Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irányítás: 0...mintha 1 kartondobozt kéne irányítanom...
Grafika: Highon zura, nemvolt vele gond...ultrán már picit akadt...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

direwolf
x1950 + 2475Mhz A64 : 1024x768 minden LOW és IGEN, 17-18 fps 😄DD Gratulálok kódmesterek, ezt megcsináltátok! IGEN-IGEN... 😉

There\'s no replacement for displacement

báttyó02
😄!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Maxtreme
1 darab pc típusú számítógép (esetleg x360)
1 darab monitor
Billentyûzet, egér.

norbi56
mi a gépigénye?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Maxtreme
Ebbõla rengeteg infóból, biztos mindneki tudni fogja a választ :-)

nekem el sem indul a demo, miért nem indul el ?

360-on a Colin ugy hallotam 30 FPS-re van belõve,tehát az alá nem mehet az érték.De mivel ez még csak demo,lehet hogy itt-ott nem tökéletes.Én nem tudom,mert látni nem láttam.De különösebb problémákról nem halottam vele kapcsolatban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

WiZZaRD
Sajneos ez van, amikor megint sok kategóriát akarnak összefogni (pl. RD), akkor a fizika nem sikerülhet jól, nem lehet mindnek megfelelni. A nagy gépigényre reagálva, csak annyit tudok mondani, hogy egyszerûbb egy konzol. Kár annyi zsetont ölni a pc-be😊.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Lui76
Én annyit próbáltam csak hogy 1x a proct 2400Mhz-rõl 3000-re
a buggy-s pályán megálva egyedül sem ment 23fölé az FPS, cpu
alap 2400-ra VGA picit húzva 27-ig ment fel . Akkor ezek szerint
megint nem annyira a procc hanem inkább VGA upgrade a fontosabb ?
Hiába lenne kétmagos ....

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Maxtreme
De várjunk... akkor gondolom ugyanúgy esik(het) az FPS szám mint PC-nél a felbontás növelése esetén nemde? 😊

Maxtreme
Oksi, annyira nem értek a konzolokhoz 😊
Akkor meg nemtom 😊

0Fritz0
Igaz, hogy tilosban álltam meg, de nem félek a kerékbilincs miatt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

streetracer
Indításnál hibaüzenet, el sem indul. Miért?

Teljesen mindegy. Az csak a kép élessége tulajdonképpen. Tök mindegy, hogy 1080p, vagy 720p. Én legalább is nem tapasztaltam semmiféle framerate problémát. Bár nekem "csak" 720p - s HDTV - m van. Ami tökéletesen megfelel a célnak. Tehát nem láttam még a dolgot 1080 - ban.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Maxtreme
mondjuk a srác 1080-ba nézte 😊

Ez butaság. Van 360 - am, ma is toltam kb. 1 órát a Demo - t és egy röccenést nem tapasztaltam... Egyáltalán nem szaggat.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Attila8805
Akkor hajítsd ki a boxodat nálam semmi baja!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Prince of Máté
Hajrá BilGéc and Kódmásztörz!

Maxtreme
Nem.. Ennyit a fejlesztõkrõl 😊

wander01
hehe 😊 most erre nem akarom azt irni hogy ennyit a konzolokrol 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Maxtreme
Hát muszáj lesz valamit tenniük, mert X360-on is szaggat (nem is kicsit) a demo 😊

Azért azt meg kell hagyni hogy a CMR05 -höz képest mérföldekkel szebb a DIRT (fõleg visszajátszáskor a Subaru-s SS pályán), csak sikerült oltári gyengén optimalizálni, remélhetõleg a teljes jobban fog muzsikálni, már biztos sokan reklamáltak a Codemasters-nél ilyen témában, reméljük tesznek valamit ezügyben (esetleg SM 2.0 támogatás stb...)
Az a gáz hogy a 9550 még eggyel régebbi széria mint az elõbb említett X800, szal ez is felejtõs <#shakehead>
Üdv!
Kipróbáltam a denot az alábbi gépen
Athlon 64 3200+ 2500mhz-en,1GB ram 430Mhz-en és 7800GS 500/1350Mhz-en 1024*768 felbontáson minden medium,egy két effekt és élsimítás offon,30 frame körül produkált ami egy nagy szar....
Holott 05-ös CMR röhögve megy fullon és az úgy elég szép,ez pedig egy fos lesz ha így marad.

Danecay
Nem válasznak szántam a postot, nem tudom miért lett az.

Danecay
Hát én is kipróbáltam ezt a csudát, de sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy nem azt hozta mint amit vártam tõle. Igaz, hogy elvileg ez még nem a végleges állapotot tükrözi, de ez mindíg így szokott lenni de a teljes verzió sem lett jobb soha, sõt talán a CMR 3-ban még rosszabb lett. Sajnálom, mert azt hittem, hogy az utolsó 3 sorban legyártott és kritizált részekbõl (CMR 3, CMR 4, CMR 2005)tanultak a készítõk, de sajnos úgy néz ki, hogy fizika terén, mármint ami az autó viselkedését illeti, visszafelé felõdtek sajnos. Szerintem az lenne a kisebbik gond, hogy árkádosra sikerült, persze egy SIM-nek jobban örültem volna, sõt csak annak, de ez nem, hogy árkádos, hanem irányíthatatlan. Ennél tényeleg még az NFS széria utolsó darabjai is igényesebbek és kezelhetõbbek, pedig én azokkal sem játszom, mert nekem nagyon árkád, akkor most mit szóljak ezek után? Ha netán lesz valami beállítás vagy valami, adok neki még egy esélyt, de ebben a formában sajnos nem, akkor már inkább az X-Pand rally. Sajnálom mert az elõzetes videók láttán reménykedtem egy kicsit <#szomoru1>

sumi
Üdv..

Akkor,ha jól olvasgatok ,ATI 9550es 256mb karival sem fog elindulni??

eZo
Na végigolvastam az okosságokat... tegnap írtam, hogy nem megy a játék már tudom, hogy a proci miatt ( Amd 3200+, de még athlon, 2x1024Mb Ram,GF7600GT agp )egyesek szerint új gépet kellene vennem, mert egy proci csere az én esetemben új alaplap vga-t, rammot is jelentene !
Hülye azért nem vagyok, ez csak egy játék, 1000 más dologra jó a gépem még..aki meg 1 játék miatt új alkatrészeket vesz az tegye meg...
megtehetném, hogy vegyek nem apu-anyu pénzén élek, de feleslegesnek tartom ! Mindenkinek más a fontos ezt tiszteletbe kell tartani, és nem fikázni a másikat ezért... Jó játékot nektek én ezt most kihagyom 😉

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

kuci06
köszi a linket, végre max sebességgel jött egy linkrõl 😉
viszont úgy látom, hogy kár volt leszednem 😞
a graf elképesztõ, nagyon szépre sikerült... A homokfutós verseny még okés is volt(de csak a fíling miatt 😄 ), de amikor "normális" autó volánja mögé ültem, az elsõ kanyar után a kezem egybõl idegesen püfölte az "alt" és az "F4" gombokat xD
El sem tudom hinni, ennél még az nfs carbon fizikája is jobb volt 😞
Kár érte, azt hittem, végre kapunk valami jó fizikát is mellé 😞

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

sztechnika
Te akora egy balfasz vagy..........Ilyenekbõl van teli az ország mint te,és 2 millio ember tartja el az államot meg a te betonodat........

CoD23

EZT MONDJA MEG NEKEM VALAKI MÉRT VAN!!!!!!!!<#szomoru1>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

David8
Hát no comment, igaz nekem megy 1280 highba is akadás nélkül (ultrába + anti alising bekapcsolva már kicsit akad) de télleg nagy a gépigénye, és nagyon fakók a színek, szerintem a colin 5-nek volt a legjobb grafja. A külsõ nézetbe elég furán mozog az autó, ha nekimész a falnak beremeg a kép stb.
Ami teccik az a belsõ nézet, végre valahára sikerült egy elfogadható belsõ nézetet összehozni és a hangok se lettek rosszak szerintem
Összességében viszont többet vártam õszintén szólva nem igazán jön be a játék. Nagy a gépigény de nincs mire röviden ennyi 😊 de ez csak az én véleményem

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

Maxtreme
Te beszélsz itt tanult viselkedésrõl? A Postjaid néha vissza szoktad olvasni, és elgondokozol azon hogy most mit is írtál?
Ja hogy Te ennyire tanult és jól képzett emer vagy? ...és csak havi 168k-t keresel? Tiszta szégyen komolyan mondom :-) Nem is értem miért nem választottak meg téged mondjuk kormányzónak :-)

