4307
  • Maximus4
    Daemon 4.09?emulation-ba első 3 kipipálva?Milyen verzió clone vagy reload?
  • MasterJay
    Persze!

Először a patch 1.1 aztán a crack!
    De semmi. Már a dvd firkálót is lehúztam róla, de semmi.
  • Maximus4
    Crack-et próbáltad?
  • MasterJay
    Én is megveszem, ha végre valaki segít, hogy mi a f@sz van és miért nem indul el!

• AntiHero
    én is megteszem ugyan ezt:D
  • Maximus4
    Nagyon sokan még a játékot sem tudják megvenni eredetibe,mert nincs rá pénzük nem hogy egy HD TV-t.De ha megadom a számlaszámom és átutlaod a lóvét akkor még ma megveszem,ígérem.
  • samsung123
    hali LCD TV-n a legjobb 82cm átmérőben játszani 1360x768 felbontáson belső nézetből:) igaz a graf médiumon van egy 8600gt-n de nagyba nagyon fíílinges:) ajánlom mindenkineg egy HD TV beszerzését:)
  • totya4
    Inkább csak ösztökélik a népet hogy vegyék a legújabb hardvereket :)
    Egyébként tényleg átverés az egész, meg kell nézni a minimum, és az ajánlott hardverigényt, hát köze sincs a valósághoz.
  • AntiHero
    A voltmodot könnyű ám elbaszni:D(elég egy aranyos kis cicca, aki pont akkor dörgölödzik nked:) )
  • SzZs
    A procidhoz kevés a 7900gt.Egy kis voltmod sokat segítene a dolgon.Enyém is úgy van és gtx szint felett megy.
  • MasterJay
    Szisztok!

Mi lehet a gond, akkor ha a game azt írja, hogy "DiRT.exe" hibát észlelt ezért leáll.
    VGA 7300GT (GDDR3).
    Patch 1.1 telepítve.
  • starweb88
    x1300 tól tudja a 3.0 át
  • oniel
    köszi!

akkor már csak az fps marad!
    de ha ott is igényelni fogja a kártycserét,rövid időn belül akkor lehet hogy átállok konzolra! :))

• Ev1L
    Tsáó! Nem tudja a shader model 3-at.
  • oniel
    hello fiúk,lányok!!!

