Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igaz, bár én úgy gondoltam, hogy gyárilag lehetne hozzá egy arcade, meg egy simulátor "mod"! Úgy mint a GTR Evolutionban.

Így az iRacing után elég érdekes a "fizika"! 😄

www.smart-bus.hu

w77d
csak tudod akkor a vérpistikék, akik nem tudnak modolni meg sem vennék. mi szimulátorosok vagyunk kevesebben...

Visszaolvastam pár oldalt, és találtam egy linket ahol különbözõ modok vannak hozzá. Kettõt szedtem le, az egyik a fékút hosszát növeli, a másik "csúszósabbá" teszi a masinát... így már egész jókat lehet úsztatni, sokkal jobb az élmény.

www.smart-bus.hu

Megírják szimulátornak, aztán lehet butítani... ezekkel a hangokkal, és ezzel a grafikával best of lenne...

www.smart-bus.hu

Mayorpapa
Én nemrég kezdtem el a gémet, és nem tudom mi ez a mod. Segítenél? Mit rak be, mit javít?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

w77d
mert akkor a kissrácok nem tudnak vele játszani és sírnak....

Én 22" + full grafika + TrackIr + G25! 😄

Így ezzel a moddal egész jó, fõleg az L200 és a Kamaz... 😄

Egyszerûen nem értem meg, hogy miért nem tudnak hozzá egy normális fizikát és FFB-t írni... 😞

www.smart-bus.hu

w77d
én most az új monitorom kapcsán játszom megint. nagyon ütõs egy 24"-os HD monitoron tolni 1920x1200-ban full grafikával 😄

Üdv Urak!

Kipróbáltam újból a játékot. Annak idején kapásból töröltem, de most a "realistic" moddal egész tûrhetõ.

Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami FFB mod, mert betonon szörnyû az FFB. 😞

Miket érdemes még feltenni, hogy legyen valami szimulátor jellege?

Köszi...

www.smart-bus.hu

totti10
adhattak volna érte vmi pontot <#eplus2>

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

hello!! csak nem jó a dirt!! hiába rakom fel az 1.2-est csinálok egy mentést majd azt felülírom a 100%-os-al nem jó<#falbav>.további ötleteket várok hogy mit kezdjek vele mert már sokfélét kipróbáltam😄

ajem kisa
No én azt nemtudom, de szerintem csinálj egy elsö profilt a pecs után, és azt ird majd felül miután elmentette...
Az 1.2-es pecs javitja a mentési bajokat, az 1.1 még nem!

hello!! lenne egy kérdésem! miért nem jó a dirt-be ha feltelepítettem felrakom az 1.1-es patch és az 1.2-õt is és nem jó ha belerakom a mentést miért van ez állítólag ha felrakom az 1.1 patch akkor jónak kéne lennie!!

Sziasztok! AZ lenne a kérdésem hogy van a játékhoz olyan patch amivel meg lehet változtatni az autók irányítását mert nagyon gagyi így hogy megállok semmi távolságról már rég van a játék de most jutott eszembe hogy felteszem a kérdést. Ha valaki tud ilyen módosításról szóljon Köszönöm

w77d
ejj de várom már 😄

grebber

Next PC upgrade: 2022

w77d
ennél a játéknál nagyon fontos a gép erõssége irányítási szempontból... minél jobb a gép alatta annál jobb az irányítás...

Danecay
Sajnos sokkal kevesebbet tudtam egyelõre húzni rajta mint a haverom. Jelenleg 2560MHz-en megy, de van még egy pár lehetõség a tuningra, csak nem mindig van kedvem szórakozni vele. A lényeg, hogy közben feltettem a játékot, igaz csak egy versenyt mentem vele eddig, de meglepõdve tapasztaltam, hogy sokkal irányíthatóbb mint amilyenre emlékeztem. Nem tudom, hogy a patch-ek tették e ilyenné, vagy az használt neki, hogy erõsebb hardware van alatta, de nagyságrendekkel jobb mint ahogyan emlékeimben élt, ráadásul, mivel nem volt idõm játszani vele, a kormányzási beállításokon sem állítottam még. Remélem ezen véleményemen késõbb sem kell változtatnom majd.

w77d
a proci milyen órajelen megy??

Danecay
C2D E6400 kicsit megpiszkálva, ATI HD4850, 4GB 800MHz ram. A GRID az EGO engine-el, ami ugye ennek a NEON engine-nek a piszkált, tupírozott, és optimalizált változata, az ez elõtti 7900GT VGA-mal is full-on ment 2GB ram társaságában.

Mákvirág
Hali!
Nekem olyan bánatom van,hogy menet közben 1-1 másodpercre belessul.
Ez föleg féktávon kellemetlen! Próbáltam lentebb venni a beállításokat de nincs jelentõsége. A game eredeti,a patch-ek fennt vannak,kivéve ez a 1.22-es.
A vas: C2D E8400,4GB DDR2 Kingmax RAM, 8800GTS 512,GIGABYTE GA-EP43DS3L alap.

THX & CSÁ!<#fejvakaras>

w77d
mi van alatta?

arty
ftp://downloads.codemasters.com/patch/dirt1_22patch.zip

Patch 1.22

Az 1.20-asra pecselt dirtre lehet feltenni, eltávolitja a starforce védelmet a játékból.

Forza.

Az erõsen attól függ mit értesz hardwer alatt 😄 , ennek a játéknak elég nagy proci és videokártya igénye van, ha játszhatóan akarod futtatni, fõleg ha még a grafikára is adsz akkor egy nagy fogyasztásu vidokari meg egy 4magos proci a minimum szinte (kis tulzással 😄), de a játék mentségére legyen mondva ez legalább kihasználja a több magos procikat.

