361
-
Inquisitor #201 "ha az izraeliek lelőnek egy 12 éves srácot akkor abból balhé lesz, még Izraelben is."
Pedig nem lett. Abból se. -
Sámson #200 "Mellesleg az amerikai (zsidó) nagytőkések a II.Vh-s deportációkat megszüntethették volna,csak nem akarták..."
Szerintem van az az alkoholmennyiség... -
#199 Hezb Allah és NEM Hezbollah!!!!!! -
Sámson #198 Pont ez a különbség: ha az izraeliek lelőnek egy 12 éves srácot akkor abból balhé lesz, még Izraelben is. Ha a Hezbollah felrobbant egy tel-avivi kávézót, vagy túszul ejt két katonát, akkor Libanonban örömtüzeket gyújtanak a szélsőségesek. -
Cleawer #197 Sajnos nem tudok veled érdemben vitatkozni ,mert nincs annyi pia a földön aminek az elfogyasztása olyan hülyeséget irjak amit te csuklóbol produkáltál.
No a magyarok nem bevándorlók voltak,hanem "népvándorlók"nem 10-20 ezren jöttek lopni ,hanem 2-300000ren hontfoglalni.
Elég sok hülye van itt, ezzel egyetértek ,csak Te is ,(lehet én is) abból a halmazból pislogunk kifele,jó pár ezer,millió(?) emberrel egyetemben.
köhm államadósság:politika és "faj"történet ,és egy csipetnyi történelem.Nem megyek bele ,de kiket irtottak a nácik annó?(zsidőkat) és a kiket utáltak a kommunisták?(nácik)A kommunisták kikben bízhattak meg,mint vezető?( hogy ne legyen semmmilyen másik ellen csopotosulás?párt,szervezet)( a zsidók).
Még a 70-80 as években felvett több milliárdos kölcsönök is ide jönnek,hogy fejlesszék a magyar nehézipart,meg fenttartsák a jólétet ,és nem azt fejlesztették ami van.Mellesleg az amerikai (zsidó) nagytőkések a II.Vh-s deportációkat megszüntethették volna,csak nem akarták...
Az elmult 100év sajna politika és nem történelem ,ezért megy a ködösítés...
© Inquisitor :Az elképzelhető h a germánok indoeurópai népcsoport(,mindenesetre ugy tudtam hogy volt jópár törzs,északról, és azok csinálgatták a történelmet)de az akkor volt amikor a lopásért ,"munkakerülésért"(nem is volt akkor ilyesmi,nemdolgozott éhenhalt) keményen büntiztek,ja és nem élősködtek egy nagyobb népen ,hanem harcoltak.
Borsodot meg haggyátok békén addig még ittlakunk:) -
Inquisitor #196 Ki mint vett, úgy arat. -
Inquisitor #195 Különben is, minden nagyobb fegyveres konfliktusban (bárhol, bármikor, bárkik vettek részt benne) általában mindkét oldalon lesz olyan személy, aki öncélúan vagy puszta élvezetből ől.
-
daveofgod #194 itt mindenkinek rohadtul igaza van. én Izrael párti vagyok.. ez van, de akkor sem kéne bejelentetten 400 polgárt megölni.. a muzulmán világban már annyira feszítőek a viszonyok, annyira nagy a kontraszt, hogy az államok félnek ettől.. inkább ott vannak, hogy lássák, és mindent idejében próbálják megakadályozni. mindent ,számukra feszélyeztetett kérdést. szerintem minden összejátszik.. ez nem csak politika.. ez nem csak terrorizmus... ez előre megjósolt történések.. Izrael előbb vagy útóbb, körös körül háborúban fog állni. ez biztos.. -
Inquisitor #193 "A másik oldala a dolognak, hogy az Izraeliek nem lőnek le szándékosan és tendenciózusan civileket, ..."
Pedig nem egy olyan felvétel volt még régről se, ahol palesztin területen lelöttek civileket. Emlékszem mekkora balhé volt, amikro valaki felvette, hogy lelőnek egy védtelen 12 éves srácot.
Másrészt a szétlőt menekülő buszok vagy a lebombázott menekült tábor az smafu? -
Sámson #192 A másik oldala a dolognak, hogy az Izraeliek nem lőnek le szándékosan és tendenciózusan civileket, míg a Katyusa rakétákat nem kifejezetten laktanyákra szokták indítani Hezbollah-ék. -
Sámson #191 No akkor tisztázzunk egyet s mást.
Ahogy a belinkelt videón is elhangzik, hogy sok lakóépületet úgy bombáztak le, hogy már előtte evakuálták onnan a jónépet, amiről nagyon valószínű, hogy az izraeli hírszerzés v. katonaság már tudott.
