4307
  • AnonymouS
    Sziasztok, valaki próbálta már a gémet Logitech Formula Force EX-el? Nekem a demo ment ezzel a kormánnyal, de a full nem ismeri fell. :S
  • rvn
    Üdv! Senkinek nincs olyan problémája mint nekem? A játék inditás után a carrerben 1 versenyt betölt utánna a következö töltésénél naon el kezd akadni és be se tölti ugy percenként ugrik egyet a kép...má baromira kezdem unni h minden versen yután ujra kell iitanom a játékot..próbálkoztam már a feladtakezelöben a prioritásokkal is meg mindennel...csak azalavetö programok futnak már csk de igy is ugyan ez...valaki lécci segitsen mert lassan elöl az ideg...
  • Kuznyikov
    Logitech rumblepad gamepadot miért nem rezegtet? És mindig el is felejti, hogy azzal szeretnék menni. Először be kell mennem control setup -ba, ott újra kiválasztani ugyanazt... :( Pedig egyébként szerintem nagyon jó játék! Jó menü, szép graf, jó pályák, szépen szét tudod törni az autót. (ja, menü: el mondani nem tudom mennyire idegesítő, hogy hosszú másodpercekig várnom kell míg ment, és ami még rosszabb, utána másodpercekig írja, hogy sikeresen mentett... Ááááá!!! Kinek van erre ideje! Idegtépő! )Szóval szerintem jó, csak annyira tipikusan Codematser, hogy nagyon! Sok apró, de nagyon bosszantó hibával! Pont amik miatt meg lehet utálni. Csak azok fogják tolni akik "fanatikusak" és kitartanak mellette.
  • AntiHero
    igen lehet...
  • samsung123
    ja ez tényleg szomorú hogy ha több járgány vana pályán a játék sebessége felére esik, nem tudom mit gondoltak a fejlesztők. ha tényleg rallyzok azaz idő ellen megyek és nincs senki a pályán gyorsasn fut és még szép is, most állitgassam állandóana a grafikát mikor milyen tipusuban versenyzek ez röhej, pedig nem is lenne rossz játék faszán eltalált belső nézettel.

ja és még egy kérdés hogy lehet csökkenteni a HDR-t? nem kikapcsolni hanem kissebre venni? (kikapcsolni már kikapcsoltam)
  • Ombika
    360 fokosra van allitva kormanyaom,ez a szar csak 200 fokig kezeli,kiakaszt!Akarmit kinlodok szar!! :(
  • totya4
    Nem "mit akarok mondani" hanem hogy mit mondok egyértelműen és világosan.
    Nem azt mondodm, hogy ölj bele pénzt a géped fejlesztésébe, hanem ellenkezőleg, ez a játék egy nagy @ :)
  • ajem kisa
    Én értem mit akarsz mondani, de akkor sem fogok beleölni több pénzt a gépembe, abbol már kinöttem, ha nemfog menni valami, akkor nem eröltetem, legfeljebb veszek x360-at, meg "lapos tévét", ugyis csak pár játék érdekel már, azt meg kibirom (1-2 játék/ho)!
    A játékban amugy kb.70%-ban egyedül vagy a képen (deugyanakkor számolja a többiek idejét is...)!
    *csak,hogy te is megérts..:*;)
  • KranaZoli #1898
    Hát most úgy működik a gamma, ahogyan azt elvárnám tőle.
    Igen, szomorú, sajna elavult a gépem, főképp a graf. kártyám :(

De most már legalább kiírja a Patch és a Crack után, hogy a kártyám nem támogatja a Pixel Shader 3.0-t.

Ami valóban így is van, de ezért a gammáért nem fogok most graf kártyát venni, a Chrisis-re várok, akkora tervezek fejlesztést...

Részben szomorú hír, de előrevetíti a jövőt. Én szeretem ha egy gamma szép és legyenek is minnél szebbek az már más kérdés, hogy be kell látni, most már költeni és fejleszteni kell...

Azért köszi a segítségeket....

Bye KranaZoli.

Akiknek megy, azoknak kellemes játszadozást!!!!!

Én meg más után nézek addig :)))
  • gplay
    Jaj, nem indul a gém.

Ja csak nem katintottam rá mert most nem is akarok játszani.
  • kaposi1
    Szerintem az lenne a megoldás ha valaki nyitna egy külön forumot az elindítási problémákra, ahol ki lehetne tárgyalni hogy ki mivel, hogyan indította el a játékot. Nagyon sokan szenvednek ezzel a problémával, köztük egyenlőre én is. Mellesleg nem ártana egy FAQ sem. Mert amig ez nincs addig hidd el, még sokszor fogsz olyat olvasni ami téged idegesít.
  • totya4
    Gondolom a boltba is csak akkor ugrassz le ha senki sincs az utcán :)
  • Casseus
    Több olyan verseny van a játékban ahol egyedül megy az ember időre.
  • samsung123
    valakileirná hogy hogyan lehet csökkenteni a HDR-t. kikapcsolni már kikapcsoltam, de egy kicsi jó lenne rá:) ha valaki tud megoldást szoljon
  • totya4
    Lefordítom hogy értds : Egy autóverseny több autó versenye, amit te csak úgy tudsz normálisan futtatni ha nincsenek ellenfelek. Fasza nem? :)
  • Ombika
    En is erre varok! :)
  • SD456
    Hy all!

Valaki nem tudna mondani egy jó beállítást a kormányomhoz? (#1767)

Előre is köszönöm!
  • ajem kisa
    aha;)
    Többen, tudod én, meg még más autok...:)
  • totya4
    "csak amikor többenvagyunk, a pályán, akkor kell méglejjebb vennem a felbontást"

:)
  • Ombika
    Hi all!!

