4307
-
#4027 Hi all. Lenne pár kérdésem.
Online rész kb hány modot tartlmaz? Hány pálya van kb és hány autóval lehet menni?
Amugy gondolom oylan nincs hogy mondjuk vagyunk 6-an és céltól indulunk és látjuk egymást csak időeltolással illetve mindenki magát látja csak a végén nézi az időket.?
Vagy olyat hogy knockoutos verseny az aszem a rallycrossnál van. Hogy egy épített pályán ketten versenyzünk - ugye itt is láthatnánk egymást. -
#4026 Sorry, a vége lemeradt! pl.: dakaros kamion... -
#4025 Tudtok adni, olyan mentést vagy valamit, amikor már mindennel tudok menni, pl. ilyennel is:
-
bounty88 #4024 üdv. a játéknak hány patche van? van az alapjáték, ami ugye 1.0, aztán van az 1.1 és 1.2 patch? csak ez a 2 van? -
kriszmotoros1 #4023 Sziasztok!Olyan problémám lenne hogy nem tudok onlinon játszani!
mindig kiírja hogy kapcsolat megszakad!
tudnátok valami megoldást mondani!
Köszi szépen!
-
lac556 #4022 mármint az 1.3es patch et tettem fel 1.2es cracket nem találtam az eredeti 1.0as crack et használtam d enem muxik -
lac556 #4021 feldobtam a cracket akkor se mukodik más ötlet? -
lac556 #4020 a 1.2es patchez kell majd crack? -
T0NI #4019 Frissíts 1.2 patch-el! -
lac556 #4018 hellosztok
először is valami eszméletlen komoly egy játék ahogy a kamaz al tépek a sivatagba:)
De sajna problémám van. ezért kérem a segítségeteket!mitol van az hogy amikor belépek kiiirja hogy a savegame corrupt és nemtduja betölteni.
tehát minden egyes uj játék inditásnál kezdhetem előlröl az egészet mert nem sikerül jól elmenteni
probáltam hogy kikapcsolom autosave.t de ugyse menti el
ez azért érdekes mert pl a futamok után kiirja hogy savegame ok de mikor kilépek és utána belépek akkor már nincs elmentés
pls help me4!!4játszani akarok -
Örült kutya #4017 nem baj. -
#4016 A szinkron kb 1gb, nemhiszem, hogy valaki elfogja neked küldeni, mert nagy...
A másik, ha Mo.-on vetted meg, akkor otthon eleve szinkronosan jött ki! ;)
(csak halkan megemlitem az én véleményemet, mégha senkit nemérdekel is... a szinkron nekem tetszik, jodolog, hogy egyre több helyen is foglalkoznak a Magyarokkal..., viszont annyiba belekötnék, hogy nemjokor mondja a kanyarokat, ill. nem mindig, mert teljesen levettem minden kijelzést legutobb, éscsak a narrátorra számoltam mindent..éshát nemkevésszer volt ugy, hogy már rég féktáv után szolt, hogy "jobb 2"..
hát..de elsöre jo mindenképp!) -
Örült kutya #4015 az is hogy zavaró,de miért annyira nagy dolog hogy valaki elküdjön egy pár mb-os nyelvi fájlt!?Nagy dolog?Hogy itt most ezért is kekeckedni kell meg okoskodni,cigánykodni?Nem esik jol neked is ha valaki segít rajtad? -
#4014 Mondjuk az autó beállításoknál ha nem tud valaki angolul akkor tényleg zavaró tud lenni. -
Örült kutya #4013 Azért mert magyarul kényelmesebb,mert magyar ember vagyok,és ha már megvettem akkor ennyi járna....szerintem.. -
#4012 és az miért zavar? nem látod angolul a pályát?? ez tipikusan az a játék, amit nincs értelme magyarítani... ha még a szinkron jó lenne, de egy kalap szar... -
Örült kutya #4011 sziasztok,tud valaki magyar nyelvi fájlokat a játékhoz mert angolul van meg.köszi. -
CAC #4010 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Dirtnek van beépített benchmark-ja, timedemo-ja, stb sebességmérési célokra? -
Solt #4009 Aha... van valami "arcade" fokozat benne... -
#4008 a GTR evohoz van különböző fizika? ez új... -
Solt #4007 Ez igaz, bár én úgy gondoltam, hogy gyárilag lehetne hozzá egy arcade, meg egy simulátor "mod"! Úgy mint a GTR Evolutionban.
