147
Tombol a nyár! Ki mit tesz ellene, vagy mivel, hogyan élvezi a nyarat?
-
#66 akkor viszont lehet hogy nem a vért járja át, hanem a bőrödből árad a büdös :P
és akkor meg se kell kóstolnia...
vagy ha mégis a véred, akkor megkóstól, nem tetszik, szól a társainak hogy abból ottan ne szívjatok... -
#65 Na de várjunk már, ahhoz hogy rájöjjön, hogy nem tetszik a véred, meg kell kóstolnia, nem? :D -
#64 de lehet hogy nem a vért, de a testből, vagy a lehellettből biztosan jön valami, amit nem szeretnek a szúnyogok...
Olvass vámpír könyveket is, nem véletlenül nem szeretik a vámpírok sem a fokhagymát, igazából a vámpír maga mese, de mindennek van alapja:
víz a tisztaság, vámpír a szenny, a démon (vámpírok a vizet sem nagyon kedvelik)
és a vérszívásra is kitaláltak már pár dolgot, van egy kettő elmélet, de az egy másik téma -
#63 -.-
igen, összeturmixolom, és magamra kenem -.-
nem, te, megeszem, mert a fokhagyma átjárja a vért is ilyenkor -
#62 nincs szúnyog. legalábbis B.lellén
ha meg van is, akkor csak azért nem veszem észre, mert nálunk rohadt sok van, és nem lehet este kint lenni
a fokhagymát magadra kened? -
#61 kivéve amikor nem, és valóban tele van szúnyoggal
de szúnyogra 3 féle megoldás van:
- fokhagyma (vérszívók nem bírják)
- ecet (de akkor te is büdös leszel :D)
- vagy vannak ezek a szúnyogriasztó szarok, de kb ugyanaz mint az ecetnél, szóval büdös leszel, és még nem is biztos hogy hatásos...
nálam a fokhagyma a nyerő... -
#60 igazából azóta rájöttem hogy inkább venni fogok egy ilyen szörpöt, egy kis vízzel felöntöm, majd ugyanúgy lefagyasztom, és akkor csak nem megy ki belőle az íz, de ha igen, akkor kipróbálom a te variációdat is ;) -
#59 naaa, ne bántsál!! :P -
#58 hát nagyon nem így van, ott vannak a legnagyobb viharok, a szúnyogok meg egyszerűen elviselhetetlenek este:S -
#57 hát azért ez nem teljesen így van:) és akkor még nem beszéltünk a 100x annyi szúnyogról napi 18 órában;) -
Jhon Balu #56 sajnos munkával.... -
#55 én a Spritera meg a sörre esküszöm! :] -
#54 én a Spritera meg a sörre esküszöm! :] -
jefferson83 #53 -
#52 jogos, de legalább lesz jégkása/rendes 'jégkrém' -
#51 tankcsapda rulz :d -
#50 amúgy ilyenkor a Balcsin a legjobb. irigylem azokat akik mellette laknak:) ott teljesen más, tök jo idö van mindig:) -
#49 csak ez kűárosítja a hűtőt, ha 10 percenként nyitogatjátok:D -
jefferson83 #48 Nyári ötlet: " Mindenki álma a napfény, a pálma, a tengerpart..." -
#47 :DDD
jogos:))) -
#46 Barátnőmmel vitattuk meg vmelyik nap ezt, én is mondtam neki, h az 'íz' mindig lemegy a flakon aljára, tetején meg marad a víz, ő meg azt mondta, h úgy csinálja, h be mélyhűtőbe és 5-10percenként megrázza. Nemtom mennyire hatásos, ha van rá időd és nem felejted rázogatni, akkor próbáld ki, és írd le, milyen lett. -
#45 vigyázz mert ha vizes vagy akkor "könnyen" megfázhatsz föleg ha még bekapcsolod azt a csúnya ventilátort is és anyuci nagyon nem örülne neki ha beteg lennél -
#44 az jo buli -
#43 én nem szeretem ateákt, csak ha forró:S ha már ki van hűlve is fuj, jléghidegen meg pfff.... multkor vettem ice teát is,de ááá...soha többet:Dbár az adalékok miatt szvsz kicsit "narancslé" ize van, de amugy nemjó... persze tudom h sokak szeretik hát igyák csak előlem:D -
#42 :DDD -
#41 pont azon gondolkoztam, hogy itthon van ilyen automatikus kert locsoló (sajnos csak este működik, és akkor kevésbbé van meleg) de egyszer tuti hogy lemegyek és felfrissülök ott egy kicsit :D -
#40 no ja. szal nem értem az ellentábort..:) pl a [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151450103#7]Klimatizálás[/URL] topikban érdemes elolvasni a #7-es hsz-t. szvsz érdekes lelkivilága lehet:S -