nekem ati x800 as kártyám van az tudja ezt a 3,0 ás hülyeséget?
    hol tudom én azt megnézni!
    előre is köszi! :)
  • Mr Bishop
    Szépen ment Daemonnal és most lehúztam a Patchet meg a cracket és behalt az egész...
  • Ev1L
    Figyu, ha felteszed a clone-os változatot /mert gondolom azzal szórakoztál/, utánna egyből feltelepíted az 1.1-es patchet és INNENletöltöd a cracket, 100%, hogy működni fog.
  • DIRTTT
    Rájöttem már, nem kinlódok itt a crack-kel, mentéssel, daemon tools-al, megyek a boltba és megveszem a játékot, azzal biztos nincs annyi baj.
  • chicco
    szov a demót és nem indul
  • chicco
    Sziasztok letöltöttem ademotén nem indul ?.kb 2 másodperc homokóra aztán semmi safe modban sem.
    Config e6300 2,45 2 giga ram x1950 512mb friss driver
    5let??
  • Sland
    Jah bocs, nem rád gondoltam. :)
    #1796-ra leginkább...
  • Istencsászár
    Mert kijött warezon és kell menőzni:), ha megkellene vennie akkor megbecsülné és végig tolná, de mivel csak letölti neki mind1...
  • Pacal17
    Hogy jáccak vele, és ne ütögessem a billentyüt egy elcseszett versenyér. Amugy PLS help!!!!
  • Met
    Ha nincs kedved végigtolni akkor minek telepítetted fel?
  • Pacal17
    Császtok! Nem tudjátok miért nem megy a végigjátszás? Tudom csicska dolog, de nincs sok kedvem véigrtolni. Patchet is felraktam. Aztán Savegame corrupted fogad. Mit tegyek. Pls válaszoljatok. Kösz.
  • Ev1L
    Valaki tudna segíteni? Nem működik a kormányom pedig a menüben beállítottam... / formula force gp/ Előre is kösz!
  • DJ BP
    jaj, nem kell a duma :)
  • Beers
    Nem mondtam, hogy irigyelj, csak tényeket közöltem!
  • Sland
    Milyen jó neked... Úgy irigyelhet téged mindenki!
  • Beers
    Nálam is elfogadhatóan megy 1280*1024-ben!
    Intel 6400,4G 800-as ram, 8800GTS!
  • Arthas
    Én 1900X1200-ban nyomom, full grafon, és semmi baja, gyönyörűen megy....
  • Akylleus
    sziasztok.
    en szemelyszerint kicsit hianyolom a jatekbol az esot, meg ugy altalaban veve a kornyezeti tenyezoket. hangulatos volt az elozo reszben, ahogy vadul zaporozott az eso, az ablaktorlo meg fenysebesseggel ugralt. masik idegolo opcio a replay, ami szerintem otvarra sikerult, nem tudom nalatok, hogy megy de amikor torik, utkozik az auto az esetek 90%-ban lehetetlen kameranezet van... nem tudjatok, lehet-e (csak) manualisan resetelni az autot? kicsit zavar, hogy probalnek osszehozni valami latvanyos borulast, erre visszarak a palyara feluton a palya es a fa kozott.
  • Ev1L
    Tsáó mindenkinek! Feltelepítettem a játékot és nem működik a Logitech WingMan Formula Force Gp vele... Pedig a beállításoknál az írányítást tudtam konfigurálni, versenyen a kocsi egy csöppet se akar megmozdulni... Billentyűzettel meg jobban tapad a kocsi mint a Keresztapa című remekműben... Ha valaki tudna segíteni hogy elinduljon a kocsi kormánnyal is előre köszönöm. Ha nem, akkor marad az uninstall...:)
  • chalezlopez
    Egy jó géppel, gyönyörűen fut XP-n is, nem csak vistán.
    Nekem C2D @3150MHZ, 2GB, 8800GTS 1280-ban minden high és on, árnyék médium, multisampling 2x. Fraps-al mérve egy versenyen is átlag 42-50 FPS-el fut. Majd megnézem ultrán is, csak nekem a legfontosabb, hogy 40+ FPS felett szaladjon.
    Szvsz qva jó lett ez a rész.
  • AntiHero
    Colin McRae Dirt -- HDR TWEAKER v1.0.1
  • yuri1
    ÁÁÁ, srácok ez kiábrándító!
    Core 2 duo E6600 @3400-on, 7900-GT konfigon 800x600-ban is csak szenved ez a dolog.
    Azt nem értem, hogy kinek készítík ezt a játékot? Hogyan pozícionálják a vásárlók felé, ha csak egy nagyon szűk réteg tud vele játszani.
    Valószínüleg csak a harcdore gémereknak szánják, és a többiek meg vegyenek konzolt?
    Azt hiszem a DiRT egy újabb szög a pc-s játékok koporsójába.
    Jó téma a "pc-s játékoknak léáldozott" topikba.

• wander01
    megy faszán laptopon is... 1920*1080 med-en 25+ fps, 1650*1080 high 35+ fps
  • Scapolite
    Igazad van teljesen.
    Notebook-omon aminek kegyetlen ára volt azon csak minimum-ban fut.
    Asztalim,aminek szintén nem kevés volt az ára el sem indul SM3 hiánya miatt.
    Nembaj,minden más egyéb tökéletesen fut a gépeimen:)
    Jah egyébként + milyen lenne csak konzolos topic-okat olvasni sg-n?
    A PC azért megadja a témát mindenütt a neten ;-)
    Konzol game-re való főként DIRT-re:)viszont tényleg profi konzolon a dirt!!
  • Mr Bishop
    Ezeket marha egyszerűen "rar"-okban írom ki, 45db 100 Megást egy lemezre, a többit valami mással a másik lemezre...
    Minek dual lemez ?
  • heringer
    A reloadedesnek mekkora az image file-ja nem tudja valaki kitömörítve kérdem?