Nyári ötletek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dunga
Barátnõmmel vitattuk meg vmelyik nap ezt, én is mondtam neki, h az 'íz' mindig lemegy a flakon aljára, tetején meg marad a víz, õ meg azt mondta, h úgy csinálja, h be mélyhûtõbe és 5-10percenként megrázza. Nemtom mennyire hatásos, ha van rá idõd és nem felejted rázogatni, akkor próbáld ki, és írd le, milyen lett. <#beka3>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

nf1
vigyázz mert ha vizes vagy akkor "könnyen" megfázhatsz föleg ha még bekapcsolod azt a csúnya ventilátort is és anyuci nagyon nem örülne neki ha beteg lennél<#hehe>

Csabesz6
az jo buli<#vigyor1><#vigyor1><#pias>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akyyy
én nem szeretem ateákt, csak ha forró:S ha már ki van hûlve is fuj, jléghidegen meg pfff.... multkor vettem ice teát is,de ááá...soha többet😄bár az adalékok miatt szvsz kicsit "narancslé" ize van, de amugy nemjó... persze tudom h sokak szeretik hát igyák csak elõlem😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mike0013
😄DD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Broafka
pont azon gondolkoztam, hogy itthon van ilyen automatikus kert locsoló (sajnos csak este mûködik, és akkor kevésbbé van meleg) de egyszer tuti hogy lemegyek és felfrissülök ott egy kicsit 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

12346
no ja. szal nem értem az ellentábort..😊 pl a Klimatizálás topikban érdemes elolvasni a #7-es hsz-t. szvsz érdekes lelkivilága lehet:S

Sir Quno Jedi
Mondjuk 2.2kw-os az ugye maxon fogyaszt annyit. Ha mondjuk 50ft brutto az áram kilowattóránként (faxom se figyeli az árát), akkor szerinted mennyit "fogyaszt" egy óra alatt?! Sima ügy...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mr_no_NaMe
Nekünk is van, de anyám nem nagyon akarja használni merhogy drága...hosszú lenn elmondani, hogy szereltettük föl most mind1. Anyám az õ nagy tudásával megszakértette, hogy óránként 600 forintot fogyaszt. Ez mennyire igaz? Mer mikor nagyon punnyadt meleg volt akkor bekapcsoltuk 1-1 órára...netudjátok meg milyen...belépsz a 33 fokból a 20 fokba...isteni érzés...amúgy tényleg meg lehet tõle fázni ha izzadtan mész be...de ha már bennevagy és tartod akkor olyan mintha õsz vagy tél lenne...csakhát a házban :o)
Szal valami szakértelemmel rendelkezõ ember megmondaná, hogy mennyire igaz, hogy a légkondi 600 forintot fogyaszt óránként?
Sir Quno Jedi
Az orvosaim mind kivétel nélkül a légkondit ajánlják ventillátor, vagy a kocsi lehúzott ablakai helyett. Ha ugyanis a légkondi nem közvetlenül rád fúj (csak hülye használja úgy), akkor attól nem kapsz huzatot/árpát/szemgyulaldást/arcidegzsábát sem. Míg a venti csak keringeti a meleget, hûteni nem tud, csak jól megbetegszik tõle az ember (én is). Term. mint mondtam volt mindent ÉSSZEL kell használni, mert a hülyeség ellen még nem találtak fel gyógyszert (a katonai acélmagvas lõszer, hangsebesség felett, fél méterrõl az agyba juttatva azért még hatásos).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

alert
Évek óta van légkondim és nem fáztam meg tõle 😊 Csak akkor fázol meg ha hajlamos vagy rá (ez pech) és 20 fokot csinálsz kint meg 30 van. Ha csak 25 fokra hûtesz a légkondi folyamatosan hideg levegõ keringetõ hatása miatt is sokkal kevesebbnek érzed. Tehát bõven elég 25-26 fokra állítani, és nem kell állandóan járatni, továbbá érdemes többet áldozni rá ha már veszel mert az újak elég elsõosztályúak, energiatakarékosak is stb. Hõ, páratartalom, idõ, stb érzékelõsek és a legoptimálisabb hõmérsékletet állítják be. Persze felül lehet bírálni. Valamilyen párologtató nem árt mellé, mert bedugul az orrod és száraz lesz a levegõ. A szûrõt sem árt tisztítani, mert ha koszos megtelepszenek rajta a bacik és kórokozók és lazán visszakeringteti a levegõbe és a legtöbben ETTÕL betegszenek meg és kapnak mindenféle alergiát, tüdõbajt vagy megfázást, NEM A HIDEGTÕL könyörgöm!!!! Aki bírja ventillátorral, kétségívül olcsóbb és jó neki.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Rage47
mi ezen a nyáron szereltünk be egyet, igy olcsobb is volt😊 még nem fáztunk meg töle, és 100x jobban elvisehetö a benti levegö.....
12346
venti max akkor lehet némileg jó, ha elõtte ülsz ugye. de ki ül egész nap egy venti elõtt??😊 légkondit meg gondolom nem láttál még közelrõl huzamosabb ideig. mondod, amit hallottál az okosoktól, mi?😉