Sok olyan képet láttam ahol egy forgalmas útkereszteződés közepén éktelenkedik egy precíziós bomba nyoma, aminek semmi értelme, kivéve, hogy a közlekedést galyravágja és elképszti az embert. Elképeszti, mert a kráter közepétől 20 méteres sugárban már 4-5 emeletes lakóházak vannak. Olyan ez mint Tell Vilmos mutatványa, csak most más gyerekének a fejéről lövik le az almát... -
katarzis #190 Istenem, de keveset is tudsz te a zsidók és különféle szervezeteik müködéséröl,céljairol és tetteiröl.És a kijelentésed miszerint ilyen emmberek miatt van államadosság már nevetséges, de az eddigi tevékenységedre is elmondhato amit itt irkáltál,gondolom gözöd sincs mi az a nácizmus,fasizmus csak öntöd a hülyeségeid és a jol betanult propaganda szöveget,céljairol kialakulásárol gondolom nem sokat tudsz,a kommentjeidböl ez jön le számomra,bár ha ennek az ellenkezöje lenne az igaz akkor ird le kérlek szerinted mi volt az a nácizmus/fasizmus/rasszizmus( és ebbe mindent vegyél bele)mert elöbb legalább nézz utána rendesen mit is jelent ez mielött nácizol orba szájba mindenkit....... -
Inquisitor #189 CIgányokaat? mondjuk vissza Indiába...
Nem tudom mond e neked VALAMIT, hogy a Germánok Indoeuropai népcsoport? :) -
Inquisitor #188 Azért az USA reguláris hadereje nem sokat tud csinálni a ténylegesen civileket fedezékként használó Hezbollahhal szemben ...
Attól nem félek, hogy az USA betenné a lábát a körzetbe. Másrészt te tényleg elhiszed, hogy full lakótelepeket és egész várost elözönlötték az eleddig pusztában taktikázó gerillák? -
zolik #187 Magyarok? mondjuk vissza az urálba...
Istenem mennyi hülye él ebben az országban! Csak úgy vibrál a gyűlölet bennetek a zsidók ellen.
Hát az ilyen bemberek miatt tart ott az országunk ahol tart. Több milliárd Ft-os államadóság és az országot már majdnem eladták.
Egyet mondjatok meg nekem, ha ennyira a sziveteken van a sok Libanoni sorsa miért nem küldök nekik pénzt, cuccokat vagy mentek ki harcolni??!?? Jaaa, hogy arról már nem volt szó...
Elegem van ebből a zsidózásból meg a sok fagyűlölő beszédből, hányok tőle. Miért nem lehet úgy nézni hogy azok is humanoidok, mint mindenki ezen a földön.
A Terminátor 2-ben a t800-as szavait idézve: "véretekben van az önpusztítás".
-
Inquisitor #186 Talán megoldás lenne, ha végig kutatnák az összes házat a Libanoni rendőrség és katonaság segítségével, így próbálván lefegyverezni a "terroristákat".
Ez megint feltételezné, hogy a Hezbollah lokális libanoni szervezet, ami ugye nem igaz. -
HUmanEmber41st #185 És amikor mind együtt vannak, akkor... gyorsan körbekeríteni őket jófajta szögesdróttal :) ez lenne a Berlini helyett a Borsodi fal :)
Azért az USA reguláris hadereje nem sokat tud csinálni a ténylegesen civileket fedezékként használó Hezbollahhal szemben ( Irakban is többen haltak meg merénylet közben, mint amikor a reguláris egységek ellen harcoltak.)
Talán megoldás lenne, ha végig kutatnák az összes házat a Libanoni rendőrség és katonaság segítségével, így próbálván lefegyverezni a "terroristákat". Persze ezt is ki lehet játszani, de legalább történne valami.. -
Cleawer #184 CIgányokaat? mondjuk vissza Indiába...
Zsidók vs nácik:
Valahol olvasam (de nem 100% a szöveghűség)és teljesen igaznak tartom:
Régebben az volt az antiszemita aki nem szerette a zsidókat.
Most az akit nem szeretnek a zsidók. -
asdasd22 #183 Építek nekik egy létrát a mennybe...