Így az iRacing után elég érdekes a "fizika"! :D -
#4006 csak tudod akkor a vérpistikék, akik nem tudnak modolni meg sem vennék. mi szimulátorosok vagyunk kevesebben... -
Solt #4005 Visszaolvastam pár oldalt, és találtam egy linket ahol különböző modok vannak hozzá. Kettőt szedtem le, az egyik a fékút hosszát növeli, a másik "csúszósabbá" teszi a masinát... így már egész jókat lehet úsztatni, sokkal jobb az élmény.
-
Solt #4004 Megírják szimulátornak, aztán lehet butítani... ezekkel a hangokkal, és ezzel a grafikával best of lenne... -
#4003 Én nemrég kezdtem el a gémet, és nem tudom mi ez a mod. Segítenél? Mit rak be, mit javít? -
#4002 mert akkor a kissrácok nem tudnak vele játszani és sírnak.... -
Solt #4001 Én 22" + full grafika + TrackIr + G25! :D
Így ezzel a moddal egész jó, főleg az L200 és a Kamaz... :D
Egyszerűen nem értem meg, hogy miért nem tudnak hozzá egy normális fizikát és FFB-t írni... :( -
#4000 én most az új monitorom kapcsán játszom megint. nagyon ütős egy 24"-os HD monitoron tolni 1920x1200-ban full grafikával :D -
Solt #3999 Üdv Urak!
Kipróbáltam újból a játékot. Annak idején kapásból töröltem, de most a "realistic" moddal egész tűrhető.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami FFB mod, mert betonon szörnyű az FFB. :(
Miket érdemes még feltenni, hogy legyen valami szimulátor jellege?
Köszi... -
#3998 adhattak volna érte vmi pontot -
#3997 -
dark night #3996 hello!! csak nem jó a dirt!! hiába rakom fel az 1.2-est csinálok egy mentést majd azt felülírom a 100%-os-al nem jó.további ötleteket várok hogy mit kezdjek vele mert már sokfélét kipróbáltam:D -
#3995 No én azt nemtudom, de szerintem csinálj egy elsö profilt a pecs után, és azt ird majd felül miután elmentette...
Az 1.2-es pecs javitja a mentési bajokat, az 1.1 még nem!
-
dark night #3994 hello!! lenne egy kérdésem! miért nem jó a dirt-be ha feltelepítettem felrakom az 1.1-es patch és az 1.2-őt is és nem jó ha belerakom a mentést miért van ez állítólag ha felrakom az 1.1 patch akkor jónak kéne lennie!! -
Sponnyabob #3993 Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy van a játékhoz olyan patch amivel meg lehet változtatni az autók irányítását mert nagyon gagyi így hogy megállok semmi távolságról már rég van a játék de most jutott eszembe hogy felteszem a kérdést. Ha valaki tud ilyen módosításról szóljon Köszönöm -
#3992 ejj de várom már :D -
#3991 Colin McRae Dirt 2 bejelentve !!
-
#3990 ennél a játéknál nagyon fontos a gép erőssége irányítási szempontból... minél jobb a gép alatta annál jobb az irányítás... -
#3989 Sajnos sokkal kevesebbet tudtam egyelőre húzni rajta mint a haverom. Jelenleg 2560MHz-en megy, de van még egy pár lehetőség a tuningra, csak nem mindig van kedvem szórakozni vele. A lényeg, hogy közben feltettem a játékot, igaz csak egy versenyt mentem vele eddig, de meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal irányíthatóbb mint amilyenre emlékeztem. Nem tudom, hogy a patch-ek tették e ilyenné, vagy az használt neki, hogy erősebb hardware van alatta, de nagyságrendekkel jobb mint ahogyan emlékeimben élt, ráadásul, mivel nem volt időm játszani vele, a kormányzási beállításokon sem állítottam még. Remélem ezen véleményemen később sem kell változtatnom majd. -
#3988 a proci milyen órajelen megy??