4307
  • bsyrex
    Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-iTWINS nekem ez a verziom van de volt a sima clon is de meg crackeltem a pechelés után és dirt.exe hibát írt ki
  • icewolf
    nagyszerű, esetleg a módszert is megoszthatnád velünk, hogy miként sikerült elindítani. :)
  • marco2
    nekem simán megyen ez a verzió
  • icewolf
    Ebben a sorrendben történt
  • wander01
    elöbb patch 1.1 telepités után, aztán crack
  • bsyrex
    leszedtem egy cracket a játékohoz meg a pechet is és amikor elindítom kiírja hogy dirt.exe hibát érzékelt.A windowst ma reggel raktamújta .MIt tegyek?
  • icewolf
    nekem meg el sem indul, "a program szabálytalan műveletet hajtott végre" ablak ugrik fel mindig.
  • Beers
    Nekem megy!
    Viszont így már dl lemezre sem fér föl!
  • icewolf
    A Reloaded-es verziót sikerült már valakinek elindítani?
  • w77d
    16xq aa és 16xaf is be van nyomva?
  • spidey91
    nekem minen maxon és nem szaggat jeeeeeeehah
  • Shan
    16 giga ram alatt ne gondolkozz...
  • w77d
    nah ja
  • báttyó02
    tőlem :o)
  • w77d
    ecsém ezek a codemastersnél milyen gépen tesztelték max grafon??? a nasa-tól kértek kölcsön?
  • keepernext
    még egy 8800gtx!Amd 4500x2 abit fatality alaplap 2*8800GTS SLi 4gb ram vista 64bit-el is beszaggat ultrán igaz 1600-nál.De ez nem nonszensz?
  • ajem kisa
    Kiprobáltam a belsö nézetet (soha nemtudtam menni ilyen nézetben semelyik autossal), és igy lehet éreznia verdát, és még jobb idöket is mentem, mint azelött!!!
  • spae
    Hali!
    Működik!!!!!!!!!!!!!
    Ha valaki másnak is Corrupt a save game, akkpor van megoldás NET nélkül is!
    Az a trükk, hogy be kell tenni egy hálókártyát (vagy engedélyezni kell a Biosban) mejd beállítani az IP cimet, átjárót, stb. (dinamikus nem jó!)
    THX DrClick!
  • norby1007
    hali!
    honnan lehet leszedni a játékot?
  • w77d
    sziasztok! mi lehet a konfigom gyenge pontja amiért ha többen vagyunk a pályán szaggat(ultra grafika melllett 1280x1024, 16xélsimítás 16xaf)? fontos lenne, mert akkor azt minél hamarabb fejleszteni szeretném!
  • oneal1
    hali!

ki tud valami cheat et ami előhozza a kocsikat meg a pályákat?

köszi:)
  • kaposi1
    Latod en el sem olvastam figyelmesen a szoveget.Azt hittem csak a gepet akarja ujrainditani.Majd este kiprobalom. Koszi.
  • zolo
    Yes-et kell nyomni...
  • kaposi1
    Elmeletileg igy csinaltam.De azert koszi.
    Nem kell hozza Y.A.S.U ???
  • kaposi1
    Szia!
    Hogy erted hogy fel kell rakni? Bocs ha szamodra egyertelmu.
  • zolo
    A protection systemet fel kell tenni..... Utána menni fog...

(jó háttér :P)
  • Mr Bishop
    Amúgy meg hagyd, hogy letelepedjen a védelem, indítsd újra a gépet,
    a képfájlok közül az mds-t mountold be, majd a a játékot az ikonra kattintva indíthatod.
    Elméletileg.
  • Mr Bishop
    Ha ez a két csaj ott figyelne a gépemen, én is leállnék, nemcsak a DIRT-exe....
  • kaposi1
    Sziasztok!
    A segitsegeteket szeretnem kerni.
    Nekem sem mukodik a jatek valamiert. A szokasos szoveg." Az exe. hibat eszlelt ezert leall...."
    A confim: AMD2800,1 GB RAm, Galaxy 7600GT Zalman
    A windows frissen telepitve,DirectX 9 Juniusi, Driver Legujjabb 94.24
    Damon Tools 4.09
    Colin_McRae_DIRT_CLONE.
    Minden mas jatek tokeletesen muxik. Pl: TDU

Most nem a Shanonnal kapcsolatos beszolasokat szeretnem olvasni ha lehet.
  • chalezlopez
    A legújabb WHQL driver jó hozzá, a 158.22-es. Minden maradhat maxon, de az árnyékot vedd le mediumra, és a multisampling legyen 2x-es. Nekem így 40-60 FPS között szaladgál, még amikor 8 kocsi van egyszerre a képernyőn akkor is.
  • poison007
    Hy all!
    c2d e6400, 8800gts, kingmax ddr2 800as 2 giga ram a configom. 1280x1024-ben nem nagyon akar futni a game ultrán, valahogy ki...ott lassan megy a játék! minden highon meg minden fullon úgy megy simán, de ha ultrára felhúzom....felidegesít!:) NEM ÉRTEM! Ez miért van??? Nem hiszem, hogy ennek a gamenak nem lenne elég ez a konfig(még ultra grafikához is)... Szar a grafikus motor vagy nem xp-n kellene nyomni hanem vistán?? Vagy milyen driver kellene hozzá?? Valaki valami okosságot mondhatna!
  • chalezlopez
    Hali. Tényleg jó egy HDTV-n játszani vele. De neked ajánlanék egy C2D-t mondjuk 3GHZ felett, meg egy 8800GTS-t, és máris 1280-ban ultrán tudnád élvezni a dolgokat. Naponta kipróbálom...
  • alma2
    Annyival kiegeszitenem, hoyg az olasz elso palya amit valasztani lehet azon nezten, tobbin mar szerencsere lattam egy-ket magyart.
  • alma2
    Az meg senkiben nem tudatosult, ahhoz nem kell eredeti, hogy online tarolja az idonket !
    Sajna behalt a savegamem, es ujabban minden kor utan kifagy... de egy kort mentem az elso kocsival es senki nincs fenn magyar a toplistaban az elso 200-ban leszamitva Gerzson-t, na meg engem...
  • PunkZoli
    nem tudja vki hogy a zenéit honnan tudnám leszedni?
  • gpn
    Sziasztok! Nincs valakinek egy cmdirt.mds nevű fájlja?
  • Maximus4
    Miért,nincs igazam?
  • wander01
    hehe lol :)
  • Maximus4
    Akkor passz,lehet,hogy le kellene szedned a reloados verziót.
  • MasterJay
    Az összes emuláció ki van pipálva nem cak az első három.
    DaemonTools v.4.09-es.
    A Game v. Colin_McRae_DIRT_CLONE.