:) -
szurka #182 mondjuk Romániába, jó mélyen:) -
MPeter3 #181 Neked nem jó, nekem sem az igazi (tekintve, hogy igazad van az ország oda van koncentrálva), de nekem sokkal jobb volna, mint a "keleti" elhelyezés. Igazából csak rá akartam világítani, hogy ez egy érdekes szitu lenne. De ne hozza a sors, hogy még egy ilyen megosztást/megoszlást is el kelljen szenvednie a magyar társadalomnak. -
#180 tudod ez azért brutális, mert 96-ban simán elvoltam mondjuk vmelyik simcityvel, civ2-vel, vagy fps-sel, cikket irtam a CoV-ba, tőlem x száz kilóméterre, meg a gyerekeket belelölvik az árokba, itt Európában, ez a brutális
a szerbeknek semmi keresnivalójuk az unióban -
#179 Pest megye azért nem jó, mert sajnos az úthálózat és az infrastruktúra Bp központú, és tudod ki akarna nekik ennyi tranzitdíjat fizetni. Inkább valahová keletre menjenek, ahol kevesebb vizet zavarnak -
#178 ó! én nem mondtam, hogy helyes!!! állatok mindenhol vannak és sajnos a háboruban ezek mindíg előjönnek...
csak más megvilágításba hozta számomra a "szerb helyzetet" az a beszélgetés... -
katarzis #177 Aha csak tudod olyan demokratikus ország nem létezett,létezik és nem is fog létezni ezen a földön a mai demokráciába burkolt diktaturát nem nevezném demokráciának.... -
MPeter3 #176 Tulajdonképpen elfogadható az álláspontod, maximum annyiban módosítanám, hogy inkább Pest megyét jelöljük ki a számukra (Tekintve, hogy Borsodi vagyok) avagy az adónkból/adódból kártalanítson (tisztességesen) engem a magyar állam minden itt lakóval egyetemben.
Gondolom ez a pici földrajzi kérdés már nem állhat a megegyezés útjába. Hajrá! -
RealPhoenixx #175 Bocsi, rossz megoldast kozoltem:
Helyes ez lenne:
A Hezbollahot at kell telepiteni izraelbe, vezetoit pedig az izraeli vezetok melle, majd elkialtani hogy Terrorista, es az Angolok es Amcsik egyuttesen szepen kiirtjak terrorista cimszo alatt az egesz harci barmot.
Majd az Amcsi vezetoseg rajonne: jeeee, mar nem kell penzt mosnunk azert, hogy fenntartsunk az allampolgaraink penzebol egy plusz allamot, vagyis: jeeee de sok penzunk van
Az Angol vezetoseg es az amcsi vezetoseg pedig a kovetkezoket konstatalna:
* nah vegre nem ugral egy a mi verunkbol es veritekunkbol letrehozott csoportosulas, aki meg piocakent rank telepedett, es azt hitte mindent megtehet es mindenhol dirigalhat
* mennyi plusz szabad idonk van foglalkozni valos problemakkal, nem kell mar utazgatni egy valaha nem is letezo orszagba, amely amugyis csak folyton problemakat generalt es az ures igereteik reven tunkeppen csak kart okoztak nekunk ido es egyebb mas vonatkozasban
-
#174 mit tennék? legyen autonómiájuk, hagy örüljenek, kit zavar
legalább mind odaköltözne -
MPeter3 #173 Persze, persze. De mégis mit tennél az adott szituban? Igazából nem annyira elképzelhetetlen...
-
Béla bácsi #172 Annyit azért megjegyeznék hogy nemcsak arab fanatizmus létezik a világon. A Közel-Keleten, abban a helyzetben amiről a cikk szól meg pláne nem nehéz nem arab fanatistákat találni. Az hogy az itteni média csak az arab fanatista szókapcsolatot ismeri az meg megintcsak a dolog báját mutatja. -
#171 meg nem fogok 12 éves kiskölyköket az árokba lőni
mint a szerbek tették 1996-ban! -
#170 hát én nem fogok a cigányokkal harcolni borsodért -
RealPhoenixx #169 EGYETLEN EGY MEGOLDAS van erre a haborura:
A Hezbollah koltozzon at izraelbe, s akkor bombazzak sajat magukat az izraeliek. -
Inquisitor #168 "libanon többszöri felszólítás után sem volt hajlandó semmit tenni a Hezbollah ellen"
Ez tök igaz, de ha minden igaz, ha nagyon akartak volna, akkor se tehettek volna sokkal többet. -
