4307
  • arty
    ide csak az irhat, akinek feltétel nélkül tetszik a játék? naneviccelj ... inkabb vélemények kellenének, nem a sok, visszaolvasni képtelen láma szenvedése h nem indul ...

egyébként, ez az első játék, ami az elbarmolt grafikánal köszönhetően 640x480/4xAA mellett szebb, mintha nativan hajtanám az lcd-m 1280x1024ben, AA nélkül ... :( a szemem meg a homályszar miatt folyamatosan fokuszálni probál :D

kormánnyal is kiprobáltam, olyan mint az elődök (TRD/Colin): játszhatatlan, billentyüvel jobban lehet menni benne :(
  • donatus13
    Én is csatlakozom megcsináltam amit irtál de még mindig nem jo.
  • donpedro
    Fura, nálam a betontömb úgy kiszakította a kereket, hogy azóta is keresik. :) Igaza van Skynetnek, próbáld ki nehéz fokozaton, és mindjárt más lesz a helyzet.

Nem egy LFS, de nagyon szórakoztató szim-arcade öszvér. És persze egyértelműen a legszebb autós játék a piacon.
  • donpedro
    Nekem korábban ment ezek nélkül is (mármint DX telepítés és emulátor kapcsolgatás nélkül, természetesen a DT4091 és az SPTD fent volt végig.) Ergo nem a géppel van a gond.

Egyébként most megint megy... (pedig nem csináltam vele semmit) :)
  • sztechnika
    Köszi
  • uHs Gerzson
    csak SM 3.0 sajnos...
  • sztechnika
    a game SM 3.0 tud csak? 2.0 nem?
  • bad boy 2
    hellosztok ugyan az a hibám van nekem is mint az 1192-üzenetben lehet olvas ni valaki sewgitsen mert ami edig elhangzot azt kicsit (nagyon) nem értem. köszi elöre is .
  • Skynet
    Amúgy nállam rendszeres hiba: Játékból kilépve nemlehet néha ujra indítani a játékot szgépindíts nélkül mert wrong disc kiírás van...A joystickomat néha nemérzi vagy nemtom néha indítomk a futamot és nemreagál se joy-ra se bill-re alt+tab-al kikell lépnem...
    Egyszer elszállt a mentett állásom is magától még jó hogy a legelején...
    A graffot is ha feltolom fullra (7900gs-el )(minden fullra) akkó árnyék helyett ahogy halad akocsi sötét árnyék mindenhol 20 méterrel előrébb meg fullvilágosság...
  • Skynet
    Lehet hogy nem a legamatőrebb fokozaton kelett volna kipróbálni?:)
  • szormok10
    hallod e srác, minek írsz ide? most komolyan ha nemt etszik NE jtász vele
    eléggé szánalmas vagy, nekünk tetszik és kész, akkor úgy is megveszi akinek tetszik és NEM FOG rád hallgatni SENKI sem, majd mindenki eldönteni hogy milyen

idióta...
  • szormok10
    DXt is feltettétek manualban?
    és bekapcsotltátok a daemonon a dolgokat?
    4.091 van fennt?

mer tha ezek stimmelnek valszeg akkor a géppel van valami probléma
  • T4CSk0
    hát ez a játék pénzkidobás még egy ilyen sz*rt régen láttam inkább flatout 2zetek ha jo autos játékkal akartok játszni mint ezzel... hátramenetbe sérülés nélkül felmegy a 90% szikla falra ja és akkor még nembeszélve az 1esböl hátramenetbe váltás fordulatszámcsökkenés nélkül... ja és a beton tömb oldalrol csak megdobja a kocsit sebesség vesztés nélkül de 3faléc az 0ra fékezi... enyhén arcade játék azt ennek voltatok ugy oda.... hát nc aki nem akar kidobni az ablakon pénzt az NE vegye meg!!! NE VEGYE MEG!!!
  • chadi
    Nálatok nem csinál olyat ,hogy amikor lefutott a protection ,elfogadja a dolgokat de ezek után nem indul el a gama(nem történik semmi).A futó folyamatoknál látszik a dirt.exe pedig.a gépemnek vinnie kéne(7900gto)
    valakinek ötlet?
  • Eagle16
    Szerintem 6600GT-vel is megy 1024-ben elfogadhatóan(egy rendes procival), nekem is ment élsimítással együtt vagy 30 FPS-t :D
  • w77d
    csatlakozom :)
  • donpedro
    Nekem ezek mind megvoltak, és most mégsem megy. (Úgyhogy az én szememben ember maradsz.) :)
  • w77d
    gondoltam hogy még nincs, de azért írtam, hogy ha vki tud vmit, ne privátozgasson ahogy a kettővel elöttem szóló kérte, hanem tegye közzé mindenki számára!!
  • danikoti
    Inno3d 6600Gt-vel ne is próbálkozzak,6800 minimum kell neki?
  • uHs Gerzson
    én frapst használok
  • Katun
    Rosszabbul fut minta a demo :(
    Szerintem vissza rakom XD
  • szormok10
    1200: arra kényszerítenek hogy vegynk XBOX 360 at :D
  • szormok10
    cserébe egy kérdés: melyik progival lehet fpst néni, mert a fraps nem megy
  • szormok10
    remélem istennként vagy leglaábbis félistenként fogtok tistzelni most :D

