Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endiman
ah akkor értem. köszi

HunnernesKonge
9600 nem támogatja a Shader Model 3.0-t , és a DiRT csak sm 3.0-s videokártyával indul
:((((
Endiman
ati radeon 9600 256mb
2.4ghz
1gb ram

hát fene se tudja<#wink>de nekem teccik hogy az elenfelek is hibáznak pl mentem a tt vel és az elises csoka jöt be a kanyarba,mondom magamba mi a fene?gyerek rendesen elszált és dnf lett a vége<#idiota>szoval teccik hogy az all is tud hibázni.
HunnernesKonge
Ha végigmegy a csík és nem irja hogy error akkor a géped kevés a játékhoz.

Esetleg egy konfigot tudnál irni?
Skynet
Csakhogy kicsit kukacoskodjak bejön a játék ugyan meg nagyon szép a grafika is de a poreffekt továbbra sem tetszik,gagyi:)
Mikor lesz már olyan játék amiben a füst/por effekt valódinak látszik?:)
Endiman
sziasztok!

nekem a CLONE verzió van meg ezt hogy kell elindítani? fennt van a legújabb Deamon, de nem indul. Végigmegy a checking disk aztán semmi.

uHs Gerzson
Nekem a Nissan pickup jobban ment :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nah ez a játék se lesz az év játéka! Fõleg h azokon a VGA-kon amin Sm2+ van nem is megy... Szerintem ezt elbaszták... ezért nem fognak az emberek kártyát cserélni... Amúgy a gamet el lehet indítani, csak az bosszant h egy x800GTO2 n már nem is lehet elindítani .. :((
doncarlos
ja, igen és a legújabb driver van fenn

nah eljácogattam a játékkal miko többen vagyunk erösen szaggat de legaláb miko egyedül megyek jo.BMW x3 a kategoriályában a legjobb szerintem azt vegyétek.jah és kamionokkal mekkora feeling menni,ilyet már rég éltem át de ne a kamazos siralom ra gondoljatok mert minden körben 2cer borultam<#idiota>hanem a hill climb esekre.nagy feeling télleg.
doncarlos
Természetesen minden fontos directX kieg. fájl fenn van amit a játék telepítés során "akart".dienesoft: 1.1 ez nemtom mi ez és honnan?

Zolcsi01
Nekem is ugyanez a problémám sajnos:(

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

dienesoft
Biztos!:D

arty
doncarlos, dienesoft: 1.1-re van pecselve a játékotok, legujabb vga driverrel és a dirt dvdn levõ directx-el egyetemben ? BIZTOS!?!?!? :D

Forza.

Na most már jol megy nem tom miért pedig semmit nem csináltam vele érdekess.....

dienesoft
Nyugi, én a játék megjelenésétõl elolvastam az összes hsz-t de nem találtam erre a problémára megoldást. Már a fél égpet kicseréltem de ezt írja. Esetleg majd lesz egy winreinstall, ennyi. :S

doncarlos
Ha valaki sejt arról vmit hogy mi ez, az megoldhatná a problémámat, de nagyon úgy tünik, hogy meg kell várnom a crack-et

doncarlos
Hát skacok én végigzongoráztam mindazt amit itt leírtatok, de nekem mindíg ezt írja :

Beers
Mondjuk azt, hogy szinte minden kevés a hardvereid közül!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HEloo
sikerült igy elinditani colint hx
de az a gondom hogy szaggat gép config
1 gb ram 3100 amd proci 128 nvidia g 6800

Katun
Lehet a menüben is igen. Miért sima controllerrel nem? Azt hittem, hogy ennyire támogat minden joy-t meg kormányt a játék.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

arty
ITWINS MDS fájl

DIRT ITWINS MDS fajl

Leszeded, kicsomagolod és felülirod vele a régi MDS fájlt!

A lényeg, h közben NE legyen bemountolva a Daemon Toolsba az image, mert nem engedi majd felülirni!

