75
-
dez #35 Egyébként az utóbbi pár évben nem is lopott senki senkitől, mert keresztlicenc-megállapodás értelmében azt vehettek át, amit akartak, legálisan. -
dez #34 Az utóbbi években nem kellett túl sokat lopni tőlük... Kb. egy dolgot, az SSE3-at, de az nem nagy cucc. Mellesleg jobban ment K8-on, mint P4-en. -
irkab1rka #33 Ja, eddig is mindent el tudtak lopni az inteltől, szóval én továbbra is AMD párti vagyok. -
csimmasz #32 Ja,olvastam is az árcsökkentésről.
Télen megy is a csere valami X2-re aztán majd meglátjuk.
Egyébként az Amd-nek is komoly fejlesztő csapata lehet az ex inteles nexgen plusz az egyéb helyről átcsábított mérnök(Alpha project).
De nagyon joban van az IBM-el is.
Nagyon nem lenne jo az egyszereplős piac,arra nagyon ráfaragnánk(sebesség alig nőne bezzeg az árak!!!) -
kandeláber #31 Teli van az intenet Conroe tesztekkel. -
Caro #30 Nem kell aggódni, ha valóban olyan nagy lesz a conroe, amit egyébként kétlek, akkor majd fillérekért fogják dobálni a nagyon jó AMD procikat. -
Damon #29 Szerintem meg UltraSPARC és 3DLABS, de ez az én gondom. -
csimmasz #28 Ha joltudom az AMD a Nexgen felvásárlása mentette meg annakidején.
Ugyan most jobban áll a cég,de lehet hogy az Intel úthenger ellen megint valami erős szövetségesre lessz szüksége.
Én kedvelem az AMD-t valszeg mégegy proci váltás belefér a 939-es lapomba(x2)de ha utánna sem zárkozik fel a conro-hoz akkor minden lelkiismeret furdalás nélkül váltok intelre.
Igazán nem is értem a fan-okat hogylehet egy céget elborultan,fröcsögve védeni, és szidalmazni a másik céget.
Ez vonatkozik intel és amd fanokra is. -
benczurzs #27 Ezt most jól írták !!
Ezt senki ne kritizálja, főleg olyas valaki, aki még magukkal a számokkal sincs tisztában, csak azt tudja, hogy keverés van a két nyelv között.
De ez itt most teljesen jó!! -
dez #26 A csúcson kell abbahagyni... :P De egyébként nem nyomják le, most nagyon is kiegyenlített a dolog. -
Caro #25 Szerintem nyugodtan lehetne az alaplapon egy socket a GPU-nak is. -
poplacsek7 #24 Nem kimondottan vagyok AMD hívő, úgyhogy nem kimondottan lenne jó, ha az AMD felvásárolná az ATI-t. Szerintem jók az ATI kártyák, de nem érdemes ilyenkor eladni a céget, mikor szinte mondhatjuk, hogy lenyomja az nvidiás kártyákat...
De ők ezt bizti jobban tudják, mint mi laikusok... -
#23 Nekem eddig az AMD+ATI volt a legjobb. -
#22 Ezt az AMD-ATI dolgot annyira emlegetik, hogy kezdem elhinni:) Nem tudom, mi fog kisülni belőle, remélem mind a processzorok, mind a GPU-k előnyére fog válni... -
#21 Hát nekem volt AMD+Nvidia, és AMD+ATI, és AMD+3dfx is nyerő, úgyhogy ennyi. Vót még Intel+3dfx, de az nevolt nyerő :\ de az intel volt a gyenge láncsszem, nem a 3dfx, ki is esett a leggyengébb láncszem :D -
gyuri12 #20 amúgy nem veszem meg,csak jó volt álmodozni -
gyuri12 #19 hm...csak 1,2 billió akko sztem megveszem -
#18 akinek a számolgatás gondot okoz esetleg, ott legalább bevillan az agy használat..:) de az ilyen "xy proci+xy vga" üzisekhez asszem nem lehet mit hozzáfűzni;) -
wanek #17 Az előző a #13-ra ment! -
wanek #16 Jelenleg 1 USD = 218.44 magyar forint
5.5 milliárd dollár = 5.5*218.44 milliárd forint, vagyis 1201.42 milliárd forint. Te ezt hogyan fejeznéd ki más szóval? Mielőtt okoskodsz, ismerkedj meg a számok világával!
