Sokker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbmentem a kupában 18-0-lal, van 2,2 milliárdom, már játékost nem kell venem, stadiont sem kell bõvítenem :)
1. bajnokin 6-0-ra vertem a II. osztályból kiesõt
1. bajnokin 6-0-ra vertem a II. osztályból kiesõt
http://www.powerplaymanager.com/r57633
OMG.
100m penzed van es uldogelsz rajta?A helyedben biztos vennek 2-3rutinos jatekost akik felrugdosnak az nb4-be.A penz szep dolog de csak akkor ha forgatod.Ha a fiataljaid megvannak es edzel,akkor mehet nem edzett posztra oregebb.Az eredmenyek is kellenek a szponzorpenz miatt.Es hat ugye egyel feljebb mar 3x annyi lovet kapunk,nagyon nem mindegy :)
100m penzed van es uldogelsz rajta?A helyedben biztos vennek 2-3rutinos jatekost akik felrugdosnak az nb4-be.A penz szep dolog de csak akkor ha forgatod.Ha a fiataljaid megvannak es edzel,akkor mehet nem edzett posztra oregebb.Az eredmenyek is kellenek a szponzorpenz miatt.Es hat ugye egyel feljebb mar 3x annyi lovet kapunk,nagyon nem mindegy :)
Most 100 000 000 pluszban vagyok kb. De nem hiszem, hogy veszek játékosokat a közeljövõben.
Lattam :(
Sajnalom.De vegulis az edzessel szepen egyenesbe jossz majd anyagilag.Nalam sajna az 1.csapat eleg oreg es hiaba edzek gyorsasagot,szinte csak a B-m fejlodik tole.Szal erosen gondolkozom a DEF edzesen en is.
Sikerult vegre lenyomni a mai ellenfelem.Meg sose sikerult :)
Sajnalom.De vegulis az edzessel szepen egyenesbe jossz majd anyagilag.Nalam sajna az 1.csapat eleg oreg es hiaba edzek gyorsasagot,szinte csak a B-m fejlodik tole.Szal erosen gondolkozom a DEF edzesen en is.
Sikerult vegre lenyomni a mai ellenfelem.Meg sose sikerult :)
Tavaly védõket edzettem, most gyorsaságot edzem, mert úgy látom h V.-ben sokat kamatoztathatják a játékosok ezt a skillt.
Mindenesetre a védõedzõmet segédnek tettem, mert lehet hogy váltok majd.
Mindenesetre a védõedzõmet segédnek tettem, mert lehet hogy váltok majd.
Es milyen edzesen vagy?Vedekezes edzes pl marha kifizetodonek tunik 2szezon utan.Masoknal latom igazan,en gyorsasagot nyomok,csak nagyritkan mast.
Taktikam tavaly alakult ki,a 41212 es gyemant,de mostantol ellenfelhez igazitom.
Taktikam tavaly alakult ki,a 41212 es gyemant,de mostantol ellenfelhez igazitom.
Én tavaly 5 védõvel játszottam, 4 védõ + 1 szûrõ, aki futkozott össze vissza. Sokszor sikerült is kapott gól nélkül megúsznom. De most kockáztatnom kell, hogy harcolni tudjak a feljutásért. sajnos egy igencsak erõs csoportban vagyok :(
--0--0--
0---0---0
----0----
-0-0-0-0-
Asszm igy fogok felallni vasarnap,szelso kozeppalyasokkal mert az ellenfel teljesen kozepre tomorul.Bejon ez a taktikaallitgatas hogy minden meccsre mas kell.A plusz meg jo arra hogy megnezd az osszes meccset,szepen fel lehet keszulni a bedobasokra is.
Meg kene csapni vegre ezt a csapatot,3ideny ota mumus :)
0---0---0
----0----
-0-0-0-0-
Asszm igy fogok felallni vasarnap,szelso kozeppalyasokkal mert az ellenfel teljesen kozepre tomorul.Bejon ez a taktikaallitgatas hogy minden meccsre mas kell.A plusz meg jo arra hogy megnezd az osszes meccset,szepen fel lehet keszulni a bedobasokra is.
Meg kene csapni vegre ezt a csapatot,3ideny ota mumus :)
Ja kupa nekem se fenyes eddig.1-3 egy joval erosebb ellen.Most is epp a vasarnapi taktikan torom a fejem.Nalunk van 2 uj feljutott es egy nb3bol kizugott csapat.A biztos bentmaradas remelem mar garantalt.Sot titkon ujra bronzermet szeretnek :)
3vedot meg nem probaltam,de szerdan az 5vedos taktika eleg jol muzsikalt a szelsok ellen.