#167 Szerintem minkét fél hibás valamennyire,libanon többszöri felszólítás után sem volt hajlandó semmit tenni a Hezbollah ellen miután elraboltak egy izraeli katonát,azután még elraboltak 2 katonát(lehet hogy rosszul tudom a sorrendet).A lényeg hogy nem tettek semmit,ezekután jogos az ellencsapás,bár túlzott mértékű.Nehéz ügy az egész.Az egész arab világ egy puskaporos hordó,nagyon sok vallási fanatikus van köztük,de nem mindegyik robbantgat,de ha közvélemény kutatást végeznénk a gazdag arab országokban is azt hiszem elég sok olyan embert találnánk aki valamennyire bírálja az usát és minket az európai úniót és amit mi képviselünk,ha meglennének az eszközeik nem haboznának bevetni.Veszélyes az az ember aki nem gondolkodik csak hisz.Megoldások vannak de egyik sem jó.Az ottani országok nem tesznek semmit,politikai öngyilkosság lenne a részükről ha valamilyen módon korlátoznák a vallást,mert tényleg vannak olyan helyek ahol annyira nagy a fanatizmus ,hogy a gyerekeket ellenünk nevelik,egyből usa bérencnek kiáltanák ki és kibeleznék.Nembeszélve arról hogy a politikusok közt is vannak fanatikusok.Nem itt politikai úton nem lehet sok mindent tenni.A másik megoldás a háború,de szerintem ettől csak mégtöbb ember gyűlöl minket,és köztük sokan éppúgy általánosítanak mint itt a fórumba egyesek,főleg ilyenekből lesznek a terrorpisták.A teljes megsemmisités célravezető megoldás lenne,"atomot nekik",de ez a megoldás csak akkor jönne szóba ha vesztésre állnánk,vagy itt is a közvélemény annyira arabellenes lenne ,hogy könnyen hatalomra jutna még1 Adolf Hitler.Nem hiszem ,hogy találok olyan megoldást ami mindenkinek jó,mert ha lenne már valaki megtalálta volna.Talán az usának és a világnak meg kéne szállnia az összes olyan területet ahol nem irányítják megfelelően az országot és biztosítani,hogy mindenféle vallástól mentes demokratikus kormány jusson hatalomra,amely képes betartatni a rendet saját területein belül.Szerintem még sok 100 évnek kell eltelnie ,hogy olyan dolog mint a világbéke szóba kerüljön. -
Inquisitor #166 Amúgy elég nagy a képzavar, azért Jeruszálem meg környékén Izrael állam elött se voltak annyira kisebbségben a héber származású emberek, mint azt itt egyesek állítják. Más tészta, hogy miért csak akkor és ott alakulhatott meg Izrael. Másrészt lehet, hogy sokan vándoroltak be a "leszármazottak" kötül, de akkor is kisebbségben vannak, a "benszülöttek" nem szeretik a bevándorlókat, éppen minap jegyezte meg valaki, hogy Izraeli reklámokban nem látni szőke, fehérbőrű vagy kékszemű szereplőket. -
Inquisitor #165 Igen el tudom olvasni, na de igaz is vagy annyira mint Szaddam hatalmas fegyverarzenálja? Amúgy tipikus, hogy a legtöketlenebb banda (ENSZ) gyorsan el kezd mutogatni valakire ... -
#164 ezek a képek nagyon komolyak!!!
itt gáz lesz.....
volt egy Lázo nevű szakács kollégám aki elmesélte az akkori szerb helyzetet:
" nálunk az albánok betelepültek, bemenekültek az ország egy adott részébe.. egy idő után olyan sokan lettek, hogy az ott élő szerbek, kissebségbe szorultak. ezután ök vérszemet kaptak és nem békés úton autonómiát akrtak kikényszeríteni, Jugoszláviából. na akkor képzeld el, hogy az 500-600éve betelepült cigányok a mondjuk Borsodban már annyian vannak, hogy autonómiát akarnak maguknak, majd kivállni."
ezen elgondolkoztam és azon is hogy miképp született meg az új modern Jeruzsálem.
hogy ki hová születik, azt sajnos nem maga határozza meg. most egy teljesen új nemzedék van már életben azon a vidéken, akik örökölték a gyűlöletet, ami még mesterkélten szítva is van. nem tudnak ezen túllépni? sajnos nem elég inteligensek hozzá... én is hőbörgök Trianonért, de se Romániát, se Franciországot nem rohanom le, egy nyakba akasztott TNT-s táskával.
én ezért nem szeretem az OTT ÉLŐ arabokat se a másik félt. -
haxoror #163 -
szivar #162 Mellesleg ha már szóba kerültek a részeg vadászok...
Nem tudom a magyaroknak hogyan esne az, ha egypár sokdeci célzóvízzel betájolt (példa kedvéért) britt vadász lemészárolna egy romániai határvadász századot, és utána a románok sz@rrá bombáznák egész mo-t? Mondván azt hogy mo-ról jött a támadás? Biztosan sokan örülnének neki...