Poénkodást félretéve, Te tényleg nem veszed észre hogy mennyire szánalmas egy ember vagy? Sztem kicsit szállj magadba öreg, mert undorító ez a nagyképû, mindenkit lenézõ, egoista hozzáállásod.

hát akkor marad a jó öreg cmr 1 😊

Nem, ezt taasztalta mindenki aki SM 2.0 -s karival akarta játszani, mellesleg még az én gépemen sem megy 20 FPS-nél nagyon többet HIGH-ban úgyhogy nem sokmindent veszítesz vele...
Külföldi oldalak :

1. Link
2. Link
3.Link
4. Link

Magyar oldal :

Link 1.
Link 2.

Elég lesz ? <#vigyor> <#banplz>
de még egy hibaüzenetet sem ad. nem kellene, hogy adjon?

Sland
Nincs értelme leszedned...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mert a játékhoz Shader Model 3.0-s videókártya kell az X800-asod meg csak 2.0-t tud. nem is fog elindulni, sajna ez van.
ezt honnan a rákból tudom leszedni? XD

csá. miért van az, hogy hiába kattintok az ikonra egyszerûen nem indul a játék. Semmilyen hibaüzenet nem ír, a feladatkezelõben látom csak, hogy ott van, de semmi ,percek után sem indul. már kétszer is feltelepítettem de hiába. mi lehet a baja? az xp friss tegnap telepítettem, drivereket a gyári lemezekrõl tettem.

Dragooon
most csináltam

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

hát úgy tünik colin 1 ill 2 öt sosem fogják felülmúlni... csilivili lófac amcsi gyerekeknek kb ennyi amit el lehet mondani róla

Hát szépnek szép, de k*rva magas a gépigénye ahhoz képest hogy csak DX9-es Engine van alatta, Ultra-ban nincs 1 FPS-em se... <#mf2>, az irányítás meg nekem leginkább a Carbon drifteléséhez hasonlít, kéziféket nem is kell használni kanyarvétel közben mert magát megcsúsztatja az autó, a másik szánalom hogy EVO IX-el PORBAN !!! 130-140 KM/H -ról 5m-en állóra fékezhetõ a kocsi. Ez 2007-ben már tényleg elég szánalmas <#boxer>.
Ilyen graf-hoz megérdemel a játék egy normális irányítást, nem csak a látványra kéne rámenni, állítom hogy a fejlesztési idõ 3/4 részét csak a látvány vitte el, a maradékon osztoznak a hangok (bár ezt sztem simán átvették a CMR 2005-bõl, mert a Carbon-ban azért megszólal a tuningolt EVO IX rendesen) meg a fizika. Nem azért írom ezeket mert Anti CMR-es vok, hanem már tényleg jöhetne egy olyan Rally gamma ami felül tudja múlni az RBR-t. A grafika megvan, a többin meg bõven lenne még mit csiszolni...
Met
hehe, elkezdem telepíteni, kicsomagolja magát és bejön az ati control panel telepítõ
vagy a 9600Pro kevés neki?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jacek
Ujra megmutatta az erejet a 2900XT mert nalam 1360x768 Ultra 4xAA 16xAF es nem megy 30 ala sehol pedit csak a kicsike 8800GTS van a gepemben lol..

Jacek
hat... ez egy vicc??

Most komolyan meg a grafra sem mondanam hogy utos ha levennem a hdr+bloom combot abszolute nem egy extra huha de ez a legkisebb gond😄DDD

Sikerult onmagukat folulmulni minden teren😊 mert tolt ennyit? elmentek valamit a menuben 10 masodperc varakozas?????
Es hat amikor vegre arra kerul a sor hogy menjel egy szanalomhegy 2007-ben ezt kitolni rohej....
Nem az arcade jatekkal van bajom nem kell mindenkinek full sim sot, de ez nulla szappantarto fizikanak semmi nyoma egy hulladek ...

én meg mivel nem tudom kipróbálni ezért unatkoztam egyet

Sland
Csináltam pár egyéni rekordot. Minkettõ belsõ nézettel, billentyûzettel.

Lanceres pálya: 3:13.59
Subarus pálya 1:04.59 / 1kör

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!