Minden napra egy kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

osztálytársam....
kedvencek:
slipknot, Korn, Lordi
lol, diszkópicsa

... got nothin to share with you...

feketérõl visszaverõdik a fény? 😮

Aquir
mert olyan szerkezetûek a molekulák hogy a fény ugy verõdik vissza hogy fekete lesz <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

circa
Miért fekete a kóla?<#lookaround>

DJ Skyline
hármas nagyon poénos,leginkább a
Születési név
Weboldal
meg hány éves lehet a csaj,13-14?
Klubtagságai:
# Sex rajongók (1399)
# Szexpartner keresõk.... (257)

no comment! mind1,ezt nem itt! 😊

Rage47
lehet<#nyes>
Mert ennyi az IQ-juk...

Rage47: valószínû, hogy egy nullával többet írt.

Rage47
óó te jóó ég😄D
akinek 160 iq-ja van, az nem hiszem h ezt irta volna be..😄
kösz😊

Rage47
komolyan azt hiszik? ezt még nem figyeltem meg😄
MyVIP-en és SG-n miéárt hiszi minden noob hogy az ICQ szá azonos az IQ számmal? 😄

Fejes021
én asszem hogy a csuklás attól van hogy levegõ beszorult valahova amit a rekeszizom megpróbál kipréselni.

http://www.panoramio.com/user/518310

Aquir
megint ittál? =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Martin Rome
hi!
Erre nem találtam választ de lehet bennem van baj.
Mien tartományokba látt a tyúk?Értéket nanométerbe😄

Aquir
ok, nem vagyok 😊

biomage
és? mert nem vagy ott még lehetsz moderátor

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Aquir

LordVenom
Hát valamiféle hirtelen rekeszizom összerándulásból ered,és valamilyen reflex okozza,de hogy mi a tökömre jó,azt nem tudom...😊)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tnm
amennyire tudom azért, mert az agyad már nem jut elég oxigénhez, és ilyenkor egy nagyobb mennyiségû levegõadagban étrtelemszerûen több a zoxigén😊
de ha már itt tartunk, a csuklás mire jó??

biomage
talán azért más mert ebbe a topikba mást irnak
Aquir miért zártad be? mert majdnem egyezik a cime de a témák mások

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Aquir
bagatell 😊

LordVenom
Azért mert ez napi egy kérdés,az meg heti...<#vigyor>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Aquir
na miért? ò_ñ

biomage
na végre jutot egy ujabb kérdés az eszembe
de elötte egy link
Miért gondolom ugy hogy az a topik nem olyan mit ez?

LordVenom
Köszi,érdekes teória. 😉

Ez érdekes.

Rage47
rákerestem gugliban..😊
itt
atlagember
Mert rövid a bõr az arcodon.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Ez jó kérdés

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

fernando torres
miért/mitõl ásítunk?

Valószínûleg tetszik neki a grimasz, amit utána vágsz.

Sephi
Miert szeretem en a macskaimat ennyire ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A másfél éves kistesóm miért élvezi ha gyomorszájon rúg?

😄DDDDDDDD

Rage47
pedig az oszt. társam tudja nyomogatni a szemét😄
Alapvetõ reflex, a szemgolyóid védelmében zárod össze a szemeidet (próbálj a szemedbe nyúlni, az sem fog menni!)

Rage47
mert kiesik a szemed. 😄D
tényleg, nem is probáltam még ugy..😄
miért nem tudok nyitott szemmel prüszkolni? 😄

Gu: Sötétség Ru: Eloszlató

és hogy vágnak kormot? 😄

<#vigyor3>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jó, de nekik nincs körömágyuk. Semmibõl nem lesz köröm. (csak hitelbõl a söröm - hihihi)

Szerintem se a viztöl nö a köröm képzeld el a delfineket és a cápákat amint tiszta körmösek 😊)))) Egész nap a vizben lubickolnak 😊))

Pedig igaznak tûnik, nézz meg egy halat, az egész teste körmös (pikkelyes, de az ugyanaz) 😊

<#fejvakaras> Nem hinném, hogy a víztõl gyorsabban nõne 😊 Szerintem a lábunkon a köröm sokkal jobban kopik, mint a kezünkön. Ezért is tûnhet úgy, hogy ott gyorsabban nõ.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Fido4life
htx

Gladiator
azért, mert a víztõl is gyorsabban nõ a köröm, és a kezed töbször ér vízhez, mint a lábad. mert kezet naponta 6-7x mosol (jó esetben), lábat meg csak fürdéskor.

Fido4life
Ki felelõs, a 20-adikai Apokalipszisért ?

Match
Hogy számolja a gép a randomot? Azt tudom hogy az idõbõl kalkulálja ki, de nem tud valaki pontos képletet?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"