Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek menne nekem a dirt ezen a gépen: celeron 2,8ghz, ati HD3850 512mb, 1512mb ddr ram-om van?
http://gamefarm.hu/
a Colin mcrae Dirt kijöt ps2-töre???
a segitséget is eröre is köszi
Komolyan, csak az a protection izé..és kész!
Nemt'om akko' rakd ujra 1.1, aztán 1.2...és ha akkor sem...
Amugy milyen cd key?
Valami protection van, de nemkér számot...
Gondolom eredeti a gém, ugyhogy nemkell keresnek hozzá semmit a gémkopivördön! ;)
Egy egyszerû kérdésem lenne az elmentéseim sorra elszálnak ebben a k.... játékban és már nagyon unom mindig elõröl kezdeni ,nem tudtok valamit amivel nem azt irná ki folyamatosan hogy corrupted file ?mert esküszöm abbahagyom az egészet pedig nem akarom mert a game nagyon állat:)már valami feloldó bonus kódot is probáltam de arra is azt irja ki hogy nem jó ,ugyhogy tanácstalan vagyok,légyszi segitsetek ....
Köci elõre is!!!!!!!!!4
Karrier módban, még az elején, talán a 6-7-dik pályánál van hogy annyira kivilágosodik minden, hogy alig lehet végignyomni.
A következõnél mégjobban, az játszhatatlan.
De azokon kívül, elõtte, utána jó.
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Logitech Hardware Tester
nem tudjátok miért írja ki a colin dirt többjátékos modba mindig hogy kapcsolat hiba A kapcsolatmegszakadt
Elöre kösz!!
Nem tud valaki egy linket ahonnan letölthetem az angol verzióhoz a magyarosítást+szinkront?
Elõre is köszi!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A hdr efektet milyen progival lehet állítani? Olyan programom van amivel ki tudom kapcsolni de engem az érdekelne ami nem kapcsolja ki teljesen csak kicsit leveszi ezt a .. hdr-t mert szeréntem kicsit el van túlozva.
Nem tom hogyit is igy vagytok-e vele de mindenhol azt írák milyen jó az irányítása de nekem nem jön be eléggé elbaszták a Colin McRae 2005-höz képest de lehet hogy csak én vagyok igy vele.
Amugy ne tom mér de nekem a start menben nincs benne a DIRT és ezért nem tok felrakni hozzá patch-eket nem tom mér van tud v.ki segíteni? lécci irjon. Ja és nem eredeti a játékom mert az eredeti DVD-m szétrepült a lejátszóban 10000000 darabkára.
Forza.
Nem tudod, h lesz e folytatása? mondjuk a tragédia után lehetséges, h csinálnának egy új rally pc-t? vagy folytathaják egy estleges posztumus Colin mcraes rallyt?
Összességében egy jó játék. A vége, a 10-es és 11-es lépcsõ dögunalom. Ennyi a negatívuma. És persze még Svédország, havas pályák hiánya! Pedig erre vártam!
Rosszul van optimalizálva a futamok részénél. És ezért a grafikára nem adok10-et.
Értékelésem:
Grafika: 9
Hangok: 10
Hangulat: 9.5
Irányíthatóság: 9
Karrier felépitése: 8
Ez a DiRT szerintem sokkal könnyebb, úgyhogy maradok ennél :D
Mert rallycrossoknál szaggat a játék, lemegy 25 fps alá is!
véleményem szerint egy autós játéknak legalább a 70-et kéne ütnie, nem pedig 35-40-et, de mind1.
Az egész nálam úgy kezdõdött, h felzabálta az összes c particiómat, és 102 megát hagyott mindössze a mocsok colin dirtje!
és most úgy kezdtem aprofilt, ahogy a gép hagyta... nem adtam nevet magamnak... hátha így nem fog majd kifagyni a felsõ lépcsõnél!
Ahová elmenti a játékállásokat, teljesen ki kell törölni! tehát a codemasters mappát!
70%-ig faszán vittem, és morst nesze! lefagy!