Extraboy
Telleg megfazas, de azert most elkene egy 😄

bazza
Személy szerint nem szeretem a légkondit, de 35 fok helyett megfelel 😊

Egyébként a ventit jobban kedvelem, mert akármekkora a hõség, ha fúj egy kis szellõ már sokkal jobban elviselhetõ. +olcsóbb, hordozható, és akármidet hûtheted vele...max a szemed fájdul meg ha túl közel vagy hozzá 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Broafka
jó, egy kicsit túloztam, de elfújja a meleget a tested felszínérõl, és hûsít, kellemes
de a légkondi akkor is megfázás, basszus mégis csak hideget fúj a lakásba...

12346
ez... hülyeség. légkondi nem egyenlõ a megfázással...😊))
a venti meg mióta ér el hasonló hatást, mint a légkondi?😄

Broafka
nekem 1X sikerült, és már pár barátomnak is...
majd sikerül neked is 😉
akkor majd eszedbe jutok 😄

nf1
hát nekem még 1szer se sikerült megfáznom tõle :|

Broafka
hát, de basszus, a légkondi az ez...
egy kész megfázás, egy ilyen nyári kánikulában...

DJ Skyline
megfázol ha tocsogsz az izzadságtól,felvagy hevülve,és úgy mész be a 35 fokos levegõrõl,a 20-25 fokos levegõre!

Barney Tech
Nekem a 2 Zalmi hûtõ felér 15 légkondival.
<#vigyor>

Broafka
hatásosabb? milyen értelemben?
jah, hatásos hogy jól megfázzál...
ventillátor hasonló hatást ér el, de nem tudsz tõle megfázni, mert csak a levegõt keringeti...

DJ Skyline
sry
jelenleg venti! légkondi drága,igaz hatásosabb!

Broafka
ez mehetett volna priviben is, de végülis igen 😄

jut eszembe:
Légkondi vagy ventillátor?

Barney Tech
Oooppsz!<#vigyor5>

DJ Skyline
erõsítsd már meg az Ismerd fel a képrõl a játékot topikban,hogy milyen játék,mert már másfél órája dekkolunk annál a játéknál!!!!!😄D

Barney Tech
Meg néha a Cola Coca Lightba egy csomag Menthost teszek....<#gonosz1>

Barney Tech
Kisvárdai fájin nagyon 😄

Broafka
melyik strandra szoktál menni?

Barney Tech
Én átmegyek a teleszarni a szomszéd wécéjét.<#idiota>
Poshadok a gép elõtt néha elmeek a strandra...

Broafka
továbbá én még egy függõágyat is akartam az erkélyemre, majd meg lesz a végére 😄

Broafka
jó de én fagyit akartam csinálni belõle, érted... ez volt a bajom, hogy a fagyi jó volt, egy 2 másodpercig, amíg ki nem nyaltam belõle az ízt...

de olyat hogyan lehet hogy ne jöjjön ki, tudjátok, mint olyan kalippot

DJ Skyline
nem kell betenni 1 napra,csak amíg jól lenem hül,akkor még nem lesz befagyva,de kilehet önteni!

Broafka
hehe, mennyi kupak kell már ahhoz hogy a végén élvezd is? vagy 50 😄

Broafka
de mondom, az a baj vele hogy kiszívod a teát, és ott marad a víz 😄

Sephi
En anno ilyen Cappy meg Hohesce italt raktam kicsi kolas kupakokpba majd be a melyhutobe es kesz volt a fagyos bombon 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Van ott több 5let is 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

DJ Skyline
vödör teát lefõzöl,bele egy nagy citromleves üvegbe,be a mélyhûtõbe,és kész a jégkása!😄

Az a legjobb 😄
Sör "kalippó" már annyira nem fincsi de elviselhetõ! 😛

Sör hûtésrõl egy kis tanulmány, angolul!

Lacc
Azt a bevállalós mindenit! <#idiota>
passatgt
Én meg elmegyek és hozok haza mindegyik fagyiból egy gombócot és megeszem<#beka3>

Lacc
Én meg a sört szoktam betenni a hûtõbe, ez szerintem elég jó ötlet.
Broafka
vuhúú, és abból mi lesz? 😄

NEOreg3
mi a joghurtokat szoktuk lefagyasztani<#finom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Broafka
Hõség volt tegnap is meg ma is, tulajdonképpen egész héten, gondoltam csinálok magamnak olyan kalippó féle fagyit, csináltam magamnak teát, aztán levágtam egy fél literes mûanyag flakkon tetejét, és beletöltöttem a teát, irány a mélyhûtõ és kész is volt estére a fagyi

csak az a baj vele, hogy amikor nyalogattam, gyakorlatilag kinyaltam belõle a teát, és ott maradt a víz

van valakinek valami ötlete hogyan lehet ilyen fagyikat csinálni? 😊

← ElőzőOldal 3 / 3