#39 Mondjuk 2.2kw-os az ugye maxon fogyaszt annyit. Ha mondjuk 50ft brutto az áram kilowattóránként (faxom se figyeli az árát), akkor szerinted mennyit "fogyaszt" egy óra alatt?! Sima ügy... -
#38 Nekünk is van, de anyám nem nagyon akarja használni merhogy drága...hosszú lenn elmondani, hogy szereltettük föl most mind1. Anyám az ő nagy tudásával megszakértette, hogy óránként 600 forintot fogyaszt. Ez mennyire igaz? Mer mikor nagyon punnyadt meleg volt akkor bekapcsoltuk 1-1 órára...netudjátok meg milyen...belépsz a 33 fokból a 20 fokba...isteni érzés...amúgy tényleg meg lehet tőle fázni ha izzadtan mész be...de ha már bennevagy és tartod akkor olyan mintha ősz vagy tél lenne...csakhát a házban :o)
Szal valami szakértelemmel rendelkező ember megmondaná, hogy mennyire igaz, hogy a légkondi 600 forintot fogyaszt óránként? -
#37 Az orvosaim mind kivétel nélkül a légkondit ajánlják ventillátor, vagy a kocsi lehúzott ablakai helyett. Ha ugyanis a légkondi nem közvetlenül rád fúj (csak hülye használja úgy), akkor attól nem kapsz huzatot/árpát/szemgyulaldást/arcidegzsábát sem. Míg a venti csak keringeti a meleget, hűteni nem tud, csak jól megbetegszik tőle az ember (én is). Term. mint mondtam volt mindent ÉSSZEL kell használni, mert a hülyeség ellen még nem találtak fel gyógyszert (a katonai acélmagvas lőszer, hangsebesség felett, fél méterről az agyba juttatva azért még hatásos). -
#36 Évek óta van légkondim és nem fáztam meg tőle :) Csak akkor fázol meg ha hajlamos vagy rá (ez pech) és 20 fokot csinálsz kint meg 30 van. Ha csak 25 fokra hűtesz a légkondi folyamatosan hideg levegő keringető hatása miatt is sokkal kevesebbnek érzed. Tehát bőven elég 25-26 fokra állítani, és nem kell állandóan járatni, továbbá érdemes többet áldozni rá ha már veszel mert az újak elég elsőosztályúak, energiatakarékosak is stb. Hő, páratartalom, idő, stb érzékelősek és a legoptimálisabb hőmérsékletet állítják be. Persze felül lehet bírálni. Valamilyen párologtató nem árt mellé, mert bedugul az orrod és száraz lesz a levegő. A szűrőt sem árt tisztítani, mert ha koszos megtelepszenek rajta a bacik és kórokozók és lazán visszakeringteti a levegőbe és a legtöbben ETTŐL betegszenek meg és kapnak mindenféle alergiát, tüdőbajt vagy megfázást, NEM A HIDEGTŐL könyörgöm!!!! Aki bírja ventillátorral, kétségívül olcsóbb és jó neki. -
#35 mi ezen a nyáron szereltünk be egyet, igy olcsobb is volt:) még nem fáztunk meg töle, és 100x jobban elvisehetö a benti levegö..... -
#34 venti max akkor lehet némileg jó, ha előtte ülsz ugye. de ki ül egész nap egy venti előtt??:) légkondit meg gondolom nem láttál még közelről huzamosabb ideig. mondod, amit hallottál az okosoktól, mi?;) -
#33 Telleg megfazas, de azert most elkene egy :D -
#32 Személy szerint nem szeretem a légkondit, de 35 fok helyett megfelel :)
Egyébként a ventit jobban kedvelem, mert akármekkora a hőség, ha fúj egy kis szellő már sokkal jobban elviselhető. +olcsóbb, hordozható, és akármidet hűtheted vele...max a szemed fájdul meg ha túl közel vagy hozzá :D -
#31 jó, egy kicsit túloztam, de elfújja a meleget a tested felszínéről, és hűsít, kellemes
de a légkondi akkor is megfázás, basszus mégis csak hideget fúj a lakásba... -
#30 ez... hülyeség. légkondi nem egyenlő a megfázással...:)))
a venti meg mióta ér el hasonló hatást, mint a légkondi?:D -
#29 nekem 1X sikerült, és már pár barátomnak is...
majd sikerül neked is ;)
akkor majd eszedbe jutok :D -
#28 hát nekem még 1szer se sikerült megfáznom tőle :| -
#27 hát, de basszus, a légkondi az ez...
egy kész megfázás, egy ilyen nyári kánikulában...