Nyári ötletek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csudess
Hmm nem rossz oldal mi tagadás! Elég mesébe illõ dolog!😊

ez tényleg így van?próbáltad már te is?mert hát én is szeretnék valahova menni,de fogalmam sincs,hogy hol keressek ilyen szállásokat és egyebeket.De akkor megnézem,hogy milyen ez az oldal.
Hát én ajánlani nem tudok semmit, de ha van valami konkrét elképzelésed, akkor van egy oldal, ahova regelni kell, és elküldik a tervezett utazásod részleteit egy csomó utazási irodának, aztán azok fognak megkeresni az ajánlataikkal. Itt van maga az oldal: http://utazas.nekem.hu/wellness/
csudess
Hát találtam egy két oldalt de hát nem naon van nekem idõm keresgélni azért volna jó ha esetleg vki tudna ajánlani

Én nem szeretem a telet, vagy be kell gubózni akkor, vagy elutazni vmi szép kis meleg helyre😄
röfinaator
Nem valami kreatív, biztos unatkozik télen is :-)

Néha van úgy, hogy sehogy!

én nem teljesen értem..😄 mit kell neked ajánlani?mert az nem derült ki😄 a nyári ötletekre gondolsz,vagy kemping helyre,vagy mire?😄
csudess
Nézegetem az ajánlásokat itt neten esetleg vki nem tud ajánlani vmi jót?

Bliblibli
én verem két kézzel, amíg merem

Jha és persze a Balatonnál tervezzük 😊
Hellosztok!
Kicsit kihalt a topik, de jön a nyár szal remélem feléled és mindneki tolja majd az ötleteket. Nekem lenne egy kérdésem. Haverokkal sátrazást tervezünk, a június 23-24-ei hétvége körülre (ha jó idõ lesz persze). Valami jókis kempingbe kéne elmenni, ahol jó a strand, a városban vagyis a közelben van esetleg vmi jó szórakozóhely (ez azé nem oylan fontos hiszen a kempingben is lehet "bulizni"), szal egy marhajó sátrazós hely kéne fiataloknak 😊 Tudtok ajánlani?
hétfõn esõbe jöttem haza...illetve futottam 😄 szerencsére hazaértem a zivatar elõtt, csak az "elõszele" kapott el

Broafka
nem mintha a topikhoz tartozna már az egész, mert kicsit eltértünk a témától 😊
de amikor a moziból jöttünk haza, alig bírtunk feljönni kocsival, úgy szakadt az esõ nálunk...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dunga
Itt is rakat ág letört, meg kidõlt pár fa. Utcákon meg alig lehetett közlekedni. Volt 3x vihar.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

12346
tegnap este elég hard vihar volt:C itt az utca másik felén egy domb van nagy fákkal, meg egyéb ojjektumokkal. volt hogy csak néha lehetett átlátni oda. akkor is csak a földig hajló fák körvonalait lehetett kivenni. azér para volt-.-

itt(Miskóc) már biztos jön a vihar <#nyes> (legalábbis el van borulva 1-2 helyen...)

Broafka
no lám, valaki végre írt a topikba 😊

egyébként most nincs jó idõ :-/
na jó, hát, nem sülünk halálra, de kicsit hûvös van...

12346
hinnye^^ most jó idõ vanik

Broafka
nah, még mielõtt kitöröltetem, addig, szóval ez a kép ide most hogyan is?

dunga
<#wow3>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Nem túl nagy a kép? és amúgy ez ide most hogy és miért? <#confused>

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

PíszLávJuniti
fagyassz le fröccsöt jegesre.
(y)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Broafka
az finom lehet 😛

akkor rákenem egy piritósra

dunga
akkor kiszíjja' a véred a szemét 😛

shad0w
és akkor ha olyan szúnyog jön amelyik elõtte hagymát evett? <#idiota>

don't give a fuck

Broafka
jaj már, mit tudom én 😄
lehet hogy nem olyan nagy intenzitással árad ki belõlünk a hagyma szag, és nem figyelünk rá
és különben is, ha eszel hagymát akkor te nem érzed hogy büdös lennél, azért javasolják a közeledben ülõnek, hogy egyen õ is hagymát, mert akkor nem érzi majd õ sem a büdöset... nah!

