439
Sokker - Online focimanager játék
  • dartonita
    Igen lattam,grat :D
    Nekem iden asszm arra kell vigyazni nehogy feljussunk.Egy ujabb userteam lett bot,az nb3bol kieso csapat managere meg leszarja a jatekot,en is siman vertem.Az ujoncok sem jatszanak jelentos szerepet.Viszont a 40%os ertekelesemmel csak pofozogep lennek.Ugyhogy ha igy megy tovabb,az ideny 2.feleben a fiatalok fognak jatszani.
  • kovacsgeri
    Hétvégén első győzelmemet arattam idén! Jövök fel, mint a talajvíz
  • dartonita
    Lassan nekem is persze,de keveslem a heti 2 gyorsasag lepest.
    Mondjuk meg igy is sokkal jobb mint a HT fejlodes,ami gusztustalanul lassu.
  • kovacsgeri
    A hiba az Ön készülékében van,
    nekem fejlődgetnek a játékosok szépen lassan.
  • dartonita
    A mai nap nagy csalodas a csapat eleteben.Az edzes egyszeruen szar.
    Hiaba fiatalokkal dolgozunk,egesz egyszeruen nem ertem miert nem fejlodnek normalisan.Az A csapatom 24koruli atlageletkoru,a B pedig 18,5.
    Megis keves pl 3het egy 20eves embernek pocsekrol--->gyengere lepni gyorsasagbol?Vagy egy 19eves kezdoember nem lep 4het alatt erosrol nagyon jora?
    15millot fizetek ki az edzoknek hetente,es alig fejlodnek a jatekosok...nem vagom mi a baj.
  • pilboy
    én is x-eltem hétvégén: 1-1. ez sajnos reálisnak tűnt
  • dartonita
    3-3at jatszottunk hetvegen,ugy hogy 26szor rugtunk kapura,az ellenfel meg 4x :D
    Imadom az ilyen meccseket komolyan.Heads up Geri,majd fordul a szerencse,kizart h a random mindig minket szopasson.
  • kovacsgeri
    Eddig 3 meccs - 0 pont a mérlegem :D
    Most viszont győzelmek sorozata fog következni :)
  • pilboy
    kellemes ünnepeket és búék!
    nekem eddig jó az új idény: még állok a kupában és 2 győzelem a bajnokságban :)
  • dartonita
    Bekes karacsonyt managerek.
  • kovacsgeri

Kellemes Ünnepeket!
  • pilboy
    továbbmentem a kupában 18-0-lal, van 2,2 milliárdom, már játékost nem kell venem, stadiont sem kell bővítenem :)
    1. bajnokin 6-0-ra vertem a II. osztályból kiesőt
  • dartonita
    OMG.
    100m penzed van es uldogelsz rajta?A helyedben biztos vennek 2-3rutinos jatekost akik felrugdosnak az nb4-be.A penz szep dolog de csak akkor ha forgatod.Ha a fiataljaid megvannak es edzel,akkor mehet nem edzett posztra oregebb.Az eredmenyek is kellenek a szponzorpenz miatt.Es hat ugye egyel feljebb mar 3x annyi lovet kapunk,nagyon nem mindegy :)
  • kovacsgeri
    Most 100 000 000 pluszban vagyok kb. De nem hiszem, hogy veszek játékosokat a közeljövőben.
  • dartonita
    Lattam :(
    Sajnalom.De vegulis az edzessel szepen egyenesbe jossz majd anyagilag.Nalam sajna az 1.csapat eleg oreg es hiaba edzek gyorsasagot,szinte csak a B-m fejlodik tole.Szal erosen gondolkozom a DEF edzesen en is.
    Sikerult vegre lenyomni a mai ellenfelem.Meg sose sikerult :)
  • kovacsgeri
    Kikaptam 1-0ra egy nagyon szerencsétlen góllal :(
  • kovacsgeri
    Tavaly védőket edzettem, most gyorsaságot edzem, mert úgy látom h V.-ben sokat kamatoztathatják a játékosok ezt a skillt.
    Mindenesetre a védőedzőmet segédnek tettem, mert lehet hogy váltok majd.
  • dartonita
    Es milyen edzesen vagy?Vedekezes edzes pl marha kifizetodonek tunik 2szezon utan.Masoknal latom igazan,en gyorsasagot nyomok,csak nagyritkan mast.
    Taktikam tavaly alakult ki,a 41212 es gyemant,de mostantol ellenfelhez igazitom.
  • kovacsgeri
    Én tavaly 5 védővel játszottam, 4 védő + 1 szűrő, aki futkozott össze vissza. Sokszor sikerült is kapott gól nélkül megúsznom. De most kockáztatnom kell, hogy harcolni tudjak a feljutásért. sajnos egy igencsak erős csoportban vagyok :(
  • dartonita

