4307
  • JAG1
    Itt meg egy CPU lista, hogy melyikben van SSE3...

(Klikk a proci nevére...)
  • JAG1
    Itt egy lista, hogy melyik VGA-ban van shader 3...
  • HunnernesKonge
    Valakinek ezzel a m,ódszerrel indult el:
    1.Daemon Tools 4.09 feltelepít
    2.Bemountolod a Daemonba a mds file-t
    Mds filet innen lehet szerezni ha valakinek nincs.
    3.Install
    4.kész az install.
    5.elindítod az ikonnal amit az asztalra tesz
    6.ír valamit angolul mindig a yes-re mész és újraindul a gép
    7.Safe móddal indítod (Startmenü-> Codemasters.....ott van)

Checkeli a lemezt és aztán belép
  • HunnernesKonge
    Ehh, Mint kiderült nem SSE2 hanem SSE3 kell a DiRT-höz, a félrevezetésért bocsánatot kérek

A procitól menne, de függ attól is hogy milyen videokártyád van

- ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
    - nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Ezeket írják, bár én úgy emlékszem mintha a 600-ban is lenne Shader model 3
  • chadi
    Hi all!

Nem indul el valamiért a gama:( pls hlp
    Nem a védelemmel van valami mert ott végigmegy a csik és el is fogadja.
    De utána nem történik semmi.A futó folyamatok között ott van a dirt.exe de nem történik semmi. van valami tipp?
    A configom:
    p4 3,2 ghz (Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3)
    msi 7900 gt
    2Gb ram
    winxp sp2

szerintem mennie kellen nálam a config miatt .
    előre is köszi
  • High Voltage
    Van meg valaki akinek megakad a menuben neha? egy jo fel percre beall recsego hanggal, aztan megy minden tovabb.

Masreszt meg mindenkiek ajanlom (akinek lassu) hogy szedje ki a hdr-t a
    saves\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml -ban nekem nagyon megdobta a sebesseget.
  • Skynet
    El kell keserítselek de az rbr nagyonkomoly szimuláció (megjegyzem azért igensok baromsággal) ugyanakkor egy sima játékosnak aki csakúgy csapatni akar gyk játszhatatlan...
    És biza kicsit sokkal több olyan gamer van aki jobban szeret csapatni,élményrallyzni mint szimulációzgatni így a játékosokért címü versenyben bármily hihetetlen kötvehinném hogy az rbr lenne a dobogó legfelső fokán....
    Ez a játék némi szimu elemmel megfűszerezett arcade rally-s cucc amivel a nemszimulációbuzik tökéletesen el tudnak szórakozni.
    Amúgymeg a tökéletes szimuláció és arcade közti keveréket továbbra sem sikerült megoldaniuk abban számomra még mindig a WRC széria (1-2 részét leszámítva) a csúcs...
    Rbr meg marad annak a jópár embernek akik inkább a szimut részesítik előnyben...
  • tzsoltika
    Nekem menne a játék?

• xido
    erősen függ azért attól,milyen kártyád van meg talán memóriától,mert a procinak már bírnia kéne
  • PunkZoli
    sztem elindul de nekem core2duo 6400 zzzal lowon még élvezhetetlen... nemtom irányítani ennyi fpssel bár folyamatos a kép
  • HunnernesKonge
    CPU-Z vel nézd meg hogy támogatja -e.
    Bár úgy emlékszem Bartonnal nem megy :S

Valami ilyesmit kell neked is majd látnod, és az
    instructions sorban kellene ott lennie annak hogy SSE2
    ha nincs ott akor nem fog menni :(

