4307
  • Mákvirág
    C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Codemasters\DiRT ezeket megnyitod,és csak a hardwaresettings és savegame mappákat cseréled ki.
  • dark night
    Nem értem hogy csináltad ha kitörlöm a mappát akkor hova rakjam a mentést??nem vágom érthetöbben leírnád mert 100 éve szopok evvel a geci játékkal jó játék cak ez a kurva mentés szopat egyfolytában!!
  • dark night
    És te utána vagy elötte felraktad a patcsket hozzá??
  • ngergo84
    szia! nekem is volt ez a fagyásos problémám, vhol olvastam h. az nvidia driverekkel lehet gond, azóta az nvidiás hangszabályozót kikapcsolom játék elött és azóta rendesen fut.próbáld meg hátha...
  • Mákvirág
    HY!

Azt a mentés mappát amit telepítéskor automatikusan létrehoz töröld ki,még ha üres akkor is,és annak a helyére tedd be a 100%-os mentésed!
    Nekem ezzel a módszerrel elfogadta.
  • dark night
    Üdv!!
    felraktam a dirt-öt és beleakarok tenni egy 100%-os mentést de nem lehet hiába rakom fel a pacseket hozzá nem jó sehogy sem aki tapasztalt ilyen dolgokat és megoldódott a problémája kérem írjon!!! Ez a dirt 1.22-es valami mit csinál a játékkal??az a mentést nem e befolyásolja ??
  • digo82
    akárhogyan patchelem nem indul el ez a szar!
  • digo82
    és hogy indítottad el?
  • Tejfol2107
    valaki küldje már el a mentéseit pls:S aki kiakasztotta vagy vmi:S mert elk.rodott az enyém:s
  • Balaka
    Hali!Nekem az a bajom elindul de a menüig nem jot el hanem fekete képernyő megjelenik.ez mitöl lehet?
  • digo82
    És honnét lehetne letölteni a szinkront hozzá?
  • digo82
    Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy felrakom a gamet + az 1.1-es patch-et + crackelem de nem indul a game mi lehet a baj?Előre is köszönöm.
  • Mákvirág
    Nekem is az utóbbi időben ezt csinálja rendszeresen!
    Pedig a game eredeti a patch-ek fennt vannak,egy fél évig
    pedig ment stabilan gond nélkül!
  • poweradi
    Légyszives segítsetek!
    Már multkor is elkezdett fagyogatni aztán ujraraktam meg a hang+directx+vga drivereket is akkor jo volt de most megint befagy akármelyik futamot indítok:( mit lehett tennii??? megyek és egyszerüen 1xcsak megáll minden és kész akkor még örülök ha hamar ki tudok lépni winfosba azt kinyomni de sokszor resetelni kell:S pls help!!!!
    konfig HD4870 1Gb, E6750, 4gb ram
  • benkoszabi
    talán az ati kártya a baj? olvastam máshol is, hogy azzal nem ment....
  • Tejfol2107
    szóval senki nem tud segíteni????
  • mddevil
    Az új gépemen nem akar futni mindíg vmi written hibát ír ki konfigom i7 920 4870 3gb ram. Felraktam a 1.20 as patchatde semmi a demo se megy. Ha tudtok segítsetek pls,pls
  • benkoszabi
    üdv. szokott valaki ezzel multizni? 1.2-es patch-nél nincs senki a sessionban, sem patch nélkül...miért? ennyire nem volna népszerű a dirt online? vagy csak én nem látom őket?
  • KraZ
    Köszi megpróbálom!
  • dezsolti78
    hi!
    Menj be a játék főkönyvtárába system mappa.
    Nyisd meg a hardware_settings_options xml-t world paddal.
    Itt a graphics card-nál írd át az értékeket, mentsd el és láss csodát működik. Nekem legalább is.
  • Tejfol2107
    szeva! leszedtem vmi 100% save-t beraktam de elkúrta és újra kéne kezdjem a karriert de a f...t nem tud valaki segíteni hogy meglegyen összes pálya és kocsi??? vagy ha játszik vele és elküldené a mentéseit megkösszönném
    üdv
  • KraZ
    Nekem is ez a gondom és hiába csináltam új profilt akkor is elfelejti,hogy mit állítottam be.
  • dezsolti78
    Sziasztok!
    Valaki segítsen már, mert így nagyon szar játszani.
    Tudom, hogy van rá vmi mód, hogy megtartsa a grafikai beállításokat, mert régebben olvastam vhol, de sehol nem találom a kva neten.
    aki tudja, hogy mi a teendő annak megköszönném, ha elmondaná.
