American hotrod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi van a csapattal? Boyd mûhelyével? Viszi vki tovább?
Yo, Bitch!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Miért halt meg ? Olyasmit hallottam hogy 2007-be v-mi autókiálitáson rosszul lett kórházba vitték majd még haza engedték és késõbb meg állitólag a háza elõtt összeesett ismét kórházba vitték megmûtötték de már nem jött ki élve.....<#rinya>#rinya> (pedig állitólag az orvosok azt mondták felfog épülni.
r.i.p
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Köszi elõre is!
(ja és ha lehet ne csak annyit mondjatok "torrent!" köszi)
olvastam, amiket irtatok.
boyd sztem már elég idõs, kezd kissé szenilis lenni, nem veszi észre, myilen munkásai is vannak, és itt én Lee-regondolok. ki nem állhatom azt a s*ggfejt. Olyan, mint nálunk a Gyõzike:S - bohóc....
Amit tony mûvel, az hogy estig rázta a festéket, hogy a benne lévõ csapágygolyó elhalgasson..hát nemtom...ezt még a hülye is tudja, hogy csak párszor kell...de nekemaz megérzésem, hogy a mûsor producerei kicsit megvariálják adolgokat...és itt tony székes illetve fstékes mutatványára gondolok..habár nemtom, lehet tényleg ennyire ügyetlen és fogalmatlan acsávó, láttam már ilyet...pl. az öcsémet:S😛
Jahm, és bluebear-t sem kedvelem, lusta disznó....mással nins bajom, még tony-t is birom, de bluebear-t és lee-t....Pff.... nemtom láttátok-e a multkori részben, hogy bluebear miket pofázott vissza duaen-nek...én szájonvágtam volna acsávót...de lehet itt azt mondta producerbácsi, hogy szinszkedjetek egy picit, mindenesetre ez ront boydékról kialakult képen...
Az a "Használd a mérõszallagot", "2x mérj aztán vágj" dumák nagyon jóak..XD
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ReaL MaDRid x siempre
Pauly:scott is jó melós, meg tomas is az volt az is elment.
ReaL MaDRid x siempre
Nézzétek meg mennyivel jobb a year one mûhelybe a hangulat..
A szar hangulat ott csakis boyd miatt van.
amúgy Mike Lavalle is kifikázta õket -.-
ReaL MaDRid x siempre
Amúgy rendes..csak gondolom neki is töke kivan ezzel a határidõvel...
Azt nemmondták.
Azt nem mondták miben halt meg?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hány éves volt?
Uff..most volt idõm , és a napokban néztem a nyú részeket, és szegény ROY...R.I.P .
Csak nem õ fogja felújítani?
Ja, képek a kocsiról, eseményrõl: idõkapszula