Lassuk mekkora lesz.
    Ez a cimerunk.
  • dartonita
    --0--0--

0---0---0

----0----

-0-0-0-0-

Asszm igy fogok felallni vasarnap,szelso kozeppalyasokkal mert az ellenfel teljesen kozepre tomorul.Bejon ez a taktikaallitgatas hogy minden meccsre mas kell.A plusz meg jo arra hogy megnezd az osszes meccset,szepen fel lehet keszulni a bedobasokra is.
    Meg kene csapni vegre ezt a csapatot,3ideny ota mumus :)
  • dartonita
    Ja kupa nekem se fenyes eddig.1-3 egy joval erosebb ellen.Most is epp a vasarnapi taktikan torom a fejem.Nalunk van 2 uj feljutott es egy nb3bol kizugott csapat.A biztos bentmaradas remelem mar garantalt.Sot titkon ujra bronzermet szeretnek :)
    3vedot meg nem probaltam,de szerdan az 5vedos taktika eleg jol muzsikalt a szelsok ellen.
  • kovacsgeri
    Kupában kikaptam 9-0ra egy NB III-as csapat ellen :)
    NB V-ben meg megpróbálok egy 3 védős taktikát, hátha bejön...
  • dartonita
    Oke bar en meg a sokkert veszem komolyabban :)
  • kovacsgeri
    látom megtaláltad a hattrick topikot, ott hamarabb utolérsz, mert sokkeren nem sok történés van a csapatom háza táján :)
  • dartonita
    Na vegre valaki eletjelet ad :D
    Szia Geri!
    Nalunk is tok halott a liga foruma,haverokkal szoktam dumalni a baratsagos liga foruman.Az nb5ok meg nagyon szet vannak szorva,egyik havernel van kb 4olyan csapat aki 35%korul nyom,a masik sracnak meg egyszeruen nem lesz iden ellenfele,mindegyik csapat vagy uj,vagy botok.
    Sok sikert a kov.szezonra :)
  • kovacsgeri
    sokkeren annyira jó a fórum, hogy ide senki sem ír :)
    új szezon kezdődik, amit megint csak az V.ben töltök, és van 3 bivalyerős ellenfelem...
  • dartonita
    UP UP UP.
    Mivammaaaa gyerekek,sokkerezzunk :)
  • dartonita
    Eees sporttortenelmi pillanat tanui vagyunk uraim.
    A Szinkopa FC ifiakademia tegnap este megalakult 6 hellyel es egy kivalo edzovel.Regota vart dolog volt ez,nagy remenyeket fuzok hozza.Es ahhoz is hogy nem megyek csodbe,igy 26m fix koltsegem van mar hetente.
    Meglatjuk :)
  • Stoyanovich
    Bocs srácok Ti már mind ismertek engem, de muszály beírnom a linket, hátha minél többen regisztrálnak :)

www.sokker.org
  • dartonita
    Na talaltam egy fickot,ratok aztan hiaba varok :D
    Kar h lengyel.
  • dartonita
    Fiatal (foleg magyar,de vegulis mind1) vedopalantat vennek ha valakinek esetleg lenne elado normalis aron.
    Max 20eves,nagyon jo vedekezes,legalabb megfelelo tech es gyorsasaggal.
    Sajnos cegtol mar nem tudom a piacot bongeszni mert letiltottak a genyok,ezert vagyok kenytelen igy is keresgelni :S

• somakam
    köszi szépen!
  • dartonita
    5-7millio nb5ben.
    14-18millio nb4ben.
  • kovacsgeri
    Ha nyersz akkor nő folyamatosan, de a radikális változás az akkor lesz, amikor feljutsz.
  • somakam
    a szponzorpénz mikor fog nőni?mármint ha jobban játszom fog nőni,vagy csak ha feljutok?
  • dartonita
    Nem sok sikerelmeny van nb4ben.En tuti maradnek amig lesz eleg szurkolom,penzem,normalis csapatom nb5ben.Persze azert tegyel meg mindent,hatha.A szponzorpenzek miatt talan meg a sok hatalmas vereseg is megeri.Dunno.
  • kovacsgeri
    jövő héten rangadót játszom a 2. helyezettel, a tét az osztályozó lesz :)
    de újoncként azt se bánnám ha maradnék V.-ben

jelenleg 3. vagyok, ma (tegnap...) 1-0ra nyertem
  • pilboy
    nyertem 7-0-ra
    még mindig csak 2. vok... de most jönnek a rangadók neki is, nekem is
    muszáj lesz megvernem
  • dartonita
    1-4,pedig nem voltunk rosszabbak.
    Hat ennyit szamitanak a jatekos skillek :(