Jatszik e vki ezzel a ajtekkel Logitech DFP kormannyal es ha igen,tudna e 1 korrekt beallitast adni,mert gyarival kisse furi ,de elvezem igy is! 5 perc utan a jatek magaval ragadott felelem jolett,pedig nekem Gt4 ,stb utan nagy volt az igenyem!! :))) Thx segitseget!
  • ajem kisa
    Nekem pedig kula x1650pro256mb-vel, x2 3800+, és 1 gb rem-mal lowban (élsim.2x-esen van) megy rendesen 1024-ben, csak amikor többenvagyunk, a pályán, akkor kell méglejjebb vennem a felbontást, de inkább multizok, vagy csak tájm triálozok!
    Kezdem megszokni az irányitást!

Vaze Gerzson hun :)
    Mit csinálsz te, hogy ilyen idöket mész?:)
    Grat!
  • totya4
    "alsó-középkat géppel is megy mediumon, 1024x768-ban , 2x multisamplinggal....."

Túrót megy. Legalábbis nem olyan simán, amilyen simán egy autóverseny játéknak mennie kell. Mindent ledobtam nullára, és még így se felelt meg nekem. Ez a játék egy nagy nulla :) Pontosabban dupla-nulla.
  • icewolf
    Az tényleg lehet hogy a win el van öregedve... bár már gondoltam erre is...
  • chalezlopez
    A Reloaded verzió tökéletesen működik. Telepíted. Felpatcheled - 1.1 - aztán crackeled. Ennyi. A szabálytalan művelet már a windowsod ,vagy a hardwered hibájából lehet.
  • icewolf
    Ez nagyszerű, csak amit leírtál az nem fog működni a reloaded-es rilíznél... Ma csak 4 órát baftam el azzal hogy valami kis sikert elérjek, de hiába...

pedig az ilyesmi szokott menni help nélkül is, de ez most nagyon kifogott rajtam...

heringer: az ilyen értelmes hozzászólásoktól megy fel az agyamban csak igazán a pumpa...
  • hen-tes
    Pedig ez minden 10 kommentben le van írva. Annyit csak el tudsz olvasni fél óra alatt. :P Látom most sikerült is..
  • KranaZoli #1880
    Ezt nem örömmel, de elfogadom.
    De ez esetben azért kiírhatná, hogy azért nem indulok el, mert kevés a Video kártya, stb...

Nem pedig elszáll, mint a győzelmi zászló...

Vagy nem?!
  • KranaZoli #1879
    Hi!

Látom kicsit elszabadultak az indulatok :)
    Lehet, hogy Én is csak rakok a tűzre :D

Nem voltam NET közelben. No, hétvégén az új Daemon-al annyira jutottam, hogy túljut a védelmen és a DIRT.EXE bekerül a folyamatok közé és semmi több :(

Csak most vagyok net-nél kb. 30 percig így sorry, ha nem fogok visszaolvasni :(

Amit meg tudok tenni, hogy leszedni egy új ATI driver-t.

Mit tegyek még, hogy jó legyen?!
    Építő kritika kellene (nem a gépcsere, vagy vegyem meg :)

A Daemon-ért pedig csak most tudom azt mondani, hogy köszönöm a tippet, öteletet!!!!

Bye KranaZoli.
  • heringer
    Van Crack is hozzá mért nem inditják el azzal.
  • zolo
    Ezt úgy összesébéen mindenkinek, aki erre téved, mert másról se szól a topik, mint az alant leírtakról.

Játék csak SM3-as kártyán megy, Geforce 6-os szériától felfele, és Radeon x1300-tól felfele.

Alsó középkat gépen mit értek: AMD Athlon 3800+, 768mb ram(eddig, mától 1280mb ramom lesz, de eddig csak a kevesebbel játszottam), Geforce 7600Gs
  • Attila889
    ezt most kinek írtad?
  • zolo
    Hatvanhárommilliókettőszáhuszonháromezerkilencszátizenötször el lett mondva, hogy Daemon 4.09-el kell indítani,all emulation on, semmi crack, protection system yes, újraindít, játék megyen,ha elsőre nem, akkor check disk!!!!!!

Kérek valakit, aki rendszeresen ír ide, vállalja már el a házigazdaságot, vagy ki kéne iratni banner alá a szükséges infókat, de ez nem mehet már így, hogy nem indul , meg milyen szarul megy.

Legújabb driver fel, nem kell 3000*2354-ös felbontásban játszani, egy alsó-középkat géppel is megy mediumon, 1024x768-ban , 2x multisamplinggal.....
  • Attila889
    Geeforce TI4200-on se megy a gamma?
  • pacclacc
    privibe jo lenne
  • Aguinaga
    Akinek olyan gondja van, hogy nem indul el a program (homokórázik a cucc 2-3 másodpercig az ikonjára való kattintás után, majd nem történik semmi): nekem ezt megoldotta az, hogy leszedtem az x264/h264 és a FFDShow codec-eket a gépről.
    Próbáljátok ki, hátha.
  • bsyrex
    nem kell kód csak meg kell crackelni meg a pechet kell leszedni hozzá.(Bár nálam így se megy). Nem tom szabad-e itt crack letőltéshez linket adni???
  • pacclacc
    Cheching disc. Nem talál mert emulálok, aztán retry, utána enter key, de fogalmam sics hogy mi az. Na bumm itt a vége. segitsetek.
  • pacclacc
    Hali nekem nem indul el valami kulcsot kér. Mit tegyek , vagy mehet a kukába??
  • marco2
    A clone verziót patcheltem aztán crackeltem és megyen
  • rage at work
    Nálam clone verzió DT 4.09-cel tökéletesen indul, ugyanez patchelve már nem, fennakad a StarForce ellenőrzésen

Azonban a crack megoldotta a problémát, azóta 1.1 simán indul.