99
-
gyuri12 #19 nemtom mé de már ehhez a grafikához is tökre hozzászoktam,és má nem is tűnik olyan szépnek -
Morden23 #18 Kérdés az, hogy szükséges-e az ilyen szintű grafikai részletesség? Igazából nagyon örülnék, ha végre elérnénk a "valóságtól megkülönböztethetetlen" grafikai minőséget, mert akkor végre feleslegessé válna ennek a hajszolása, és végre történeteik, feelingjük is lennének a szebbnél szebb játékoknak. Ha olyan lesz, mint a Far Cry, akkor jól melléfognak. Az is olyan volt, mint egy csinos, de teljesen jellemtelen és üresfejű nő: meg akarod dugni, de már az ágy előtt elmegy tőle a kedved.
Más kérdés, hogy a tankos kép (első képpár, jobb kép) az egész egyszerűen lenyűgöző. -
#17 Hehe.. Csak abban a játékban uilyen maradt a talaj, ha közel mentél hozzá, itt nemigazán marad uolyan:) -
#16 Egyébként a jobb alsó kép nem nagy szám. Azt már egy '98-ban írt mára erősen tobvábbfejleszett (Falcon 4.0 ->Freefalcon 3+SP4.2)repszim is szebben tudja ábrázolni.
A többi tényleg szép, csak kár hogy ez engem nem hat meg. -
#15 Néhány program még ezekkel sem megy a DOS-os korból. De pl. az Imperium Galatica 2 sem megy XP alatt bárhogyan erőlködsz, pedig az nem DOS-os.... -
Morden23 #14 Egyáltalán nem igazságtalan. Az már sokkal inkább ügyetlenség, hogy egy "vékony pénztárcájú" ember folyamatosan a high-end játékokkal törődik. Ezért nem érdemes playboynyusziba, vagy celebritybe beleszeretned, ne sírj, ha viszonzatlanul marad.
Amúgy is, ez csak a PC-játékiparnab van így. Vegyél egy konzolt, és ott minden, ami arra a gépre kijön, az futni fog, kimaxolva, tökéletesen, vígan és gyorsan. -
#13 "az XP-n sem fut egy csomó régi (NAGYON régi)!"
Mindent lehet, csak akarni kell, vannak direkt erre kifejlesztett programok amik akár még a pixeleket is legönbölyítik neked a különböző filterekkel (2xSaI_sRGB), és eleve szebb képet fogsz kapni mint azt a programozók gondolták volna :), ha próbálkoztál pl snes emulátorokkal akkor valami hasonló szintû javítást képzelhetsz el, persze rendes hangkártyaemulálással stb stb, szóval ez így nem igaz. Ajállom figyelmedbe a VDMSound XP-t vagy a DosBOX-ot. -
tehen_m #12 "Másrészt felháborít, hogy csak Vistával fog futni!"
Nem csak vistán fog futni!!!!! -
Librarian #11 Szép, szép, persze, de ha az én szívem még mindig az első MoHAA-k-ért, és Unreal-okért húz? A régebbi játékok sokkal jobbak voltak! Sokkal szívesebben eljátszom egy Trolls-al, vagy Titussal, mint a FarCry-al játszottam pl. (Pedig jó volt, kis is pörgettem...
Rohadtul nem a grafika a lényeg! Másrészt felháborít, hogy csak Vistával fog futni! Nem akarom felrakni a Vistát, szerintem ugyanúgy nem fognak futni rajta a régebbi játékok, minthogy az XP-n sem fut egy csomó régi (NAGYON régi)! :s
Bár erre egy külön gépet használok! :-)p -
#10 lehet játszani "régi" gépen is csak full LOW-on de még úgy szebb mint az elődök lásd Battlefield2 -
Psyho06 #9 Azért ez kurva igazságtalan hogy manapság olyan csúcsszuper játékokat csinálnak amihez csúcsszuper gép kell,akinek kicsit vékonyabb a pénztárcája az meg játszhat tovább quake 3-at (nem mint ha nem lenne jó játék).szóval mindenki a pénzre megy és hogy mindenki a legdrágább cuccot vegye meg -
Zedas #8 A DX10 csak 100%-osan DX10 kompatibilis kártyákon lesz elérhető. A DX10 a régebbi kártyák számára emulál egy DX9 felületet, csak azt tudják használni (DX9L). Az Aero sem DX10-et használ, hanem csak DX9-et. -
Morden23 #7 Gondolom a Dx10 kihasználásához Dx10-es kártya kell. Hiába nézel HDTV-n nem HDTV-adást, attól szebb nem lesz.
Egyszóval, ha ilyen külsőt szeretnél a játékodnak, akkor venni kell egy Dx10-re opcionált kártyát. -
#6 Nem értem, ha kijön a Windows Vista, akkor a régebbi kártyákon is szebben fognak menni a játékok? :| Tehát hogyha kijön a directX 10 az fog valamit érni, a régebbi kártyáknál? :S Sztem hülyeséget kérdezek. De abba mondjuk biztos vok, hogy az én gépemen nem fog menni ez a játék -
#5 Most azért leakadtam. Ilyen szintű grafikát rakni játékba... Ez sok, szerintem nincs rá szükség. Ha a játékmenetre, sztorira is ennyire odafigyelnének, nagyon jó játékok jöhetnének ki. így viszont a csicsás szarok korát éljük. -
djukel #4 csak kár hogy idióta UFOs játék lesz -
Cat 02 #3 crytek.de ? -
gyuri12 #2 és még valami...nemtom hogy mé de mér nincs még rendes honlapja a gémnek? -
gyuri12 #1 ez naggyon király!!szép mint állat!!