4307
  • Danecay
    C2D E6400 kicsit megpiszkálva, ATI HD4850, 4GB 800MHz ram. A GRID az EGO engine-el, ami ugye ennek a NEON engine-nek a piszkált, tupírozott, és optimalizált változata, az ez előtti 7900GT VGA-mal is full-on ment 2GB ram társaságában.
  • Mákvirág
    Hali!
    Nekem olyan bánatom van,hogy menet közben 1-1 másodpercre belessul.
    Ez föleg féktávon kellemetlen! Próbáltam lentebb venni a beállításokat de nincs jelentősége. A game eredeti,a patch-ek fennt vannak,kivéve ez a 1.22-es.
    A vas: C2D E8400,4GB DDR2 Kingmax RAM, 8800GTS 512,GIGABYTE GA-EP43DS3L alap.

THX & CSÁ!
  • w77d
    mi van alatta?
  • arty
    ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt1_22patch.zip

Patch 1.22

Az 1.20-asra pecselt dirtre lehet feltenni, eltávolitja a starforce védelmet a játékból.
  • lee56
    Az erősen attól függ mit értesz hardwer alatt :D , ennek a játéknak elég nagy proci és videokártya igénye van, ha játszhatóan akarod futtatni, főleg ha még a grafikára is adsz akkor egy nagy fogyasztásu vidokari meg egy 4magos proci a minimum szinte (kis tulzással :D), de a játék mentségére legyen mondva ez legalább kihasználja a több magos procikat.
  • Danecay
    És ha van alá hardware, akkor is vissza kell venni a grafikát, hogy irányítható legyen?
  • nyuny01 #3981
    Hát kár,pedig bíztam benne! :)
  • w77d
    sztem játszható volt már alapból.. ha késik az irányítás akkor vissza kell venni a grafikából és kész..
  • Danecay
    Sziasztok!
    Érdeklődék, hogy a kiadás óta sikerül e már játszhatóbbá tenni a játékot, a kiadott patch-ekkel valamint a külünböző tweak cuccokkal amiket csináltak hozzá. Anno megjelenéskor kipróbáltam, először a demo-t, majd a havernál a teljest, mindkét esetben kormánnyal, de majdhogynem játszhatatlan volt. Szóval érdekelne, hogy változott e az óta a helyzet.
  • w77d
    én úgy tudom, hogy a játék nem moddolható... volt pár próbálkozás, de mindíg volt valami hiba...
  • nyuny01 #3977
    Igen modra gondoltam,nem alap pályákra,jó lenne valami hosszabb szakasz Dakaros autókkal vagy kamionokkal! :)

Azért köszi!
  • lee56
    Szia! Ezt úgy érted az alap játékban, vagy modként? Mert csak az előbbiről tudok nyilatkozni. :) Vannak rally raidek meg hill climbingok sivatagos területeken. Sok helyszín van, elég változatos, 92%nál járok épp a karrierrel.
  • nyuny01 #3975
    Sziasztok!Létezik a játékhoz valami hosszabb dakaros szakasz?
    Előre is köszi!
  • Örült kutya
    Hali mindenkinek.Tud valaki küldeni magyar nyelvi fájlokat a játékhoz?
  • lewyy18
    sziasztok.
    Feltelepítettem a játékot de indításnál ezt írja ki: "unknown software exception (0xc000001d) történt az alkalmazásban..."

Ez mi miatt lehet és van e rá megoldás?
  • Baggio73
    Sziasztok

Olyan problémám lenne, hogy összekötöttem LAN-ban két gépet, a játék mind a két gépen ugyan az a verzió, rajtuk az 1.2 patch, látják is egymást mert kiírja hogy 2 ember van a multiban, szavazunk a pályáról és el is indul a játék, de amint betölt kiírja mind a két gépen, hogy a kapcsolat megszakadt.
    Más játékok rendben mennek így direktben, csak a DIRT nem hajlandó.
    Lehet azért, mert azonos a két verzió, vagy valamit trükközni kell vele?

