1,2 billió forintért kelhet el az ATI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze egy DC (vagy 2C, 4C, stb. :) ) proci remélhetõel ezen is javít. Vagy majd kiderül. :P (Nekem még nincs.)
#67: ezért mondtam, kinek mi... Te az ATIban én az nVidiában csalódtam:)
/*WTF?!*/
Felveszi a kesztyût az AMD
nvidiával soha gondom nem volt, bezzeg az öcsém atija
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
/*WTF?!*/
Én azt fogom venni, amelyik számomra jobban megéri. Hiába lesz egy Conroe relatív olcsó, ha a hozzá tartozó lapok drágák... Amúgy meg általános dolgokra már egy X2es vagy egy P D is bõven elég...
/*WTF?!*/
én mindenesetre egy 4200+ x2 procira be fogok ruházni, és majd 2007-ben egy 4 magosba.
Az árnál amúgy érdemes az alaplapot is számolni. Ahogy nézem, egy épkézláb alaplap Intel platformon jóval többe kerül, mint AMD-s megfelelõje...
/*WTF?!*/
Árakról sincs semmi info,de itt mindenki megmondja az igazat.
Bármilyen conroe jöhet az AMD áraival nem nagyon tud majd mit kezdeni.Pl:
4200+ X2 179 dodo
Feri! Vegyük meg...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
(Intel+Nvidia).
Az asztalomon itt dohog egy Amd A64+Ati,és egy duálmagos Intel+Nvidia konfig. Jelenpillanatban az utóbbin mennek szebben a gamek.Oblivion,NfsMW,stb.
/*WTF?!*/
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Télen megy is a csere valami X2-re aztán majd meglátjuk.
Egyébként az Amd-nek is komoly fejlesztõ csapata lehet az ex inteles nexgen plusz az egyéb helyrõl átcsábított mérnök(Alpha project).
De nagyon joban van az IBM-el is.
Nagyon nem lenne jo az egyszereplõs piac,arra nagyon ráfaragnánk(sebesség alig nõne bezzeg az árak!!!)
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Ugyan most jobban áll a cég,de lehet hogy az Intel úthenger ellen megint valami erõs szövetségesre lessz szüksége.
Én kedvelem az AMD-t valszeg mégegy proci váltás belefér a 939-es lapomba(x2)de ha utánna sem zárkozik fel a conro-hoz akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül váltok intelre.
Igazán nem is értem a fan-okat hogylehet egy céget elborultan,fröcsögve védeni, és szidalmazni a másik céget.<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez vonatkozik intel és amd fanokra is.
Ezt senki ne kritizálja, fõleg olyas valaki, aki még magukkal a számokkal sincs tisztában, csak azt tudja, hogy keverés van a két nyelv között.
De ez itt most teljesen jó!! <#nezze>#nezze>