439
Sokker - Online focimanager játék
-
pilboy #319 én többet építenék, hosszú távon megérné +5000et ráépíteni egyik oldalra sztem (ha elég rá a lóvé)
tegnap este nem bírtam magammal, bevásároltam:
Megvetted a következő játékost: Benedetto Mastellone és kifizettél 693 537 000 Ft.
Benedetto Mastellone, kor: 22
klub: Manchester FC Fehérvár, ország: Italia
érték: 149 050 000 Ft, fizetés: 1 610 000 Ft
mennyei forma, gyenge taktikai fegyelmezettség
magasság: 166 cm
félelmetes erőnlét tragikus védés
briliáns gyorsaság briliáns védekezés
jó technika jó irányítás
jó átadás megfelelő gólszerzés
Megvetted a következő játékost: Feliks Wilkoszewski és kifizettél 1 238 994 000 Ft.
Feliks Wilkoszewski, kor: 23
klub: Manchester FC Fehérvár, ország: Polska
érték: 201 750 000 Ft, fizetés: 2 235 000 Ft
hihetetlen forma, pocsék taktikai fegyelmezettség
magasság: 175 cm
figyelmeztetés:
nagyszerű erőnlét megfelelő védés
kiváló gyorsaság jó védekezés
hihetetlen technika briliáns irányítás
briliáns átadás nagyszerű gólszerzés
Megvetted a következő játékost: Bhavesh Shilpa és kifizettél 344 964 000 Ft.
Bhavesh Shilpa, kor: 22
klub: Manchester FC Fehérvár, ország: India
érték: 100 000 000 Ft, fizetés: 950 000 Ft
isteni forma, gyenge taktikai fegyelmezettség
magasság: 177 cm
félelmetes erőnlét tragikus védés
hihetetlen gyorsaság hihetetlen védekezés
nagyon jó technika átlagos irányítás
jó átadás megfelelő gólszerzés
:P -
Igen akkor mar mindenkepp megeri.Az elso korben javaslom hogy huzz fel 2ezer ulohelyet(teto nelkul!)a deli oldalra.Az 44m korul van,de megduplazod a beveteleid.Ha az is megtelik folyamatosan,majd mondom tovabb :) -
Szurkolói csoport mérete: 680
Hangulatuk: A szurkolóid el vannak ragadtatva a csapat teljesítményétől
Pénzem 100 millió felett van. Egyik hasonló erősségű csapat meccsén 5500 néző volt ma, uh 6000-s stadionra gondoltam kb. De nemt tudom, hogy milyen lelátó legyen. -
Mennyi torzsszurkolod van? -
Szerinted érdemes stadiont bővítenem?
Alap 3100as van, de utolsó két meccsem teltházas volt, még szakadó esőben is.
Pénzem van bőven most, úgyhogy az nem akadály. -
Na igen anyagilag erdemes lenne,de ha a szurkoloi moralom tovabb csokken akkor az hosszutavon nagyon nagy baj.(nincs szurkolo,nincs bevetel,nem tudom eltartani az edzoket) -
En a fiatalokkal mennek! -
Nincs eselylatolgato,de a sokker viewer pl tudja a kemkedes funkciot ami vegulis osszefoglalja az ellenfel kbozo tulajdonsagait ha rakeresel.
Amit lehet javasolni a felkeszulesbol,hogy nezd meg mit es milyen felallasban jatszott az ellenfeled az elmult meccseken(sot az egesz meccset erdemes ha pluszos vagy)es aszerint probald elhelyezni a sajat jatekosaid.
Kupa elso fordulo behuzva,jon egy nb3as csapat jovo7en.Egyelore nemtom fiatalokkal menjek(akkor biztos a 6-7golos kbseg)vagy az elso csapattal(akkor meg edzest veszitek).Nehez dontes
-
pilboy #311 jobb oldalon a telefonra kattintva látod, h licitálnak-e a játékosra
a másik kérdésre a válasz sztem: nincs -
Üdv!Még új vagyok sokkeren úgyhogy lenne pár kérdésem.
Hol lehet követni hogy kiket raktam ki átadó listára és hoy licitáltak e rá?
Sokker Organizerben nincs olyan funkció ami mutatja az esélyeim előre egy adott meccsen? -
En igyekszem megszabadulni a kevesbe tehetsegesektol.Van olyan 19(tavaly ugye 18)eves gyerek aki egesz ideny alatt 3 gyorsasagot lepett,pedig eleg alacsony szintrol kezdte:D
Na szal az ilyeneknek semmi keresnivaloja.Amugy is hihetetlen jo jatekokkal van tele a piac,csak kapkodom a fejem.De onmegtartoztatas van most,csak eladunk.Sok sikert a mai kupameccsekhez,remelem hazaerek addigra:) -
Én idén még edzem a 21 éves garnitúrát, mert nincs kedvem a piacot nézegetni egész nap :)
Inkább hattrickre koncentrálok most. -
Na egesz jol sikerultek a tegnapi eladasok,csutortok estere ujabb 3 gyerek megy a listara.Bizom benne hogy ezzel meglesz az anyagi alap eltartani ezeket a k.draga edzoket+ifisulit :) -
:D
Hat tenyleg ott kell ulni a transfer lista mellet,nincs mese.Hnap fizetesemelesek es oregedes.Hetfon pedig szezonbonus.Vasarnap este nezz korul a piacon,akkor van a legtobb jatekos kint.(igaz online user is) -
Basszus meg senkit sem igazoltam pedig folyamatosan licitalok de tobb milliokat nem szeretnek kiadni egy jatekosert. -
*Jatekosokra ertem a piaci valtozasokat,edzokre kevesbe jellemzo. -
Ez total korrekt sztem.Kell 3 legalabb eros besorolasu segededzo es mehet is a vedekezes edzes.(naluk erdemes minel alacsonyabb fizura torekedni)Vasarnapig van idod igazolni,jovo hetfon elszabadul a pokol a piacon.Arra figyelj hogy ha edzot igazolsz es ha meg is nyered a licitet,akkor is csak szombat reggel 6ora utan igazold le,mert addig nem szamit bele a fizetese a koltsegvetesbe amit ilyenkor frissitenek. -
pilboy #302 aha, most igen, később át lehet nevezni edzőnek -
Rendben. Akkor vezetoedzonek nevezzem ki? -
pilboy #300 amíg találsz norm nagyszerűt/félelmetest, addig jó ez is védőedzőnek -
Sajnos ezt a hozzaszolasodat az igazolas utan olvastam el... remelem azert nagyjabol megfelel a celnak! -
Ezt az edzot igazoltam!
