155
-
#155 Végülis a reklámok legzavaróbb formája ,a felbukkanó ablak mindig is létezett.. csak régen még ablakban felbukkanó reklámoknak, ügynököknek hívták őket -
#154 A telnetben pedig még sokkal korábban kiküszöbölték a problémát. :-) -
Caro #153 Lehet hogy ferdítés, de a lynx-ben 1992 óta nincs pop-up. -
#152 Ezért írtam oda h ferdítés =)
(de ne feledjük h az ff a mozilla suite böngészőkomponensének lecsupaszitott változataként kezdte.. a pórnépnek egyszerűbb lemagyarázni h webböngészőő mint internetes alkalmazáscsomag =) -
#151 Ez egy kicsit ferdítés, mert a #4-ben a Firefox-ról volt szó.:) -
#150 Talán ferdítés,de FF-előtt is volt Mozilla browser,Netscape-és popup blocker is =) -
moonman #149 Talán ferdítés, de már az sp2 rc1-ben is volt popup-blocker -
#148 Ez egy kicsit ferdítés, mert az FF 1.0 előtt is volt a Firefoxban popup-blocker. -
#147 "Lásd anno a felugró ablakok blokkolása is már mióta volt firefoxban mire bekerült az explorerbe"
Az Explorer-be az SP2-vel került bele, ami 2004 augusztusban jött ki, a Firefox 1.0 meg novemberben... -
#146 Legalább lessz anyagunk a kbupdate összesbe =) -
moonman #145 Internet Options - Advanced - Multimedia - Always Use Clear Type for HTML-t kapcsold ki. -
#144 "Amúgy mókás dolgok ezek a flémek. ^^"
Hat az hat, ez egy kiba. kabare.
Rekeszizom-lazam lett, nem tudok aludni. (soha nem bocsatom meg nekik)
PS: kbupdate rulez 111 (ha igy folytatja Chuck Norris utan neki is nyitnak egy honlapot a fan-ok) -
#143 Jesszom, "ilyen" gatyik lettek a betűk....másnak is?áááá....UNISTALL&ban....
Nyugtatgatom magam, hogy jobb a FF,amit eddig is használtam! -
#142 Ezt szedte le mindenki?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4c1a8fbe-fb6a-47ac-867d-bb1f17e477ee&displaylang=en
-
Ajnasz #141 Csudi egy topic. :)
Csak az a baj, hogy NEM JELENTKEZIK KI A FÓRUMRÓL :D
Még az szerencse, hogy a fórumot nem ff fejlesztők készítették, hanem webmesterkék :) Tudod válasszuk szét a futtató környezetet és a szoftvert. Ezután úgy szokott lenni, hogy a programot fejlesztik a környezethez, nem környezetet írják át a programohoz. :) Most képzeld el, csinálok egy fórumot, nem jelentkezik ki IE-ben, írok m$-nak, hogy szar a browser, írják át, mert szar, mert én jól csináltam meg a fórumot, de ők bénák. Nah, valami ilyesmi. :)
Amúgy mókás dolgok ezek a flémek. ^^ -
#140 Ebben telljesen igazad van..
Maxthont énis használtam még anno
sok 5letet loptak belőle FF-esek =)
(Talán tabbed browsing is előbb volt de ha hülyeséget mondok szoljatok)
Viszont akkor már megint ott tartunk h egy különálló programot rakunk fel..
Az IE addonokrol annyit h használom is =D
Flash Decompiler SFW Capture.. leszedi a flasht és visszafejti,képeket,hangot,videót,scriptet so hazsnos holmi,iyet meg FF alá nem láttam :)
Csk a választék jóval alacsonyabb -
#139 Asszem kbupdate fel tolem. Mindig leleplezem, hogy AI. :-)
-
Caro #138 Jó, de miben _jobb_ az explorer? -
moonman #137 "hanem h egyszerűen van amit FF alatt meg tudok csinálni,és IE alatt nem"
IE alatt is sok mindent meg lehet csinálni, csak nem az alap IE-vel, hanem az IE motorját használó böngészővel pl. Maxthon stb. Egyébként IE-hez is rengeteg "kiterjesztés" érhető el, csak sokan nem ismerik, ja IE alatt bővítménynek hívják:
Addons for Internet Explorer
Csak kettőt emelek ki:
"Tabállapot mentő(FF2.0 beta már tudja alapból)"
A Maxthon meg már nem is emlékszek mióta tudja alapból, legalább 2-3 éve...
Mouse Gestures van IE-hez is, de pl. a Maxthon is tudja.
Mouse Gestures for Internet Explorer
-
#136 - Min löhög ez a szok embel?
- Egy skót viccen asszonyom.
- Szánalmaszak. Cak nem lajtam löhögnek?
- Dehogy, asszonyom. -
#135 Nah..jellemző..kb lelép mikor a lényeghez értünk -
SySERR #134 Jol teszed :) -
Caro #133 Hmmm...
