155
  • metaljesus
    mondd, te a nőkkel is úgy viselkedsz mintha felsőbbrendű lennél? biztos nagy sikered van náluk. szüleid nagyon büszkék lehetnek rád.

szerintem te oxigénhiánnyal születtél, csak sajnos nem eléggel
  • Warpcore
    kbupdate: Te tényleg lány vagy? =)
  • kbupdate
    Nem bírjátok elviselni, hogy igazam van, és most megy a terelés...:D szánalmas.
  • NEXUS6
    "meglepődnék ha vki ide csak úgy bejönne a házamba és elkezdene írogatni a nevemben...
    bakker
    olyan szánalmas vagytok."

Az hogy nem írogatnak a nevedben annak nem technikai akadályai, hanem pszichológiai okai vannak, ha még nem jöttél volna rá.
    ;)))
  • BituMan21
    "A tények magukért beszélnek. A Microsoft új termékei verik az új konkurens termékeket. A Microsoft MINŐSÉGI termékeket csinál. Egyszerűen jobbak. Legyen az Munkaállomás vagy szerver oldali program. A támogatásokról nem is beszélve."

Hát nemtudom ez a kijelentés hogy veri az új konkurens termékeket elég felelőtlennek tartom.A támogatásokról nem is beszélve.Hát nem is olyan rég jelentette be a nagy microsoft hogy megszünteti a win98 meg a win me összes támogatását,annak ellenére hogy rengetegen használják még ezeket az oprendszereket.A témát elintézik azzal hogy haladni kell a korral.Én is Xp-t használok semmi bajom magával a céggel meg ha lenne is mire mennék vele.Mindenkinek szive joga mit használ
  • sajoati
    legjobb a lynx. iszonyat gyors, és a sok fölösleges designelemet kihagyja. régi oldalakon verhetetlen volt, manapság sajna a sok flash, meg ééérdekes designok megbolondítják. :(( viszont reklámot se láttok, az tuti! :)

az egész 2.5 Mb, próbáljátok ki.
    pl. innenLYNX
  • jin
    Én már múltkor feltettem a IE7-et, de nem sokkal később töröltem is. Az FF nagyon veri!
  • taoce
    rosszfiúk!
    meg tudja nekem valaki indokolni miért vitatkoztok? vagy mi a végcél?
  • turul16
    Böngészők története
  • IMYke2.0.0.0
    Csak egy kósza kérdés: Melyik böngésző létezett előbb, az Intern Explorer vagy a Firefox?
    A "Firefox volt" válasz helytelen, még akkor is, ha valaki azt mondja, hogy a megszűnt Netscape leszármazottja...
    Tehát, az IE nélkül itt senki magyarázhatná, hogy a FF, Mozilla, Opera milyen überfasza böngésző.
    A Netscape tanulópénze mellett, mindent az IE-ből és annak hibáiból építettek fel!
    Szóval: Cssssssitt, örüljünk, hogy itt is van választék. Jing-jang.

• pemga
    Egyébként az auto update service kiiktatása:
    net stop wuauserv

Akkor érdemes, amikor a reboot now szöveget kezdi el ötpercenként dobálni, megakadályozva mindennemű munkát. Természetesen reboot után a service-t újra kezdi, ezért akkor érdemes bevetni, ha sürgősen be kéne már fejezni a melót, de a mocsok csak dobálja a reboot me üzeneteit...
  • Morden23
    Nem tudom, nekem azért lenne. Ha más nem, pont az az érv, amiért kipróbáltam anno az Operát és nem tetszett, vagy amiért felraktam a FireFoxot, és tetszett.

Hát azért, hogy kipróbáljam, mert lehet, hogy jó.
  • Griphons
    kbupdate: nem semmi vagy.
    Ismered a viccet, amikor az autópályán a faszi azt hallja a rádióban, hogy egy őrült forgalommal szemben hajt, mire ő értetlenkedve azt feleli: egy? dehát mindenki!