Danecay
És ha van alá hardware, akkor is vissza kell venni a grafikát, hogy irányítható legyen?

nyuny01
Hát kár,pedig bíztam benne! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

w77d
sztem játszható volt már alapból.. ha késik az irányítás akkor vissza kell venni a grafikából és kész..

Danecay
Sziasztok!
Érdeklõdék, hogy a kiadás óta sikerül e már játszhatóbbá tenni a játékot, a kiadott patch-ekkel valamint a külünbözõ tweak cuccokkal amiket csináltak hozzá. Anno megjelenéskor kipróbáltam, elõször a demo-t, majd a havernál a teljest, mindkét esetben kormánnyal, de majdhogynem játszhatatlan volt. Szóval érdekelne, hogy változott e az óta a helyzet.

w77d
én úgy tudom, hogy a játék nem moddolható... volt pár próbálkozás, de mindíg volt valami hiba...

nyuny01
Igen modra gondoltam,nem alap pályákra,jó lenne valami hosszabb szakasz Dakaros autókkal vagy kamionokkal! 😊

Azért köszi!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Szia! Ezt úgy érted az alap játékban, vagy modként? Mert csak az elõbbirõl tudok nyilatkozni. 😊 Vannak rally raidek meg hill climbingok sivatagos területeken. Sok helyszín van, elég változatos, 92%nál járok épp a karrierrel.

nyuny01
Sziasztok!Létezik a játékhoz valami hosszabb dakaros szakasz?
Elõre is köszi!

Hali mindenkinek.Tud valaki küldeni magyar nyelvi fájlokat a játékhoz?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

sziasztok.
Feltelepítettem a játékot de indításnál ezt írja ki: "unknown software exception (0xc000001d) történt az alkalmazásban..."

Ez mi miatt lehet és van e rá megoldás?
Baggio73
Sziasztok

Olyan problémám lenne, hogy összekötöttem LAN-ban két gépet, a játék mind a két gépen ugyan az a verzió, rajtuk az 1.2 patch, látják is egymást mert kiírja hogy 2 ember van a multiban, szavazunk a pályáról és el is indul a játék, de amint betölt kiírja mind a két gépen, hogy a kapcsolat megszakadt.
Más játékok rendben mennek így direktben, csak a DIRT nem hajlandó.
Lehet azért, mert azonos a két verzió, vagy valamit trükközni kell vele?

elõre is köszönöm a válaszokat

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Sziasztok mikor fel akarom rakni a játékot ezt írja ki a telepitõ.
Mit csináljak?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Ha a játék miatt vennéd meg azt a notit, akkor ne vedd meg. Ha el is indul rajta (el fog), sajnos elég agy az esélye, ohgy élvezhetetlen lesz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sziatok!
Egy ideje gondologozom azon hogy veszek egy laptopot, úgyhogy utánajártam itt - ott. A legszimpatikusabb a következõ volt:
Asus notebook, 1 gb ram, 1.8- as kétmagos amd processzor, geforce 7000 videokártya, 160 mb- os winchester, a hangkártyát nagyhirtelen nem tudom.
Mindamellett, hogy az amd processzort is le szokták butítani és a leírás szerint a cmr dirt videokártyák listáján nem szerepel az nvidia geforce 7000, egész pontosan:
- nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
elképzelhetõnek tartjátok hogy menjen rajta a játék?
w77d
nekem a Buggy is tök simán megy nehéz fokozaton is.. Momo Force Feedback-el nyomom bár inkább a vezethetõséghez az FPS szám járul hozzá... Vegyétek lejjebb a grafikát és egybõl vezethetõbb lesz...

En 20-25 is rakoltenek de ha mar uj akkor ezen el kene guruljon a gta 4.

Nem tudom. Nekem a Buggyk vezetése okozott gondot, minden más hardon kiválóan ment. Buggyk meg még könnyûn sem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Szabó Péter
<#boxer><#levele><#falbav>

Szabó Péter
Ez egy b...i játék easybe formula ex -el is van olyan pálya amit nem tudok megnyerni.
Lehet kicsit ügyetlen vagyok?

PCI-E-s akkor? Az nagyszerû, mert azok a kártyák olcsóbbak. Ha nem akarsz sokat költeni (bocsi ezt abból vettem le, ohgy 7300GT, meg X1050), Radeon HD3650 lesz a megfelelõ választás.

Ha esetleg 20-25k is rendelkezésedre áll,akkor HD 3870.

Gigabyte es nem AGP-s...

Met
Valaki ki tudná szedni nekem a játékból az Impreza modellt 3D Studio Max kompatibilis formátumba?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Elõtte megkérdezem, milyen alaplapod van? Mivel ezekbõl nem csak AGP-s, hanem PCI-E-s is van. Ha nem tudod fejbõl vagy nem találod a dobozát, akkor szdd le az Everestet (Everest Ultimate Edition 4.50.1352, ezt telepíteni sem kell) és megmutatja.

Nehogy feleslegesen vásárolj. Majd a felesleget eladod a vaterán, PH-n stb.

Epp azert vettem uj videokarit mert a 7300 GT nem talalt az alaplapba!!! Ezert ajalnottak ezt....de ha kell veszek meg 1 -et es lesz igy 3 videokarim XD

Ha egy olcsó és versenyképes VGA kell, akkor Radeon HD 3650-et ajánlok. Esetleg ha sokallod az árát (15-20k), akkor hát nem tudom. Ennél olcsóbb vagy ilyesmi Radeon 1300XT (leánykori nevén 1600Pro), Radeon 1650Pro, GF 7300GT/7600GS/GT/8600GT, de ezek kevésbé versenyképesek.