Ezután már fontolgatok egy regisztrációt a HUP-ra ;) -
SySERR #132 http://hup.hu/node/27831 :P -
metaljesus #131 nekem ersténél van e-csomagom, és nem is rak sütit a gépre. radásul bejelentkezésnél a neven és jelszón kívül meg kell adni egy azonosítót. valamint ha valami pénzmozgást indítok webfelületről, akkor előbb küld egy sms-t egy 8 jegyű tranzakciós kóddal, és csak azzal lehet végrehajtani a műveletet. úgyhogy a bankok szerintem elég jól be vannak biztosítva. -
BiroAndras #130 "mondjuk sima http-n, cookieval bejelntkezve rendelkezhetnél a pénzed egy jelentős hányada felett"
Nem véletlen, hogy a bankok oldalain nem ilyen egyszerű a bejelentkezés. -
#129 Szóval ,mostmár hogy részemről átrágtuk magunkat a témán..
Lány vagy? -
#128 kbupdate: Kösz, kellemes lett a délutánom, a hozzászólásaidtól hülyére röhögtük magunkat. Komolyan, lassan elküldöm neked a python (ja, az szar, mert nincs a neve előtt, hogy "Microsoft Visual Studio for") scriptemet, aztán nem kell magadat azzal fárasztani, hogy bejelentkezel, meg kijelentkezel. Ha jó leszel, akkor emilben még jelezni is fog, ha a többiek hülyeséget mondanak (tehát mindíg, definíció szerint). Még 2 év supportot is kapsz rá. :-)
És akkor lesz időd megtanulni, hogy hogyan kell kijelentkezni egy oldalról FF-el. Bár az agyad nagy része azzal lehet elfoglalva, hogy ne follyon a nyál az álladról. :-) -
mcganyol #127 A biztonságról:
A baj ott kezdődik, amikor valami érték is van a gépeden, és ezt a tolvaj is tudja (sejti). Úgyhogy amíg az mp3aid meg az összewarezolt cuccok a tét, jó nyugodtan nem kell foglalkoznod a biztonsággal, mert még támadás sem fog érni. De megnézném, ha pl interneten bankolnál is. mondjuk sima http-n, cookieval bejelntkezve rendelkezhetnél a pénzed egy jelentős hányada felett. akkor is azt mondanád, hogy megnézed ahogy valaki bejön a lakásodba és leül a géped elé irogatni??? Ha igen, akkor az Isten óvjon téged a jövőben. És ha nem párszázezer forintól van szó (neharagudj, lehet hogy jóval nagyobb vagyonnal rendelkezel, nem tudhatom), hanem tíz, száz milliókról, vagy eszmei értékről (lsd. NASA) ezt a biztonság témát tovább lehet és kell ragozni.
Abban tök igazad van, a biztonságosnak mondott rendszer definíció szerint azt jelenti, hogy a védelem arányos a megvédett értékekkel. így a fórum jelszavadat nyugodtan bízhatod az ie-re és hagyhatod bejelentkezve a géped napokat.
Nagyon valószínű hogy sosem lesz belőle gondod.
De azért gondolkozz el azon, nem véletlen, hogy Te egész másképp utaznál a kossuth tértől ferihegyig, mint Bush. És nem akarnád megindokolni, hogy a bkv expressz ugyanolyan frankó, sőt még jobb is, mert nnem repked fölötted a helikopter, aminek idegesítő a hangja.
-
#126 Nem szar,tökéletesen használható arra amire kitalálták.
Csak van jobb is =) -
#125 Az a baj, hogy az emberek 90%-a a termékre - FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY KI GYÁRTOTTA LE - ránézés nélkül odaszólha, hogy ez BIZTOS szar lesz, mert xyz, úgy sem lesz jó. Ezt jobb helyeken úgy hívják, hogy előítélet. Mint pl. a hitlerizmus... ez nem szánalmas viselkedés? -
metaljesus #124 akkor súlyosabb mint gondoltam -
#123 Nem is ott kezdődik a baj h ie tojik a szabványokra,nem is az állítólagos biztonsági hiányosságoknál, hanem h egyszerűen van amit FF alatt meg tudok csinálni,és IE alatt nem
Gondolok itt a beállítások sokrétűégére(említett sütikezelés,egyéb adatvédelmi ezközök)skinezhetőség-tabbed browsing-és pluginek
Az alap:DOM-hibaelemző mellé kapunk javascript konzolt+DownThemALL!többszálas letöltéskezelő,MouseGestures-Operások kedvence az egérhuzogatós navigálás,NoScript-oldalanként letiltható aktív tartalmak,HTTP fejlécforgalom követő,Böngészőazonosító váltó,Tabállapot mentő(FF2.0 beta már tudja alapból) és az IE Tab-jobklikk és ha egy oldal ie alá van írva akkor IE motorral egy másik tabban megnyitja ,) -
turul16 #122 Egyébként szerintem mivel az IE része a Windows terjesztéseknek, simán megteheti az MS, hogy automatikusan is frissíti a jelenlévő komponenst (ugyan úgy, mint a többit) . Ha valakinek sikerült letörölni az IE-t, annak nem kell frissíteni sem. -
turul16 #121 lynx vs. links flamé akarod változtatni a topikot ???
ie vs. ff vs. opera helyett ? -
#120 jóvanna csk kérdeztem..hisztis..
De mit is kéne terelnünk? Ugyanis már megtárgyaltuk a hírt =) aki hazsnálja IE-t annak pöpec, aki nem az mostse fogja -
kbupdate #119 te viszont éppen eléggel, hogy maradandó károsodást szenvedj el. -
#118 És mibe h Edu kolegával jár -
kbupdate #117 mondom, tényleg megy a terelés, de ennyire már túlzás. -
#116 Hagyjad, profilja alapján csaj