East India Company

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Így van örömmel tõlt el!
Köszönöm a fáradozást!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Sunsetjoy
Üdv!
Remélhetõleg örömmel tölt el többeteket, hogy még a hónap vége elõtt elkészülök a játék szövegeinek fordításával, immáron a jelenlegi 1.06-os verzióhoz idomítva (most még az 1.1-et csinálom, de a kettõ között max. 20 sor lehet a különbség szövegek terén).
Ha nem olvastok róla máshol, akkor itt mindenképp megemlítem a dolgot.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Agamemnon
Bejelentették a tengeri stratégiai kiegészítõjét a gamescomon, az East India Company: Privateer a kalózok életébe enged majd bepillantást. Az egyjátékos részben az általunk választott nemzet színeiben próbálhatjuk ki tudásunkat és kalózkodhatunk az ellenséges hajókra, míg a többjátékos részben megjelenik a Breakthrough pálya, ahol az egyik csapat kísér egy hajót, melyet a másik támad. Új küldetésfajták jelennek meg, hajók elpusztítása, kikötõk blokád alá vétele mellett a szállítóhajók védelme is feladatunk lehet. Gonosz trükk lehet a zászlócsere is, mikor az ellenfél baráti hajónak vél bennünket, így meglepetésszerûen csaphatunk le rá, ráadásnak még kritikus sebzést is okozhatunk ilyenkor, melytõl az ellenséges hajó azonnal felrobban.

ok, köszi
Muki100
Torrentõl szedd a patchet, ne a hivatalos oldalról és az megtalálja + crack is van.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

fel akartam tenni, de azt írja, nem találja a gépemen a játékot... :S
Muki100
patcheket ne felejstd, anélkül szart ér :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

a leszedtem, mindjárt ki is próbálom, kíváncsi vagyok milyen. 😊
Agamemnon69
"Ships now always surrender with zero morale" - na, legalább már nem kell meglõni, ha az ember kapitányi skillel viszi le a morált 😄

"Ship masts will fall only when mast hitpoints go under 10 %" - hát igen, elég hülyén néztek ki a szinte full hp-s hajók árbóc nélkül XD

"Ships with masts down won't try to flee anymore" - ez árbóc nélküli hajók menekülése megint egy érdekes jelenség volt 😄

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

grebber

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm, ezzel már jó...

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Agamemnon69
Nekem is megy a Skidrow-os 1.05.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Sajnos nem lehet beírni ide elérhetõséget meg ilyeneket, de van egy olyan torrent oldal, aminek a nevében van bé meg há meg ó 😊 Oda feltettem a Skidrow-os v1.05 patch & crackfix-et.
De ha így rákerestek gugliban, hogy "East India Company v1.05 update Skidrow" akkor tuti megtaláljátok. Én is onnan bogarásztam össze és megy szépen 😊 Remélem kicsit tudtam segíteni :$

Muki100
Nem a hivatalos oldalról kellett leszedni, nem eic_patch2.zip vagy ilyesmi nevû fájl volt a jó, hanem az East India Company Update 1.05.exe, ez csak egy önkicsomagoló fájl volt és nem keresgetett semmit a registryben. Torrenten a skidrowos crackek ezzel együtt jönnek.

Na megpróbáltam én is patchel-ni, hát nem jött össze, nekem sem találja az új patcha gépre telepített East India Company-t. Próbáltam mindkét verzióval, mindkét patchel és ugyan ez a helyzet.
Uninstaláltam, regeditben törölgettem, de semmi (gondoltam hátha az a gond, hogy másik verzió volt fent).
Valami ötlet? Nektek hogy sikerült felrakni?

Muki100
A leglényegesebb újítás, hogy a csatában is lehet gyorsítani, a menük kicsit átláhatóbbak, lehet sorbarendezni pá dolgot.

Mit javít/változtat a patch?

A hotfix mûködik. Mostmár jó a game, sõt, a mentéseimet is be tudom hívni vele.

grebber
1.05 crackfix az hol található sehol nem látok ilyet?

Muki100
Ha ezt az 1.05ös crackre írja akkor szedd le hozzá a crackfixet.

Megtaláltam én is. Feltettem, friss installra. Crackeltem a hozzá való crackel.

Játék helyett hibaüzenet jön: Installation Corrupted! Please reinstall your copy of East India Company from your origional installation media.

Kezd elegem lenni a játékból és a skidrowos arcok hozzánemértésébõl.

Tudnál linket adni hozzá? Nekem is skidrowos van.

Muki100
Nem kell leszedni, már jó a skidrowos is csak elkúrták elõször...mostmár van crackfix.

Szia!

Torrentröl, Bithu...

Üdv!
Meg tudnád mondani, hogy honnan szerezted be az UNL verziódat?
Én is próbálkoztam a SKIDROW-féle verzió 1.01-rõl 1.05-re frissíteni, de nekem sem találta a gépen 😊 Pedig van, hiszen játszottam is 😄
Nem lenne rossz játék, de így tényleg faék, ahogy azt már elõttem említették. De én is le tudok ragadni jó idõt elõtte így is 😄😄😄
Kicsit jobban is összehozhatták volna, ha ennyi ideje tervezgették.
Nem tudom, emlékszik valaki a High Seas Trader nevû régi DOS-os játékra? 😊

Nemigazán értem a dolgot. Ez az 1.01 patch hozta be a 2D-s kikötõképernyõt, nem? Ez a funkció alapból benne van az általam említett verzióban, akkor az alapból 1.01-es? Fene érti ezt.

