Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így az iRacing után elég érdekes a "fizika"! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Így ezzel a moddal egész jó, fõleg az L200 és a Kamaz... 😄
Egyszerûen nem értem meg, hogy miért nem tudnak hozzá egy normális fizikát és FFB-t írni... 😞
www.smart-bus.hu
Kipróbáltam újból a játékot. Annak idején kapásból töröltem, de most a "realistic" moddal egész tûrhetõ.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valami FFB mod, mert betonon szörnyû az FFB. 😞
Miket érdemes még feltenni, hogy legyen valami szimulátor jellege?
Köszi...
www.smart-bus.hu
Az 1.2-es pecs javitja a mentési bajokat, az 1.1 még nem!
Next PC upgrade: 2022
Nekem olyan bánatom van,hogy menet közben 1-1 másodpercre belessul.
Ez föleg féktávon kellemetlen! Próbáltam lentebb venni a beállításokat de nincs jelentõsége. A game eredeti,a patch-ek fennt vannak,kivéve ez a 1.22-es.
A vas: C2D E8400,4GB DDR2 Kingmax RAM, 8800GTS 512,GIGABYTE GA-EP43DS3L alap.
THX & CSÁ!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Patch 1.22
Az 1.20-asra pecselt dirtre lehet feltenni, eltávolitja a starforce védelmet a játékból.
Forza.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Érdeklõdék, hogy a kiadás óta sikerül e már játszhatóbbá tenni a játékot, a kiadott patch-ekkel valamint a külünbözõ tweak cuccokkal amiket csináltak hozzá. Anno megjelenéskor kipróbáltam, elõször a demo-t, majd a havernál a teljest, mindkét esetben kormánnyal, de majdhogynem játszhatatlan volt. Szóval érdekelne, hogy változott e az óta a helyzet.
Azért köszi!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Elõre is köszi!
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Feltelepítettem a játékot de indításnál ezt írja ki: "unknown software exception (0xc000001d) történt az alkalmazásban..."
Ez mi miatt lehet és van e rá megoldás?
Olyan problémám lenne, hogy összekötöttem LAN-ban két gépet, a játék mind a két gépen ugyan az a verzió, rajtuk az 1.2 patch, látják is egymást mert kiírja hogy 2 ember van a multiban, szavazunk a pályáról és el is indul a játék, de amint betölt kiírja mind a két gépen, hogy a kapcsolat megszakadt.
Más játékok rendben mennek így direktben, csak a DIRT nem hajlandó.
Lehet azért, mert azonos a két verzió, vagy valamit trükközni kell vele?
elõre is köszönöm a válaszokat
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
Mit csináljak?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Egy ideje gondologozom azon hogy veszek egy laptopot, úgyhogy utánajártam itt - ott. A legszimpatikusabb a következõ volt:
Asus notebook, 1 gb ram, 1.8- as kétmagos amd processzor, geforce 7000 videokártya, 160 mb- os winchester, a hangkártyát nagyhirtelen nem tudom.
Mindamellett, hogy az amd processzort is le szokták butítani és a leírás szerint a cmr dirt videokártyák listáján nem szerepel az nvidia geforce 7000, egész pontosan:
- nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
elképzelhetõnek tartjátok hogy menjen rajta a játék?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lehet kicsit ügyetlen vagyok?
Ha esetleg 20-25k is rendelkezésedre áll,akkor HD 3870.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nehogy feleslegesen vásárolj. Majd a felesleget eladod a vaterán, PH-n stb.