Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösszi
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
De mostmeg nem indul el...:S
Kifog rajtam ez a Colin,pedig már mindent próbáltam szinte!:S
Forca Barca
Köszi az infót.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Szabad fordításban: "A te grafikus vezérlõkártyád nem támogatja a shader model 3.0-t, a játék nem fog futni ezen a gépen."
Kártya amin már futna: nVidia 7600GT
Egyéb kérdés?
Szerintetek nem jó egy 9600xt 256Mb-os kártya a Dirt elindításához?
Ezt írja ki: Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine.
Légyszi segítsetek! Köszönöm!
Az lenne a problémám, hogy akadozik a hang és a kép (minimumon is). Mindenbõl a legújabb van fenn,64bites Vista, de próbáltam XP-vel is és ugyanolyan... A teljes és a demó is ugyanezt csinálja.
gépem: Gigabyte 965P-S3, Core 2 Duo [email protected], 2 Gb RAM, BFG GeForce 8800 GTS 640Mb
Zene meg azé ilyen mert csak ez volt gépen...<#idiota>#idiota>
Frapssal vettem fel,a játék med-high beállítással futott, persze ez nem látszik mert a videofeltöltõ agyig butitotta a felvételt 😄
ja a konfigom: A64 4100+, 2GD DR2800, 7600GT OC.
Szerintem a minimum 3,2 ghz p4,1 gbyte ram inno3d 6600gt,felraktam a demo-t és teljes minimumon olyan 20 fps-el futhat a játék a super special pályán.
Viszont olyan problémám lenne hogy a demo nem indul egy konfigon:
Gigabyte geforce 8800gts,legfrissebb forceware 128. és legfrissebb geforce driver a gigabyte oldaláról.a winxp origi,sp2-es.core26400,2gbyte ram.
Minden stimmelni látszik mégis install után fehér képernyõ vagy öt percig.és fagyi.
Azért furcsa mert az én fentebb leirt konfigomom 53.13-as forcewarel,73.valahányas geforce driverrel simán elindult.
Gondolkoztam mi lehet a szûk keresztmetszet,de nem jövök rá.
Szerintetek mi lehet a gond?
SPTDinst-v147-x86.exe
http://disc-tools.com/download/sptdbeta
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
En egy IntelCore2 Quad 2,66-os processzorral, valamit egy X1900XT512-es VGA-val rendelkezo geppel teszteltem,amiben 2GB volt.
Néha beszaggatott 1024*768 FULL HIGH beallitassal.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
egyébként, ez az elsõ játék, ami az elbarmolt grafikánal köszönhetõen 640x480/4xAA mellett szebb, mintha nativan hajtanám az lcd-m 1280x1024ben, AA nélkül ... 😞 a szemem meg a homályszar miatt folyamatosan fokuszálni probál 😄
kormánnyal is kiprobáltam, olyan mint az elõdök (TRD/Colin): játszhatatlan, billentyüvel jobban lehet menni benne 😞
Forza.
Nem egy LFS, de nagyon szórakoztató szim-arcade öszvér. És persze egyértelmûen a legszebb autós játék a piacon.
Egyébként most megint megy... (pedig nem csináltam vele semmit) 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Egyszer elszállt a mentett állásom is magától még jó hogy a legelején...
A graffot is ha feltolom fullra (7900gs-el )(minden fullra) akkó árnyék helyett ahogy halad akocsi sötét árnyék mindenhol 20 méterrel elõrébb meg fullvilágosság...
eléggé szánalmas vagy, nekünk tetszik és kész, akkor úgy is megveszi akinek tetszik és NEM FOG rád hallgatni SENKI sem, majd mindenki eldönteni hogy milyen
idióta...
és bekapcsotltátok a daemonon a dolgokat?
4.091 van fennt?
mer tha ezek stimmelnek valszeg akkor a géppel van valami probléma
valakinek ötlet?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius