4307
  • heringer
    Hy All.Nekem olyan problémám van ha felrakom a gamét ugye ujbol indul a gép.Megy a játék is a yasuval nagyon király meg minden.De ha ujbol inditom a gépet onnastol nem tölt be a win, már 2 szer telepitettem wint.Valakinek volt már ilyen problémája.Várom a cracket hátha lessz hamar.Vagy lehet a yasu bassza el a wint.Mert nem tölt be csak a kép jön be és ujbolindul.

Ilyen volt már vkinek???
  • Devil_Gy
    1179
  • Balazs15
    nah most már jo elindult a game nagyon fasza amikor kijön a fekete képernyö van egy bizonyos pont ahova kattintani kell a fekete képernyönXD hehh....és csak akkor indul el
  • Balazs15
    4.09
  • Prince of Máté
    Mellik Démon toolsal mountolod?
  • Balazs15
    hi all
    nekem egyszerüen nem akar elindulni mikor inditom végig fut a protection sytem utána egy bazi nagy feketeség utána nyomok egy ctrl esc pet utána kb 5 másodpercig megjelenik a játék azt hello
    szentem a játékkal lehet gáz nem a gépemmel
  • Devil_Gy
    honnan szedtétek le a peccset?
    a cm -től nem akar jönni? mintha nem is lenne fent
  • Devil_Gy
    naja. dt 4.09HE vel tökéletesen megy
    csak hát ez kicsit vicces. 15fps?:S:S core2duo 6420@3200 +2Gb ram 7950Gt
    looool
  • Maxtreme
    lol yasuval nem is nagyon kéne próbálkozni starforce ellen.
  • donatus13
    kösszii
  • Devil_Gy
    yasu nem tud mint kezdeni vele. indítás után emulation programot talál a dirt. egyéb ötlet?
  • uHs Gerzson
    Tessék
  • donatus13
    Légyszi valaki tud helyet ahonnan lelehet szedni yasut mondja mert nekem csak ilyen gz formatumosat ad és arra mindig azt irja hibás
  • heringer
    Szerintem yasuval megy ugy jáccottam én is.
  • repvez
    A francba felraktam a patchet és megujitotta a védelmet és igy már nem indul el csak simán bemountolva, esetleg yasu-val menne?
  • uHs Gerzson
    Nálam is csinál ilyet :)
  • Blaki
    Miért van az, hogy csomószor nem indul el a játék a Check disk errorral megáll? Utána eg elindul...
  • heringer
    Hy All.Nekem olyan problémám van ha felrakom a gamét ugye ujbol indul a gép.Megy a játék is a yasuval nagyon király meg minden.De ha ujbol inditom a gépet onnastol nem tölt be a win, már 2 szer telepitettem wint.Valakinek volt már ilyen problémája.Várom a cracket hátha lessz hamar.
  • marco2
    sziaztok hogy inditotátok el nekem sehogy sem indul
  • gduck
    Ez ttaláltam a patch readme fáljában:
    "... hardware_settings_config xml file, located in your savegame directory. Turning down the shadow mask quality to 0 has been found to provide good framerate improvements for those with older graphics cards..."