nf1
"akkor viszont lehet hogy nem a vért járja át, hanem a bõrödbõl árad a büdös 😛"
ha ez igy van akkor mi miért nem érezzük? csak akkor ha az illetõ ránk lehel

Broafka
de a 6600-as telcsire, vagy melyikre, lelehet tölteni ilyen szúnyogkergetõ vínnyogó progit, de azt mondják nem túl hatásos, én azért maradok a fokhagymánál, az eddig nálam bevállt 😊

Broafka
akkor viszont lehet hogy nem a vért járja át, hanem a bõrödbõl árad a büdös 😛
és akkor meg se kell kóstolnia...
vagy ha mégis a véred, akkor megkóstól, nem tetszik, szól a társainak hogy abból ottan ne szívjatok...

Lacc
Na de várjunk már, ahhoz hogy rájöjjön, hogy nem tetszik a véred, meg kell kóstolnia, nem? 😄
Broafka
de lehet hogy nem a vért, de a testbõl, vagy a lehellettbõl biztosan jön valami, amit nem szeretnek a szúnyogok...
Olvass vámpír könyveket is, nem véletlenül nem szeretik a vámpírok sem a fokhagymát, igazából a vámpír maga mese, de mindennek van alapja:
víz a tisztaság, vámpír a szenny, a démon (vámpírok a vizet sem nagyon kedvelik)
és a vérszívásra is kitaláltak már pár dolgot, van egy kettõ elmélet, de az egy másik téma

Broafka
-.-
igen, összeturmixolom, és magamra kenem -.-
nem, te, megeszem, mert a fokhagyma átjárja a vért is ilyenkor

Rage47
nincs szúnyog. legalábbis B.lellén
ha meg van is, akkor csak azért nem veszem észre, mert nálunk rohadt sok van, és nem lehet este kint lenni
a fokhagymát magadra kened?
Broafka
kivéve amikor nem, és valóban tele van szúnyoggal
de szúnyogra 3 féle megoldás van:
- fokhagyma (vérszívók nem bírják)
- ecet (de akkor te is büdös leszel 😄)
- vagy vannak ezek a szúnyogriasztó szarok, de kb ugyanaz mint az ecetnél, szóval büdös leszel, és még nem is biztos hogy hatásos...

nálam a fokhagyma a nyerõ...

Broafka
igazából azóta rájöttem hogy inkább venni fogok egy ilyen szörpöt, egy kis vízzel felöntöm, majd ugyanúgy lefagyasztom, és akkor csak nem megy ki belõle az íz, de ha igen, akkor kipróbálom a te variációdat is 😉

Broafka
naaa, ne bántsál!! 😛

kulabácsi
hát nagyon nem így van, ott vannak a legnagyobb viharok, a szúnyogok meg egyszerûen elviselhetetlenek este:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bld
hát azért ez nem teljesen így van😊 és akkor még nem beszéltünk a 100x annyi szúnyogról napi 18 órában😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

sajnos munkával....<#szomoru2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

RaZoK
én a Spritera meg a sörre esküszöm! :]

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
én a Spritera meg a sörre esküszöm! :]

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

<#nyes>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

dunga
jogos, de legalább lesz jégkása/rendes 'jégkrém'<#idiota>

Scholes18
tankcsapda rulz :d

Glory Glory Man United!!

Rage47
amúgy ilyenkor a Balcsin a legjobb. irigylem azokat akik mellette laknak😊 ott teljesen más, tök jo idö van mindig😊
akyyy
csak ez kûárosítja a hûtõt, ha 10 percenként nyitogatjátok😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nyári ötlet: " Mindenki álma a napfény, a pálma, a tengerpart..." <#ravasz1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

12346
😄DD
jogos😊))