317
-
Crazy Mate #197 És lehet benne parkot csinálni?Nem találtam ezt az opciót sehol sem:( -
Crazy Mate #196 Thx,magamtól sosem jöttem volna rá. -
#195 nemis mind1, nekem 1re megy: szar mind a kettő :D -
#194 l1+r1 -
Code92 #193 az nem, spanyol hanem francia de mind1 -
Crazy Mate #192 A ps2 verzióban hogy lehet leszállni a deszkáról? -
#191 Na végre türelem rózsát terem (egyébkénttegnap szóltam az egyik Jedi modinak:D) -
#190 Kasabian - Club Foot -
#189 yeah betteték -
Dloc #188 Nem tudjátok hogy mi annak a számnak a címe ami a trailer alatt megy? -
zol45 #187 Én is aszt töltötem le:)véletlen sajnos nem lehet nyelvet választani -
#186 csá.
Gondolom ti angolul játszátok :D Nemlehet vhol nyelvet választani mert nekem spanyol, amit nemnaon vágok -
#185 Kérd ezt karácsonyra. -
#184 valószínűleg -
#183 Ugy látszik hozzájuk nem jár a mikulás. -
#182 Még mindig nem rakták be a bannert bazz... -
#181 ?! -
evikec22 #180 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
#179 kösz -
#178 kösz -
#177 Na én már szóltam a moderátornak, azt a fajtát ahol alatt ott van a fórum jel :S
De szerintem jó ezis meg azis. -
#176 Szerintem szar lett az a FORUM oda de oké -
#175 ugen, ugyanezt rakjuk majd be, cssak FORUM felirattal az alján.. -
#174 és ez?lehet h késő -
#173 Melyiket? -
#172 Na írtam a moderátoroknak majd berakják vmikor -
#171 Inkább az első
-
#170 Szerintem azé ne a műásodik(amir én szerkesztettem) mert ott a thpj8 felirat el van mosódva:S -
#169 Game Overben (fix tv) most mutatták be a pordzsekt nyócat:D
Halálra röhögtem magam hogy bénázott a gyerek :DD
Csinált egy 180 olliet és el volt ájjulva :d -
#168 Szerintem legyen ez vagy ez. -
#167 aha :D -
#166 Gyerekek valaki írja máármeg hogy lesz e pc-re ez a game mert jo lenne már tudni...:! -
#165 fasza, szóljak a moderátotnak h berakja? -
#164 hm? -
#163 Most mennem kell fizikát tanulni, de utána megpróbálok egyet megint csinálni :D -
#162 Szerinted....
Szerintem meg nagyon jó TH lett.
Kivették a hülye értelmetlen dolgokat és új pályák trükkök mozgás és karakterek lettek.
ÉS a Carrier mód is fasza lett. -
Code92 #161 nah jáccottam még vele 1et free skate-ban a pálya egész jó volt viszont ráébredtem h. ez kész ez gyengus és rohadt sunyi dolog h. ugyanazt akarják bekajoltatni velünk immár 8-asdszorra.... -
Code92 #160 nah ma kipróbáltam igazából hangulatra az AW sokkal de sokkal jobb volt egyszerűen egy sima semmitmondó toni hók rész semmi új a realitásról le is lehet mondani ugynaz mint az AW a videóbsan látott grab és slide közbeni kapálózás nincs benne a grafika gyenege úgy ahogy van és a lényeg hoiányzik belőle a HANGULAT!!!! egyszerűen száraz semmitmondó vasárnapdélutáni szenvedés ez a gamma és azt már csak halkan jegyzem meg h. haverom a francia verzsönt adta kölcsön szal még hogy a sztoriból v.mi is átjönne az is kizárva........erről ennyit de lehet h. x360 on jobb lesz mint ps2-n -
zol45 #159 ÉS pc-re mikor lesz vagy Nem is lesz ? -
#158 elirtam bocs:P