Most akkor vezetoedzonek, vagy asszisztensnek nevezzem ki?
Les³aw Wydra, kor: 39
fizetés: 1 890 000 Ft
klub: Budapest FC, ország: Polska
nagyon jó edző
edzéshatékonyság:
nagyon jó erőnlét reménytelen védés
átlagos gyorsaság mennyei védekezés
félelmetes technika megfelelő irányítás
nagyszerű átadás hihetetlen gólszerzés -
pilboy #297 ezek az edzők sztem nem jók, én a helyedben már most min. erőseket vennék, főedzőnek meg min. nagyszerű/félelmetest (de inkább hajlanék a félelmetes felé, ugyanis hosszútávon jobban megéri. azonban érdemes figyelni a fizura, amit dartonita bemásolt!!! -
pilboy #296 igen, ezt én már rutinból így nyomom :) -
Ne adjatok el senkit,en csunyan befurodtem a mai ket eladassal.3honap edzes utan 2x olyan ertekkel is csunyat buktam a transfereken.Muszaj kivarni ev elejet :S -
Egyebkent persze kezdesnek nem rosszak,varhatoan ugyis hamar fogsz edzot cserelni ahogy egyre jobb es jobb fiataljaid lesznek. -
Hat vegulis a mennyei foskill megvan,de azert torekednek arra hogy legalabb jo/eros/nagyon jo legyen a besorolasa.Az a random lepeseknel szamit foleg. -
Daniel Buciñski , kor 38
gyenge edző
fizetés: 1 200 000 Ft
Jelenlegi ajánlat: 0 Ft
licit vége: 2010-03-27 13:21
megfelelő erőnlét pocsék védés
reménytelen gyorsaság mennyei védekezés
gyenge technika reménytelen irányítás
tragikus átadás reménytelen gólszerzés
-
Rosszat allitottam be!:)
Roluk mit gondolsz?
Ðặng Vãn Hải , kor 40
pocsék edző
fizetés: 1 185 000 Ft
Jelenlegi ajánlat: 50 Ft
licit vége: 2010-03-26 18:27
reménytelen erőnlét pocsék védés
felejthető gyorsaság mennyei védekezés
pocsék technika felejthető irányítás
tragikus átadás tragikus gólszerzés
3117809
Battalgazi Ağacak , kor 51
pocsék edző
fizetés: 1 185 000 Ft
Jelenlegi ajánlat: 0 Ft
licit vége: 2010-03-26 18:55
felejthető erőnlét pocsék védés
reménytelen gyorsaság mennyei védekezés
pocsék technika tragikus irányítás
reménytelen átadás tragikus gólszerzés -
Ez kapusedzo!
Azok mindig sokkal tobbet keresnek. -
Ottone Torres , kor 60
nagyszerű edző
fizetés: 6 805 000 Ft
Jelenlegi ajánlat: 250 Ft
licit vége: 2010-03-26 18:23
jó erőnlét mennyei védés
mennyei gyorsaság tragikus védekezés
varázslatos technika briliáns irányítás
reménytelen átadás kiváló gólszerzés
Kozel 7 milla lenne a heti fizetese?:O -
:D Nem gaz.
Az edzok fizetesenel erdemes figyelni a hatarokra:
Az edzők legkisebb fizetése
erős - 500 000 Ft
nagyon jó - 685 000 Ft
nagyszerű - 1 030 000 Ft
félelmetes - 1 600 000 Ft
kiváló - 2 295 000 Ft
hihetetlen - 3 615 000 Ft
briliáns - 4 825 000 Ft
varázslatos - 6 750 000 Ft
Erre mondjuk szamolj ra 15-20%ot es az meg korrekt fizu.Nb5ben sztem eros/nagyon jo edzoket ossze lehet hozni. -
Kezdo vagyok, ossze-vissza beszelek!:) -
Ne viccelj.35%os csapat ellen eleg nagy szegyen :/ -
pedig nem rossz a 3-3 egy jobb csapat ellen! -
3-3at meccseltunk egy kieso nb3as felig B csapataval.2serult,minimalis bevetel,szurkoloi moral valtozatlan.Jol elkurtam az ellenfelvalasztast :( -
Hat igen ahhoz h valakit leigazolj,online kell lenni nincs mese :) -
Eleg rossz idokben jarnak le a licitek es mindig tullicitalnak! Hetvegen, vagy jovoheten tobb szerencsem lesz mert reggeles leszek! -
Ha gyorsasagot fogsz edzeni,akkor erdemes minel tobb fiatal.Es ha esetleg maradna penzed,akkor egy jo csatarba erdemes invesztalni.(eros gyorsasag,eros tech,eros golszerzes pl 5.osztalyban mar jonak szamit) -
pilboy #280 én a többi posztra is 19-21 éveseket vennék, akiknek még jól jön a gyorsi, tehát gyenge-megfelelő max.