3vedot meg nem probaltam,de szerdan az 5vedos taktika eleg jol muzsikalt a szelsok ellen.
Kupában kikaptam 9-0ra egy NB III-as csapat ellen :)
NB V-ben meg megpróbálok egy 3 védõs taktikát, hátha bejön...
NB V-ben meg megpróbálok egy 3 védõs taktikát, hátha bejön...
látom megtaláltad a hattrick topikot, ott hamarabb utolérsz, mert sokkeren nem sok történés van a csapatom háza táján :)
Na vegre valaki eletjelet ad :D
Szia Geri!
Nalunk is tok halott a liga foruma,haverokkal szoktam dumalni a baratsagos liga foruman.Az nb5ok meg nagyon szet vannak szorva,egyik havernel van kb 4olyan csapat aki 35%korul nyom,a masik sracnak meg egyszeruen nem lesz iden ellenfele,mindegyik csapat vagy uj,vagy botok.
Sok sikert a kov.szezonra :)
Szia Geri!
Nalunk is tok halott a liga foruma,haverokkal szoktam dumalni a baratsagos liga foruman.Az nb5ok meg nagyon szet vannak szorva,egyik havernel van kb 4olyan csapat aki 35%korul nyom,a masik sracnak meg egyszeruen nem lesz iden ellenfele,mindegyik csapat vagy uj,vagy botok.
Sok sikert a kov.szezonra :)
sokkeren annyira jó a fórum, hogy ide senki sem ír :)
új szezon kezdõdik, amit megint csak az V.ben töltök, és van 3 bivalyerõs ellenfelem...
új szezon kezdõdik, amit megint csak az V.ben töltök, és van 3 bivalyerõs ellenfelem...
Eees sporttortenelmi pillanat tanui vagyunk uraim.
A Szinkopa FC ifiakademia tegnap este megalakult 6 hellyel es egy kivalo edzovel.Regota vart dolog volt ez,nagy remenyeket fuzok hozza.Es ahhoz is hogy nem megyek csodbe,igy 26m fix koltsegem van mar hetente.
Meglatjuk :)
A Szinkopa FC ifiakademia tegnap este megalakult 6 hellyel es egy kivalo edzovel.Regota vart dolog volt ez,nagy remenyeket fuzok hozza.Es ahhoz is hogy nem megyek csodbe,igy 26m fix koltsegem van mar hetente.
Meglatjuk :)
Bocs srácok Ti már mind ismertek engem, de muszály beírnom a linket, hátha minél többen regisztrálnak :)
www.sokker.org
www.sokker.org
Fiatal (foleg magyar,de vegulis mind1) vedopalantat vennek ha valakinek esetleg lenne elado normalis aron.
Max 20eves,nagyon jo vedekezes,legalabb megfelelo tech es gyorsasaggal.
Sajnos cegtol mar nem tudom a piacot bongeszni mert letiltottak a genyok,ezert vagyok kenytelen igy is keresgelni :S
Max 20eves,nagyon jo vedekezes,legalabb megfelelo tech es gyorsasaggal.
Sajnos cegtol mar nem tudom a piacot bongeszni mert letiltottak a genyok,ezert vagyok kenytelen igy is keresgelni :S
köszi szépen!
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!
Ha nyersz akkor nõ folyamatosan, de a radikális változás az akkor lesz, amikor feljutsz.
a szponzorpénz mikor fog nõni?mármint ha jobban játszom fog nõni,vagy csak ha feljutok?
Nem sok sikerelmeny van nb4ben.En tuti maradnek amig lesz eleg szurkolom,penzem,normalis csapatom nb5ben.Persze azert tegyel meg mindent,hatha.A szponzorpenzek miatt talan meg a sok hatalmas vereseg is megeri.Dunno.
jövõ héten rangadót játszom a 2. helyezettel, a tét az osztályozó lesz :)
de újoncként azt se bánnám ha maradnék V.-ben
jelenleg 3. vagyok, ma (tegnap...) 1-0ra nyertem
de újoncként azt se bánnám ha maradnék V.-ben
jelenleg 3. vagyok, ma (tegnap...) 1-0ra nyertem
nyertem 7-0-ra
még mindig csak 2. vok... de most jönnek a rangadók neki is, nekem is
muszáj lesz megvernem
még mindig csak 2. vok... de most jönnek a rangadók neki is, nekem is
muszáj lesz megvernem
ma égtem 1-0-ra idegenben
Bõvült a liga
64 ötödosztályú csoporttal ma reggel bõvült a magyar liga. A napokban teljesen megteltek a csoportok és hosszú várólista alakult ki, így a fejlesztõk a gyors bõvítés mellett döntöttek. Ennek köszönhetõen 512 új botcsapat várja a tulajdonosát.
