317
-
#157 Bocs elrontottam ez a jó :
banner -
#156 -
#155 Na várjatok meg is csinálom :) -
#154 Hát én ellentétben úgy vélem hogy a második azért jobb mert ott van Tony feje és az a jellegzetes, de:
Az lenne a legjobb ha a második bannerba beleraknál egy két képet az elsőből. -
#153 az elsőt tegyétek be, klafa lett ! azt hiszem nekem is megkéne szereznem a játékot, ha már én indítottam a totyikot :D -
#152 Szentem az első nagyon király, a második már kevésbé. -
#151 v1
v2
Azt is mondjátok meg ha egyikse jó! -
#150 én meg Ps2-n -
#149 Bi bi biii én meg dsen. -
Pitypang18 #148 Bibííí, én már psp-n nyomom az új Tony-t!!! -
#147 Most szedtem le a downhill jamot gbara, jó 3D motort írtak hozzá de lassú (dsen sokkal szebb és jobb) -
#146 ja -
Dloc #145 És a carrier módban itt is "amatőrrel" kezdjük mint a többi TH-ban? -
#144 nem tudom elmondani, ezt ki kell próbálni -
#143 Mert milyen ez a karrier mód? Miben különbözik a régitől? -
#142 van carrier mod, van free skate, és van 2 playeres nmód,
a carrier nagyjából olyan mint a thug 2-től kezdve de azért másabb, de azon belül is vannak emberek akik classic küldetéseket adnak, mint a régi THPS tony hawkokban, de azokat nem muszály megcsinálni -
Dloc #141 Ebben van rendes carrier mód(mint pl.:undergrund),vagy olyan mint a régebbi THPS játékok?Mert ha olyanok nincs értelme 10 percnél többet rááldozni. -
#140 Válasz 'stream man' üzenetére (#133) -
#139 na ja PS2 30 ezer Xbox 360 80 ezer... Még jó hogy kidolgozottabb.. -
#138 Akár mit is mondtok, szerintem a legjobb tony hawk az első rész volt, még annak idején ps1re! -
#137 az x360es* sokkal jobban kidolgozott mint a playstation-ös verzió. -
stream man #136 elnézést annak aki nem érte velem eggyet -
stream man #135 én személy szerint lesz@rom hogy melyik néz ki jobban nem vagyok annyira konzol-buzi -
#134 ezaz... a két konzol összehasonlíthatatlan mivel 6 év van köztük -
stream man #133 amugy is minek kell ps2 verziot összehasonlitani x360-as verzioval? -
#132 nagyon sok különbség van köztük...
-
#131 xbox meg xbox360 között nem annyi a különbség hogy a 360 ujabb? Mert akkor tök mindegy mit irok, az meg magától értödő hogy csak újra dolgoznak..
Tehát ps1-re nem fog megjelenni.. -
#130 Nem úgy szóltam le,hogy a játék full szar mert nem az.Én csak azt mondtam,hogy aki játszott az előző részekkel és nem 1 baxott nagy tony hawk fan aki pályánként képes lenne tizenakárhányezret fizetni a játékért annak már unalmas. -
#129 De a PS2-es változatban sokkal jobb hogy nem olyan tűélesek az árnyékok, a való életben is homályosak. -
#128 MÁr nem is azért de te nem látsz?
az NEM X-boxos video hanem X-Box 360 az tuti!
nézz meg egy x360-as videot tökre ugyanolyan, mellesleg az X-box hogyan tudna ilyen grafikát csinálni? -
#127 Csak PC killer szólta le, mi a többi tony hawkot szóltuk le -
#126 A THAW ban szar se volt azt nagyon megutáltam, legalább új dühöngéseket raktak volna bele, de áh, az is ugyan az lett. -
#125 az első xboxos a második ps-es -
stream man #124 ez x360-as verzio meg ps2-es? -
#123 1. Nektek melyik banner tetszik? (#108)
2. Most már rendesen leszóltátok, azt se tudjuk mire számitsunk ha lesz pc-re.
3. THP8 xbox-os videót láttál? ez egy xboxos ez meg ps2-es)
Nézd meg mennyi különbség van közte.. -
#122 erről van szó, az AW nagyon egy elbaszott Tony Hawk lett, az U2 se jött be annyira, az U1-nek volt 1 nagyon hangulata szóval nekem az jött be a legjobban, a TH 3 után... -
#121 Én az underground 1 után untam meg a deszkás gameket.Ettől függetlenül végignyomtam az u2-t,aw-t és lehet,hogy ezt is végig fogom szenvedni. -
#120 Az se volt nagy szám
-
#119 az aw-ben milyen jelentős újjítás volt, a biciklin kívül ? (mert az aztán nagyon fasza újjítás volt D:) -
#118 Azt nem mondtam,hogy rossz csak nincs benne elég újítás thug és aw-hez képest.