Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami driver hiba lenne??
Ha nem akkor körbenéz mp3portal.hu -n ....😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
elore is koszi a valaszokat!!!
Német pályán esõsön nyomulok suzukival (FWD) 6ból visszatolom 4be és megpördülök... mondom WTF?????
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ja és nem fütyi vagyok, hanem egy gigantikus farok XD
Colinhoz képest nagyszerû szerintem a fizika,navigátor is tetszik,pontosan és jól mondja a dolgokat,igaz 1 picit furcsa volt megszokni hogy a jobb6 az 6osban bevehetõ jobb kanyar,a jobb 1 meg 1esbe bevehetõ jobb kanyar 😛
Az nem tetszik hogy akárhányszor akármilyen versenyen indulok mindig az utolsó rajtkocka az enyém...
Az autóválaszték sem nagyon tetszett...nicns benne focus vagy éppen nem lehet játszani a citröennel sima rally módban(idõfutam.Buggyval nem lehet menni aszfalton,illetve a menüje kaotikus nekem...:S
Meglepõdtem hogy milyen jó,viszont azért boltba nem venném meg 😉
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Holnap ki fogom próbálni a játékot, és azt szeretném kérdezni, hogy hallottam, hogy lehet hozzá tuti cuccokat leszedni amitõl reálisabb lesz. Ezeket hol taláélom? Tiszeteletteee: chucky
Kollégám gyerekének kéne a játék, egy kérdés: van hozzá magyarosítás ?
THX !
http://gamefarm.hu/
http://gamefarm.hu/