• streetracer
    MSI NX 6600GT + AMD 2800+ Barton
  • HunnernesKonge
    Ha a procid támogatja az SSE2-t akkor mennie kell
  • Richard90
    nekem a demo ment... igaz minimumon, de több, mint a semmi :)
  • streetracer
    6600GT-vel megy?
  • Skynet
    Hasonlóan már jártam de csak a tömeges futamokon vettem észre a patch vmi hangbajt javít de ha az más sztem a hw gyorsítással lehet variálni vezérlőpulton általában az megszokta oldani az ilyen gondjaimat még nempróbáztam...:)
  • Sipka
    Feltettem a Frapsot, 1440*900-as felbontásnál 20-25 FPS-t mutat, az az érdekes, hogy szinte nem is változik ha a felbontást visszaveszem 1280*800-ra, 960*60-ra vagy akár 640*480-ra!!! Ez normális így? Ja, többi graf beállításon nem változtattam, csak a felbontáson. (Gépem: Asus P4P800, P4 3.0 GHz, 2*512 MB, NVidia 7600 GT 256 MB AGP, Vista Home Premium 32bit) Segít esetleg ezen is az 1.1-es peccs?
  • ajem kisa
    Najo, asszem az volt nála, hogy ujrarakta a hangdrivert, vagy ha hangkártyád van, akkor a beállitásoknál állitgass (nekem ezvolt...)
  • ajem kisa
    Igen!
    Kérdezd Evogordont...;)
  • np
    Járt már valaki úgy hogy verseny közben egyszer csak elmegy az autó motorjának a hangja? A navigátor és a környezeti zajok pedig valamikor megmaradnak de van úgy hogy, teljesen elmémul a játék. Tapasztalt már valaki ilyet.
  • CoD23
    nvidia 6600 gt-n elindul??
    az tud sm3 at
    ha valaki jácott a splinter cell double agentel az hasonlítsa össze a két gamet és mondja meg meik a gépigényesebb
    mert az elindult vele lazán
  • Sipka
    Az új Swiftet hogy tudo megszerezni a játékban, melyik játékmódot válasszam az elején?
  • ajem kisa
    Ugy körülbelül ennyi:)
  • razz
    grat gerzson.jobban tolod nálam az tuti de én is fejlödök folyamatosan.
  • hen-tes
    Mennyi egy ilyen kis szerkezet? :p
  • ajem kisa
    Nekem x360 kar van, rendesen felismerte, bár átállitani nemlehet (csak a demon probáltam!)!
    A Lost P. pedig egyazegyben a beállitásoknál felismerte, és a mozgatás teljesen olyan volt, mint konzolon, játék közben kiirta, hogy "B" gomb...stb...:)
  • uHs Gerzson
  • JAG1
    Jóvanmá, nem kell annyit sztárolni, mert átszokik ide.
  • uHs Gerzson
    Kösz fiúk :)
  • bsyrex
    igen, be van állítva.Azért kösz a segítséget
  • fery02
    De király ez a videó, ügyi vagy. Ja, mellesleg nagyon nosztalgikus volt számomra a pálya, mert az aszfaltos részeknél kísértetiesen emlékeztetett az NFS 3 Rocky Pass nevű pályájára, és ez jó érzés volt :D
  • scorpeeon
    Nem gyenge! Én a 3. kanyar után mindig egy sziklában kötöttem ki :)
  • Blekk Síp
    Daemonban az emulationban, all options On-ra van állítva?
    Ha ez is stimmel, nincs több ötletem sajna.
  • bsyrex
    próbáltam legalább 20X de semmi.pedig szívesen kipróbálnám a gamét
  • Blekk Síp
    Daemon Tools V4.09 kell a játékhoz. Ha a checking-nél azt írja, hogy nem jó, akkor újra kell próbélni. Van amikor nekem is csak harmadszorra indul el.
  • bsyrex
    Ismét a segítségeteket kérném!Elolvastam mindent amit írtatok mindant így is csináltam, de ennek ellenére nem hajlandó eme nemes game elindulni.Szerintetek mit tegyek.esetleg a daemonom lehet a rosz?Valaki létszi küldjön egy linket amivel neki megy.(32 bit-t)
  • Blekk Síp
    Fraps
  • Sipka
    abban segítsetek légyszi, hogy játék közben mivel tudom megnézni, hogy mennyi az fps? Fontos lenne, hogy jól be tudjam lőni a grafot... THX!
  • matkovec
    ok koszi mar probalom is
  • sb1
    Innen letölt, majd elindít mikor a játék már fent van+legyen daemonba bemutolva az .mds file , azt ennyi...