Szólj a haverjaidnak, hogy regisztráljanak, népesítsük be minél hamarabb az új csoportokat, hogy aztán jöhessen a következõ bõvítés! :)
Hurra :)
64 ötödosztályú csoporttal ma reggel bõvült a magyar liga. A napokban teljesen megteltek a csoportok és hosszú várólista alakult ki, így a fejlesztõk a gyors bõvítés mellett döntöttek. Ennek köszönhetõen 512 új botcsapat várja a tulajdonosát.
Szólj a haverjaidnak, hogy regisztráljanak, népesítsük be minél hamarabb az új csoportokat, hogy aztán jöhessen a következõ bõvítés! :)
Hurra :)
Az elso helyezettel jatszottal,akinek raadasul sokkal erosebb a kerete mint a tied.Ne torjon le az ilyen,en is kikaptam 9-0ra a mi csoportunk legjobbjatol.
jó neked!én kikaptam 1-7-re!
Megvan a 2.gyozelem a szezonban.
Ez nagyon kellett.Talan megcsillant a feny az alagut vegen :)
Ez nagyon kellett.Talan megcsillant a feny az alagut vegen :)
A szponzoroktól befolyt összeg: 14 400 600 Ft.
A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegybevétel 3 103 600 Ft.
Szurkolói csoport mérete: 473
Hangulatuk: A szurkolóid õrülten imádják a csapatot
Hazai meccsemen mindig telthaz van,igy 3m.Szponzorpenz joval tobb mint nalatok,nem veletlenul akarok osztalyozoig eljutni.
A csapat lejátszott egy mérkõzést. A jegybevétel 3 103 600 Ft.
Szurkolói csoport mérete: 473
Hangulatuk: A szurkolóid õrülten imádják a csapatot
Hazai meccsemen mindig telthaz van,igy 3m.Szponzorpenz joval tobb mint nalatok,nem veletlenul akarok osztalyozoig eljutni.
Jelenlegi bankszámla: 42 949 100 Ft
de ha átlagolom hazai+idegenbeli, akkor hetente -2000 000val számolhatok ezután
szponzoroktól: 5 728 250 Ft
jegyekbõl: 1 611 800 Ft nektek ez mennyi?
de ha átlagolom hazai+idegenbeli, akkor hetente -2000 000val számolhatok ezután
szponzoroktól: 5 728 250 Ft
jegyekbõl: 1 611 800 Ft nektek ez mennyi?
Egyenlegem 47.914.400Ft
:)
Legyen nagyobb oromod benne mint nekem.
Vegre van elofizetesem,egy csomo uj opciot talaltam.Bar meg tanulgatom.
Most baratsagos ligat fogok epp csinalni,legalabb lesznek fix meccsek szerdara :)
Legyen nagyobb oromod benne mint nekem.
Vegre van elofizetesem,egy csomo uj opciot talaltam.Bar meg tanulgatom.
Most baratsagos ligat fogok epp csinalni,legalabb lesznek fix meccsek szerdara :)
Eladtad a következõ játékost: Kacper Parpan és kaptál érte 1 050 Ft.
Eladtad a következõ játékost: Pongrác Jovánczai és kaptál érte 1 800 Ft.
Pffff :D
Eladtad a következõ játékost: Pongrác Jovánczai és kaptál érte 1 800 Ft.
Pffff :D
Ma kirúgtam 3 játékost, úgy van 25, és még rúgok ki párat, csak megvárom a hétközi barátságos meccset, ki hogyan játszik.
Lehet hogy az edzoi teamed is nagyon viszi a penzt.25jatekos pedig nagyon sok egy keretben.Az edzestol fuggoen probald alakitani a jatekosok szamat is.Vedo edzeshez pl 10edzheto jatekos kell csak,gyorsasagnal kell 19-22.De foleg fiatal akiknek a bere is olcsobb.
Gratula!Az nagyon szep.
En is kikaptam 3-1re de vegre nem alaztak szarra bennunket :)
Kezd osszeallni a csapat igy -45m forintnal :D
En is kikaptam 3-1re de vegre nem alaztak szarra bennunket :)
Kezd osszeallni a csapat igy -45m forintnal :D
meccsem:2-0-ra kaptam ki.
az egyetlen bajom az, hogy hazai meccs után is 1millió mínusszal zárok a fizetések miatt, szóval el kellene adnom pár játékost
5-0ra nyertem
9 meccs után 58 rúgott góllal csak 2. helyen vok
9 meccs után 58 rúgott góllal csak 2. helyen vok