Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem vissza rakom XD
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
tehát:
1. inditsátok el a DVDrõl a DirectX setup exéjét manualisan mert áltaában nem rakja fel install közben nomrálisan
2. töltsétek le ezt és tegyétek fel:
SPTDinst-v147-x86.exe
http://disc-tools.com/download/sptdbeta
3. ezek után tegyék fel a Daemon Tools 4.091 et!!!! EZ A LEGFONTOSABB LÉPÉS
4. a tray iconnál jobb klikk majd emulation majd az elsõ három legyen bepipála
5. restart
6. HAVE FUN 😄D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Egyébként most megint beszart nálam is, nem hajlandó elindulni, pedig korábban ment...
Legalább olvasnál vissza <#boxer>#boxer>!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Hasonlo problémám lenne mint 1192 sorszámunaké.
Mit tudok vele csinálni. Help valaki fontos lenne.
A yasu meg a demon tools nem mukxik valaki aki esetleg tud cracket az külgyön.
[email protected]
DualCore 2.8, 2gb ram, 7950gt... és le kellett vennem a grafikát minimumra..
T4CSk0: többször próbáld az inditást mert van hogy elsõre nem indul.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
lécci aki tudja a megoldást help elöre is köszönöm
na ezt most mér csinálja mikor a legújabb nvidia dr. van feltéve?
Valaki esetleg?...
(cmasterstõl meg nem jön az 1.1es pecs, de hozzászoktam, hogy olyan a weboldauk, amilyenek a játékaik (szarok))
Forza.
Ilyen volt már vkinek???
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nekem egyszerüen nem akar elindulni mikor inditom végig fut a protection sytem utána egy bazi nagy feketeség utána nyomok egy ctrl esc pet utána kb 5 másodpercig megjelenik a játék azt hello
szentem a játékkal lehet gáz nem a gépemmel
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
a cm -tõl nem akar jönni? mintha nem is lenne fent
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
csak hát ez kicsit vicces. 15fps?:S:S core2duo 6420@3200 +2Gb ram 7950Gt
looool
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
"... hardware_settings_config xml file, located in your savegame directory. Turning down the shadow mask quality to 0 has been found to provide good framerate improvements for those with older graphics cards..."
Szal az árnyékolát ki lehet kapcsolni a játék system mappájában található hardware_settings_config.xml fájban lévõ <shadows enabled="true" size="1024" maskQuality="2" /> sorban lévõ true értéket false-ra vagy a maskQuality értéket 0-ra. Ettõl gyorsabb lesz a játék a régebbi karikon...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
hát nekem se ment a daemon tools 4.09 el :S
remélem lassan egy cd key vagy crack vag ymeoldás megles zmert egész éjjel töltötem a gmet és picit ideg vagyok hogy cslaódottan kell nyugovora térnem :S
Ultrán akadás nélkül csak úgy szalad 60-100FPS között😄D:😄
Mert mikor elindul a játék a kocsi körül egy szép nagy sötét négyzet van ami követ, mikor a fákhoz érek akkor elkezdenek villódzani a sötét részek.
Nekem egyébként akkor kezdett vacakolni, amikor akartam csinálni egy második profile-t a páromnak. Ezt most már inkább hanyagoljuk. 😊
Egyébként az eredetivel is elõjön ez a hiba, a hivatalos fórumon több ilyen topicot is találtam, akiknek ugyanez a bajuk.