Bemutatta 4x4 platformját az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állítólag jövõ ilyenkor már az üzletekben lesz...
De egyébként legalábbis az Nvidia grafikus drivere már támogatja a dual-core-t, ezáltal pár %-ot gyorsulhatnak a mai játékok is.
...+.
/*WTF?!*/
Nem teljesítményt növel, hanem szinkronizálja a két mag órajel számlálóját. Ez azért kell, mert azt szokták használni különféle idõzítésekre (mert nanosec pontosságú, és gyors a kiolvasás). És amikor a játék a két mag közt ide-oda ugrál, hol ezt, hol azt az értéket olvassa, ami nagyon nem tesz jót neki.
"Próbálta már valaki ?"
Én igen. A GTA:SA-nál teljesen megszüntette az idõzítési problémákat, ami miatt játszhatatlan volt X2-n.
hamondjuk ez lemegy 30percre gépet cserélek.
azaz semmi értelmét nemlátom továbbra sem... 😄
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Nemtudom hány FireGL, vagy QuadroFX csücsül itthon a gépekben, de szerintem elhanyagolható számuk.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
(Ilyenkor még az is elõfordulhat, hogy a végleges lasabb lesz, lásd W98)
Gracie Barra
Ez nem mérési adat, ennyi erõvel lehet beraktak rendszervinyónak egy Raptor raidet vagy egy SAS Raidet 😊
\"The voices are back... Excellent.\"
munka közben akármi futhatott a háttérben "semmit" se vettem észre belõle.
De igazából lövésem sincs mi lehet az a munka amire nekem kevés lehet egy x23800+@5200+(2800mhz) + 2*1gb ram.
Pedig renderelni is szoktam...(néha)
Ez nem valami félreértés? Fõleg, hogy lesz 4x4-es rendszer is:
(Zöld négyzet: 4-magos proci)
Egyébként ha valaki nem látta volna még, így fog kinézni majd az AMD (igazi) 4-magosa:

Szerintem meg azért nem hozták nyilvánosságra:
1. Nem is létezik ez a rendszer.
2. Ha létezik egy átlagos feladatnál minimálisal tud többet mint 1 db két magos proci.
3. Egy valódi többszálas feladatnál megelvérzett :-)
Gracie Barra
"És azt is piacra kell dobni valamikor nem? Vag ysoha többet ne adjanak ki új procit?" És ki állította hogy nem így kell? Mondom megveszik a burzsujok ennyi pénzért, de a legtöbben nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
LOL. Az lenne a nagy hír, ha nem így lenne...
Juzosch, mesélj már errõl a háziról kicsit...pls.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az meg hogy ilyen drága, természetes. El kell adni az elõzõ készleteket, és addigis a hülye teljesítménybuzik tömik a zsebüket.
Gracie Barra
Gracie Barra
Jó, akinek a munkája, hát csinálja.
De ezeket nem hinném, hogy elsõsorban munkára fejlesztik, hanem a sok láma gamernek, akinek fontos még az a plussz 3fps, minden egyes kis téetelû bõvítés esetében, aztán megint, mert a legújabb játék már nem megy úgy rajta.
Inkább veszek konzolt, amivel simán netezek, bluerayes discet lejátszok, rákötöm tv-re divxet nézek vele, és játszok kényelmesen fotelbõl.
Munkára meg marad a kis 150.000 Ft-os laptop.
Ennyi és nem több.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egy PC ezzel szemben... hát van egy kis különbség, inkább ez a lol
csak türelem kell hozzá
LOL 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez ugye az Intel alaplapokhoz ment volna, de jó most majd lesz helyettük SiS 😛
Még jó, hogy más gyártó azt tesz az alaplapra, amit akar.
mondjuk az ára nem lesz semmi...