4307
  • arty
    Kisa: kösz a 1.1 linket, müködött! Igy mindig elsőre elindul a játék, tovább gyengitették az sf4-et (mivel sajnos frissiti az sf-et is a patch :( ) :D

128bit: melyik 8600as? gt? gts? mind1 végülis, minden 8XXX geforce ocska, a 8800asokat kivéve
  • hen-tes
    Árnyékokat vedd lejjebb mindenképp, meg amúgy sem egy csúcskari a 8600..
  • ajem kisa
    Én csak a demot verettem x360 karral, de ott nemvolt a beállitásokban, de minden nálam alapbol bevolt löve ugy, ahogy álltalában a konzolokon szokott lenni...
  • HunnernesKonge
    Options ----> Control options és Customize (vagy vmi ilyesmi :D)

Igen ennyire gépigényes, vegyél vissza dolgokat medium szintre akkor szépen fog futni.
  • 128bit
    Aztakuva!:)
    Most raktm fel a gamet felhuztam maxra mindent és a 8600 asommal szinte megált a játék!!Ez lehet ,h ennyire nagy a gépigénye? Ja és lehet gamepadal játszani és hol kel beálitani ha lehet?
    köszi
  • HunnernesKonge
    nVidia driver, directX ilyenekkel probálkozz
  • np
    Sziasztok. Nem tudom miért de nálam csikos a kép vékony sávok vannak átlós irányba, a legjobban az autón lehet látni de észre lehet venni az úton is. Valaki esetleg vett észre hasonlót vagy csak az én gépemen ilyen.
  • HunnernesKonge
    A konfigodnak ehhez semmi köze, az vinné szépen.
    Daemon tools 4.09 ---> All emulation tool ON
    stbstb. olvass vissza.

OFF: Jah és a Core 2 Duo az nem P4! Az Core 2 Duo!!!!!!!!44444négynégynégy
  • bsyrex
    Hali
    Mit tegyek ha felraktam a játékot és chekkel és kiírja hogy nem eredeti a lemezem a konfigumat az infósávomban olvashatjátok
  • donatus13
    azaz támogotja (bocsi)
  • donatus13
    Egy nvidia 6800 am van ott azt irták van hozzá
  • donatus13
    oké
    kösszi
  • hen-tes
    A gyártó honlapján, vagy beírod ide, és megmondják.
  • donatus13
    Azt holtudom meg nézni támogatja e a vk-ám a 3.0 át?
  • HunnernesKonge
    Hát rajta, csak ha kérhetem a jövőben ne válaszolj a kommentjeimre. htxbyez!
  • Djemba
    ezt a kártyát megveszem 18 roiért
  • buldozer99
    Nah sikerült felraknom!
    De mostmeg nem indul el...:S
    Kifog rajtam ez a Colin,pedig már mindent próbáltam szinte!:S
  • sziszifeca
    oh. :(
    Köszi az infót.
  • uHs Gerzson
    :DDDDD
  • HunnernesKonge
    Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine.

Szabad fordításban: "A te grafikus vezérlőkártyád nem támogatja a shader model 3.0-t, a játék nem fog futni ezen a gépen."
    Kártya amin már futna: nVidia 7600GT
    Egyéb kérdés?
  • sziszifeca
    Sziasztok!
    Szerintetek nem jó egy 9600xt 256Mb-os kártya a Dirt elindításához?

Ezt írja ki: Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine.

Légyszi segítsetek! Köszönöm!
  • Force87
    Üdv

Az lenne a problémám, hogy akadozik a hang és a kép (minimumon is). Mindenből a legújabb van fenn,64bites Vista, de próbáltam XP-vel is és ugyanolyan... A teljes és a demó is ugyanezt csinálja.

gépem: Gigabyte 965P-S3, Core 2 Duo [email protected], 2 Gb RAM, BFG GeForce 8800 GTS 640Mb
  • HunnernesKonge
    Nyomtam egy szaltót a hossztengely körül, de ez sem állított meg, megnyertem a versenyt :D Egy subaru az utolsó kanyarig előttem volt, de kicsúszott a kanyarban.
    Zene meg azé ilyen mert csak ez volt gépen...
    Frapssal vettem fel,a játék med-high beállítással futott, persze ez nem látszik mert a videofeltöltő agyig butitotta a felvételt :D
  • nyx
    na kb a tier 3 as még meg tudtam csinálni erősebb grafikai beállításokkal, de ott már annyirahiányzik az a 10-15 plusz fps, hogy nagyon! visszavettem 800*600 ra, medium beállításokkal, és így 38 Fps t produkál, ez frankón játszható, a 20-25 kevés.....

ja a konfigom: A64 4100+, 2GD DR2800, 7600GT OC.
  • munyez
    Kösz a segítséget rvn és Carlos Hun, jó nyomulást csáá
  • GregMaui
    Sziasztok!

