61
-
#21 Hát ja a normál rádiók is a szemetet ontják... ezért hallgatok online rádiót, mert azok nem mindíg szemetet ontanak, és lehet válogatni a zenei stílusok között. De miért is vannak ezek az online rádiók? legtöbbje INGYEN magától? Ha pénzt akarnának szedni érte megtehetnék, van ilyen. Szóval akkor milyen jogot akarnak védeni? -
asdasd22 #20 Megvan a kibúvó:
van internet előfizetésem, de csak van. Nem használom, előfizetek rá, mertszeretem ha lóg a falból.
De internetezésre (rádiózásra, tévézésre) alkalmas gépem nincs. Sőt sz.gépem sincs.
Persze a bíróság ilyenkor jön a "nem életszerű" passzussal...
de ügyeskedni azért lehet :) -
#19 "Az új díjfizetési kötelezettség elsősorban a cégeket terheli és csak másodsorban a magánszemélyeket."
mi az hogy másodsorban? magánszemélynek nem kell fizetnie? szerintem biztosan kell
egy családben van legalább 2 TV 2 számítógép, 4 mobil, az már 136 eur havonta
és amit Németo-ban bevezetnek, azt majd nálunk is be fogják
-
#18 havi 5k -
#17 uramisten -
metaljesus #16 uhhh ez tényleg durva
miért nem vezetnek be például jogdíjat az A/4-es fehér papírra, mert úgyis biztos lopott adatokat nyomtatnak rá a userek. lehetne 3-4 ft/lap, lelkes jogvédőink máris jobban élnének -
gyuri12 #15 no comment -
gyuri12 #14 no comment -
tudatlanka #13 Felvagytok itt háborodva...akkor erre mit léptek??? -
#12 a tv műsorok nézhetetlenek... rádióból is csak a szemét jön most miért kéne érte fizetni?!
"Morden23
Mostantól minden, víz- vagy folyópart mellett/közelébe ingatlannal rendelkező komától kérjünk kikötői bérleti díjat, hiszen megvan a lehetősége rá, hogy hajót vegyen magának"
sőt szerintem mindenkitől kellene mert a sivatagban élő is vehetne hajót az meg kit érdekel hogy nem kell neki -
Morden23 #11 Talán a netszolgáltatódtól? -
Alec #10 mivaaan? legyenek előfizetősek az internetes rádiók meg tévék, aztán ki nem sz*rja le mit sugároznak nem fizetek elő és kész
-
turul16 #9 Ha enyit kell fizetni, utána legális legalább minden TV -ben rádióban elhangzott/levetített dolgot letölteni és kiirni?
Ha igen, még akkor is sokkalom ezt az összeget. -
Troppauer #8 Engem az érdekel, hogy a hivatal honnan tudja, hogy nekem mi van ? -
Zedas #7 Szerintem ez tök jó ötlet. Ha van két dolgozó szülő okostelefonnal, laptoppal, az már egyből kb. 5x díj, ha van két csemete aki mondjuk legaláb egy egyedi netes ezközt használ az még 2x. Egy család így befizet 7x204,36 eurót évente. Zseniális, kár hogy nem nekem jutott eszembe! Akár négy család biztosítaná az egy hónapi nyaralásomat a Bahamákon!
Bár csak magas poszton ülő seggfej lehetnék, szopathatnám a népet röhögve reggeltől estig, azok meg, mint a bírkák, tűrnének. Hajj de jó is lenne...
Meg van egy csomó tök jó ötletem nekem is, remélem azokat is bevezetik.
Éljen a RIAA, Artisjus és a többiek (külön díj a német szövetségi tartományok miniszterelnökeinek)! Értetek élünk, csak így tovább! Már alig várom hogy nálunk is bevezessék! -
#6 na ijen dij melett vezessen valaki net kávézót... -
#5 A net havi előfizetési díjából kapjanak 1%-ot vagy vmi nagyonkeveset, oszt kész. -
#4 így is annyi adót fizetünk, hogy a gatyánk is rámegy... -
#3 A díj személyenként, illetve készülékenként havonta 17,03 Euro
Nem sok ez egy cseppet? Nekem van egy PC-m, egy közepes laptopom, meg egy PDA-telefonom amin szintén szoktam netezni. Ez így ~50 euró, durván 15.000 HUF egy hónapban, a semmire, most a Chello Classic + Vodafone GPRS netért összesen nem fizetek ennyit. Szép. És mit is jelent ez a személyenként és készülékenként? Ha 2-en élünk egy háztartásban és közösen használjuk a gépet, a laptopot, a PDA-t meg tökömtudja mit, akkor mindennek a dupláját kell fizetni?
De legalább láthatjuk hogy nem csak a mi kormányunk szívatja a népet idióta adónemekkel... Bár nem nagyon vígasztal.
-
Morden23 #2 Ezt az ostoba marhaságot.
Mostantól minden, víz- vagy folyópart mellett/közelébe ingatlannal rendelkező komától kérjünk kikötői bérleti díjat, hiszen megvan a lehetősége rá, hogy hajót vegyen magának.
Amúgy abból a szempontból nem hülyeség a dolog, hogy ha már fizetni kell érte, akkor egyre többen fogják kihasználni az ilyen jellegű szolgáltatást, így már lehetne egy sokkal szofisztikáltabb, user-igény alapú médiarendszer kiépítésére koncentrálni.
Ettől függetlenül kicsit radikális a dolog. Hosszú a körmöd, vágd le az ujjad... necces. Nagyon necces. -
pepe003 #1 Köcsög friccek