Évek óta gyártok portálokat, és ha nem lenne ez a francos ie, sokkal egyszerűbb dolgom lenne. Undorító, hogy külön js (sőt php) rutinokat kell írnom, hogy úgy fusson egy oldal ie-n is mint ff-on vagy operán.
    Ha úgy gondolod, hogy az ie van olyan biztonságos, mint bármely másik böngésző, akkor sürgősen telepítsd újra a géped, mert a rendszerednek már reszeltek.
    Nincs olyan érv, hogy én hagyjam feltelepíteni az ie7-et.
  • arty
    szvsz az a "divat hokiság", h ennyire nem értesz hozzá, de osztod az észt :)
  • GABOR16
    Hmm, furcsa, most én ahány ie ablakot elindítok külön az mind külön megy a memóriába (ha nem az elődő ie ablakból nyitok valamilyen módszerrel újjat).
    Korábban azt csináltam, hogy mind2 bönglszővel betöltöttem ugyanazokat az oldalakat, majd a tálcán nyitottam még egy új üres ie ablakot, ami a Google.hu-ra mutatot (az ie-ben nekem az az alapértelmezett), a FF ben meg a sima alaphonlapjára.
    Nemgondoltam, hogy külön taskban indítja az ie-t.
  • Warpcore
    :))))))))
    Tökjó h minden fórumon van pár mókamester mint te
    Árkot röhögtem magam köré ,) Tényleg kellemes perceket okozol nekem.
    A gond nem is avval kezdődik h a bejelentkezve lenni fogalámt nem ismered amit próbáltam elmagyarázni, nem is ott h akkora hülyeséget írtál h ha ez kiskorodban kiderül lehajítanak a Tajgetoszról, hanem ott h komoly szövegértelmezési gondjaid vannak
    Egy szóval nem mondtam h nem teszi. Sőt, az lenne csk a lol ha IE még a cookie kezelést is elbaszná 1ékként megnyugodhatsz,ha böngésző alapból nem szabályozza a sütiket,akkor csk az adott oldalon múlik h mennyi ideig marad bejelentkezve (SG-n is van bejelentkezve marad opció..)
  • kbupdate
    Itt van nektek kép:D
  • Cleawer
    Látom értelmes választ feleslegesen várok tőled.ÉN kérek elnézést.
  • Gerbill
    Behatoló: Internet Explorer LOL
    A Feladatkezelőben két iexplorer is van, ez miért van?
    A legjobban amúgy az IE-ben azt utáltam hogy mindig amikor valamit nem bírt behozni adott időn belül annak a helyén megjelent a lap nem megjeleníthető felirat, míg a Firefoxnál csak kaptam egy hibaüzenetet, és tovább dolgozott a betöltésen.
  • metaljesus
    gabor16: a kép jóó

kbupdate: ha FF nem jelentkezik ki, nem ő a hülye...
  • GABOR16
    A FireFox 2.0 (igaz még béta) állípotú böngészőjének a memóriakezelése sokat javult az elődhöz képest (és talán kicsit gyorsabb is).
    Az IE 7 Beta 3 memóriakezelésénél mindenesetre sokkal jobb.
    Kép
    Én általában Tabokat szoktam használni, de most kívételesen nemtettem.
    És amikor készűl a kép még egy érdekes dolgot is kaptam közben :)
    Mindenki nézze meg maga.
  • Gerbill
    Nem tudom kinek nem jelentkezik ki de nekem igen. És azt nem tudhatom hogy egyedül élsz e vagy családdal, szóval nem idegenre gondoltam hanem gonosz kisöccsre szemét lakótársra stb. Ha arra megyek hogy most ne jegyezze meg a jelszót akkor következőleg is rákérdez, ha arra megyek hogy ezen a lapon soha többet ne akkor nem kérdezi meg többet, ha arra megyek hogy jegyezze meg akkor megjegyzi. Amúgy nem értem miért vagy elszállva magadtól annyira a mikroszoft mindenhol beismerte hogy elhanyagolták a böngészőjüket, biztonságtalan stb. A cikkben is le van írva.
  • kbupdate
    meglepődnék ha vki ide csak úgy bejönne a házamba és elkezdene írogatni a nevemben...
    bakker
    olyan szánalmas vagytok.