Forza.

köszi akkor leszedem ezt is mert nekem csak néha indul el

uHs Gerzson
hosszabító kábel? <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

arty
bocs a spamért :(

itwind verziobol akinek már megvan a játék, csak az MDS fájl kell! az mdf ugyan az vszinü ... csak az .mdf fájlunk nevét kell majd az itwinses .mds-hez igazitani (meg kell egyeznie)

vki belinkelhetné ;) thxelõre

Forza.

arty
kihagyod a játékot

Forza.

arty
nincs, ez csak egy 1:1, tökéletes másolat! végre!
igy minden lemezellenõrzés jo lesz, nem kell ujra és ujra rácsekkoltatni a virtuális korongra ... remélhetõleg ez már mindenkinek megy majd elsõre is :)

amugy, az x360 kontrollerrel lehet a menüben is mozogni? röhej, h egy sima gamepaddal nem! :( igy mehetek a bill.-hez, h inditsam a racet majd ülhetek vissza a gamepaddal a tv elé jtászani egyet :(

cmasters sux, ezért IS :(

Forza.

Ez miben különbözik a másiktól?? Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-iTWINS

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

uHs Gerzson
semmit

Hi!

Ha a videókari nem támogatja a sharder 3.0-t akkor az új videókártyavásárláson kívül mit tehetek?
1.1 patch
jedimarsi
Helló.
Mindent megcsináltam amit eddig írtatok mindenjó de mielõtt indulna a játék kiírja h a DIRT.exe hibát észlelt és ezért leállt ez miért van???Elõre is köszönöm!

Halla Madrid!!!! Jövõre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

bon
nincs

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Magnum PI
Ja XP x64 alatt

Magnum PI
Sziasztok!

Tényleg nagyon szép a játék bár bizosonyos pályák elég unalmasan egyhangúak. Nekem 8800GTS-em van és ugyan fut a játék FULL grafikán (azért az AA-t kikapcsoltam), de egy teljesen más program miatt felraktam a 97.44 drivert, és nálam gyorsult a játék. Még nem mértem le FRAPsal de érezhetõen gyorsult

Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-iTWINS ez milyen verzió?van benne crack?

Nálatok nem csinál olyat ,hogy amikor lefutott a protection ,elfogadja a dolgokat de ezek után nem indul el a gama(nem történik semmi).A futó folyamatoknál látszik a dirt.exe pedig.a gépemnek vinnie kéne(7900gto)
valakinek ötlet?
Katun
Én is Xbox360 joystickkel nyomom és iszonyú jó, hogy ilyen jól támogatja a játék.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

sziasztok!!!
kint van a a properes fele verzio innen lehet leszedni!!!
http://www.coke.dreamsms.hu/
arty
Kisa: kösz a 1.1 linket, müködött! Igy mindig elsõre elindul a játék, tovább gyengitették az sf4-et (mivel sajnos frissiti az sf-et is a patch :( ) :D

128bit: melyik 8600as? gt? gts? mind1 végülis, minden 8XXX geforce ocska, a 8800asokat kivéve

Forza.

hen-tes
Árnyékokat vedd lejjebb mindenképp, meg amúgy sem egy csúcskari a 8600..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ajem kisa
Én csak a demot verettem x360 karral, de ott nemvolt a beállitásokban, de minden nálam alapbol bevolt löve ugy, ahogy álltalában a konzolokon szokott lenni...

HunnernesKonge
Options ----> Control options és Customize (vagy vmi ilyesmi :D)

Igen ennyire gépigényes, vegyél vissza dolgokat medium szintre akkor szépen fog futni.
128bit
Aztakuva!:)
Most raktm fel a gamet felhuztam maxra mindent és a 8600 asommal szinte megált a játék!!Ez lehet ,h ennyire nagy a gépigénye? Ja és lehet gamepadal játszani és hol kel beálitani ha lehet?
köszi

Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850

HunnernesKonge
nVidia driver, directX ilyenekkel probálkozz
Sziasztok. Nem tudom miért de nálam csikos a kép vékony sávok vannak átlós irányba, a legjobban az autón lehet látni de észre lehet venni az úton is. Valaki esetleg vett észre hasonlót vagy csak az én gépemen ilyen.
HunnernesKonge
A konfigodnak ehhez semmi köze, az vinné szépen.
Daemon tools 4.09 ---> All emulation tool ON
stbstb. olvass vissza.

OFF: Jah és a Core 2 Duo az nem P4! Az Core 2 Duo!!!!!!!!44444négynégynégy
Hali
Mit tegyek ha felraktam a játékot és chekkel és kiírja hogy nem eredeti a lemezem a konfigumat az infósávomban olvashatjátok

azaz támogotja (bocsi)