Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika: Highon zura, nemvolt vele gond...ultrán már picit akadt...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
There\'s no replacement for displacement
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
a buggy-s pályán megálva egyedül sem ment 23fölé az FPS, cpu
alap 2400-ra VGA picit húzva 27-ig ment fel . Akkor ezek szerint
megint nem annyira a procc hanem inkább VGA upgrade a fontosabb ?
Hiába lenne kétmagos ....
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Kipróbáltam a denot az alábbi gépen
Athlon 64 3200+ 2500mhz-en,1GB ram 430Mhz-en és 7800GS 500/1350Mhz-en 1024*768 felbontáson minden medium,egy két effekt és élsimítás offon,30 frame körül produkált ami egy nagy szar....
Holott 05-ös CMR röhögve megy fullon és az úgy elég szép,ez pedig egy fos lesz ha így marad.
Hülye azért nem vagyok, ez csak egy játék, 1000 más dologra jó a gépem még..aki meg 1 játék miatt új alkatrészeket vesz az tegye meg...
megtehetném, hogy vegyek nem apu-anyu pénzén élek, de feleslegesnek tartom ! Mindenkinek más a fontos ezt tiszteletbe kell tartani, és nem fikázni a másikat ezért... Jó játékot nektek én ezt most kihagyom 😉
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
viszont úgy látom, hogy kár volt leszednem 😞
a graf elképesztõ, nagyon szépre sikerült... A homokfutós verseny még okés is volt(de csak a fíling miatt 😄 ), de amikor "normális" autó volánja mögé ültem, az elsõ kanyar után a kezem egybõl idegesen püfölte az "alt" és az "F4" gombokat xD
El sem tudom hinni, ennél még az nfs carbon fizikája is jobb volt 😞
Kár érte, azt hittem, végre kapunk valami jó fizikát is mellé 😞
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
EZT MONDJA MEG NEKEM VALAKI MÉRT VAN!!!!!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ami teccik az a belsõ nézet, végre valahára sikerült egy elfogadható belsõ nézetet összehozni és a hangok se lettek rosszak szerintem
Összességében viszont többet vártam õszintén szólva nem igazán jön be a játék. Nagy a gépigény de nincs mire röviden ennyi 😊 de ez csak az én véleményem
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Ja hogy Te ennyire tanult és jól képzett emer vagy? ...és csak havi 168k-t keresel? Tiszta szégyen komolyan mondom :-) Nem is értem miért nem választottak meg téged mondjuk kormányzónak :-)
Poénkodást félretéve, Te tényleg nem veszed észre hogy mennyire szánalmas egy ember vagy? Sztem kicsit szállj magadba öreg, mert undorító ez a nagyképû, mindenkit lenézõ, egoista hozzáállásod.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ilyen graf-hoz megérdemel a játék egy normális irányítást, nem csak a látványra kéne rámenni, állítom hogy a fejlesztési idõ 3/4 részét csak a látvány vitte el, a maradékon osztoznak a hangok (bár ezt sztem simán átvették a CMR 2005-bõl, mert a Carbon-ban azért megszólal a tuningolt EVO IX rendesen) meg a fizika. Nem azért írom ezeket mert Anti CMR-es vok, hanem már tényleg jöhetne egy olyan Rally gamma ami felül tudja múlni az RBR-t. A grafika megvan, a többin meg bõven lenne még mit csiszolni...
vagy a 9600Pro kevés neki?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Most komolyan meg a grafra sem mondanam hogy utos ha levennem a hdr+bloom combot abszolute nem egy extra huha de ez a legkisebb gond😄DDD
Sikerult onmagukat folulmulni minden teren😊 mert tolt ennyit? elmentek valamit a menuben 10 masodperc varakozas?????
Es hat amikor vegre arra kerul a sor hogy menjel egy szanalomhegy 2007-ben ezt kitolni rohej....
Nem az arcade jatekkal van bajom nem kell mindenkinek full sim sot, de ez nulla szappantarto fizikanak semmi nyoma egy hulladek ...