tehát:
    1. inditsátok el a DVDről a DirectX setup exéjét manualisan mert áltaában nem rakja fel install közben nomrálisan
    2. töltsétek le ezt és tegyétek fel:
    SPTDinst-v147-x86.exe
    http://disc-tools.com/download/sptdbeta
    3. ezek után tegyék fel a Daemon Tools 4.091 et!!!! EZ A LEGFONTOSABB LÉPÉS
    4. a tray iconnál jobb klikk majd emulation majd az első három legyen bepipála
    5. restart
    6. HAVE FUN :DD
  • uHs Gerzson
    grebber jó lenne kiírni hogy nincs crack amig van mert ez így nem megy.
  • gduck
    Nálam 1024x768 HIGH, 1280x1024 MEDIUM beállítással 25-30FPS ;) Nálad is így kellene futnia és nem MINIMUMon!
  • fdsag
    Köszi!Azért nagy szemetek ezek a játékfejlesztők.Rákényszerítik az embert,új videokártya vásárlára.Pedig szerintem többet tudnának eladni a játékból,ha kicsit "butítva" régebbi kártyákon is futna.
  • donpedro
    Srácok, ne írjátok már be huszonhatszor, hogy rakjunk be cracket, MÉG NINCS CRACK!

Egyébként most megint beszart nálam is, nem hajlandó elindulni, pedig korábban ment...
  • Beers
    Nincs még!
    Legalább olvasnál vissza !
  • w77d
    aki tud cracket az tegye közzé, gondolom jól jönne pár embernek
  • leipsig
    már a vége felé járok énis
  • momo99
    üdv: mindenkit.

Hasonlo problémám lenne mint 1192 sorszámunaké.
    Mit tudok vele csinálni. Help valaki fontos lenne.
    A yasu meg a demon tools nem mukxik valaki aki esetleg tud cracket az külgyön.
    [email protected]
  • Sly06
    Na én eddig azt hittem hogy egész jó gépem van, de miután kipróbáltam a Dirt-ot rájöttem hogy mégsem tul jó a gépem..
    DualCore 2.8, 2gb ram, 7950gt... és le kellett vennem a grafikát minimumra..
  • uHs Gerzson
    jon doe: mert nem a megfelelő nvidia drivert raktad fel a vga kártyádhoz.

T4CSk0: többször próbáld az inditást mert van hogy elsőre nem indul.
  • T4CSk0
    kéne egy kis help a játék telepítés utan ezt irja ki:

lécci aki tudja a megoldást help elöre is köszönöm
  • jon doe
    "Az NVIDIA telepítőprogram nem talált olyan illesztő programokat amellyek kompatibilisek a jelenlegi hardverrel. A telepítő most kilép"

na ezt most mér csinálja mikor a legújabb nvidia dr. van feltéve?
    Valaki esetleg?...
  • arty
    mivel nem lett 100%-os az sfclone image, azért kell néha többször ráellenőriztetni, h elinduljon ... remélem lesz vmi jobb .mds fajl hozza ...

(cmasterstől meg nem jön az 1.1es pecs, de hozzászoktam, hogy olyan a weboldauk, amilyenek a játékaik (szarok))
  • stoner27
    gerzsonon kívül még ki vitte végig?
  • stoner27
    sokminden miatt,olvasgass vissza:)
  • JackSparrow
    HEló! egy csomó hawernak megvan a játk! de nem idul nekik ez mé lehet?? Pedig naon jó gépsasuk van!