Szal az árnyékolát ki lehet kapcsolni a játék system mappájában található hardware_settings_config.xml fájban lévő <shadows enabled="true" size="1024" maskQuality="2" /> sorban lévő true értéket false-ra vagy a maskQuality értéket 0-ra. Ettől gyorsabb lesz a játék a régebbi karikon...
  • Djemba
    1.1 patch mit javít?megéri föltenni?
  • SzZs
    előszőr a régi Deamont el kell távolítani a gépről,és csk utánna telepítsd az újat.
  • dienesoft
    Ugyanezt csinálja nekem is. Drivert is frissítettem (Nvidia), directx-et feltettem, semmi.
  • donpedro
    Egyre jobban bejön a játék. Bár nem szaggatott, de lejjebb vettem a felbontást (így is gyönyörű), és ettől máris 100%-ot javult az irányítás, eltűnt a "controller lag", végre tudok egyenesen menni. :) Korábban a rally pályákat kimondottan utáltam, most meg azok lettek a kedvenceim. Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de a "kissé" eltúlzott fékeket leszámítva szerintem ez a legjobb CMR rész.
  • szormok10
    hali
    hát nekem se ment a daemon tools 4.09 el :S
    remélem lassan egy cd key vagy crack vag ymeoldás megles zmert egész éjjel töltötem a gmet és picit ideg vagyok hogy cslaódottan kell nyugovora térnem :S
  • donpedro
    Azért van ebben egy "kis" átverés, nem a játékot optimalizálták jobban, hanem az ultrában kikapcsoltak pár dolgot, ami megizzasztja a gépet. Azért szalad annyira, mert az az ultra már nem ugyanaz az ultra... A többi fokozaton lényegében semmi nem változott, mármint sebességügyileg.
  • Blaki
    1.1 patch megoldott minden gondot!!
    Ultrán akadás nélkül csak úgy szalad 60-100FPS között:DD::D
  • Blaki
    Árnyékkal mi a fnét lehet csinálni?
    Mert mikor elindul a játék a kocsi körül egy szép nagy sötét négyzet van ami követ, mikor a fákhoz érek akkor elkezdenek villódzani a sötét részek.
  • ajem kisa
    A 800xt az tán sm 2.0-ás nem? Ha az, akkor nemis fog indulni, mert sm 3.0 kell ehhez is...
  • donpedro
    Újratelepítettem, felpatcheltem, és így most megint működik, bár új profilet csináltam, nem tudom, hogy a régivel ment volna-e.

Nekem egyébként akkor kezdett vacakolni, amikor akartam csinálni egy második profile-t a páromnak. Ezt most már inkább hanyagoljuk. :)

Egyébként az eredetivel is előjön ez a hiba, a hivatalos fórumon több ilyen topicot is találtam, akiknek ugyanez a bajuk.
  • fdsag
    Sziasztok!Nekem még a demo sem indul el.A folyamatoknál 100%-al fogja a procit,de az alkalmazásfülnél nem is látszik.2,94GHz P4,X800XT.Valaki tudna segíteni?Köszi!
  • ajem kisa
    A kérdés már csak az, hogy az eredeti lemezröl telepitve is csinálja-e?;)
  • Blekk Síp
    Véletlen szerűen nekem is megakad a menüben, de kb 10sec múlva megy tovább.
  • rvn
    Üdv! Olyan hibát tapasztaltam h elkezdek egy versenyt simán betölt lenyom mom aztán mikor választom aküövetkezöt elkezdi tölteni irogatja h legjobb helyezés meg legnagyobb ugrás meg ijenek és akkor egy helyen megakad és 1 képet halad percenkén és nagyon lassan tölt...és ki kell lépnem megint lenyomok egy versenyt megint véálasztanáma következöt és ugyan ez.. mi lehet a gond??
  • buldozer99
    tipp??:S
  • Csirkeh
    Ugyan ez a hibaüzenet van nálam is.
    Írtam a W*n*doo-nak is, persze az ilyen üzeneteket nem merik kitenni :))
    Elég érdekes azért egy codemasters-től nem ezt várná az ember. Arra van eszük hogy védelem így meg védelem úgy, aztán hogy a játék tök instabil vagy esetleg el se indul bizonyos konfigokon az már tök mind1 ezekszerint...
    ExtraLOL
  • donpedro
    Nálam is ez van, annyi csavarral, hogy a korábban sikeresen elmentett profilomat sem tudja betölteni, és újat sem tudok létrehozni. 5 hozzászólással alattad spae kolléga is hasonló gonddal küzd. Megoldásom egyelőre nincs, most töltöm a patch-et, meglátjuk az segít-e.
  • uHs Gerzson
    Elmehetnél a codemasterhez tesztelni vagy sztrájkolni :D
  • buldozer99
    Telepítés közben miért dobálja ki a CRC hibákat?:S
    Tököm tele van már ezzel a Colin-al:D
  • uHs Gerzson
    4.09HE kell