amugy FFrol beszélek BIZTONSÁ RLZekém, hogy annak hiába mondom ne jegyezze már meg, csak nem jelentkezik ki. szal FF DIVAT HOKISÁG!
  • Gerbill
    És ha valaki odaül a gépedhez akár a neveddel is íogathat ide a fórumra. Biztonság Rulez. Amúgy most vettem észre hogy az adatlopást amit korábban írtam.
  • Gerbill
    Ha kivan kapcsolva az autómatikus frissítés akkor az IE 7 sem fog zaklatni a letöltődéssel, igaz?
  • kbupdate
    omf, hogy te mekkora marhaságokat hordasz össze!!!!!

Ha IEnek azt mondom, hogy kijelentkezz, akkor kijelentkezik, ha nem mondom, akkor bent marad még másnaopp is, ha egyszer azt mindtam neki maradjon. OMG
  • kbupdate
    ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. MS évente fogja növelni IE verzió számát. butuska, ennyit se tudsz? LE VAGY MARADVA, mint az IE 6:D:D:D
  • Gerbill
    Azért használják annyian az explorer-t mert az ingyen jár a windowshoz és fogalmuk sincs mi az a böngésző, csak azt tudják hogy a kék e betűre kell kattintani aztán beírni egy címet amit a nők lapjában olvasott és ennyi az informatikai tudása.
  • Sanyix
    Milyenjátékkal? Csak nem divatjátékkal? :) Divatjáték mellé divatböngésző a "trendy" :DDDD
  • Gerbill
    Több újság is készített összehasonlító tesztet, Általában az Opera nyert szorosan mögötte a Firefox és az IE elég nagy hátránnyal rossz értékeléssel utolsó. Én az Operát nem sokat használtam, nekem valahogy túl sok volt a funkció, a Firefox sokkal inkább testreszabható, legalábbis nekem jobban tetszik.
  • Gerbill
    A IE 7 béta már egy hónapja kint van. Az IE 6-ban olyan súlyos hibák vannak hogy egy rosszindulatú gif képnek álcázott kóddal az összes cookiet el lehet lopni, és mit tartalmaznak a cookiek, többek között a jelszavakat. Még mindig jobb hogy a Firefoxhoz jönnek ki frissítések(ugyanis a hackerek mindig újabb módszereket kiskapukat találnak), mint hogy az IE hez szinte alig adnak ki egyet is. (L)user még mindig jobb hogy "win-fóbiás" vagyok minthogy vírusos.
  • Caro
    Egyébként ha már itt tartunk a legújabb mozilla gyorsabbnak tűnik a firefoxnál...
    Pedig ami nálam van, annak újabb a Gecko-ja.
    Lehet ideje lenne frissíteni az 1.5.0.3-at 1.5.0.5-re ;)
  • tomsolo
    vegyél vissza az arcodból és próbálj meg más hangnemben beszélni, vagy kussolj.

