767
Ide írhatod azokat a kérdéseidet,amikre régóta keresed a választ. Lehet bármilyen kérdés ami foglalkoztat,kezdve a \"hány lóerős a trabant\"-tól az elektrosztatikus gömb működési magyarázatára,csak azt ne kérdezd mekkora a világegyetem. :) Ha lehet próbáljatok válaszolni is az előző kérdésekre,és naponta nem feltenni ezer kérdést.
-
na erre az eszméletlen fontos kérdésre keresem a választ:mi a majom neve a bolygó kapitányában???
-
jefferson83 #485 Gondolom mindenki utazott mar vonattal en csak azt szeretnem megkerdezni, hogy miert kell majdnem minden egyes allomason megkoccintani a fekeket? Mit lehet vele orvosolni?
-
jefferson83 #484 Nagy, egyebet nem tudok mondani :)) -
jefferson83 #483 Regisztrálj és olvasd el. -
bdanoo #482 Nagy Külömbség van addr és a ddr2 memóriák között? -
Lehet kicsit láma kérdés,de mi a külömbség a plazma,és az LCD tévé között? -
kár, remélem betéved ide egy veterán szivarozó :D -
jefferson83 #479 Helyes :P Egyébként nem zudok segíteni, mert fogalmam sincs. -
akkor úgy fogalmazok, hogy "ajándék" lesz :D
-
jefferson83 #477 14-18 között egyik sem
-
Melyik a legjobb, édes, nem túl drága (0-2000Ft/csomag) szivar/szivarka? -
jefferson83 #475 Biztos igazad van, én csak a magyar átiratot hallottam, de már azt is elég régen. Monty Python csapat pár vidám percet már szerzett nekem(nekünk) :) -
Vlala #474 Egészen pontosan hollókról van szó, a Monty Python csapat agyszüleménye, olyan remekekkel együtt, mint a féllábú, Tarzan-szerepre jelentkező ember, akivel tapintatosan kell közölni, hogy nem alkalmas, a hülye járások minisztériuma, stb. -
kösz, most épp nem tartok állatokat :) -
jefferson83 #472 Azt hiszem az egyik L'art pour l'art paródiában akarták megtanítani a varjakat víz alatt úszni, tanulságos :) Azért sok sikert :P -
aha, pedig pont arra gondoltam:D -
jefferson83 #470 Magasabb rendű állatoknál simán. Kutya macska barátság is van :) Sőt oroszlán és kutya barátság is, innentől már csak egy lépés az oroszlán birka barátság és így tovább :P Viszont kigyó egér lamourra ne számítsunk
-
Egy állat vajon megszokná a ragadozóját (vagyis aki megeszi), ha az emberek vele együtt nevelik föl?:) -
jefferson83 #468 Szobában és más zártabb helyeken :) A házilégynél csak a megtermékenyített nőstény telel a hímek elpusztulnak. Egyébiránt teljes átalakulással fejlődik és uszkve 1 hónapig él egy-egy egyed. Csak jó időben tartozkodik szabadban, télen nem bírná ki a hideget. -
Hol tölti a légy a telet??? -
Vlala #466 Formázással. Elvileg lehet telepítés-visszavonással is, de ez általában nem megy. -
69 -
michele #464 Miként lehet awindows xpt teljesen lepusztítani a merevlemezről? -
Engem az érkelne, hogy a norvég király hány éves. -
Hajnalcat #462 Lol, tényleg, hogy erre nem gondoltam! XDDD -
jefferson83 #461 Neméjted az egy NAPszemüveg
-
A vízfelületről tükröződő nap :) -
Hajnalcat #459 Miért van a Coca-colás napnak a szemén napszemüveg? Mi süt a szemébe? 
(Milyen hülye volt az, aki ezt a figurát kitalálta...!)
Nem reklámként rakom be a képet!
Link -
értem :D
Régen eszembe jutott az a poén most megint elsütöm, és le is védetem:
"Vlala te hülyébb vagy mint Valaha" :D -
Vlala #457 Csak azt jelzi, hogy Te vagy a körrel. :) -
Miért rak ki valaki X-et a neve elé, ettől jobb lesz bárkinek is? -
a Kakas! -
Mi volt előbbb a tyúk, vagy a tyúktojás? -
utólag tettem fel tudva már a választ oké? a válasza akkor is "érdekes" volt :) -
semmmi -
A kérdésem még áll
:) -
Mert mi volt ott? =) -
Felteszek egy egyszerű kérdést: Mivan? :) -
oppá azt hittem másik topicban vagyok, bocsánat:
tehát, ha nem a [H]ouse 3x04 inspirálta a kérdést, akkor hagyd figyelmen kívül a hsz-emet... -
őőő
nézd vissza az elejét
nem élesen látta a "cuccokat", hanem, hogy olyan hullámosan szellemképes a világ...
nem volt elb*szva... annyira