. ha tehetném ujjlenyomattal, hang, dns, és hajtöredezettség ellenõrzéssel engedném csk az indítást =)
Szóval nem kell h felmennyen a vérnyomásod emiatt
a sütiket a fórumok (bármi többfelhasználós jólmegírt webes rendszer) maguktól érvénytelenítik pár perc után. Ha ez se elég böngészõbõl is lekorlátozhatod (IE-ben is lehet,)
Szóval,be cool <#ravasz1>#ravasz1>
Warp™Net-Tutorial:Konyhásnéni is megérti™ edition
Nahh szval röviden és tömören ennyi
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
Elnézést a Sorokért:)
Iet utoljára 2 éve használtam,de remélem nem is fogom többet.Egyszerûen nem teccik.ha 10 tabot van megnyitva ,az a ieben elfoglalná a tálcámat,operában + xy mb a memóriában.
Ha az operám meg fagy (mert elvétve meg tudom csinálni,amikor nincs mem),csak klikk az x re és klikk az operára és ott folytatom ahol abba hagytam.Az Ie semmivel sem gyorsabb,mintha 5 tabbal nyitom meg az operát.
Az Audit ,bömöst ,ne hasonlítsd az ms termékekhez,mert pölö a BMW nem fogja megkérdezni hogy biztosan leszeretnéd állítani ? ,és ezt minden alkatrészre,váltó,ablaktörlõ,tv... kivág 80 ablakot hogy nesze szenvedj...Az Audi nem irja ki hogy rakjon be másik lemezt ,és beraksz 3 at és egyik sem teccik neki ,arra nem az a megoldás hogy leállítom a kocsit ,leveszem a gyujtást...
A linuxnak csak az a legnagyobb hátránya hogy nagyon nehezen lehet hozzá drivereket találni.
És hogy mi teszi a wint piac vezetõvé?
az hogy mást nem oktatnak ,és a legtöbb helyen a számítógép=windows
Meg a suzuki is hasonló dolog az autóknál,szar drága ,de "keveset" eszik,nem tudják hogy az a kevés is sok.A legolcsóbb suzuki 2 milla,abból kocsit is lehet venni,csak nem tudnak az emberek arról hogy LEHET,és VAN,mivel nem reklámozzák.Az msnek nem a fejlesztõi részlege a hûdefasza ,mert nem mondanám hogy jókat csinálnának,hanem a merketing.Ide egy szerzõdés oda egy kis kenõpénz és már is 5%al nõnek a részvénynek...
nem fikázásképp irtam,csak gondolkozz el rajta..
Uff
Õõõõõ komoly frusztrációkkal élheted az életed, már csak a szignodból is kifolyólag...de hogy lehet utálni valamit ami még megsem jelent?! Röhögnöm kell:)
Valaki irta, hogy 6 éves az IE6, ez okés, de folyamatos volt az upgradeje az évek alatt, mint a FF nek is, és még egy dolog, ámulatal olvasom azokat a kommenteket, mikor a FF rõl jönnek hirek, hogy sulyos hibát találtak javítják, mindenki örül, hogy ez jó dolog van fejlesztés etc. Ez normális dolog. De mikor egy IE hir jön, sok beteg támad fel poraiból. Ezért is irom, mindig, hogy win-fóbia már nagyon elterjedt és beteges, ennyi! Jah és a smile akkor :)
Elnézést a Sorokért:)
Lehet, hogy csak az FX széria ilyen mondjuk.
és ne akarjuk már a másikat meggyõzni arról, hogy õ egy vacakot szeret, úgyse fog sikerülni :)
Nyílván kipróbáltatok többet és valamelyik mellett döntöttetek. Azért fogadjátok el, hogy másnak a másik a kényelmesebb, jobb, megnyugtatóbb, akármi.
Örüljünk mind együtt, hogy végre kijött a 7es, mert az ie usereknek ez jó hír, az ie utálóknak meg tökmindegy, ezután sem lesznek rákényszerítve :)
#42-re: egy gép nem attól "szar" - legalábbis az én értelmezésemben - hogy kevés benne a ram, valamit talán félreértettél. Arra azt mondjuk, hogy kis teljesítményû vagy elavult. Egy gép akkor "szar", ha nem megbízhatóan mûködik, hardveres vagy szoftveres hibából kifolyólag. Tehát amikor le"szar"ozták a gépedet, szerintem nem arra gondoltak, hogy nem elég magas a processzorod órajele :-) Másrészrõl, az otthoni felhasználásra tényleg a legkényelmesebb az xp, elhanyagolható kockázattal.
De azért hidd el oka van annak is, hogy mondjuk egy bankban a rendszergazda nem az "istencsászár" windózápdét gombot nyomogatja, hanem vm egész mást csinál. és nem, nincs neki kisebbségi komlexusa, nem azért csinálja így :)
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Hát ha ez nem piaci fölénnyel való visszaélés, akkor semmi sem az.
Monnyuk az lesz egy kis pofára esés, ha monnyuk fél év múlva még mindíg az XP júzerek 80%-ának lesz 6-os IE, merhogy ennyi a warezos!;))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Tudtam. (Nekem is FX 5500-m van)
A beépített nv driver ugyanis egy kalap ****-t nem ér, azzal nekem is szokott fagyni.
Fel kell rakni a rendes nvidia drivert és utána simán fog menni, vagy vesa/linuxfb-t kell használni az nv helyett.
A kijelentkezésrõl aligha a böngészõ tehet. De nálam mindig mûködött.
Talán nem ártana leirtani azokat a spyware-eket a gépedrõl :P
Amúgy nekem is megvan FF 1.0.0-tól kezdve, minden verzión át, 1.5.4-ig. Mindig frissítem. De még mindig benne van az az alapvetõ hiba, hogy NEM JELENTKEZIK KI AZ ADOTT OLDALRÓL. Tehát be vagyok jelentkeve egyik php-s fórumon (más oldalaknál is elön ez a hiba), és ki akarok jelentkezni. Nyomom, kijelentkezés. És ugyanugy bent vagyok. FF resttart, be van jelentkezve. Kijelentkezés megint, de amikor ujra betölti az oldalt be van jelentkezve. és az az 1.0.0-tól ilyen szar az 154is... Amugy én is csinálok weblapokat "fejlesztek" ha így jobban hangzik, ezért van FSux is a gépen... amugy sose használom.
Ahány gépen én láttam mindenhol gyorsabban renderel az IE-nél.
Valahogy ezt megszoktam és eddig nem találkoztam hibásan megjelenített oldallal szöges ellentétben a FireFox-al.
Na meg egy kicsit lassúnak találom a FireFox-ot
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
a cikk: "a végleges verzió debütálását pedig az utolsó negyedévben ígérik"
bár a béták biztosan hasonlítanak a végleges verzióra, de te épp honnan tudod hogy jobb lesz mint FF, és aki az ellenkezõjét állítja az hazudik?
egyébként a microsoft új termékei nem verik a konkurens termékeket, mindössze 1.: minden lelkes és tehetséges kezdõt aki egy kicsit is jobbat tudna alkotni megvesznek kilóra; 2.: az emberek lusták, és nem akarnak váltani mert már megszokták azt amilyük van. bár igaz hogy egy otthoni usernek az xp tökéletes, nekem is csak ritkán van vele gondom, de igényesebb szervereken azért hanyagolják az effajta gyártmányt.