[CSAKHOGY A STÍLUSODNÁL MARADJAK]
  • Zsoldos
    Van ilyen osszehasonlito teszt vmi gyorsabb geppel is? Fura, mert en pont azert hasznalok legtobbszor ff-et, mert lathatoan gyorsabb, mint az opera. (a64 3500+, 1gb ram)
  • Caro
    Ez a dolgok súlyos leegyszerűsítése!
    Nem gondolhatod azt, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit használ.
    Én szeretem a firefox-ot, és használom is, de ha az IE7 miatt lemegy a %-a mondjuk 5-re, akkor a webfejlesztők megint csak IE alá fognak fejleszteni, és hiába szabványosabb a FF, mert én ugyanúgy nem leszek képes megnézni az oldalakat rendesen.
    Minden kapcsolatban van mindennel, badarság lenne azt feltételezni, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit használ!
    Ezt még nagyon sok dologról ugyanígy el lehetne mondani.
  • Caro
    Azért Q4 van linuxra is ;)
  • turul16
    Böngésző sebessége
    Opera leggyorsabb, de nem nyilt forrás kodu..
  • NEXUS6
    "Mindenki használja azt amit akar, de ezért nem utáljon már mást... mert az beteges! Jó étvágyat:)"

Jó étvágyat neked is, és akkor megyek én is Quake4-ezni a szuper, tényleg felhasználóbarát BeOS-es gépemen.

Ja, most látom, csak evvel a szutjok XP-vel lehet jáccani.

Nos, hát akkor én is azt kívánom hogy neked se legyen igazi nőd, hanem csak a sajátod és azzal jácc, de ettől csöppet se legyél frusztrált.
    ;)
  • Warpcore
    kbupdate:FF-Kijelentkezés...
    hamár felhoztad..php alpú fórumokon ue az oldal meghívásakor mikor beírtad neve/jelszavad egy "jelszófasírt" :) keletkezik amit paraméterként megkap a phph program és az alapján dönti el h van e jogod hozzáférni adott oldalhoz..ha igen, legyártja a html kimenetet amit meg server küld neked =) De ue ergo attól még h azon te azt látod h bejelentkezve az csk annyit jelent h beengedett a rendszer eccer és odaadta a lapot.. ha nyomnál egy refresht akkor megint jelszóturmixot kéne küldened dehát nem :) megint bekőne jelentkezned.. ezért találták ki a sütiket, kis szövegfile amit az oldal létrehoz a gépeden h pl a jelszófasírtodat behűtve tárolja és minden beolvasásnál először megnézi h van e még le nem járt szavatosságú süti a frigóban.. ha van akkor azt használja =)persze ha ezek örökre tárolódnának az felvetne némi biztonsági aggályt még egy winfanatikusnak is..ezért találták ki a lejárati időt..vagyis fórumoknál pl ha pár perci nem frissítjük az oldalt megromlik a süti és mehet a kukába,)
    -
    példa: belépsz egy fórumba, irogatsz, utána beázárod a böngészőt, és otthagyod a gépet..
    ha valaki gyorsan odaül a géphez és ismét megnyitja a böngészőt még a lejárati idő vége előtt, és a legutoljára látogatott url-re ugrik ott találja magát a te neveden bejelentkezve=)
    -
    de (legalábbis ff-ben) spec be lehet állítani böngészőszinten is lejárati időt a sütiknek, Nálam pl a böngésző bezárásakor töröl mindent. Kicsit fárasztó utána mndenhova ujra bepötyögni magam de spec én iyen vok,) még a jelszavam is egy 90karakteres jelszóstrófa.. ha tehetném ujjlenyomattal, hang, dns, és hajtöredezettség ellenőrzéssel engedném csk az indítást =)

Szóval nem kell h felmennyen a vérnyomásod emiatt
    a sütiket a fórumok (bármi többfelhasználós jólmegírt webes rendszer) maguktól érvénytelenítik pár perc után. Ha ez se elég böngészőből is lekorlátozhatod (IE-ben is lehet,)

Szóval,be cool
    Warp™Net-Tutorial:Konyhásnéni is megérti™ edition
    Nahh szval röviden és tömören ennyi
  • DMZ
    Nekem annyi bajom van az IE-vel, hogy nem támogatja a png-k átlátszóságát. Amúgy jól használható böngésző, néhány oldal csak benne jelenik meg normálisan. De én is Firefox-ot használok, a tab-ok miatt, meg nem szemetel annyit, mint az IE.