Nyári ötletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit kihalt a topik, de jön a nyár szal remélem feléled és mindneki tolja majd az ötleteket. Nekem lenne egy kérdésem. Haverokkal sátrazást tervezünk, a június 23-24-ei hétvége körülre (ha jó idõ lesz persze). Valami jókis kempingbe kéne elmenni, ahol jó a strand, a városban vagyis a közelben van esetleg vmi jó szórakozóhely (ez azé nem oylan fontos hiszen a kempingben is lehet "bulizni"), szal egy marhajó sátrazós hely kéne fiataloknak 😊 Tudtok ajánlani?
de amikor a moziból jöttünk haza, alig bírtunk feljönni kocsival, úgy szakadt az esõ nálunk...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
egyébként most nincs jó idõ :-/
na jó, hát, nem sülünk halálra, de kicsit hûvös van...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
(y)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
lehet hogy nem olyan nagy intenzitással árad ki belõlünk a hagyma szag, és nem figyelünk rá
és különben is, ha eszel hagymát akkor te nem érzed hogy büdös lennél, azért javasolják a közeledben ülõnek, hogy egyen õ is hagymát, mert akkor nem érzi majd õ sem a büdöset... nah!
ha ez igy van akkor mi miért nem érezzük? csak akkor ha az illetõ ránk lehel
és akkor meg se kell kóstolnia...
vagy ha mégis a véred, akkor megkóstól, nem tetszik, szól a társainak hogy abból ottan ne szívjatok...
Olvass vámpír könyveket is, nem véletlenül nem szeretik a vámpírok sem a fokhagymát, igazából a vámpír maga mese, de mindennek van alapja:
víz a tisztaság, vámpír a szenny, a démon (vámpírok a vizet sem nagyon kedvelik)
és a vérszívásra is kitaláltak már pár dolgot, van egy kettõ elmélet, de az egy másik téma
igen, összeturmixolom, és magamra kenem -.-
nem, te, megeszem, mert a fokhagyma átjárja a vért is ilyenkor
ha meg van is, akkor csak azért nem veszem észre, mert nálunk rohadt sok van, és nem lehet este kint lenni
a fokhagymát magadra kened?
de szúnyogra 3 féle megoldás van:
- fokhagyma (vérszívók nem bírják)
- ecet (de akkor te is büdös leszel 😄)
- vagy vannak ezek a szúnyogriasztó szarok, de kb ugyanaz mint az ecetnél, szóval büdös leszel, és még nem is biztos hogy hatásos...
nálam a fokhagyma a nyerõ...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.