PS: az egy dolog, hogy az amerikaiak billion-ja magyarul milliárdot jelent, de itt eleve milliárdot szoroztunk fel a magyar mértékegységek szerint!!!! -
Cat #15 nincs keverés most sem. Aki nem tudja elolvasni az első mondatot, annak a véleménye mit számít? -
#14 egyszeűbb lett volna úgy írni hogy 1200 milliárd forint, akkor nem lenne keverés -
Akuma #13 A cím szerint "1,2 billió forintért", márpedig mi nem amerikaiak vagyunk, tehát
1,2 billió forint= 1,2 milliónak a milliószorosa= 1,2*10^12 -
#12 Valami fontosat kifelejtettem. Hogy még jelenleg is nincsen az az átlagfelhasználó akinek ne AMD konfig érné meg jobban árban, mikor 3200+ -os Atlhon 20ropiért kapható. És még ez is egy nagyon jó darabig elvisz mindent, átlagemberéknél. Csak ez vigasztal még hogy talán nem hali ki az AMD a harból -
Aegis #11 így van! AMD+Nvidia -
#10 Sztem meg AMD + Nvidia a nyerő !!! a proci mind1 csak nvidia legyen mi?! -
#9 az angol billo az magyrul milliard. De nállunk a biillió már egy fentebbi szint azt ne kérdzed hanyas szorzo, csak az angoloknál furcsa a billio hasznalata, ezt már én is tapasztaltam. lényeg hogy az amaerikai dollárban magyarul értve 5,5 milliard -ot szorozd meg kb 210 forinttal vagy mennyi az USD manapság :) -
jefferson83 #8 Szvsz attól függ, hogy az óceán melyik partján állsz (ENG vs USA). -
JL666 #7 kicsit zavaros ez nekem billion nem milliárdot jelent?
http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?O=HUN&flash=&E=1&sid=ae08977729254252134464edf22e1932&in_form=1&L=HUN%3AENG%3AEngHunDict&W=milli%E1rd&M=1&C=1&T=1
-
#6 Nem, nem oldódna meg. Csak visszatudnánk fizetni a hitelt, és kész. De a gazdaság nem attól gazdaság, hogy nicnsen hitelünk attól még lehet szar. Az egész rendeszer igazságosabbá kellene tenni, ndem úgy mint ezek amit művelnek odabent. De ez a dolgo tény, zárjuk le. PÁ -
Visor #5 Ebben egyet értek! Intel + Nvidia 4EVER!
Jah és 1,2 billió forintból az egész Magyarország problémája megoldódna! Hamár forintba számoljuk a felvásárlási árát. -
#4 Szerintem eléggé balga lépsé lenne, jlen pillanatban az AMD részéről, mikor szorít az Intel. Az ötlet jó, de szerintem egyenlőre csak a részvények erősödését várják ettől, majd esetleg mikor biztosabb a pozíció akkor vásárlogasson csak az AMD, de szerintem most jó lenne ha kihozna valami újítást, mert hiába vagyok AMD párti, jóformán kaki ami van Conroe ellen. az ilyen AM2-es próbálkozások egyenlőek a nullával. Én csak reménykedem hogy eddig valami nagy készül az AMD háza táján, mert fejlesztésekről semmi jót neml ehet hallani 2007-2008 végéig. Remélem csak titkolózik és már holnap kibukik valami nagy durranás, mert ha nem roló le, mert én is conroe-t fogok venni mert jobb hiába vagyok AMD párti. Ez van. -
#3 Intel + Nvidia a nyerő!! -
#2 Ígyvan. Nekem pl. AMD-m van Nvidiaval és tökéletes ;DDD -
#1 AMD az Ati-val jobb vagy Nvidi-ával jobb? vagy ez hülyeség tök mind1 melyik?