Szerintem a minimum 3,2 ghz p4,1 gbyte ram inno3d 6600gt,felraktam a demo-t és teljes minimumon olyan 20 fps-el futhat a játék a super special pályán.

Viszont olyan problémám lenne hogy a demo nem indul egy konfigon:
    Gigabyte geforce 8800gts,legfrissebb forceware 128. és legfrissebb geforce driver a gigabyte oldaláról.a winxp origi,sp2-es.core26400,2gbyte ram.
    Minden stimmelni látszik mégis install után fehér képernyő vagy öt percig.és fagyi.
    Azért furcsa mert az én fentebb leirt konfigomom 53.13-as forcewarel,73.valahányas geforce driverrel simán elindult.
    Gondolkoztam mi lehet a szűk keresztmetszet,de nem jövök rá.
    Szerintetek mi lehet a gond?
  • nyx
    hány fajta játékmenet van? úgyértem, van a rendes rally autós, van kamionosból két fajta, meg eddig láttam buggy-s t.
  • Katun
    1.1 patch
  • Carlos HUN
    SPTD Public Beta v1.49 X86 (32 bit)

Date:
    June 16, 2007

• rvn
    Töltsd le ezt:
    SPTDinst-v147-x86.exe
    http://disc-tools.com/download/sptdbeta
  • munyez
    Csátok! Arra a problémára megvan már a megoldás, hogy az új daemon miért nem engedi feltenni magát???? ( le van törölve a régi és mégse indul a telepítés ) Amúgy a demo egész jól fut, bár az árnyékolást levettem, mert az kissé hibás...
  • dienesoft
    A Dirt.exe "hibát észlelt"-re nincs valami megoldás? Mert akármit telepítek/törlök, nem képes elindulni, pedig úgy látszik, hogy a protection systemmel már megbírkózott. Legújabb VGA drivert feltettem, directx-et feltettem a lemezről. valami ötlet esetleg? Köszönöm a segítséget!
  • peter01
    A clone verziók ilyenek vannak akiknek 1.-re indul van akinek meg csak akkor indul ha 1 órán keresztül nyomogatja a retry gombot ennyi, vagy legyél türelmes és nyomogasd a retry gombot vagy legyél még türelmesebb és várd meg még megjelenik 1 .exe hozzá.
  • rvn
    Üdv! Olyan hibát tapasztaltam h elkezdek egy versenyt simán betölt lenyom mom aztán mikor választom aküövetkezöt elkezdi tölteni irogatja h legjobb helyezés meg legnagyobb ugrás meg ijenek és akkor egy helyen megakad és 1 képet halad percenkén és nagyon lassan tölt...és ki kell lépnem megint lenyomok egy versenyt megint véálasztanáma következöt és ugyan ez.. mi lehet a gond??
  • ajem kisa
    Innen jön az 1.1-es patch...
  • Skynet
    Hát most 2 óra játék után én aszondom hülye aki ezt nem a legnehezebb fokozaton játsza úgy az igazi kihívás:)
  • fery02
    SPTD - Ez mi a tosz? Neekm nagyon sok DT-m volt fent, de nekem egyikhez sem kellett. A legújabb DT csak akkor működik, ha mellé feltesszük ezt?
  • bad boy 2
    jó akkor én "láma "vagyok mert vissza olvastam és nem értettem meg fél szavakból hogy mért nem indul a game-m. na mindegy azt a következtetést vontam le hogy ha nem indul el mert nincs cd,vagy crack akkor lehet probálkozni hogy hátha ez igy müködik ennél a játéknál? mert ha igen elég érdekes. de jó lenne ha valaki tényleg tudna valami segitséget nyujtani ez ügyben .
  • LoCk
    A jatek szerintem csodaszép, persze ha van hozzá géped.

En egy IntelCore2 Quad 2,66-os processzorral, valamit egy X1900XT512-es VGA-val rendelkezo geppel teszteltem,amiben 2GB volt.
    Néha beszaggatott 1024*768 FULL HIGH beallitassal.

• peter01
    Hát igen a clone verziókhoz kell türelem hogy elinduljanak én már jártam úgy is 1,5h kelett mire elindult ... türelem emberek.