előre is köszönöm a válaszokat
  • Laci82
    Sziasztok mikor fel akarom rakni a játékot ezt írja ki a telepitő.
    Mit csináljak?
  • tomcsa4
    Ha a játék miatt vennéd meg azt a notit, akkor ne vedd meg. Ha el is indul rajta (el fog), sajnos elég agy az esélye, ohgy élvezhetetlen lesz.
  • ropiharcos
    Sziatok!
    Egy ideje gondologozom azon hogy veszek egy laptopot, úgyhogy utánajártam itt - ott. A legszimpatikusabb a következő volt:
    Asus notebook, 1 gb ram, 1.8- as kétmagos amd processzor, geforce 7000 videokártya, 160 mb- os winchester, a hangkártyát nagyhirtelen nem tudom.
    Mindamellett, hogy az amd processzort is le szokták butítani és a leírás szerint a cmr dirt videokártyák listáján nem szerepel az nvidia geforce 7000, egész pontosan:
    - nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
    elképzelhetőnek tartjátok hogy menjen rajta a játék?
  • w77d
    nekem a Buggy is tök simán megy nehéz fokozaton is.. Momo Force Feedback-el nyomom bár inkább a vezethetőséghez az FPS szám járul hozzá... Vegyétek lejjebb a grafikát és egyből vezethetőbb lesz...
  • cargame
    En 20-25 is rakoltenek de ha mar uj akkor ezen el kene guruljon a gta 4.
  • tomcsa4
    Nem tudom. Nekem a Buggyk vezetése okozott gondot, minden más hardon kiválóan ment. Buggyk meg még könnyűn sem.
  • Szabó Péter
  • Szabó Péter
    Ez egy b...i játék easybe formula ex -el is van olyan pálya amit nem tudok megnyerni.
    Lehet kicsit ügyetlen vagyok?
  • tomcsa4
    PCI-E-s akkor? Az nagyszerű, mert azok a kártyák olcsóbbak. Ha nem akarsz sokat költeni (bocsi ezt abból vettem le, ohgy 7300GT, meg X1050), Radeon HD3650 lesz a megfelelő választás.

Ha esetleg 20-25k is rendelkezésedre áll,akkor HD 3870.
  • cargame
    Gigabyte es nem AGP-s...
  • Met
    Valaki ki tudná szedni nekem a játékból az Impreza modellt 3D Studio Max kompatibilis formátumba?
  • tomcsa4
    Előtte megkérdezem, milyen alaplapod van? Mivel ezekből nem csak AGP-s, hanem PCI-E-s is van. Ha nem tudod fejből vagy nem találod a dobozát, akkor szdd le az Everestet (Everest Ultimate Edition 4.50.1352, ezt telepíteni sem kell) és megmutatja.

Nehogy feleslegesen vásárolj. Majd a felesleget eladod a vaterán, PH-n stb.
  • cargame
    Epp azert vettem uj videokarit mert a 7300 GT nem talalt az alaplapba!!! Ezert ajalnottak ezt....de ha kell veszek meg 1 -et es lesz igy 3 videokarim XD
  • tomcsa4
    Ha egy olcsó és versenyképes VGA kell, akkor Radeon HD 3650-et ajánlok. Esetleg ha sokallod az árát (15-20k), akkor hát nem tudom. Ennél olcsóbb vagy ilyesmi Radeon 1300XT (leánykori nevén 1600Pro), Radeon 1650Pro, GF 7300GT/7600GS/GT/8600GT, de ezek kevésbé versenyképesek.
  • tomcsa4
    Sajnos nem, becsaptak. A régid erősebb volt.

És javítom az előző kommentemet: Radeon Xxxxx, azaz négy darab x betű.
  • cargame
    volt egy GF 7300Gt azt lecsereltem asus X1050 akkor nem ertem semmit evel??
  • tomcsa4
    Akkor téged nagyon átvertek, mivel az SM3.0 már a GF 6 sajátossága is volt (GF 6200 és felfele) és Radeon Xxxx sorozaté (X1300Pro és felfele).
  • cargame
    Qurva jo...most vettem nem reg uj gepet es azt mondja az elado h ha azt akarom h mai jatekok menjenek ezt ajanlja...elmehet a busba....
  • w77d
    új kari, a jelenlegi nem támogatja a SM3-at ami elengedhetetlen ehhez is meg a többi mai játékhoz...
  • cargame
    Valaki valaszt erre???
  • cargame
    Ezt irja ki...
    Driver frissites vagy uj video kari??
  • szilijozsi
    Kösz remélem gyorsan számol.
  • ajem kisa
    Az asszem az, hogy még nincs besorolva az idöd, majd késöbb ha kiszámolja, vagy micsi, akkor már nemlesz olyan!
  • szilijozsi
    Szeretném megkérdezni ha valaki tudja, hogy miért írja a nevem mellé a TBC feliratot a netes ranglistán?
    Előre is köszi. Regisztrált játékom van eredeti.