Minden napra egy kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(Milyen hülye volt az, aki ezt a figurát kitalálta...!)
Nem reklámként rakom be a képet!
Link
Régen eszembe jutott az a poén most megint elsütöm, és le is védetem:
"Vlala te hülyébb vagy mint Valaha" 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
😊
tehát, ha nem a
nézd vissza az elejét
nem élesen látta a "cuccokat", hanem, hogy olyan hullámosan szellemképes a világ...
nem volt elb*szva... annyira
A szem a fókuszpontban mennyi megapixel részletességgel lát? 😊 Alapvetõen normális érett emberi szemrõl beszélünk, de ha valakinek más konkrét adata van csak bátran <#buck>#buck>
Repülõgépeken ténylegesen mennyiséget mutatnak, ott minden egyes tartályhoz tartozó szintmérõ egység (legyen az mezei úszós-potméteres, kapacitív, optikai, akármilyen) szint/kimenõ jel jelleggörbéjét összelövik az adott tank általában teljesen hülye alakjával.
De autónál ez fölösleges, ha nagyon merészen nem tankolsz idõben és centizgetsz a nullás jelzéssel, max elsétálsz a benzinkúthoz egy kannával 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
mert egyik esetben sem fogadnék arra, hogy uazt csinálják a csajok kettesben wc-n
ha nincs olvasnivaló akkor beszélgetni kell valakivel.
Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!
... got nothin to share with you...
holnapi napom:
magyar
matek
töri
angol
rajz
XD
... got nothin to share with you...
az elso feleben 200 merfoldet megy az auto a utolso felben pedig mar csak 170et... es ez volt a dodgeban.. ez volt a celicaban ez volt a scionomban.. jo persze nem ezekkel a szamokkal de a lenyeg ugyan az
Jó ötlet, csak nehezen kivitelezhetõ! 😄
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha diákigazgatóválasztás lenne a sulitokban, és az osztályotok a maffiát választaná témának, tehát annak öltözik be, ahhoz kapcsolódik a mûsor, ti milyen olcsó ajándékot adnátok a diákoknak reggel??? (700 db ajándékról van szó, szal tényleg olcsó kéne)Ötleteket!!! 😄
Noname kábellel egy méter múlva is szar lesz a jel.
http://www.panoramio.com/user/518310
Egy D-sub kimeneti jelet meddig lehet hosszabítani???
A próblémám, hogy ki akarom vinni a szgép monitor jelét két szobával arrébb, és nem tudom, hogy nem fog megnyengülni-e a jel. KB. 10-15 méter kábelrõl va szó. DVI nem játszik😞
Elvileg a postafordulta így 3-4 napot kellene, hogy jelentesen...
de tapasztalatom szerint inkább egy hét...<#levele>#levele>