  • dezsolti78
    sziasztok!
    segítség kéne abban srácok, hohy a felbontást hogy a picsba lehetne elmenteni, mert akárhányszor beállítom, újraindul ,de a szar általa megadott beállítással. a demónál nem volt gond anno.
    előre is köszi!
  • benkoszabi
    sziasztok. ehhez a játékhoz most akkor hány patch is van, van az 1.1, az 1.21 és az 1.22.....ha jól tudom akkor az utolsó csak a star force-t távolítja el a játékból ugye? és hogyan kell felrakni őket, ugyértem ,hogy az 1.21-hez kell az 1.1 is? vagy nem? és a star force-t eltávolító patch csak az 1.21 re megy rá? köszi..
  • stephenpoe
    Ok.Akkor nyugodt vagyok...Köszi.Király a konfigod...én is 8800GTS-t akartam,csak húzós volt....de a kis procimnak ez pont elég...

Sokat segítettél,hálás vagyok....ha lenne bármi,viszont,szivesen
    Hali
  • examinee
    Ez ilyen ez PC:)
  • Mákvirág
    Ez ilyen. Nekem c2d e8400 van,8800gts 512-es és néha nekem is akadozik,
    a grid nekem is fut simán. A dirt 2 talán jobban lesz majd optimalizálva,
    remélem.
  • stephenpoe
    ...én is örülök....azóta taposom...azon gondolkodom,vajon néha mitöl akadozik.Rettenetes bosszantó a dolog.Te mit gondolsz?A gépem:Fatal1ty Fp-in 9-sli-E4500 proci (magonként 2700MGHZ.re húzva)-4 bg ddr2(800 MGHZ)-9600GT(512 ddr3).Azon tűnődtem,hogy mivel lemezről fut,és a lemezolvasóm nem valami király,nem lehet,hogy az akasztja el...?A grid pl,tökéletes...
  • Mákvirág
    Telepítsd újra,talán segít!
  • ngergo84
    sziasztok!
    van egy olyan problémám h. eddig rendesen futott a programm de most egy hétig nem játszottam vele és most h. megpróbáltam egy darabig megy aztán mindig lefagy változó vna h. már a pálya elején van h. a közepén stb de ált max 3-4 percet bir
  • Mákvirág
    Hurrá!
    Gyere fel online,este 8 körül szokott lenni jó kis társaság.
  • stephenpoe
    Sikerült.Ahogy tanácsoltad,kerestem egy drivert hozzá.Ezután már be tudtam állítani.
    Nagyon köszönöm a segítséget...további jó játékot!
  • stephenpoe
    igen...a többi jétákkal fut...de keresek a neten telepítőt,hátha van,ugyanis a dobozába nem volt...plug-in-play....
  • Mákvirág
    Már a game indítása előtt csatlakoztatva van a pad?
    Telepítője fennt van?
  • stephenpoe
    Nem tudom a pad gombjaihoz rendelni,mert nem érzékeli,hogy van pad....legalábis,semmi jelét nem tapasztalom.Meg kellene jellennie valaminek,ami a controlpadhoz tartozik,nem?Legalábis eddig,a többi játékon így volt.Egy Logitech padom van.Eddig minden játék felismerte.
    Tényleg hálás vagyok,hogy segítessz,én nem akarom feleslegesen az idődet rabolni,de már mindenütt átnéztem.Arra gondolok,hogy valahol máshol kellene állítanom,de nem jövök rá,hol.
  • Mákvirág
    Miután az irányító beállításainál a pad gombjaihoz kijelölöd a
    számodra megfelelö irányítási funkciókat,és ezt a végén elmented,
    akkor sem érzékeli?
    Milyen controller-ed van?
  • stephenpoe
    Köszönöm,a választ.
    options-contros setup....itt két lehetőséget enged:preset 1,vagy costume....nem biztos,hogy jól írtam,de biztos tudod,miről beszélek.A kontrolpad be van dugva,üzemel,megnéztem a beállításokban is,és kipróbáltam másik játékkal....
    Nem találok arra vonatkozó menüpontot,hogyan állíthanám át...Megtennéd,hogy kicsit részletesebben fogalmazol...?
    Köszönöm
  • Mákvirág
    Pedig ott van az a beállításoknál,csak kitartás!
  • stephenpoe
    Sziasztok!
    A felől érdeklődnek,hogy tudja-e valaki,hogyan kell átállítani a DIRT-öt,kontrolpadra.A beállítások között nézelődtem,de nem találom....
    Előre is köszönöm