4307
  • w77d
    nos két nap játék után: ez a grafika egy richard burns irányítással és fizikával az autós játékok csúcsát jelentette volna, de így hiába a szép grafika a gyatra irányítás és a fizika, és persze a kegyetlen gépigény még a középmezőny színvonalát sem éri el! Rendkívül bosszantó, hogy ekkora rákészültséggel, ekkora marketinggel beharangozott játék ilyen színvonallal kerül a játékosok kezébe! sajnos a codemastersnek talán ez volt az utolsó esélye, hogy visszatérjen a rally világába, hát valjuk be: kapufa. úgy látszik még egy jó darabig a RBR fogja elfoglalni a dobogó legfelső fokát, míg a colin mcrae játékok a sort zárják a játékosokért vívandó versenyért!!
  • matkovec
    lennel szives leirni hogy mukodik a YASU progi vagy mit kell vele csinalni elore is koszi
  • sb1
    Én egyszerűen felraktam+yasu-t elindítottam és tökéletesen működik.(az 1.1-es patc fennt van)
  • REAKTOR
    Srácok nekem olyan problémám van , hogy az egyik játék mód elindul ami ilyen sima verseny ,de carriernél csak tölt és tölt de nem megy semmi. Ráraktam már a petchet is de így sincs semmi változás. valaki valamit nem tud erről. Vistán nyomom, minden a legujabb.
  • matkovec
    © w77d kosz a valaszt de nekem a rarban nemvolt semmijen mds mint amit ott irnak es nem is miukodik mert mar lehuztam aszt hittem van valami ujjab de azert koszi rendesek vagytok
  • w77d
  • peter01
    1. inditsátok el a DVDről a DirectX setup exéjét manualisan mert áltaában nem rakja fel install közben nomrálisan
    2. töltsétek le ezt és tegyétek fel:
    SPTDinst-v147-x86.exe
    http://disc-tools.com/download/sptdbeta
    3. ezek után tegyék fel a Daemon Tools 4.091 et!!!! EZ A LEGFONTOSABB LÉPÉS
    4. a tray iconnál jobb klikk majd emulation majd az első három legyen bepipála
    5. restart
    Ezeket végigcsináltam és nem idul egyik .mds filével se. :S
  • matkovec
    Sziasztok van valami megoldas vagy valami crack a CloneDVD - s verziora? A valaszt elore is koszono
  • uHs Gerzson
    Kormány egy teljesen más dimezió ebben a játékben :(
  • JAG1
    Nincs kormányom, úgyhogy én csak bohóckodom. Egyszerre nem tudok kanyarodni + gáz-fék kombót nyomni, mert elkezd sípolni. De ha lenne sem segítene sokat rajtam. :-)
  • buldozer99
    Amúgy meg elindult már nekem is!:D
  • uHs Gerzson
    Elöször az audi quattro-val probálkoztam mivel nagyon a szívemhez nőt még a régi Group b rallyban, de valami eszméletlen nehéz vele kanyarodni :S így maradt a suzuki a mi autónk . De azért még nem mondtam le az audiról ;)
  • JAG1
    Brutál amit nyomsz bki.
  • JAG1
    Kipróbáltam a kamionos "hasítást". Ennyit rég nevettem.
  • uHs Gerzson
    Megszólalt a bf42 csíter
  • JAG1
    Csíter...
  • uHs Gerzson
    Nyugi a 8800 is megjelenik ez a dolog de csak ultra beállitásoknal. Hofy miért? kérdezd meg a codemasterst :)
  • Skynet
    vmi 5let arra hogy 7900gs /rivatunerrel cuccolva/ kártyával mindent fullra húzva miért csak egy magy körben van árnyék a kocsi körül a tűávolba meg semmi? Ahogy haladok úgy megy rá a tájra is ez a "körárnyék"...
    Ha nemvok érthető majd dobok scrsh-t ha hazaérek:)
  • uHs Gerzson
    Thx :)

Youtubra is felraktam de mivel mind2 oldalon lassan ment fel és jelent meg így vártam még hogy belinkeljem de akit érdekel most megnézheti :)

Colin McRae: DiRT - Pikes Peak full
  • HunnernesKonge
    Gerzson láttam videogizmon a videod (Pikes Peak full)
    Hagytál 1-2 tizedet a pályában, de ROHADT SZÉP VOLT!
    (sohase fogok tudni igy vezetni :D)
  • webibebi
    jóvan akösz az infót:D
  • HunnernesKonge
    9600 Nem Shader Model 3.0-s kártya szoval nem.
  • peter01
    Nem.
  • webibebi
    na szevasz otk emberek!!!ez a configom amd 64 3000+ 1giga 400mhz ram a vga meg sapphire radeon 9600 128 ezen elindul sztetek?:S
  • HunnernesKonge
    Az már folyamatos :D
  • scorpeeon
    Hát, én úgy hallottam, hogy kemény 15fps x360-on, végülis van akinek ez elég :)
  • naval
    x360-on semmi gond vele
  • doncarlos
    Hát én meg nem fogok meegint fejlesztgetni... megvárom inkább directx10, meg majd mikor vista faszán megy ,és akkor összerakok egy új gépet ... ezt meg uninstalll...
  • scorpeeon
    Hát igen, ilyenkor adok hálát az égnek, hogy nem AMD-t vettem annó.
  • HunnernesKonge
    Nem menüpont, egyből ezen a lapon az instructionsban lenne ha lenne, de nálad csak SSE van :(
  • doncarlos
    Azt melyik menüponban lelem a cpuz-ban?

• HunnernesKonge
    Nem tudom pontosan, csak azt hogy kell a DiRT-höz
  • doncarlos
    az meg mi? SSE2?
  • arty
    ez azért elmond valamit egy autos játékrol, nem? ;)

milyen FPS lenne, amit pl. kormánnyal jobb lenne irányitani, mint bill+egérrel? :D nah, ez olyan, csak autosban ;)
  • arty
    1.1-es patch, volt link is korábban, kereső alul ...
  • w77d
    furcsa, ezt a játékot könnyebb billentyűzetről irányítani, mint kormánnyal
  • HunnernesKonge
    6600GT támogatja ugyan a sm 3.0-t viszont neked meg a procid nem támogatja az SSE2-t, ha jól tudom :S

CPU-Z nevű progival meg tudod nézni...
    googlezd ki :)
  • doncarlos
    Na erre akkor én is válaszolok ha nem baj... 2x512 Ram, amd2500+ proci, Geforce 6600GT.
  • donpedro
    Ebben nem lehet választani, mindig automatikusan kapod a legjobb gumit
  • np
    Nem tudja valaki hogy, hol lehet az útviszonynak megfelelő gumit választani mert nem találom sehol sem. Vagy itt már nem lehet kiválasztani mint a 2005-ös verzióban.