147
Tombol a nyár! Ki mit tesz ellene, vagy mivel, hogyan élvezi a nyarat?
  • Bogyo5
    probaltam visszaolvasni h milyen oldalrol beszeltek, de nem talalom... belinkelné vki? koszi elore is
  • balintsanyi
    Elhiheted nekem is sokat segített. Eddig én is napokig keresgéltem a neten, hogy megtaláljam a legjobb ajánlatot. Mert persze az ember a legjobbat akarja legolcsóbban. Nem bánom, hogy ez idén nyáron kimaradt:D
  • szanna
    Szerintem baromi jó ötlet ez a kezdeményezés. Mármint az, hogy kitöltöm, mit akarok és mennyiért, és ajánlatokat kapok. Sokkal egyszerűbb így az egész. Még nem regisztráltam, de mindenképp ki fogom próbálni.
  • balintsanyi
    Én már regisztráltam ide és még semmi olyat nem kaptam, amit nem kértem:)
  • Bogyo5
    minden cég küld ki ilyen körleveleket, ajanlatokat... ésha vki kap az alkalmon
  • yaman
    De kockáztatnak, mert bár én nem regisztráltam semmilyen utazási oldalra, mégis kapok kéretlen leveleket mindenféle last-minute utakról :O
  • balintsanyi
    Szerintem nem fognak felesleges leveleket küldözgetni. Nekik az a cél, hogy meg legyél elégedve a szolgáltatásukkal. Kéretlen levelekkel szerintem nem kockáztatnának.
  • KeepTheRules
    Az biztos, hogy értesíteni fognak egyes akciókról meg szolgáltatásokról, de hát elfér az az e-mail fiókomban:) Annyira sűrűn szerintem nem fognak reklámozni, hogy bárkit is zavarjon.
  • csudess
    Hát sztem ha ilyen lenne, egy kattintással lelehetne iratkozni, de mivel kilehet választani h a hirdetésed ideje meddig legyen aktív... így nem hinném h mindig küldözgetnének majd...
  • kirde
    igen ám, de gondolom akkor is meg fognak keresni az egyébként roppant jó ajánlatukkal, amikor nem kéred. Szerintem erre játszik az egész, egyszer beregisztrálsz aztán majd nem tudod levakarni őket :S Persze lehet nem így van, elvégre ha Te vagy az aki fizet, akkor ezért a cégért az utazási iroda is dolgozzon meg :P
  • csudess
    Hmm nem rossz oldal mi tagadás! Elég mesébe illő dolog!:)
  • annittaa
    ez tényleg így van?próbáltad már te is?mert hát én is szeretnék valahova menni,de fogalmam sincs,hogy hol keressek ilyen szállásokat és egyebeket.De akkor megnézem,hogy milyen ez az oldal.
  • KeepTheRules
    Hát én ajánlani nem tudok semmit, de ha van valami konkrét elképzelésed, akkor van egy oldal, ahova regelni kell, és elküldik a tervezett utazásod részleteit egy csomó utazási irodának, aztán azok fognak megkeresni az ajánlataikkal. Itt van maga az oldal: http://utazas.nekem.hu/wellness/
  • csudess
    Hát találtam egy két oldalt de hát nem naon van nekem időm keresgélni azért volna jó ha esetleg vki tudna ajánlani
  • KeepTheRules
    Én nem szeretem a telet, vagy be kell gubózni akkor, vagy elutazni vmi szép kis meleg helyre:D
  • röfinaator
    Nem valami kreatív, biztos unatkozik télen is :-)
  • annittaa
    én nem teljesen értem..:D mit kell neked ajánlani?mert az nem derült ki:D a nyári ötletekre gondolsz,vagy kemping helyre,vagy mire?:D
  • csudess
    Nézegetem az ajánlásokat itt neten esetleg vki nem tud ajánlani vmi jót?
  • Bliblibli
    én verem két kézzel, amíg merem
  • Abruzzi
    Jha és persze a Balatonnál tervezzük :)
  • Abruzzi
    Hellosztok!
    Kicsit kihalt a topik, de jön a nyár szal remélem feléled és mindneki tolja majd az ötleteket. Nekem lenne egy kérdésem. Haverokkal sátrazást tervezünk, a június 23-24-ei hétvége körülre (ha jó idő lesz persze). Valami jókis kempingbe kéne elmenni, ahol jó a strand, a városban vagyis a közelben van esetleg vmi jó szórakozóhely (ez azé nem oylan fontos hiszen a kempingben is lehet "bulizni"), szal egy marhajó sátrazós hely kéne fiataloknak :) Tudtok ajánlani?
  • Szuperkaraj
    hétfőn esőbe jöttem haza...illetve futottam :D szerencsére hazaértem a zivatar előtt, csak az "előszele" kapott el
  • Broafka
    nem mintha a topikhoz tartozna már az egész, mert kicsit eltértünk a témától :)
    de amikor a moziból jöttünk haza, alig bírtunk feljönni kocsival, úgy szakadt az eső nálunk...
  • dunga
    Itt is rakat ág letört, meg kidőlt pár fa. Utcákon meg alig lehetett közlekedni. Volt 3x vihar.
  • 12346
    tegnap este elég hard vihar volt:C itt az utca másik felén egy domb van nagy fákkal, meg egyéb ojjektumokkal. volt hogy csak néha lehetett átlátni oda. akkor is csak a földig hajló fák körvonalait lehetett kivenni. azér para volt-.-
  • Szuperkaraj
    itt(Miskóc) már biztos jön a vihar (legalábbis el van borulva 1-2 helyen...)
  • Broafka
    no lám, valaki végre írt a topikba :)

egyébként most nincs jó idő :-/
    na jó, hát, nem sülünk halálra, de kicsit hűvös van...
  • 12346
    hinnye^^ most jó idő vanik
  • Broafka
    nah, még mielőtt kitöröltetem, addig, szóval ez a kép ide most hogyan is?
  • dunga
  • Szuperkaraj
    Nem túl nagy a kép? és amúgy ez ide most hogy és miért?
  • atesz11
  • PíszLávJuniti
    fagyassz le fröccsöt jegesre.
    (y)
  • Broafka
    az finom lehet :P
  • Szuperkaraj
    akkor rákenem egy piritósra
  • dunga
    akkor kiszíjja' a véred a szemét :P
  • shad0w
    és akkor ha olyan szúnyog jön amelyik előtte hagymát evett?
  • Broafka
    jaj már, mit tudom én :D
    lehet hogy nem olyan nagy intenzitással árad ki belőlünk a hagyma szag, és nem figyelünk rá
    és különben is, ha eszel hagymát akkor te nem érzed hogy büdös lennél, azért javasolják a közeledben ülőnek, hogy egyen ő is hagymát, mert akkor nem érzi majd ő sem a büdöset... nah!
  • nf1
    "akkor viszont lehet hogy nem a vért járja át, hanem a bőrödből árad a büdös :P"
    ha ez igy van akkor mi miért nem érezzük? csak akkor ha az illető ránk lehel
  • Broafka
    de a 6600-as telcsire, vagy melyikre, lelehet tölteni ilyen szúnyogkergető vínnyogó progit, de azt mondják nem túl hatásos, én azért maradok a fokhagymánál, az eddig nálam bevállt :)