4307
  • Deviance
    nah valaki nemtudja hamacin vagy vhogy jacani?
  • tmisi
    Először is fenn van-e a saját drivere. Másodszor nem tuti hogy az adott gamepadot támogatja olyan szinten a játék, hogy vibráljon. Pl. az én Logitech Formula Vibration Wheel kormányom sem rezeg GTR2-ben, hiába van minden force effekt bekapcsolva. Mert gondolom csak az ilyen komolyabb MOMO-kat támogatja.
  • Tockos
    Hát nemtud rá megoldást senki gondolom a force feedback beállitására hogy vibráljon a gamepadom?
  • Tockos
    Vibrációs gamepadom van és a játékban még se tudom átállítani a force feedbackot off-ról on-ra hogy vibráljon a gamepadom.Esetleg a játék máppájában vannak beállítások ahol átlehetne írni a beállítast hogy vibráljon.Valakinek valami otlete?
  • Mákvirág
    CPU=1900
    ezek szoftveresen mért értékek,nem tom mennyire korrek!?
    A cpu-é jó,32 foknál jobban még nem ment fel.
  • Deviance
    fordulat szam mennyin van?
  • tmisi
    Melegnek meleg az északi híd, de hőfokot nem nézegettem. Van rajta szép nagy borda, nem hiszem hogy gondot jelentene. Szellőztesd a házat.
  • Deviance
    valahogy neten lehet jacani? hamachival? mert mindig csak 1 ember van seassionba
  • Mákvirág
    Igen!
    Csak teljesíteni kell a carriert hozzá!
  • lippet
    Tudtok a Dirthöz vmi olyan csalást, ahol már minden kocsi elérhető?:D
  • Mákvirág
    Hi!
    Neked ez az alaplap nem melegszik egy csöppet?
    Nekem u.ez van E8400-al,és néha képes 70C-ig felmenni!
    Nem naon tetszik,főleg,hogy az volt a dobozán h. ULTRA hideg!
  • tmisi
    Várjál csak szingli rallikon nekem is ment, majd akkor amikor 8 autó lesz, na arra leszek én kíváncsi!
  • lippet
    viszonylag ja!
  • w77d
    egy dolog hogy fut, de játszható is??
  • lippet
    nekem 2,4es van és fut a DIRT:D
  • tmisi
    "Hello! A Dirt nagyon ragaszkodik a 3GH procihoz? 2,4Celeron procin nem menne el?"
    Nekem 3 gigás P4-gyel is akadt nagy versenyeken. De lehet az AGP miatt, de szagatott az tény, 1.2-es peccsel is. :S
    Mostmár viszont maxon hasít. :DDDD
  • lee56
    1440x900 bocs xD
  • lee56
    Nekem elég a max grafika nativ 1400x900 felbontásban aa nélkül és végre úgy érzem folyamatosan peregnek a képek :)
  • w77d
    elhiszem :D én most mindent fullra toltam, 4X élsimítás, 16XAF és nem esik 60Fps alá, még ott se, ahol több kocsi van a pályán :D
  • lee56
    de a kis tesójával se rossz :D
  • w77d
    ejj gyerekek ezzel az új kártyával milyet megy a Dirt :D
  • kakt
    igaz... KÖSZI
  • T0NI
    Google a barátod
  • kakt
    vki tudja mien árban van a dirt? :)
  • Mákvirág
    Hi! Megyeget vele is,de minőségben ne várj túl sokat!
    Nekem 2,2-es el is futott,de most újítottam egy
    E 8400-est és,hagy ne részletezzem!
  • lippet
    Hello! A Dirt nagyon ragaszkodik a 3GH procihoz? 2,4Celeron procin nem menne el?
  • svédcsepp
    Hüpp-hüpp-hüpp,szárnyas trükk

