99
  • gyuri12
    nemtom mé de már ehhez a grafikához is tökre hozzászoktam,és má nem is tűnik olyan szépnek
  • Morden23
    Kérdés az, hogy szükséges-e az ilyen szintű grafikai részletesség? Igazából nagyon örülnék, ha végre elérnénk a "valóságtól megkülönböztethetetlen" grafikai minőséget, mert akkor végre feleslegessé válna ennek a hajszolása, és végre történeteik, feelingjük is lennének a szebbnél szebb játékoknak. Ha olyan lesz, mint a Far Cry, akkor jól melléfognak. Az is olyan volt, mint egy csinos, de teljesen jellemtelen és üresfejű nő: meg akarod dugni, de már az ágy előtt elmegy tőle a kedved.

Más kérdés, hogy a tankos kép (első képpár, jobb kép) az egész egyszerűen lenyűgöző.
  • edios
    Hehe.. Csak abban a játékban uilyen maradt a talaj, ha közel mentél hozzá, itt nemigazán marad uolyan:)
  • Molnibalage
    Egyébként a jobb alsó kép nem nagy szám. Azt már egy '98-ban írt mára erősen tobvábbfejleszett (Falcon 4.0 ->Freefalcon 3+SP4.2)repszim is szebben tudja ábrázolni.

A többi tényleg szép, csak kár hogy ez engem nem hat meg.
  • Molnibalage
    Néhány program még ezekkel sem megy a DOS-os korból. De pl. az Imperium Galatica 2 sem megy XP alatt bárhogyan erőlködsz, pedig az nem DOS-os....
  • Morden23
    Egyáltalán nem igazságtalan. Az már sokkal inkább ügyetlenség, hogy egy "vékony pénztárcájú" ember folyamatosan a high-end játékokkal törődik. Ezért nem érdemes playboynyusziba, vagy celebritybe beleszeretned, ne sírj, ha viszonzatlanul marad.

Amúgy is, ez csak a PC-játékiparnab van így. Vegyél egy konzolt, és ott minden, ami arra a gépre kijön, az futni fog, kimaxolva, tökéletesen, vígan és gyorsan.
  • psishock
    "az XP-n sem fut egy csomó régi (NAGYON régi)!"

Mindent lehet, csak akarni kell, vannak direkt erre kifejlesztett programok amik akár még a pixeleket is legönbölyítik neked a különböző filterekkel (2xSaI_sRGB), és eleve szebb képet fogsz kapni mint azt a programozók gondolták volna :), ha próbálkoztál pl snes emulátorokkal akkor valami hasonló szintû javítást képzelhetsz el, persze rendes hangkártyaemulálással stb stb, szóval ez így nem igaz. Ajállom figyelmedbe a VDMSound XP-t vagy a DosBOX-ot.
  • tehen_m
    "Másrészt felháborít, hogy csak Vistával fog futni!"

Nem csak vistán fog futni!!!!!
  • Librarian
    Szép, szép, persze, de ha az én szívem még mindig az első MoHAA-k-ért, és Unreal-okért húz? A régebbi játékok sokkal jobbak voltak! Sokkal szívesebben eljátszom egy Trolls-al, vagy Titussal, mint a FarCry-al játszottam pl. (Pedig jó volt, kis is pörgettem...

Rohadtul nem a grafika a lényeg! Másrészt felháborít, hogy csak Vistával fog futni! Nem akarom felrakni a Vistát, szerintem ugyanúgy nem fognak futni rajta a régebbi játékok, minthogy az XP-n sem fut egy csomó régi (NAGYON régi)! :s
    Bár erre egy külön gépet használok! :-)p
  • schrank
    lehet játszani "régi" gépen is csak full LOW-on de még úgy szebb mint az elődök lásd Battlefield2
  • Psyho06
    Azért ez kurva igazságtalan hogy manapság olyan csúcsszuper játékokat csinálnak amihez csúcsszuper gép kell,akinek kicsit vékonyabb a pénztárcája az meg játszhat tovább quake 3-at (nem mint ha nem lenne jó játék).szóval mindenki a pénzre megy és hogy mindenki a legdrágább cuccot vegye meg
  • Zedas
    A DX10 csak 100%-osan DX10 kompatibilis kártyákon lesz elérhető. A DX10 a régebbi kártyák számára emulál egy DX9 felületet, csak azt tudják használni (DX9L). Az Aero sem DX10-et használ, hanem csak DX9-et.
  • Morden23
    Gondolom a Dx10 kihasználásához Dx10-es kártya kell. Hiába nézel HDTV-n nem HDTV-adást, attól szebb nem lesz.

Egyszóval, ha ilyen külsőt szeretnél a játékodnak, akkor venni kell egy Dx10-re opcionált kártyát.
  • Balumann
    Nem értem, ha kijön a Windows Vista, akkor a régebbi kártyákon is szebben fognak menni a játékok? :| Tehát hogyha kijön a directX 10 az fog valamit érni, a régebbi kártyáknál? :S Sztem hülyeséget kérdezek. De abba mondjuk biztos vok, hogy az én gépemen nem fog menni ez a játék
  • Troll
    Most azért leakadtam. Ilyen szintű grafikát rakni játékba... Ez sok, szerintem nincs rá szükség. Ha a játékmenetre, sztorira is ennyire odafigyelnének, nagyon jó játékok jöhetnének ki. így viszont a csicsás szarok korát éljük.
  • djukel
    csak kár hogy idióta UFOs játék lesz
  • Cat 02 #3
    crytek.de ?
  • gyuri12
    és még valami...nemtom hogy mé de mér nincs még rendes honlapja a gémnek?
  • gyuri12
    ez naggyon király!!szép mint állat!!