4307
  • Endiman
    ah akkor értem. köszi
  • HunnernesKonge
    9600 nem támogatja a Shader Model 3.0-t , és a DiRT csak sm 3.0-s videokártyával indul
    :((((
  • Endiman
    ati radeon 9600 256mb
    2.4ghz
    1gb ram
  • razz
    hát fene se tudjade nekem teccik hogy az elenfelek is hibáznak pl mentem a tt vel és az elises csoka jöt be a kanyarba,mondom magamba mi a fene?gyerek rendesen elszált és dnf lett a végeszoval teccik hogy az all is tud hibázni.
  • HunnernesKonge
    Ha végigmegy a csík és nem irja hogy error akkor a géped kevés a játékhoz.

Esetleg egy konfigot tudnál irni?
  • Skynet
    Csakhogy kicsit kukacoskodjak bejön a játék ugyan meg nagyon szép a grafika is de a poreffekt továbbra sem tetszik,gagyi:)
    Mikor lesz már olyan játék amiben a füst/por effekt valódinak látszik?:)
  • Endiman
    sziasztok!

nekem a CLONE verzió van meg ezt hogy kell elindítani? fennt van a legújabb Deamon, de nem indul. Végigmegy a checking disk aztán semmi.
  • uHs Gerzson
    Nekem a Nissan pickup jobban ment :)
  • dvst2001
    Nah ez a játék se lesz az év játéka! Főleg h azokon a VGA-kon amin Sm2+ van nem is megy... Szerintem ezt elbaszták... ezért nem fognak az emberek kártyát cserélni... Amúgy a gamet el lehet indítani, csak az bosszant h egy x800GTO2 n már nem is lehet elindítani .. :((
  • doncarlos
    ja, igen és a legújabb driver van fenn
  • razz
    nah eljácogattam a játékkal miko többen vagyunk erösen szaggat de legaláb miko egyedül megyek jo.BMW x3 a kategoriályában a legjobb szerintem azt vegyétek.jah és kamionokkal mekkora feeling menni,ilyet már rég éltem át de ne a kamazos siralom ra gondoljatok mert minden körben 2cer borultamhanem a hill climb esekre.nagy feeling télleg.
  • doncarlos
    Természetesen minden fontos directX kieg. fájl fenn van amit a játék telepítés során "akart".dienesoft: 1.1 ez nemtom mi ez és honnan?
  • Zolcsi01
    Nekem is ugyanez a problémám sajnos:(
  • dienesoft
    Biztos!:D
  • arty
    doncarlos, dienesoft: 1.1-re van pecselve a játékotok, legujabb vga driverrel és a dirt dvdn levő directx-el egyetemben ? BIZTOS!?!?!? :D
  • donatus13
    Na most már jol megy nem tom miért pedig semmit nem csináltam vele érdekess.....
  • dienesoft
    Nyugi, én a játék megjelenésétől elolvastam az összes hsz-t de nem találtam erre a problémára megoldást. Már a fél égpet kicseréltem de ezt írja. Esetleg majd lesz egy winreinstall, ennyi. :S
  • doncarlos
    Ha valaki sejt arról vmit hogy mi ez, az megoldhatná a problémámat, de nagyon úgy tünik, hogy meg kell várnom a crack-et
  • doncarlos
    Hát skacok én végigzongoráztam mindazt amit itt leírtatok, de nekem mindíg ezt írja :
  • Beers
    Mondjuk azt, hogy szinte minden kevés a hardvereid közül!
  • donatus13
    HEloo
    sikerült igy elinditani colint hx
    de az a gondom hogy szaggat gép config
    1 gb ram 3100 amd proci 128 nvidia g 6800
  • Katun
    Lehet a menüben is igen. Miért sima controllerrel nem? Azt hittem, hogy ennyire támogat minden joy-t meg kormányt a játék.
  • arty
    ITWINS MDS fájl

DIRT ITWINS MDS fajl

Leszeded, kicsomagolod és felülirod vele a régi MDS fájlt!

A lényeg, h közben NE legyen bemountolva a Daemon Toolsba az image, mert nem engedi majd felülirni!
  • Djemba
    köszi akkor leszedem ezt is mert nekem csak néha indul el
  • uHs Gerzson
    hosszabító kábel?
  • arty
    bocs a spamért :(

itwind verziobol akinek már megvan a játék, csak az MDS fájl kell! az mdf ugyan az vszinü ... csak az .mdf fájlunk nevét kell majd az itwinses .mds-hez igazitani (meg kell egyeznie)

vki belinkelhetné ;) thxelőre
  • arty
    kihagyod a játékot
  • arty
    nincs, ez csak egy 1:1, tökéletes másolat! végre!
    igy minden lemezellenőrzés jo lesz, nem kell ujra és ujra rácsekkoltatni a virtuális korongra ... remélhetőleg ez már mindenkinek megy majd elsőre is :)

amugy, az x360 kontrollerrel lehet a menüben is mozogni? röhej, h egy sima gamepaddal nem! :( igy mehetek a bill.-hez, h inditsam a racet majd ülhetek vissza a gamepaddal a tv elé jtászani egyet :(

cmasters sux, ezért IS :(
  • heringer
    Ez miben különbözik a másiktól?? Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-iTWINS
  • uHs Gerzson
    semmit
  • MatheusX
    Hi!

Ha a videókari nem támogatja a sharder 3.0-t akkor az új videókártyavásárláson kívül mit tehetek?
  • marco2
    1.1 patch
  • jedimarsi
    Helló.
    Mindent megcsináltam amit eddig írtatok mindenjó de mielőtt indulna a játék kiírja h a DIRT.exe hibát észlelt és ezért leállt ez miért van???Előre is köszönöm!
  • bon
    nincs
  • Magnum PI
    Ja XP x64 alatt
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Tényleg nagyon szép a játék bár bizosonyos pályák elég unalmasan egyhangúak. Nekem 8800GTS-em van és ugyan fut a játék FULL grafikán (azért az AA-t kikapcsoltam), de egy teljesen más program miatt felraktam a 97.44 drivert, és nálam gyorsult a játék. Még nem mértem le FRAPsal de érezhetően gyorsult
  • Djemba

Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-iTWINS ez milyen verzió?van benne crack?
  • chadi
    Nálatok nem csinál olyat ,hogy amikor lefutott a protection ,elfogadja a dolgokat de ezek után nem indul el a gama(nem történik semmi).A futó folyamatoknál látszik a dirt.exe pedig.a gépemnek vinnie kéne(7900gto)
    valakinek ötlet?
  • Katun
    Én is Xbox360 joystickkel nyomom és iszonyú jó, hogy ilyen jól támogatja a játék.
  • mongoose75
    sziasztok!!!
    kint van a a properes fele verzio innen lehet leszedni!!!
    http://www.coke.dreamsms.hu/