• szvdzs
    hello emberek!a 14562-es bónusz kód nem müködik.van valakinek valami más kódja?
  • T0NI
    Lehet, hogy nem a legkifejezőbben fogalmaztam.
    Igazából arra gondolok, hogy pl. pikes-on quattroval nincs olyan, hogy keresztbe menjek be egy kanyarba, mert egyszerűen, elveszíti a nyomatékot.
    Akárhogy nyomom neki, akármilyen gyorsan megyek be.
    Szívesen veszek fel videot arról, hogy mire gondolok, ha érdekel, és segítesz feltölteni valahová.
  • Loufee
    az első kérdésedre a válasz, hogy sztem nem lehet minden kocsival minden versenyen menni, vagy lehet hogy csak én nem vettem eddig észre, hogy hol kell beállítani. a másik kérdésre nem igazán tudnék válaszolni, mivel nekem még nem volt ilyen problémám.
  • T0NI
    Másik dolog.
    Kedves fórumozók!
    Pár nappal ezelőtt jutottam hozzá a játékhoz, és nagyon jókat megyek vele!!
    Két dolog azonban lenne amit kifogásolok, erről szeretném kikérni a ti véleményeteket.
    Az egyik, hogy miért csak a Hill Climb versenyeken tudok menni a quattroval? Nincs valami módja annak, hogy gyakorlatilag szó szerint minden pályán minden autóval versenyezzek?
    A másik, hogy miért van az, hogy hiába csapatnék akármilyen erős RWD autóval, stratos pl, nem tudok még úgy sem menni, mint egy 1200 széria ladával.
    Hiába húzom rá kanyarokban a kéziféket, vagy váltok vissza, és rúgom el neki, egyszerűen nem indul el a segge.
    Valami nálam lehet rossul beállítva?
    Billentyűvel játszom.
    A segítséget előre is köszönöm!
  • T0NI
    Nekem ugyanez volt, uninstalláltam a játéot, újratelepítettem, most rendben van.
  • Travelos
    szétvet az ideg! mostmár semmilyen versenyt nem tudok elindítani, mert vagy a betöltéskor befagy, vagy menet közben leesik tizedére az FPS!!
    eddig minden jó volt!!!
    90%-nál tartok, agyvizem párolog!!!
  • Travelos
    áhhh, ez nagyon szaaaar, ha betöltök egy setup file-t, akkor a pálya betöltés közben azonnal fagy!
  • Mákvirág
    Akkor nem csoda,hogy nem akart sikerülni.
  • Travelos
    ok, köszi, kipróbálom a dolgokat!
    nekem csak ezek vannak hátra, minden más kész, de teljesen alapbeállításokon nyomtam végig pro szinten.
  • Mákvirág
    Alapból rövidebbre szoktam venni a váltót,
    a féktácsa méretét nagyobbra de hagyom,hogy puhán fogjon,
    a futóművet aszfaltra keményre,
    azon kívűl puhábbra állítom.
    Nagyvonalakban ennyi,sok sikert!
    Én a pozzo della cava-val nem bírtam sokáig.
  • Travelos
    Konkrétan 4 is van, ahol az elődöntőben mindig kikapok!

Tier3: Koni Japanese Crossover (Impreza v. Evo IX)
    Tier4: Magneti Marelli Italian Crossover (Impreza v. Evo IX)
    Tier6: Koni Japanese Crossover (Celica v. Impreza95)
    Tier7: Sparco Crossover Espagna (Impreza, Evo IX, 307 v. C4)

Általában mindegy milyen kocsival megyek, hasonlóan az elődöntőig jutok.
    Segítesz abban, hogy mit kell átállítani, hogy gyorsabb legyek?
    Köszi!
  • Mákvirág
    Konkrétan melyik?
    Meg lehet csinálni őket,csak finomítani kell a beállításokon!
  • Travelos
    van egy pár crossover, amit szerintem nem lehet megcsinálni pro fokozaton, egyszerűen nem lehet olyan gyorsan körbeérni, mint a gépi ellenfél!!