113
American hotrod
-
#73 Az egyik részben mondták, hogy meghalt? Mert ma reggel néztem és már nem volt benne.
Azt nem mondták miben halt meg? -
pauly #72 64! Mondjuk én azt hittem hogy volt vagy 75... -
Vlala #71 Nyugodjék békében.
Hány éves volt? -
#70 akkor R.I.P. :(((((( -
zoolee #69 Igen... -
#68 meghalt Roy? :((( -
zoolee #67 pff...nagyon jó, egy újabb kirakat járgány..
Uff..most volt időm , és a napokban néztem a nyú részeket, és szegény ROY...R.I.P . -
Faby #66 És még itt is néhány kép a
galériában.
És a lényeg: -
Faby #65 Nézte valaki a napokban a híradókat? Több adón is volt, hogy időkapszulát ástak ki valahol amcsiban, ami nem más volt, mint egy Plymouth Belvedere. A híradásokban, amikor bemutatták a némileg megtisztított autót, ki járkált körülötte bőszen? Hát persze, hogy Boyd és még néhány Boyd Codington pólós pasi!
Csak nem ő fogja felújítani?
Ja, képek a kocsiról, eseményről: időkapszula -
#64 Nem kell ahhoz 6 év, hogy valakinek legyen sítlus érzéke. Boyd kocsiai giccses rémségek, mellőzve minden jóízlést. -
#63 az 1-2 év csak óvatos becslés volt :) nagy hülyeséget nem akartam írni -
zoolee #62 khm...pl az impressionon ~6 évet dolgozott.. -
#61 Hát igen, Foose 1-2 évig dolgozik egy kocsin nem 2-3 hónapig -
#60 Csak nézd meg pl, hogy pl Chip Foose, aki kb 3-ad annyi ideje van a szakmában, mennyivel nagyobb nevű lett pillanatok alatt, és a cége is sokkal nagyobb már. Boyd munkásai meg folyamatosan zsivárognak el a cégétől, főleg az értelmesebbek. Boyd egy iparos, nem pedig autóépítő. Fossa ki magából az izléstelen szutykokat. Hát igen a szart is megveszik, az már más kérdés. -
Vlala #59 "Iszonyat tehetségtelenként" azért harmincegynéhány éve megél belőle, sőt, elég jó hírnevet szerzett a szakmában. Lehet, hogy valakinek mégis tetszik a munkája. ;) -
#58 Ez a Boyd ez iszonyat tehetségtelen autóépítő amúgy. Se humora, se tehetsége. Chip Foose sokkal tehetségesebb nála, és sok más alkalmazottja is, bár nem szeretem egyáltalán ezt a műfajt (szép régi autókat "elcsúfítani"). De amit Boyd művel az katasztrófa. Akit még nagyon utálok az a csatlósa Duen, aki szintén egy nagy tahó, semmi tehetséggel. -
zoolee #57 Ja mint a ford a modell...
Az ibse tökre szépre magcsinálta, igaz, hiányos volt azok meg összabarmolják....
Na meg, nem hogz egy normális morort (MOPAR-HEMI)raknának, be hanem ilyen szar felújítottat mint az a modellbe azt mindíg lerobban
Uff..lol... -
Vlala #56 Nekem is gyakran vérzik a szíveem az old timerekért, amelyeket előző (talán első) tulajuk megpróbált minél jobb, eredeti állapotában megtartani, aztán jön egy "autóépítő", aki nekiesik a flexszel. -
zoolee #55 ööö...
Sztem jó lett..... -
#54 Ez a zöld Impala is gyünyörű eredti állapotban volt. Láttam azt a részt amikor megvették. tényleg tipp topp volt és tök gyári, erre cisnálnak belőle fikazöld vasalódeszkát. -
#53 Tényleg azok :( Szebbnél szebb autókat gányolnak össze strici mobilokká. Miért nem gyártják inkább saját magukat őket, miért kell ehhez a szeméthez pótolhatatlan autókat szétflexelni? -
zoolee #52 A zöld impala low rider nagyon odab@szós....
FAV. -
Vlala #51 Boyd Coddington oldala
Éredemes nézegetni, nekem intenzíven megkezdődött a nyáltermelődésem tőle.
Hotrod.com -
doki11 #50 mondjon már valaki egy jó hotrodos oldalt vagy képet -
Vlala #49 De február eleje óta reklámozzák, hogy jön a 2. évad... erre benyomják az első évad első részét. -
#48 sztem össze-vissza nyomják,sosem értettem egyébként...csak egy ideig néztem folyamatosan,minden nap,mostmár csak úgy néha-néha belenézek,és zavarosnak tűnik("Ez a rész a múltkori előtt volt még") -
Vlala #47 Nem igazán értem, elkezdték elölről? -
#46 őszintén szólva,én kb 2 hétig bírtam,nincs nekem ilyen hülyeségre időm,jól elbasztak ezzel a sorozattal is... -
Vlala #45 LEsz a második évad a Discoveryn péntektől. Kíváncsi vagyok, miket hoznak össze, bár az "építsünk valamit határidőre és vesszünk össze egymással" kaptafára készült sorozatok már kicsit unalmasak. -
#44 én ő hozzá képest értettem :D -
#43 az túlzás hogy jó^^ -
zoolee #42 Gihihi......... -
#41 ya.
amúgy boydnak is jó nője van,és nem a pénzéért,ááá.... -
zoolee #40 MEg mikor megb@szta az asszonyt. -
#39 hát igen,1 napig jó kedve volt...utána annyi is lett -
zoolee #38 Ja de mien volt az utánn hogy elment 1 hétvégére szabira. -
#37 duane charliera is bepöccent egyszer...
pedig charlie dolgozik,és most nélküle elég nehéz nekik -
zoolee #36 Sztem duane csak azér ilyan mert sok a bluebear féle fasz akik olyan idegesítőek , hogy az nem igaz. -
#35 amúgy tud rendes lenni,nálam duane ásta el magát jó mélyre.
meg boyd is,mert miatta ment el charlie,pontosabban a határidői miatt... -
#34 múltkor simán kibaccták a csajt... ez minden második részbe kirúg valakit