Végül is semmiben. Nincs kiszedve belõle semmi.
bin+cue fájl van, ami egy exe-t takar, amit csak el kell indítani és feltelepül, nincs/nem kell crack.
Az nfo-ból:

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Burn the bin/cue with Nero Burning ROM or equivalent,
alternative option is mounting the image with Daemon-Tools.
3. Install from the CD
4. Play

**Note**
Ripped : Nothing

Additional Notes:
This DVDRiP works fine with the already released v1.01 update by Skid Row
Use that to update!

grebber
Az hogy Rip az miben nyilvánul meg?

Jogos, tényleg unalmas és egyszerû, én mégis órákra le tudok ragadni vele.
Már 1660 körül járok. A Svédek és a Franciák már nincsenek. Nekem kb 100 hajóm van, vagy 15 városom. Gyakorlatilag nincs ellenfelem...

Én úgy olvastam, hogy azt nem lehet patchelni, én ezt használom:
East.India.Company.incl.Pirate.Bay.Addon.DVDRip-Unleashed

De mondom még nem patcheltem, de az nfo-jában ez van:

"Additional Notes:
This DVDRiP works fine with the already released v1.01 update by Skid Row
Use that to update!"

A skidrow félét. Tök normális, nem rip. Nem tudom mi a fene baja van a patchnek.

grebber
Én még nem majd magyarítás után agyba fõbe játszom majd szeretem az ilyen game-et!Csak a harcot kéne megtanulnom!

Ti még peccseltek is ?? SORRY TÉNYLEG, de dögunalom a játék, 3 nap után nekem már uninstall!
Melyik verziót használod? A DVDripes nem crackkel mûködik, azt lehet updatelni - elvileg - én nem próbáltam.

Úgy tûnik a crack nem lesz probléma: már a patchelésig se jutunk el.

Az új patch nem találja a gépre telepített EIC-t! Még ha közvetlenül a játék fõkönyvtárából futtatod, akkor se! Két helyrõl töltöttem le és próbáltam ki...

És crack van már hozzá? Mert anélkül nem megyünk vele sokra.

grebber
Muki100
Van új patch.

Felraktam a gémre az 1.01-es patchet, hátha javít valamit a játékon. Lévén hogy a játékban sehol sincs verziószámkijelzés, ezért nem tudtam alapból milyen verziójú. Nem kellett volna. Azóta a savejeimet nem tölti be a játék,sõt, az egész windows lefagy ha be akarom tölteni õket. Azóta háromszor raktam újra a játékot, könytártörléssel, mentéstörléssel(még a patchelés elõtt kimásoltam a mentéseim). Semmi változás, az alapverzióban is kifagy a játék mentésbetöltésnél.

Úgyhogy csak azt tudom javasolni hogy mindenki kerülje el nagyon messzire.

grebber
"Az East India Company fordítását elkezdtük. Reményeim szerint kb. 2 hét múlva kész van."

Warton
Még 1 se.

Muki100
Az alapötlet jó lenne, de rosszul / hibásan van kivitelezve.

Prince23
Ennyire rossz gém? és tényleg ez a teljes játék? még 2 giga sincs

Kipróbáltam én is, egyszerû mint a faék sajnos. Alig van benne funkció.
Pedig meg lehetett volna ezt jól is csinálni. Mondjuk kéne bele mégegyszer ennyi hajó, normális városépítés, és a tengeriharc mód erõs feljavítása. Továbbá a játékmeneten is lenne mit bonyolítani.

Meglátjuk az új patchek mit raknak majd bele, egyelõre felejtõs a játék. Az egész gyengén van kivitelezve és halál unalmas.

Muki100
1.1 patchet felraktad?

hiába öltem most sok idõt ebbe a játékba, sajnos ahogy most áll, elég gyenge
következõ javításnál még érdemel azért egy esélyt.

Ja és egy másik bug (?) van egy 5-ös brig flottám, +1 szóló kutterem.Építettem egy újabb hajót, kapitányt alkalmaztam stb , DE NEM akarja elhagyni a kikötõt!!Hiába a klikkelés a stratégiai térképen, nem jö elõ !!
Valaki help ?
Hello.Tegnap elkeztem a grand kampányt.Minden megy faszán, de amikor meg kellett támadnom egy hajót akkor a Baattle gomb inaktív maradt, és csak az automata szimulációval lehetett eldönteni a csatát ??!!?? Most akkor mi van?! Hogy lehet a 3D-s csatában részt venni ha megtámadok egy hajót???
Muki100
Körülbelül ez a legszebb kép amit ki tudtam csikarni belõle:

És az a bizonyos "imba" parancsnokom:

Szerintem a 2 skill ami leveszi a morálját az ellenfélnek nagyon durva, olyan mintha 55%-ról kezdenék a harcot, kis lövöldözés után megadják magukat.
Hasznos még nagyon a javítás is, egy hosszú csatában jóformán 2x annyit bír a zászlóshajó, arról nem is beszélve, hogy ingyen megjavítja a hajótörzset, így jó 20 000 aranyat spórolok meg csatánként.

Nem lehet valahogy sima ahjózás közben behozni a 3D-s nézetet? Azt ami csata közben van.

Agamemnon
Jah, nálam a portugáálok tûntek el, illetve én kinyírtam az empire-t (1626, már nincs hajójuk), illetve most hadat üzentek a franciák, meg a spanyolok, azthiszem, õk sem érik meg a következõ 5 évet...